-
την φούσκα του τιμονιού την έχει και η μίτο...
σαν να τους είχε ξεμείνει και την βάλανε παντού είναι... -
Kαλοταξιδη και να την χαρεις!!
Πολυ ωραιο το χρωμα, ειναι μαυρο η ανθρακι?
Και να κανω κι ενα request για μια φωτογραφια απο το εσωτερικο? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Και να κανω κι ενα request για μια φωτογραφια απο το εσωτερικο?
+1
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
σαν να τους είχε ξεμείνει και την βάλανε παντού είναι...το αβαφο 'δερμα' που ειναι σαν κι αυτο του λεβιε εννοεις?
-
rosso 8c
-
Καλοριζική η κούκλα φίλε μου.Σου εύχομαι πολλά απροβλημάτιστα και ευχάριστα(όπως μόνο οι ALFA ξέρουνα προσφέρουν ) χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σαν να τους είχε ξεμείνει και την βάλανε παντού είναι...το αβαφο 'δερμα' που ειναι σαν κι αυτο του λεβιε εννοεις?
σε εμένα συνέβη το εξής κουλο...
Ενώ από το εργοστάσιο είχε κακής ποιότητας δέρμα στη φούσκα του λεβιε , στα πρώτα λάδια μου το άλλαξαν μόνοι τους στην αντιπροσωπεία λέγοντας μου ότι το πρώτο είχε ξεθωριάζει ...το καινούργιο που μου Βαλαν είναι πολύ καλής ποιότητας ...
-
Αν δε κάνω λάθος η παραπάνω φώτο είναι στην Ισπανία, δεν είναι στην Ελλάδα.
-
-
Κορυφαιο το χρωμα αυτο το 'καφε'..
-
Πολύ κρίμα ρε γμτ να βλέπω κοινά μέρη (πλαφιονιέρα, κουμπιά ηλιοροφής) με το 500αρακι στο μελλοντικό μου αμάξι. Έχω 500αρακι...δεν θέλω να τα βλέπω και στην Alfa!!
Κατά τα άλλα είναι κούκλα και παραπάνω από καλή στο δρόμο!
-
Περίμενε το φέισλιφτ τότε, όλο και κάτι θα αλλάξει.
-
Και να κάνω 5 χρόνια υπομονή??
-
-
-
τωρα στο αλτερ
-
Τωρα μονο ΕΡΤ
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολύ **κρίμα **ρε γμτ να βλέπω κοινά μέρη (πλαφιονιέρα, κουμπιά ηλιοροφής) με το 500αρακι στο μελλοντικό μου αμάξι. Έχω 500αρακι...δεν θέλω να τα βλέπω και στην Alfa!!Κατά τα άλλα είναι κούκλα και παραπάνω από καλή στο δρόμο!
Τι κρίμα ρε συ; (πολύ κιόλας...) Το κουμπί της οροφής;;;!!!
Το ταμπλό με φάσα από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ βουρτσισμένο αλουμίνιο, το βλέπεις;
Ε, αυτό θα χαίρεσαι εσύ, και θα ζηλεύουν όλοι οι υπόλοιποι που θα το βλέπουν...Περιλαμβάνεται στο Sport Pack (Στάνταρτ στην Quadrifoglio Verde)
Ένας από τους διάφορους λόγους που έγραψα παλαιότερα ότι ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να προσθέσει το Sport Pack.Στην φωτογραφία, δεν φαίνεται καλά, όταν το δείτε με τα μάτια σας, θα καταλάβετε...
Και η στάνταρτ (πλαστική) φάσα, ανοιχτό ή σκούρο ασημί, μια χαρά είναι, αλλά καμία σχέση με την εμφάνιση και την υφή(!) του βουρτσισμένου αλουμινίου...(Off-topic: Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που είχα πάθει με τις λεπτομέριες αλουμινίου σε μία Brera που είχα μπει. Ακόμα και στα χερούλια...)
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
(Off-topic: Ακόμα θυμάμαι την πλάκα που είχα πάθει με τις λεπτομέριες αλουμινίου σε μία Brera που είχα μπει. Ακόμα και στα χερούλια...)- Πλαστικό χειρόφρενο
-
Βρε μαζί σου σε όλα....αλλά έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν 500αρακι, να πάρω καινούριο αμάξι και να βλέπω τα ίδια?? Τι είναι? Golf?
Alfa Romeo Giulietta