-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.
γιατι δε φτιαχουν και οι αλλες εταιριες ενα αναλογο καλο τμημα? Τις εμποδισε κανεις ή οι εργαζομενοι στη vw αποφοιτησαν απο τον Σειριο?
πιστευοντας τετοιες ανοησιες, πεφτεις με τη σειρα σου θυμα του μαρκετινγκ, των αλλων.
Όχι είμαι θύμα του μυαλού μου και της αξιοπιστίας της Golfως μου.Αυτά με κρατάνε πολύ μακριά από τον Vag χρόνια τώρα.Αλλά ως γαλλόφιλος πρέπει να παραδεκτό πως λάθη γίνονται στην ζωή και το Golf 4 που οδηγώ είναι ένα από αυτά.
δε πειραζει φιλε, κανεις ...ασφαλτος.
αργοτερα θα παρεις ενα πραγματικο αυτοκινητο και οχι ενα προιον του μαρκετινγκ.Μια Giulietta ας πούμε .Δεν μπορούσα να περιμένω 3 μήνες ακόμα όταν πήρα το Fluence
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιστευοντας τετοιες ανοησιες, πεφτεις με τη σειρα σου θυμα του μαρκετινγκ, των αλλων.Oταν παυεις να ασχολεισαι με γνωμες και απλα ξερεις την αληθεια τοτε κανενα μαρκετινγκ δε σε επηρεαζει,ουτε της μιας ουτε της αλλης πλευρας. Δες για παραδειγμα τον vasgti.Με τοσα προβληματα στο γκολφ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ γκολφ θα αγοραζε. Τρανο παραδειγμα...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Pasxo όντως κάνει τέτοια πράγματα η Golfω?Ρωτάω γιατί το δικό μου δεν τα κάνει .Τα γαιδούρια της VW μάλλον μου έδωσαν προβληματικό .Και τελος πάντων ο κάθε θερμοκέφαλος που παίρνει Golf πρέπει να καταλάβει ότι δεν αγοράζει διαστημόπλοιο αλλά ένα τουτούνι σαν τα άλλα και ότι υπάρχουν πράγματα που άλλα αυτοκίνητα τα κάνουν πολύ καλύτερα και πολύ ευκολότερα από το Golf.Τέλος πάντων όμως ζούμε σε εποχή όπου το marketing βασιλεύει και δυστυχώς ο VAG αυτοκινητάρες μπορεί να μην φτιάχνει αλλά το τμήμα marketing του έχει εξαφανίσει τους υπόλοιπους από το χάρτη.
Έτσι απλά για να το έχεις στο μυαλό σου, σκέψου μόνο ποιοι προκαλούν μέσα σ αυτό το φόρουμ και πες μου πόσες φορές έχει ασχοληθεί με τέτοιες μικρότητες 'θερμοκέφαλος 'vagίτης και πόσες αντιvagίτης (γιατί οκ είναι προφανές ότι όλοι βάλλονται ενάντια του vag, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, τόσο πολύ τους τσούζει πια? δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω.. αυτος τώρα που θα μου απαντήσει 'ναι ναι τους τσούζει το βρήκες' ειρωνικά, ας μου δώσει μια λογικότερη εξήγηση).
Τώρα το περι γκόλφ σου δεν το σχολιάζω γιατί θα πρέπει να βγάλω και γω συμπεράσματα για το fluence απ το 19αρι μου .
Τέλος οκ άνθρωπε μου το έχουμε καταλάβει ότι δεν απόκτησες vag στην πρόσφατη αγορά σου.. Το ξέρουμε ότι το έκανες συνειδητά και πως είναι η τοπ επιλογή και πως είσαι υπερχαρούμενος, άλλοι είναι μ@λ@κες και αγόρασαν.. Τι να κάνουμε τώρα θα του χτυπάμε μια ζωή την ανωτερότητα μας? Μακάρι να υπήρχε βραβείο συνειδητού αγοραστή.. Αλλά δεν υπάρχει.. Δεν βλέπω να καταλήγουν κάπου όλα αυτά τα απανωτά οφ τόπικ για το ίδιο πάντα θέμα..' Πόσο χάλια είναι το βαγκ και έμμεσα θα σας πω γιατί πήρα κάτι άλλο' ... Αυτά, και συγχαρητήρια που οι ανώτερες πνευματικές σου ικανότητες σε αποτρέπουν απ το να πέσεις θύμα του μάρκετινγκ.. αλίμονο σ εμάς..ps Που σαι μωρ πάσχο? αμά δεν παιχτεί οφ τοπικ κάνουμε μαύρα μάτια θα χεις πάρει κανα γκολφ στα κρυφά και θα σε τρέχει στα συνεργία, το κόβω εγώ..
Και εδώ κλείνει το σύνηθες χαζο off-topic, σωστά ? [Mod]
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πιστευοντας τετοιες ανοησιες, πεφτεις με τη σειρα σου θυμα του μαρκετινγκ, των αλλων.
Oταν παυεις να ασχολεισαι με γνωμες και απλα ξερεις την αληθεια τοτε κανενα μαρκετινγκ δε σε επηρεαζει,ουτε της μιας ουτε της αλλης πλευρας. Δες για παραδειγμα τον vasgti.Με τοσα προβληματα στο γκολφ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ γκολφ θα αγοραζε. Τρανο παραδειγμα...
Ρε σου φόρτωσε ο Μοσχούς τη λαδίκα και μιλάς ;
Φυσικά το ότι γράφεις αρλούμπες είναι γνωστό πλέον.
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
(γιατί οκ είναι προφανές ότι όλοι βάλλονται ενάντια του vag, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, τόσο πολύ τους τσούζει πια? δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω..Τo ιδιο ακριβως θα σε ρωτουσα,αλλα οπου vag βαλε αλφα.... Ατερμων..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βρε μαζί σου σε όλα....αλλά έχω εδώ και 2 χρόνια σχεδόν 500αρακι, να πάρω καινούριο αμάξι και να βλέπω τα ίδια?? Τι είναι? Golf?Αμ έλα που δεν είναι....
Είναι κάτι πτωχότεροΤο 6άρι Golf καινούριο μοντέλο μπορεί να μην είναι όπως το παρουσίασε η VW, αλλά έχει ασυναγώνιστο εσωτερικό. Ειδικά μετά το φιάσκο του εσωτερικού της Giulietta.
Εμένα εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η αυστηρή συντηρητικότητα του εσωτερικού του Golf παρά η φλυαρία και το παζλ πλαστικών του εσωτερικού της Ιουλιέτας. Ααα ναι ξέχασα...έχει βουρτσισμένο αλούμι....ας βούρτσιζαν και τα πλαστικά τότενες....
Να λέμε την αλήθεια... -
Πάει χάλασε ο κόσμος... έρχεται η συντέλεια!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάει χάλασε ο κόσμος... έρχεται η συντέλεια!Εμένα πάντως κάτι άλλο μου έρχεται
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάει χάλασε ο κόσμος... έρχεται η συντέλεια!Να δω τον Busso να πλακώνεται με τον Πάσχο και τον stefan147 για τα πλαστικά και σχεδιασμό στο εσωτερικό του Golf vs αυτών της G και τι στο κόσμο!
-
Ειναι γνωστος χιουμοριστας ο μπουσος...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι γνωστος χιουμοριστας ο μπουσος... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
(γιατί οκ είναι προφανές ότι όλοι βάλλονται ενάντια του vag, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, τόσο πολύ τους τσούζει πια? δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω..
Τo ιδιο ακριβως θα σε ρωτουσα,αλλα οπου vag βαλε αλφα.... Ατερμων..
έχεις pm
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Να δω τον Busso να πλακώνεται με τον Πάσχο και τον stefan147 για τα πλαστικά και σχεδιασμό στο εσωτερικό του Golf vs αυτών της G και τι στο κόσμο!Ηφοδεύθει η φοράς εν αλωνίω
Εγώ απλά συνεχίζω να είμαι ο ίδιος Busso που ήμουν και παλιά....απόλυτος αλλά νομίζω σωστός....
Τις Alfa Romeo που θέλουν κάποιοι να μας πουλήσουν για Alfa Romeo να τις βάλουν στον λώκο τους....
Με κανέναν να μαλώσω δεν πρόκειται Νίκο, εξάλλου σε όποιον ικανοποιείται εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει...Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Golf, το οποίο έχω κοροιδέψει πολλές φορές(άλλες δίκαια κι άλλες άδικα, δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσουμε), στην 6η του γενιά είναι ωριμότερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ και τα αντίπαλα μοντέλα της κατηγορίας απέχουν παρασάγγας από το πακέτο που προσφέρει η VW....
Θα τολμούσα να πω ότι το C-segment σήμερα χωρίζεται στο Golf και στα υπόλοιπα....μια κατηγορία μόνο του...Εντάξει κάποιοι θα διαφωνίσουν....Open your eyes απαντώ -
Απορώ τι σου αρέσει! Σπορ δεν είναι, βαρετό είναι, σχεδιαστικός αχταρμάς είναι... Να έλεγες για Leon που ειναι πιο σωστά στημένο κάτι θα γινονταν!
-
εγω παντως ειμαι μπερδεμενος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω παντως ειμαι μπερδεμενοςΚαι που είσαι ακόμα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Να δω τον Busso να πλακώνεται με τον Πάσχο και τον stefan147 για τα πλαστικά και σχεδιασμό στο εσωτερικό του Golf vs αυτών της G και τι στο κόσμο!
Ηφοδεύθει η φοράς εν αλωνίω
Εγώ απλά συνεχίζω να είμαι ο ίδιος Busso που ήμουν και παλιά....απόλυτος αλλά νομίζω σωστός....
Τις Alfa Romeo που θέλουν κάποιοι να μας πουλήσουν για Alfa Romeo να τις βάλουν στον λώκο τους....
Με κανέναν να μαλώσω δεν πρόκειται Νίκο, εξάλλου σε όποιον ικανοποιείται εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει...Η αλήθεια πάντως είναι ότι το Golf, το οποίο έχω κοροιδέψει πολλές φορές(άλλες δίκαια κι άλλες άδικα, δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσουμε), στην 6η του γενιά είναι ωριμότερο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ και τα αντίπαλα μοντέλα της κατηγορίας απέχουν παρασάγγας από το πακέτο που προσφέρει η VW....
Θα τολμούσα να πω ότι το C-segment σήμερα χωρίζεται στο Golf και στα υπόλοιπα....μια κατηγορία μόνο του...Εντάξει κάποιοι θα διαφωνίσουν....Open your eyes απαντώλεγε, ποσα λεφτα σου εδωσε η kosmocar
ακομη και οι 4Τ εβγαλαν καλυτερη την G απο το Golf
-
Ο GB φαντάζομαι αναφέρεται στον μέσο αγοραστή της κατηγορίας. Αυτός έχει γραμμένα εκεί που δεν γράφει μελάνι τον ζμπορ χαρακτήρα.
@qsis: εγώ επιμένω πως κάτι ψεκάζουν εκεί στας Αθήνας.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
λεγε, ποσα λεφτα σου εδωσε η kosmocarακομη και οι 4Τ εβγαλαν καλυτερη την G απο το Golf
Μα εκεί είναι η διαφορά....Πως ότι λέει ο ΕΤ ότι είναι το καλύτερο, σπρώχνεται γ@μιώντ@ς...
Alfa Romeo Giulietta