-
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αυτές οι ζάντες είναι ΑΘΛΙΕΣ. Πραγματικά δηλαδή! Προσωπικά δε μου αρέσουν οι μαύρες ζάντες και κυρίως δε μου αρέσουν οι ζάντες με πολλές ακτίνες με μια και μοναδική εξαίρεση τις 19άρες της ΤΙ.
Η G με αυτές τις 19άρες θα είναι ΟΝΕΙΡΟ. Όχι απαραίτητα σε αυτό το χρωματάκι...στο μολυβί όμως θα είναι απίστευτη.
Ελπίζω να μην την ξαναδείξουν με αυτές τις ζάντες...τη χαλάνε πολύ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αυτές οι ζάντες είναι ΑΘΛΙΕΣ.
Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη περί αθλιότητας.
-
Μπορεί. Οι μαύρες ζάντες τη χαλάνε πολύ και οι πολυάκτινες κρύβουν την ωραία δαγκάνα και τους μεγάλους δίσκους. Σου είπα...όταν τη δεις με τις 19άρες της ΤΙ θα με θυμηθείς και θα πεις πόσο δίκιο είχα
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπορεί. Οι μαύρες ζάντες τη χαλάνε πολύ και οι πολυάκτινες κρύβουν την ωραία δαγκάνα και τους μεγάλους δίσκους. Σου είπα...όταν τη δεις με τις 19άρες της ΤΙ θα με θυμηθείς και θα πεις πόσο δίκιο είχα
Όχι δεν μπορεί, γιατί άλλο ΆΘΛΙΟ και άλλο όχι τόσο ωραίο όσο μια άλλη επιλογή.
Επίσης αυτήν την ΑΘΛΙΑ ζάντα εγώ την βλέπω κόσμημα μπροστά στις ΤΡΙΣ-ΑΘΛΙΕΣ της BMW (και άλλων εταιριών) λόγου χάρη, εκτός από 2-3σχέδια από τα 50 συνολικά σχέδια που έχει. Μην είσαι τόσο υπερβολικός θέλω να πω. Δεν είναι η πιο ωραία από τις 6-7 επιλογές που διατίθενται στην Giulietta ναι, όχι άθλια δε.
Η 19άρα ΤΙ της 159 δεν είναι τίποτα το ιδαίτερο από μια χοντροκομμένη ζάντα με παχιές ακτίνες, βαριά και δίχως κάτι το vintage. Θα μπορούσε αν της βγάζαμε την τάπα με το brand να κοσμεί οποιοδήποτε θόλο αυτοκινήτου χωράει 19άρα ζάντα.
Και εγώ προτιμώ τις ζάντες με τρύπες ή πέταλα, και σχέδια όπως αυτά που θυμίζουν μπομπίνα κινηματογράφου. -
Μετα τις εξελιξεις στην φορολογηση των εταιρικών, στην λιστα κι εγω αυτων που παρακολουθουν πως θα ερθει και σε ποια τιμη σε ποιο εξοπλισμο, εστω και στην μικρή ιπποδυναμη. Ειναι το μονο μικρομεσαιο που με συγκινει αν και δεν νομιζω οτι αυτοματη η 170 θα ειναι στα 17000 εργοστασιακη. Ισως η 120. Ας με φυλαξει ο Θεός απο Golf και Insignia.
-
χωρίς σχόλια!
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Μετα τις εξελιξεις στην φορολογηση των εταιρικών, στην λιστα κι εγω αυτων που παρακολουθουν πως θα ερθει και σε ποια τιμη σε ποιο εξοπλισμο, εστω και στην μικρή ιπποδυναμη. Ειναι το μονο μικρομεσαιο που με συγκινει αν και δεν νομιζω οτι αυτοματη η 170 θα ειναι στα 17000 εργοστασιακη. Ισως η 120. Ας με φυλαξει ο Θεός απο Golf και Insignia.Θα είναι κάτω από 17.000 η 170άρα.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
χωρίς σχόλια!
Άσε να κάνω εγώ ένα.
Θέλω την μπλε Giulietta -
χωρίς σχόλια!
Άσε να κάνω εγώ ένα.
Θέλω την μπλε GiuliettaΚλασσικό κομάτι!!!!
-
Μπα, εγω νομιζω οτι οι ζαντες της πανε πολυ. Το οτι ειναι μαυρες, ακομα περισσοτερο. Θυμιζουν τις εποχες 60s 70s που εβγαζαν τα καπακια-τασια για να λαβουν μερος σε αγωνες με τα αυτοκινητα εκεινης της εποχης και τις σιδερενιες ζαντες που ειχαν.
Αλλα ολα αυτα ειναι υποκειμενικα...Παντως οι Ιταλοι παντα ειχαν, και εχουν μεγαλη ποικιλια σε ομορφες ζαντες, καλυπτωντας ολα τα γουστα!
Το σιγουρο παντως που πιστευω οτι εχει σημασια, ειναι να μην βλεπουμε ενα γνωστο
σχεδιο ζαντων να επαναλαμβανεται συνεχεια σε αλλα μοντελο, -οι ζαντες 8C δηλαδη, οκ λανσαριστηκαν στην Mito, και τις πανε πολυ, μπαινουν σε 18αρες/19αρες -ανθρακι στην 159/Brera και επισης της πανε πολυ, αλλα θεωρω too much να μπαινουν και στην Gulietta. Ειναι σαν να της κλεβουν την φρεσκαδα.
Επιπλεον οι ζαντες με τις πολλες ακτινες εστω και με την καμπυλοτητα που εχουν,
σε ενα βαθμο παραπεμπουν σε παλαιοτερες πολυακτινες ζαντες που φορουσαν
οι Alfetta-Gulietta του 70'-80' , βγαζοντας μια ρετρο διαθεση αλλα στην συγχρονη εκδοχη της...
Αυτο που μου εκανε μονο εντυπωση, που ειχε πει και φιλος που την ειδε απο κοντα στην εκθεση, ειναι οι μετριοι χωροι πισω που φαινεται να εχει, παρα τον επιβλητικο
εξωτερικο ογκο της...Edit: Η μπλε Gulietta παντως ειναι πειρασμος! Αν μου ελεγαν παρε για βολτα τωρα, μια απο τις δυο Θα ηθελα παρα πολυ να οδηγησω την παλια!
Μακαρι να εβγαζαν μια σημερινη εκδοση της Gulietta Sprint, 3πορτη ή κουπε, λιγο πιο ελαφρια απο την 5πορτη με τον 170αρη, θα ηταν ονειρο... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μακαρι να εβγαζαν μια σημερινη εκδοση της Gulietta Sprint, 3πορτη ή κουπε, λιγο πιο ελαφρια απο την 5πορτη με τον 170αρη, θα ηταν ονειρο...
Κάτι ψήνεται όπως μου είπε η Alba...
-
Μακαρι να εβγαζαν μια σημερινη εκδοση της Gulietta Sprint, 3πορτη ή κουπε, λιγο πιο ελαφρια απο την 5πορτη με τον 170αρη, θα ηταν ονειρο...
Σοβαρα? Ε, τοτε μεσα σε δυο χρονια, τρια το πολυ θα πρεπει να βγει...
Αντικαταστατης της GT να υποθεσω? -
Αντικαταστατης της GT να υποθεσω? -
Αντικαταστατης της GT να υποθεσω?για την αλφα ρομέο μιλάς...
πρέπει να ωριμάσει η ιδέα... -
Εμένα πάντως η συγκεκριμένη ζάντα μου αρέσει (απο τις φωτό τουλάχιστον) και μάλιστα στη μαύρη με τη διχρωμία και όχι στην ασημί εκδοχή της...
Νίκο γούστα είναι αυτα... ίσως επειδή οι μαύρες δεν πάνε με το μπλέ να τις έχει διαγράψει υποσυνείδητα...Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αχ και να είχε η πιτσιρίκα το ύψος της γιαγιάς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αντικαταστατης της GT να υποθεσω?για την αλφα ρομέο μιλάς...
πρέπει να ωριμάσει η ιδέα...Kαλα σιγουρα το λεει επιτηδες!!! Λες και δεν ξερει...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Νίκο γούστα είναι αυτα... ίσως επειδή οι μαύρες δεν πάνε με το μπλέ να τις έχει διαγράψει υποσυνείδητα......λες γιαυτό?
-
Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει εάν θα έχει και η Giulietta αμορτισέρ contractive σαν τη Mito;
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εμένα πάντως η συγκεκριμένη ζάντα μου αρέσει (απο τις φωτό τουλάχιστον) και μάλιστα στη μαύρη με τη διχρωμία και όχι στην ασημί εκδοχή της...
Νίκο γούστα είναι αυτα... ίσως επειδή οι μαύρες δεν πάνε με το μπλέ να τις έχει διαγράψει υποσυνείδητα...Αχ και να είχε η πιτσιρίκα το ύψος της γιαγιάς...
Kατα την γνωμη μου ειναι ιεροσυλια να χρησιμοποιει η ''μιλανο'' το ονομα giulietta.
To αυτοκινητο δεν εχει να κανει σε ΚΑΜΙΑ των περιπτωσεων,ουτε με την καινοτομια,ουτε με την κατηγορια,ουτε με το sex appeal ,ουτε με το κοινωνικο status,ουτε με την ομορφια της πρωτης. Χρησιμοποιηθηκε το ονομα της σε ενα ΛΑΘΟΣ αυτοκινητο (κλεινοντας τον δρομο σε καποια μελλοντικη αναβιωση της κατηγοριας και του αυτοκινητου) το οποιο ειναι ενα μικρομεσαιο οικογενειακο, με καποια στοιχεια εντυπωσιασμου και χωρις μεγαλες τεχνικες καινοτομιες.
Ειναι καθαρα ενας τροπος ψαρεματος των ιταλοφιλων να ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ οτι αυτο το αυτοκινητο εχει καποια συνδεση με το παρελθον της θρυλικης ΑΛΦΑ.
Απορω που κανενας ακομα δεν εχει συνειδητοποίησει αυτην την αισχρη επιλογη του Marketing η γιατι κανουν πως δεν το βλεπουν.
Alfa Romeo Giulietta