-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει στη Giulietta είναι αυτή η καγκουρόζαντα, απορώ με ποια λογική την έβαλαν, σε λίγο θα βγαίνουν εργοστασιακά αμάξια με spinners στους τροχούς Θα την άλλαζα asap με μια ultraleggera graphiteΚράτα τις επιφυλάξεις σου να την δεις από κοντά. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν την κολακεύουν οι φωτογραφίες, όπως και το αυτοκίνητο....Ούτε και εμένα όμως με τρελαίνει για να πω την αλήθεια αλλά θα περιμένω να την δω live
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το μόνο που με χαλάει στη Giulietta είναι αυτή η καγκουρόζαντα, απορώ με ποια λογική την έβαλανΜε τη λογικη οτι μπορει να αρεσει σε αλλους και τη λογικη οτι ο καθενας επιλεγει οτι ζαντα του αρεσει
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και αν έβαζες τα σήματα της Seat θα ήταν Leon αν έβαζες τα σήματα της Fοrd θα ήταν ένα ομορφότερο απο το επόμενο -του 2011- Focus και αν έβαζες τα σήματα της VW ... όλοι θα χαιρετούσαν την εταιρία που έβγαλε επιτέλους ένα διαφορετικό Golf μετα απο τις 354 προηγούμενες, σχεδόν ίδιες γενιές!!!
+54
αλλα τουλαχιστον τα golf κανουν μπαμ οτι ειναι golf-vw
και στην περιπτωση της alfa αυτο θα πρεπει να ηταν στα πρωτευον στο μυαλο του σχεδιαστη
να φτιαξουν ενα αμαξι που να το φωναζει οτι ειναι αλφα (οπως η 159 που ειναι και γ@μω)
και τωρα ειλικρινα αμα βλεπατε μια gulieta χωρις τις νικελ γρυλιες στην μασκα και με τασια
νωμιζετε οτι θα την ξεχωριζατε απο το αστρα?? -
+54 .......
Είναι και Άγιες μέρες .... συχώρεσων αυτών
-
+54
αλλα τουλαχιστον τα golf κανουν μπαμ οτι ειναι golf-vw
και στην περιπτωση της alfa αυτο θα πρεπει να ηταν στα πρωτευον στο μυαλο του σχεδιαστη
να φτιαξουν ενα αμαξι που να το φωναζει οτι ειναι αλφα (οπως η 159 που ειναι και γ@μω)
και τωρα ειλικρινα αμα βλεπατε μια gulieta χωρις τις νικελ γρυλιες στην μασκα και με τασια
νωμιζετε οτι θα την ξεχωριζατε απο το αστρα??[/quote]Πρέπει να ανοίξεις τα ματιά σου για να δεις τις διάφορες... Δεν λέω , καλή η φαντασία αλλά δεν βοηθάει ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
οχι μονο ειναι ολοιδια αλλα αν αλλαζες τα σηματακια το πουλαγες το αστρα για τζουλια και τουμπα
Και αν έβαζες τα σήματα της Seat θα ήταν Leon αν έβαζες τα σήματα της Fοrd θα ήταν ένα ομορφότερο απο το επόμενο -του 2011- Focus και αν έβαζες τα σήματα της VW ... όλοι θα χαιρετούσαν την εταιρία που έβγαλε επιτέλους ένα διαφορετικό Golf μετα απο τις 354 προηγούμενες, σχεδόν ίδιες γενιές!!!
Κάποιες εκατονταδες σελίδες πριν ... έχει ξανααααααααναφερθεί το θέμα ... και δεν υπήρξε καταληξη στο ερωτηματικό!
συμφωνω οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αποδεχτουν ολοι τη μια η' την αλλη εκδοχη....οποτε παμε για αλλα!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
...και τωρα ειλικρινα αμα βλεπατε μια gulieta χωρις τις νικελ γρυλιες στην μασκα και με τασια
νωμιζετε οτι θα την ξεχωριζατε απο το αστρα??Όπως την μέρα με την νύχτα!!!! Είναι τόσο αδιάφορο το ΑΣΤΡΑ από κοντά (κυκλοφορούν ήδη πολλά και τα βλέπουμε κάθε μέρα) που ακόμα και καμουφλαρισμένη να ήταν η Ιουλιέτα θα διακρινόταν αμέσως!
Και σου το λέω εγώ που δεν είμαι Αλφίστι. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...και τωρα ειλικρινα αμα βλεπατε μια gulieta χωρις τις νικελ γρυλιες στην μασκα και με τασια
νωμιζετε οτι θα την ξεχωριζατε απο το αστρα??Όπως την μέρα με την νύχτα!!!! Είναι τόσο αδιάφορο το ΑΣΤΡΑ από κοντά (κυκλοφορούν ήδη πολλά και τα βλέπουμε κάθε μέρα) που ακόμα και καμουφλαρισμένη να ήταν η Ιουλιέτα θα διακρινόταν αμέσως!
Και σου το λέω εγώ που δεν είμαι Αλφίστι.+1
Aν και οι βασικες γραμμες προφιλ των αυτοκινητων σε σκοτεινο φοντο μπορει να εδειχναν
πολυ κοντινες, κυριως απο την μεση και πισω, σχεδιαστικα δεν εχουν καμμια επαφη.
Εχω δει απο κοντα μονο το Astra προς το παρον, και δεν μπορω να πω οτι συγκινηθηκα.
Οκ, σιγουρα καλυτερο απο το Golf VI και μοντερνο για Οpel, αλλα μεχρι εκει.
Η Gulietta σχεδιαστικα ανεβαζει τον πηχυ στην κατηγορια αρκετα πιο ψηλα.
Και το λεω εγω που εχω Opel... -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Η 4κίνηση είναι στα πλάνα, και πολλά άλλα πράγματα είναι στα πλάνα, αλλά σημασία έχει τι παίρνει πράσινο φως από 'ψηλά' και τι όχι....Και συγνώμη αν ήταν περίεργος ο τρόπος γραφής μου, δεν ήταν καθαρά στάση άμυνας προς εσένα αγαπητέ μορφέα, αφού σου έχω συμπάθεια ρε τρελέΚαλά είναι γνωστό οτι ο καθένας μας γράφει το κοντό του και το μακρύ του... και συ βρε μην απαντάς σε όλα...
Επι της 4κινησης τώρα... δηλαδή θέλεις να πείς οτι ετοιμάζουν τορσενοειδής 4wd στη συγκεκριμένη διάταξη πατώματος / κινητήρα...?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
...Αν και επιμένω ότι πρέπει να περιμένουμε, καθώς ο Luigi έχει πληθώρα από torsen στην αποθήκηΔεν έχω καμία βεβαιότητα ότι το torsen θα κάνει την εμφάνισή του στις επόμενες γενιές.Η δε χρήση της τετρακίνησης παραμένει ακόμα στα επίπεδα του δυνατού...μόνο και μόνο επειδή η compact evo είναι σχεδιασμένη να την δεχτεί και κυρίως επειδή αυτή θα φιλοξενήσει Ν μοντέλα στο μέλλον (νέο Bravo,Delta,Caliber,Neon,χover κλπ...κάτι που συνεπάγεται απορρόφηση του κόστους της).
Πάντως η Q4,πέραν του ότι 'έτρωγε' με το καλημέρα καμιά 40αριά ίππους, δεν ήταν δυνατόν να συνδυαστεί με κινητήρες πάνω από 280 άλογα.....αν δεν ήθελες να αρχίσει να διαλύεται.Και αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που η 939/946 δεν απέκτησαν ποτέ ισχυρότερες εκδόσεις. -
Alfa Giulietta Quadrifoglio Verde , σε μαύρο χρώμα:
http://www.alfisti.gr/forum/showthread. ... ost1192186
-
Όχι και η AR τυφλούς αεραγωγούς
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
omg fapfapfap
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι και η AR τυφλούς αεραγωγούςΑν εννοείς στο σημείο που βρίσκονται τα προβολάκια ομίχλης, έτσι ήταν και στην 147
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
82 φωτο
http://picasaweb.google.com/giovanni147/GiuliettaAlfaRomeo# -
Alfa Romeo Giulietta