-
Θεωρειται ενας θρυλος ενα φτηνο,σκληρο και κακκοτραχαλο γρηγορο αμαξι...Σπαρτιατικο μεν αλλα υπακουο στις προσταγες του αφεντη του....
Προσφατα μπηκα ξανα στο Ραλλυ του ξαδελφου μου και το αποτελεσμα ηταν ατελειωτο πλασσαρισμα σε κυκλικη πλατεια με εξαιρετικα δυναμικα χαρακτηριστικα....Απορω με το ζυγισμα και το κρατημα αυτου του αμαξιου...Ειναι ενα εκπληκτικο σπορ κομπακτ διαστασεων αμαξι....
Προσωπικα πιστευω δικη μου ταπεινη αποψη οτι σε σχεση με το rx8 challenge ειναι απιστευτα πιο ευχαριστο οδηγικα και σου δινει καθαροαιμη αισθηση και οχι ενα αποστειρωμενο κοκτειλ κρυμμενο πισω απο δαπανηρες τεχνολογιες και πολυπλοκα συστηματα
Δηλαδη κοινως το ραλλυ ειναι ενα δυνατο σφηνακι πιο δυνατο και απο διπλο ουισκυ ενος λιτρου......
Ξερω οτι θα φορτωσετε και θα πειτε οτι υποτιμαω αλλα αμαξια κλπ,,αλλα ετσι νοιωθω εχοντας οδηγησει και τα 2 αμαξια και εχω κατσει και σα συνοδηγος...
-
Θεωρειται ενας θρυλος ενα φτηνο,σκληρο και κακκοτραχαλο γρηγορο αμαξι...Σπαρτιατικο μεν αλλα υπακουο στις προσταγες του αφεντη του....
Προσφατα μπηκα ξανα στο Ραλλυ του ξαδελφου μου και το αποτελεσμα ηταν ατελειωτο πλασσαρισμα σε κυκλικη πλατεια με εξαιρετικα δυναμικα χαρακτηριστικα....Απορω με το ζυγισμα και το κρατημα αυτου του αμαξιου...Ειναι ενα εκπληκτικο σπορ κομπακτ διαστασεων αμαξι....
Προσωπικα πιστευω δικη μου ταπεινη αποψη οτι σε σχεση με το rx8 challenge ειναι απιστευτα πιο ευχαριστο οδηγικα και σου δινει καθαροαιμη αισθηση και οχι ενα αποστειρωμενο κοκτειλ κρυμμενο πισω απο δαπανηρες τεχνολογιες και πολυπλοκα συστηματα
Δηλαδη κοινως το ραλλυ ειναι ενα δυνατο σφηνακι πιο δυνατο και απο διπλο ουισκυ ενος λιτρου......
Ξερω οτι θα φορτωσετε και θα πειτε οτι υποτιμαω αλλα αμαξια κλπ,,αλλα ετσι νοιωθω εχοντας οδηγησει και τα 2 αμαξια και εχω κατσει και σα συνοδηγος...
-
-
Είμαι ένας τυχερός κάτοχος ενός 106 Rallye 1,6 8V του '96.
Έχω κάνει +250,000χλμ (τα περισσότερα σε ανοιχτούς δρόμους).
Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι είναι απίστυτα ανθεκτικό.
Χωρίς να έχω οδηγήσει το RX8 μπορώ να πω το εξής: όταν βρεθώ σε δρόμο με στροφές ξεχνάω τα πάντα. Το δέσιμο που δημιουργεί το αμάξι με τον οδηγό του είναι απλώς απίστευτο.Και ένα παραλειπόμενο από το φετινό GTI της χρονιάς: σε ερώτηση μου προς τον Σ.Χ σχετικά με το Rallye μου απάντησε: 'μη το πουλήσεις ποτέ...'.
-
Ως πρώην ραλλακιας συμφωνω και επαυξάνω. Και εγω δεν ηθελα να το πουλησω ποτε αλλα μου το εκλεψαν με 28.000χλμ στο οδομετρο. Και για οσους ασκουν κριτική η γνώμη μου ειναι οτι ή
α. Δεν ξέρουν να οδηγούν (= δεν ξερουν να χρησιμοποιουν την ουρα κατ εμε)
β. δεν το εχουν οδηγήσει όπως πρέπει ή και καθόλου ή
γ. το κατακρίνουν σε άλλους τομεις πέραν των δυναμικών χαρ/κωνΚαι για να μην αφήσω αμφιβολίες,οτι ειμαι στενομυαλος, φανατικος και υπερβολικος, λεω οτι ΔΕΝ κανει για εθνική οδο και ΔΕΝ κανει για πολυ ανοιχτες καμπες (τουλάχιστον μαμα). Αλλα αυτοκινητα θα τρέξουν με πιο πολλα και εμπνεοντας μεγαλύτερη εμπιστοσυνη. (Δηλαδη το ραλλακι θελει ΠΟΛΥ καλα χερια στα πολλα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλο, θα ελεγα οτι ειναι απαιτητικο και ιδιαιτερο)
Σε όλους τους αλλους δρομους, (δυναμικα χαρ/κα, κινητηρα, θεση όδήγησης, αισθηση και αμεσότητα και δεσιμο με τον οδηγο) το θεωρώ κορυφη.
Και τελος δεν νομίζω οτι εχει νοημα η συγκριση και η κουβεντα σχετικα με πολύ πιο ακριβα αυτοκίνητα
-
δεν εχω οδηγησει ποτε 106 ουτε εχω μπει ποτε συνοδηγοσ,εχω μπει σε εκθεση να το δω και παταγα με το ενα ποδι γκαζι φρενο μαζι τα ποδια μου βρησκαν στο τιμονι και γενικοτερα βρηκα ελεινη τι θεση οδηγησεισ, ειμαι 1.85 και 82 κιλα.οταν μπηκα λεω θα σκοτοθω με αυτο γιατι δε με βολευει η θεση με τιποτα!
-
ειμαι 1,78 και 74 κιλα. εμένα τουλάχιστον μου ερχόταν κουτι!
-
Εγω παλι ειμαι κατοχος ενος 106 Rallye 16v και εχω υψος 1,86μ και βαρος 87kg...προβλημα με την θεση οδηγησης δεν αντιμετωπισα ποτε με μοναδικη ενσταση το κλασσικο προβλημα που οσοι εχουν ραλλακι γνωριζουν, οτι το γονατο μερικες φορες ερχετε σε στενες επαφες με την κονσολα...αυτο βεβαια συμβαινει οταν σηκωσεις το καθισμα σε σχετικα ορθια θεση και ετοιμαζεσαι για επιθεση σε στροφοδιαδρομη!
Κατα τα αλλα το 106 ειναι ενα αυτοκινητο που οπως προαναφερθηκε υπακουει τις εντολες του οδηγου, εχει τιμονι με αισθηση και σαφηνεια και θετικο μοτερ ακομα και σε μαμα μορφη! Ειναι λαθος να το συγκρινουμε με το RX8 αν και καλος η' κακος το κανουμε...
Για παραδειγμα εαν επιλεξω στο μελλον να αγορασω καποιο αλλο αυτοκινητο, αναποφευκτα θα το συγκρινω και με το 106...οπως και καθε φορα λεω οτι το Polo (AFH) που ειχα ηταν καλυτερο απ'το 106 σε ποιοτητα υλικων, τριξιματα κτλ...
Πραγματικα ειναι χαρουμενος που σε σχετικα μικρη ηλικια και μετα απο δυο αυτοκινητα στην κατοχη μου, απεκτησα ενα 106...για εμενα ειναι ενα καλο σχολειο για καποιον οδηγο ο οποιος θελει να μαθει κατι παραπανω. Φυσικα αν αναλογισουμε και την τιμη του τοτε ενισχυεται αρκετα η παραπανω προταση.
Εδω ψαχνω τροπο να παρω αλλο αυτοκινητο χωρις να αποχωριστω το 106 μου...και να φανταστητε οτι καποτε ημουν εχθρος του αυτοκινητου!! Μεχρι που οδηγησα το 1.6 8v (το 2002) σε μαμα μορφη και το εστριψα σε κλειστο κομματι της Β.Ευβοιας...αυτο ηταν, καταλαβα αμεσως γιατι αυτο το αυτοκινητο ειναι ενα γνησιο GTi και οχι υπερβαρο GT που θα ηθελε να ειναι GTi, οπως τα περισσοτερα σημερινα μικρα...τα ρασα δεν κανουν το παπα, ετσι και τα αυτοκολλητα τα GTi...
-
AXXXXXX!! στο τελος θα με παρασύρετε να ξανααγοράσω ενα ραλλακι!
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
AXXXXXX!! στο τελος θα με παρασύρετε να ξανααγοράσω ενα ραλλακι!...μην το κάνεις, θα στο ξανα-κλέψουν!
Αμα είσαι γκαντέμης... ...πάντως ακούω καθημερινά ότι κλεβονται πολλά από δαύτα, ο μύθος έχει τις συνέπειες του...
-
Το πρώτο ραλί (1300) ήταν αρκετά στενάχωρο στην θέση οδήγησής του.
Τα 1600άρια όμως όχι. Βέβαια μου φαίνεται πως τα πεντάλ δεν είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με την θέση οδήγησης (είναι δεξιότερα), αλλά μάλλον θα χωρέσεις, αν και μάλλον καλό θα ήτνα το τιμόνι να βγαίνει λίγο πιο έξω, ώστε να μπορείς να πας το κάθισμα πιο πίσω.
Τέλοσπάντων, γενικότερη εργονομία δεν είχε καλή, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο!
Στα οδικά χαρακτηριστικά αν μπορούσες να το πας ήταν ΠΥΡΑΥΛΟΣ σε όλα του...Για εμένα που είμαι κουλάδι θα ήμουν πιο γρήγορος με ένα Πούντο ΤζιΤι που δεν με τρόμαζε τόσο και έμπαινα πιο άφοβα στις στροφές, αλλά αντικειμενικά το Ραλί είναι ταχύτερο και απολαυστικότερο αν έχεις καλό 'χερικό' εξοπλισμό!
-
Δεν θα ξαναβγει ποτε τετοιο αυτοκινητακι!
Αν κατσω και το συγκρινω με το polo gti 1.6 που ειχα... το 106 ειναι αιωνες μπροστα παντου
Το ηξερα απο την αρχη αλλα την εκανα την μ@λ@..α,και πηρα το polo!
Mετα την πρωτη 'ειδικη'καταλαβα οτι το polo ειναι για κλωτσιες σε αυτη την κατηγορια
Αλλα η τυχη μου χαμογελασε,και ο ξαδελφος που ειχε παρει 106r εφυγε για εξωτερικο και το 106r θα παρκαρει διπλα απο την 325!
Το polo εχει πουληθει εδω και πολυ καιρο σε καλη τιμη(παλι καλα)....
Το rallaki θα το παρω σε πολυ καλη τιμη και θα ειναι σε εργοστασιακη κατασταση!
Θα φυγουν τα τασια και οι 14αρες θα βαφτουν λευκες!Βασικα θα το παρει η γυναικα μου,για τις μετακινησεις μεσα στην πολη αλλα οταν το παρκαρει θα το αρπαζω και θα ψαχνω για κλειστες διαδρομες
-
Eπιτρεψτε μου να ξαναποσταρω εδω το ποστ μου στο θεμα 'fiesta st .. too liitle or too late?' καθότι αναφερω κομματι απτην εμπειρια μου σχετικα με τον θρύλο '106' και τη συγκριση του με αλλα γρηγορα μικρα:
Ρε παιδια... Ο Έλληνας (κ κατα συνεπεια και οι ελληνες συντακτες) που εχει μεγαλωσει με τα καθαροαιμα και προικισμένα 'μικρα' 205 rallye-Gti,ax,clio williams,Punto gt,106 rallye s1-s2 κλπ, πως ειναι δυνατον να μεινει ευχαριστημενος με οποιοδηποτε σημερινο σπορ χατσμπακ που φερει τα χαρακτηριστικα GTi, ST ,Sport κλπ? Σημερα, ο ορος GTi ειναι συνειφασμενος με τα μη-απενεργοποιήσιμα ηλεκτρονικα βοηθηματα που κοβουν την ορεξη του ανησυχου οδηγου, την ουδετερη συμπεριφορα και την 'αδιαφορη' αισθηση ετσι ωστε το 'και καλα καθαροαιμο' αυτοκινητο που αγορασαμε να ειναι ευκολοδηγητο απο ολα τα μελη της οικογενειας.
Στο βωμό του marketing (γιατι περι marketing προκειται - βλέπε 'target group' ) η καθε αυτ/τοβιομηχανια προσπαθει να κανει το αυτοκίνητό της 'friendly use' στο μέσο οδηγο, με ο,τι αυτο συνεπαγεται (αποστειρωμενο σε αισθηση - ηπιες αντιδρασεις ακομα και στο οριο κλπ). Βεβαια , εδω που τα λεμε αυτο δεν ειναι κ πολυ ασχημο αν σκεφτεις ποσοι 'δηθεν χεραδες' πανε και παιρνουν 'εργαλεια' για πρωτο αμαξι. Καλο ειναι ο Ελληνας να αποκτησει αυτοκινητιστική παιδεία και οδηγική ωριμότητα πρωτου παρει ενα καθαροαιμο και βγει στους δρομους θεριζοντας τον πρωτο (α)τυχόντα.
Και μιλώντας για καθαροαιμα μικρά, πως θα μπορουσαμε να παραλειψουμε το μοναδικο 106 Rallye που μεγαλωσε γενιες και γενιες. Σπαρτιάτικο εσωτερικο και χωρις περιττά βαρη, πολύ καλη ανάρτηση - φρενα , καλο πλαίσιο και απιστευτο μοτερ (s16) έφερε τα πανω κάτω στο χωρο της αυτοκίνησης αφήνοντας το στίγμα του στο διεθνη χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου. Δυστυχως για ολους εμας, τετοια αυτοκίνητα δεν θα ξαναυπάρξουν. Αλλά ποιος είπε οτι αυτα ειναι τα αυτοκίνητα που θελει ο μέσος χρηστης? Μπορει για εμενα η καθαροαιμη συμπεριφορα του 106 να με κανει να ανατριχιαζω απο ευχαριστηση πλασαρωντας το με το πλαι σε καθε στροφη σα πισωκινητο,ειτε οδηγωντας το με γραμμες κυνηγωντας τον χρονο στα Μέγαρα, ομως για τον μεσο αγοραστή που απλα θελει κατι πιο γρηγορο απο το fiesta της μαμας του, θα του φανει σκληροπυρηνικό, ακόμα και επικίνδυνο. Το rallye αποτελει 'σχολειο' για εμενα. Σε αυτο εμαθα την υποστροφη , την υπερστροφη, με τις ακαριαίες αντιδρασεις του στο οριο.Έμαθα να πλασαρομαι με φρενο η με αφημα του γκαζιου στη κορυφη της στροφης, να το διπλωνω οπου μου εκανε κεφι, και στη τελική εμαθα πώς το καλό γίνεται καλύτερο τοποθετωντας ενα μπλοκέ διαφορικο,μια καλή ανάρτηση και μια τετράδα semi.
Τα καθαροαιμα μικρα gti σαν το 106 που σε εκαναν μακροχρόνια καλυτερο οδηγο και σου γύμναζαν τα χέρια δεν υπαρχουν πια.Αυτοκίνητα που αν δε τα σεβοσουν γυριζαν και σε δάγνωναν.Αν πάλι τα σεβοσουν και τα οδηγουσες καπως φοβισμενος θα σε γέμιζαν με μια πικρη αίσθηση σαν να σου έλεγαν 'δε μπορεις να με οδηγησεις'. Ετσι, ακροβατώντας μεταξύ φοβου και αποφασιστηκότητας, σχεδόν πάντα κατάφερνες να βγεις αλώβητος απο τη κλειστή δεξιά που μολις πέρασε.Τα συναισθηματα σου μπερδεμενα, φοβος, ευτυχια, εκπληξη, ολα μαζι πάλευαν για το ποιό θα επικρατήσει στο πρόσωπό σου.Και πιστεψτε με, ήταν παντα η έκπληξη.Γιατι κάθε φορα, έμπαινες και με παραπάνω.
Στο θέμα μας παλι, οταν τα περιοδικα ειδικού τυπου εχουν οδηγησει και εχουν εξυμνήσει τέτοια αυτοκίνητα, πώς ειναι δυνατον να μεινουν ευχαριστημενοι απο τα νεα , αποστειρωμενα οδηγικά , σπορ χατσμπακ? Οχι,δεν ειμαι παράφρων-το ξερω οτι τα Evo, Ιmpreza, 350Ζ , Μ3 Κλπ παραμένουν καθαρόαιμα- μιλάω όμως για τα fiesta ST, colt czt , ignis sport, c2 vts κλπ που μπορει να μη συγκρινονται ολα μεταξυ τους αν λαβουμε υποψιν τη τιμή τους, αλλα συγκρίνονται μια χαρα αν λαβουμε υποψιν μας το ποιόν τους και τον 'σπορ' χαρακτήρα τους. (το σπορ σε εισαγωγικά για ευνοητους λόγους).
Δέ λεω οτι οι εταιριες δε μπορουν να βγαλουν ενα πραγματικό καθαροαιμο.Λέω οτι δε θέλουν.
Μερικές φορες όμως φταιμε και εμεις οι αγοραστες.Δε φτάνει που μπερδέψαμε τον όρο 'σπορ' και θελουμε γρήγορα αυτοκινητα-ομως αθόρυβα- σταθεροτητα στις στροφες -ομως άνετα στις λακουβες- εντυπωσιακή εμφανιση -ομως φθηνά ε!- , μπερδέψαμε και τα τμηματα marketing των αυτ/τοβιομηχανιών-πόσο μάλλον τα περιοδικά του χωρου. Για παραδειγμα, ποσο πιο σπορ θα μπορουσε να γίνει το fiest ST χωρις να τα ακούσει απο τον ειδικό τυπο για την 'σκληρη του ανάρτηση' και τις 'καθολου φιλικές αντιδράσεις του στο όριο' ? Η απάντηση ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ!
Ας μπουν επιτελους σε μια ταξη τα πραγματα,και ας διαχωρησουμε τον ορο 'σπορ' απο τον ορο 'καθαρόαιμο'. Ας σταματησουμε να γκρινιαζουμε οταν δοκιμαζουμε ενα σπόρ μοντελο για την σκληρη αποσβεση της αναρτησής του, ή τον θορυβώδη κινητήρα.Αντίθετα, οταν δοκιμαζουμε καθαροαιμα, να κατακρινουμε οσα αυτοκινητα ΔΕΝ εχουν αυτα τα παραπάνω που χαρακτηριζουν τελικά ενα αμάξι 'καθαρόαιμο'.
Οσο για την τιμή των σημερινων σπορ μικρών, ποιος απο εδω δε τα βρισκει ακριβά για αυτα που προσφερουν? Το fiesta ST ή το Clio Sport παει κ'έρχεται, ομως οταν βλεπεις αυτοκινητα οπως το mini Cooper S 26.000ευρω, σιγουρα πρεπει να εισαι πυροβολημένος για να το παρεις, ή απλα ερωτευμενος με τον διάδοχο του θρυλικου MINI.Αλλα εδω που τα λεμε, το Cooper S παραμενει απο τα πιο καθαροαιμα 'μικρα' (μαζι με το clio) και χαλαλι του, θα σκεφτειτε.Περι ορέξεως..
Τέλος, θα πρεπει να γνωριζετε οτι για να γινει ενα αυτοκινητο καπως πιο σπορ -ή δήθεν σπορ- ωστε να φερει προσωνύμια τυπου 'ST' , δε χρειαζεται και πολυ κόπος.Για να γινει ομως πραγματικά σπορ ή ακόμα καλύτερα καθαρόαιμο (βλ. RS?) , τοτε φιλοι μου μιλαμε για επανασχεδιασμο εκ του μηδενος.Η ford πηρε το πλαίσιο του απλου fiesta, εβαλε ενα μοτερ,εκανε καποιες ρυθμισεις σε ανάρτηση και φρενα και τσακ-μπαμ, εχουμε το fiesta ST που βεβαια απευθυνεται σε ανυσυχους οδηγους.Να μη ξεχασω το πιο σπορ εσωτερικο (εδω γελάμε) με το αλουμινενιο λεβιεδάκι για πιο 'prestigeάτες' αλλαγές.
Ισως αν είμασταν σαν αγοραστες πιο συνειδητοποιημενοι και ωριμοι και ξέραμε τι θελαμε, η θέληση μας να γινόταν πραγματικότητα απο καποια αυτο/τοβιομηχανια που θα εκανε την αρχη βγαζοντας ενα νεο, μικρο, εκρηκτικά γρήγορο και πραγματικά σπορ αυτοκινητο με στιβαρο πλαίσιο, ελαφρυ και ρυθμισιμο σαν το 106.Μεχρι τοτε, οι εταιριες θα συνεχισουν να παραγουν αυτα τα -χωρις λογο- πανάκριβα , αποστειρωμενα , και αδιάφορα κακεκτυπα της προηγουμενης ενδοξης γενιάς.Και το χειροτερο ολων: Θα συνεχισουν να φέρουν τα -καποτε ενδοξα- προσωνύμια ' Gti ' . -
Επίσης να τονισω οτι σήμερα το 106 εχει τη στεγη του, και το ονομα αυτης 106SportClub. Θα το βρειτε στο http://www.106SportClub.gr οπου και σας περιμενουμε στο ομορφο forum μας, ειτε ειστε κατοχοι του 106 ειτε ειστε φιλοι του..
Τέλος, υπαρχει συγκεντρωμενο υλικο σχετικα με τις δημοσιευσεις περιοδικων ειδικου τυπου εδω: http://www.106sportclub.gr/main/htlm_pa ... es106.html
Πιστεψτε με, θα εκπλαγειτε. -
Ο χρήστης Random έγραψε:
Θεωρειται ενας θρυλος ενα φτηνο,σκληρο και κακκοτραχαλο γρηγορο αμαξι...Σπαρτιατικο μεν αλλα υπακουο στις προσταγες του αφεντη του....Προσφατα μπηκα ξανα στο Ραλλυ του ξαδελφου μου και το αποτελεσμα ηταν ατελειωτο πλασσαρισμα σε κυκλικη πλατεια με εξαιρετικα δυναμικα χαρακτηριστικα....Απορω με το ζυγισμα και το κρατημα αυτου του αμαξιου...Ειναι ενα εκπληκτικο σπορ κομπακτ διαστασεων αμαξι....
Φαντάζεσαι πώς θα έμπαινε το αποστειρωμένο RX8 στην πλατεία όπου διέπρεψε το Rallye;
- 10 φορές καλύτερα
- 20 φορές καλύτερα
- απείρως καλύτερα
Σωστά το βρήκες, το 3 είναι το σωστό. Αν έχεις τα χεράκια να κάνεις drift με ένα προσθιοκίνητο, φαντάσου τι μπορείς να κάνεις με ένα καλοζυγισμένο πισωκίνητο. Φιλοσοφία χρειάζεται;
-
Εγώ πάντως που ξεκίνησα με Rallye και μετά πήγα σε S2000 έχω να δηλώσω οτι η απόλαυση της πίσω κίνησης δε συγκρίνεται με την μπορστά.!Άλλο να πηγαίνεις συνέχεια με το πλάι και άλλο να πετάς κώλο για λίγο και να το μαζεύεις..
Επίσης η πίσω κίνηση είναι πολύ πιο ασφαλής εάν την μαθεις..Ο έλεγχος που έχεις είναι πολύ καλύτερος. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Εγώ πάντως που ξεκίνησα με Rallye και μετά πήγα σε S2000 έχω να δηλώσω οτι η απόλαυση της πίσω κίνησης δε συγκρίνεται με την μπορστά.!Άλλο να πηγαίνεις συνέχεια με το πλάι και άλλο να πετάς κώλο για λίγο και να το μαζεύεις..
Επίσης η πίσω κίνηση είναι πολύ πιο ασφαλής εάν την μαθεις..Ο έλεγχος που έχεις είναι πολύ καλύτερος.Aυτο δεν ισχυει...εμπα σε ενα scooby και θα καταλαβεις οτι τα πολλα μουλαρια θελουν 4 κινηση......
Οσον αφορα την αποψη του πιο πανω φιλου με τα ερωτηματα για το ντριφτιγκ....ασφαλως και το ραλλυ ειναι πιο ευχαριστο και σου δινει τη δυνατοτητα να μπεις πολυ καλυτερα αποτι στο ρου χου λογω του οτι το ρου χου πρεπει να το πατας τερμα για να μπεις ενω με το ραλλυ απο τις 2.5κ ζωγραφιζεις στην ασφαλτο...
-
Σε καλή άσφαλτο δε βοηθάει ιδιαίτερα η τετρακίνηση.
Επίσης σε καλή ασφαλτο τα 240 άλογα του S2000 δεν είναι πολλά..
Εκτός αυτού εγώ δεν μίλησα για τετρακίνηση.Εγώ σύγκρινα μπροστινή κίνηση με πίσω. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Επίσης σε καλή ασφαλτο τα 240 άλογα του S2000 δεν είναι πολλά..
Σε ποιούς οδηγούς αναφέρεσαι?
Επίσης,μην έχουμε αυταπάτες (Random,ακούς?) ότι το Rallye κάνει ατελείωτο(?) και καλύτερο drifting από ένα καλοστημένο πισωκίνητο (mx-5,mr-2,rx-8,s-2000 κλπ.)...
Είπαμε,αλλά όχι και έτσι!
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ενω με το ραλλυ απο τις 2.5κ ζωγραφιζεις στην ασφαλτο...τι εννοείς 'ζωγραφίζεις'??? Κωλίδια και τέτοια??? Μάλιστα...
Peugeot 106 Rallye και ιστοριες ατελειωτου drifting....