-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σήμερα είδα επιτέλους μία στον Πειραιά,στις 8:20 περίπου το πρωί... την έβγαλα και φωτογραφία... την οδηγούσε μία ξανθιά (αλλά δεν φαίνεται στην φωτό!)... αύριο θα την 'ανεβάσω'
Πως σου φανηκε........η ξανθια?
Εμμ...δεν την πρόσεξα... κοίταγα το αυτοκίνητο... (έχω πρόβλημα γιατρέ; )
Μηπως σου εχει μαυρισει κανενα ματι η γυναικα σου με τα 2 νταν της?
Όχι όχι...μια χαρά είναι τα μάτια μου... εξ'άλλου ήμουν μόνος μου στο αυτοκίνητο! (αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει... )
-
-
Θα προχωρησω τελικα στην αγορα στην αγορα της delta.
Επειδη ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος αυτο το διαστημα , μιας και βρισκομαι σχεδον μονιμα κατα τις εργασιμες ημερες και ωρες εκτος Αθηνων , θα ηθελα να μου προτεινετε με καποιο μηνυμα (για να μη θεωρηθει διαφημιση) καποιον σοβαρο και εγκυρο διανομεα για Αθηνα ωστε να τον επισκεφτω το επομενο σαββατο.
Για την αγορα diesel απο οτι ρωτησα χρειαζεται απλα μια υπευθυνη δηλωση οτι κατοικεις μονιμα σε καποια διευθυνση εκτος Αθηνων και Θεσσαλονικης(προσωπικα θα βαλω το εξοχικο μου ή το πατρικο του πατερα μου). Επισης ακουσα απο φιλο με Jeep οτι υπαρχουν καποια 'γραναζια' στο υπουργειο μεταφορων που με το αναλογο 'γρασο' εκδιδουν την αδεια κυκλοφοριας χωρις να αναφερονται οι περιορισμοι κυκλοφοριας.Οποιος ξερει κατι και για αυτο ας με ενημερωσει με μηνυμα.
Για τον κινητηρα των 1.6 ξερει κανεις γιατι δεν υπαρχει εκδοση platino στον καταλογο;;;
Φιλικα.
-
Εχω κανει ηδη 5.500 χιλιομετρα με την Delta Οrο 120hp και εχω την εντυπωση εαν και εχω ελαφρυ ποδι οτι καει αρκετα μεσα στην πολη γυρω στα 9.5-10.00 λτ. Εαν το ζοριζεις πραγματικα ανεβαινουν τα νουμερα κατακορυφα. Η αληθεια ειναι οτι παρουσιαζει δισταγμο μεχρι τις 2.000 -2200 στροφες και χρειαζεται να το πιεσεις λιγο αναγκαστικα. Οποτε πιανει καταναλωση στιγμιαια γυρωαπο 20λτ - 25λτ! Ειναι 1400 κυβικα δεν επρεπε να καιει τοσο πολυ μεσα στην πολη! Στην εθνικη παντως η καταναλωση κυμαινεται γυρω στα 7.2-7.5 λτ. Εχει καποιος αλλος διαπιστωσει την ιδια καταναλωση?
-
Αυτή (δηλ. η κατανάλωση) λένε ότι είναι και η κύρια διαφορά του T-jet της FIAT με τον αμέσως ανταγωνιστικό TSI της VW....
-
Αποφάσισα το νέο βήμα, από Civic (που είχε διαδεχθεί το Golf+ TSi) σε Delta
Λοιπόν ,αφού έκανα test drive τη Lancia Delta....Εντυπώσεις με 120 άρα ORO χωρίς RSS
Τιμόνι σε καμμία περίπτωση ανταγωνιστικό του civic - χωρίς αίσθηση
Τράβηγμα (ροπες) πολύ καλά.
Κρατήματα, καλά αλλά όχι civic! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 105 και πολλές κλίσεις!!!
Τελική, πολύ γρήγορα μέχρι 200 κοντέρ, αλλά για να φτάσει τα 223, έφυγε όλη η ευθεία στην Αττική πριν τη στροφή για αεροδρόμιο
Φρένα, καλύτερα σε αίσθηση από civic, αλλά υποθέτω λιγότερο αποτελεσματικά, αφού μπρουμιτίζει έντονα η ανάρτηση!
Σαζμάν, καλύτερο από civic, καθώς έχει μικρότερες διαδρομές!
Ποιότητα κίνησης, εντελώς αλλού: καθόλου θόρυβοι, καθόλου τριξίματα (το test drive είχε 21000χλμ) και σίγουρα αν δεν σου πουν ότι έχει ημιάκαμπτο δεν το καταλαβαίνεις. Το ταξίδι με 150+ είναι πολύ πιο ξεκούραστο, πιο αθόρυβο και έχεις πάντα ροπή να πας αμέσως με 6η από 140 σε 190!
Οδηγική ευχαρίστηση μέτρια, το civic είναι πιο addictive!!!
Αίσθηση απλά διαφορετική: μοιάζει (και είναι μία κατηγορία πάνω σε μέγεθος κτλ)
Χειριστήρια, πολύ ποιοτικά, θυμίζουν έντονα Α3 σε αίσθηση και ποιότητα. Ο πίνακας ελέγχου πολύ προσβάσιμος, εκτός απο περίεργες λειτουργίες που είναι italian τοποθετημένες...
Ευχαρίστηση επιβατών, κλάσεις πάνω από το civic!Εντυπώσεις με 150 άρα ORO με RSS
Τιμόνι ανταγωνιστικό του civic, μόνο όμως με τις αναρτήσεις στο sport...Τώρα πως επηρεάζει το τιμόνι?
Τράβηγμα (ροπες), χειρότερες από την 120!!! Στροφάρει όμως +1000rpm
Κρατήματα, γαμάτα! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 115 και χωρίς κλίσεις!!! (Φυσικά η ανάρτηση στο sport!)
Τελική, πολύ γρήγορα μέχρι 225 κοντέρ - έδειχνε να έχει άλλα 10-15!
Φρένα, καλύτερα σε αίσθηση από civic, και μάλλον πιο αποτελεσματικά!
Σαζμάν, καλύτερο από civic, καθώς έχει μικρότερες διαδρομές!
Ποιότητα κίνησης, εντελώς αλλού: Οπως η 120 αλλά με +20 χλμ περιθώριο.
Οδηγική ευχαρίστηση μέτρια με 'απλή' ανάρτηση, εξαιρετική με sport!
Αίσθηση όπως η 120
Χειριστήρια, τα ίδια. Καταπληκτικό GPS και multimedia!
Ευχαρίστηση επιβατών, κλάσεις πάνω από το civic σε μαλακή ρύθμιση και civic σε sport!Αμάξωμα
Οπως και ότι ιταλικό, πολύ όμορφο. Θεωρώ ότι civic και delta είναι τα πιο όμορφα στη κατηγορία αυτή...Απλά η ιταλίδα έχει τον αέρα να χρησιμοποιούμε για αυτή 'θηλυκή' προσφώνηση!
Εξαιρετικά φώτα
Μικρό πορτ μπαγκάζ με τα καθίσματα τέρμα πίσω...
Μεγάλο μέγεθος
Πολύ καλή βαφή!!!
Τραβάει τα βλέμματα - αρέσει
Εσωτερικό
Και γ... τα καθίσματα! Alcantra+Δέρμα = τέλεια.
Απίστευτος χώρος για τους πίσω επιβάτες, ακόμη και με τα καθίσματα τελείως μπροστά, κάθονται σταυροπόδι. Καλύτερα και από skoda suburb!
Πολλά χρήσιμα gadget...
Λίγοι χώροι για μικροπράγματα
Ταμπλό: Μπορεί τα civic να δείνει μαθήματα εργονομίας και εμφάνισης, αλλά στο μοντέλλο με το NAV...βρήκε το μάστορά του...sportιφ αίσθηση συνδυασμένη με τεχνολογία...Επιπλεόν βγαίνει και σε μπλέ (πολύ εντυπωσιακό!)Συμπερασμα
Πολύ καλό auto...
Μία κατηγορία πάνω από το civic...
Αν όμως ο σίβικας δεν έτριζε (αν και όχι πολύ!), θα ήταν καλύτερος, τώρα μου έχουν σπάσει τα ...αυγά με τα μικρά ενοχλητικά προβλήματα και sorry Honda, έχασες ένα πελάτη και η Lancia πήρε την παραγγελία για μία λευκή 150άρα με RSS, Nav, Blu and Me, Techno pack, blue alcandara seats - blue fascia... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εντυπώσεις με 120 άρα ORO χωρίς RSS
Κρατήματα, καλά αλλά όχι civic! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 105 και πολλές κλίσεις!!!Εντυπώσεις με 150 άρα ORO με RSS
Κρατήματα, γαμάτα! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 115 και χωρίς κλίσεις!!! (Φυσικά η ανάρτηση στο sport!)Διαβασα το πρωτο (105) και λεω νταξ τρωγετε....το δευτερο ομως (115) ή κλεβει πολυ ή τα χιλιομετρα ειναι στην εξοδο.....
-
Κρατήματα, καλά αλλά όχι civic! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 105 και πολλές κλίσεις!!!Εντυπώσεις με 150 άρα ORO με RSS
Κρατήματα, γαμάτα! Η στροφή στο τέλος Κηφισσού για Ποσειδώνος με 115 και χωρίς κλίσεις!!! (Φυσικά η ανάρτηση στο sport!)Διαβασα το πρωτο (105) και λεω νταξ τρωγετε....το δευτερο ομως (115) ή κλεβει πολυ ή τα χιλιομετρα ειναι στην εξοδο.....
Και όμως...
Το tip είναι ότι δεν οδηγούσα εγώ (ειδικά εκεί...) αλλά ο Χ.Π.* γνωστός οδηγός σε integrale και ιδιοκτήτης συνεργείου! Πάντως δεν τρόμαξα...
*Παπ...Bros - Περιστέρι, κάτω από την εταιρεία μου για να μην κανουμε διαφήμιση... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Και όμως...
Το tip είναι ότι δεν οδηγούσα εγώ (ειδικά εκεί...) αλλά ο Χ.Π.* γνωστός οδηγός σε integrale και ιδιοκτήτης συνεργείου! Πάντως δεν τρόμαξα...
*Παπ...Bros - Περιστέρι, κάτω από την εταιρεία μου για να μην κανουμε διαφήμιση...Δηλαδη θες να μου πεις πως ειχε 115 απο την εισοδο μεχρι και την εξοδο σταθερα? Κινηση ειχε? Ηταν στην λωριδα του η μηπως χρησιμοποιησε και τις δυο? Σε πιο σημειο επιασε κορυφη στη στροφη?
ΥΓ: Μου θυμιζει τυπους που εστριβαν στο πεταλο με 160....
-
ετσι ειναι η λαντσια,στριβει παντα γρηγορα.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
και η Lancia πήρε την παραγγελία για μία λευκή 150άρα με RSS, Nav, Blu and Me, Techno pack, blue alcandara seats - blue fasciaΜε το καλό λοιπόν να την παραλάβεις (πότε?).
Σίγουρα είναι μια κλάση πάνω από το honda - είναι γενικά 'μεγαλύτερο' αυτοκίνητο.
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναεμφανιστεί ...
'* ... Delta hatchback dressed up in the classic Martini Racing livery*'
'* ... As they say, hope never dies...*'
http://carscoop.blogspot.com/2009/04/new-lancia-delta-in-martini-racing.html -
αυτες οι μαλακιες καταντησαν ετσι την λαντσια.
η καλυτερη εταιρια ιστορικα μαζι με την μερσεντες εφτασε στον πατο με τις μαλακιες της φιατ. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
η καλυτερη εταιρια ιστορικα μαζι με την μερσεντες εφτασε στον πατο με τις μαλακιες της φιατ.Μην παραπονιέσαι....και κοίτα τι ετοίμασαν.Την πιο δυνατή Lancia που γεννήθηκε ποτέ.Μόλις 1120 ίπποι.
Από το επισημο site της εταιρείας:'Sta arrivando la prima Lancia da 1120 CV...
E' la più potente e la più grande Lancia mai costruita.
Non deve rispettare limiti di velocità. Si muove in uno spazio senza confini.
Non deve seguire strade segnate e ti fa vivere in libertà.
Appartiene all'altra metà del mondo, quella che solo Lancia, tra i costruttori di auto, può farti vedere.
Il suo corpo e il suo cuore sono italiani.1120 cavalli campioni di affidabilità, potenza e leggerezza, vincitori in gara come tanti altri motori Fiat. Moderni, silenziosi, puliti.
Tanta potenza per entusiasmare, sempre in sicurezza.
La 'Lancia' ti protegge, ti nasconde e al tempo stesso si scopre, per mostrarti, per mostrarsi. Lancia fuori, FPT dentro.
Tutta da svelare, ma solo per pochi.'
http://www.lancia.it/LANCIA_ITALIA/uplo ... x340_1.jpg
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
η καλυτερη εταιρια ιστορικα μαζι με την μερσεντες εφτασε στον πατο με τις μαλακιες της φιατ.Μην παραπονιέσαι....και κοίτα τι ετοίμασαν.Την πιο δυνατή Lancia που γεννήθηκε ποτέ.Μόλις 1120 ίπποι.
Από το επισημο site της εταιρείας:'Sta arrivando la prima Lancia da 1120 CV...
E' la più potente e la più grande Lancia mai costruita.
Non deve rispettare limiti di velocità. Si muove in uno spazio senza confini.
Non deve seguire strade segnate e ti fa vivere in libertà.
Appartiene all'altra metà del mondo, quella che solo Lancia, tra i costruttori di auto, può farti vedere.
Il suo corpo e il suo cuore sono italiani.1120 cavalli campioni di affidabilità, potenza e leggerezza, vincitori in gara come tanti altri motori Fiat. Moderni, silenziosi, puliti.
Tanta potenza per entusiasmare, sempre in sicurezza.
La 'Lancia' ti protegge, ti nasconde e al tempo stesso si scopre, per mostrarti, per mostrarsi. Lancia fuori, FPT dentro.
Tutta da svelare, ma solo per pochi.'
http://www.lancia.it/LANCIA_ITALIA/uplo ... x340_1.jpg
σαν κότερο μοιάζει..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
σαν κότερο μοιάζει..Σαν τις φόρμουλες θαλάσσης ... πως τα λένε αυτά τα ταχύπλοα κλειστά σκάφη?
-
Alba πρώτο το βαπόρι εεεε????
-
[quote='gatoz']Συμπερασμα
Πολύ καλό auto...
Μία κατηγορία πάνω από το civic...
Αν όμως ο σίβικας δεν έτριζε (αν και όχι πολύ!), θα ήταν καλύτερος, τώρα μου έχουν σπάσει τα ...αυγά με τα μικρά ενοχλητικά προβλήματα και sorry Honda, έχασες ένα πελάτη και η Lancia πήρε την παραγγελία για μία λευκή 150άρα με RSS, Nav, Blu and Me, Techno pack, blue alcandara seats - blue fascia...gatoz, με το καλό να σου έρθει και να το χαρείς με πολλά και απροβλημάτιστα χλμ!
πόσο σου βγήκε με τις νέες μειωμένες τιμές???
-
Un Angelo,200 Demoni
Youtube Video -
Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
Un Angelo,200 Demoni
Youtube VideoΦανταστικό video αντάξιο της ταινίας....
ΙΜΗΟ πάντως αν δεν υπάρξουν οι απαραίτητες αλλαγές στις αναρτήσεις και στο στήσιμο γενικότερα δύσκολο το βλέπω ένα τέτοιο όχημα να μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στο δρόμο.
Lancia Delta 2008