-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!Τι λες καλέ. Καλά έκανε ο άνθρωπος.
Εγώ μάλιστα προτείνω να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να οργανωθούμε: Να φτιάξουμε την εναλλακτική 'τρομοκρατική' οργάνωση Οι Τιμωροί των Δρόμων. Οπου η δουλειά μας θα είναι να κολλάμε τα αυτοκόλλητα με τα γαϊδούρια και θα ξεφουσκώνουμε τα λάστιχα όλων των δίποδων ζώων.
Ποιος είναι μέσα;
-
Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!Αν θεωρείς ότι αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο άκου αυτό το σενάριο:
Μαθαίνω ποιός είσαι, έρχομαι σπίτι σου, σε κλείνω και περιμένω κάπου κοντά. Όταν πας να πάρεις το αυτοκίνητό σου και δε μπορείς εγώ κάθομαι ατάραχος σε κάποια απόσταση. Κορνάρεις, βρίζεις, ... και τελικά καλείς την τροχαία (θεωρώ δεδομένο ότι δε θα μου προκαλέσεις κάποια 'ζημιά' στο αυτοκίνητο μιας και δεν επιθυμείς να με συναγωνιστείς στη μαλακία) και εγώ κανά τέταρτο μετά έρχομαι να πάρω το αυτοκίνητο (Η τροχαία στάνταρ αργεί περισσότερο). Με βρίζεις, κάνω πως δε σε ακούω και πάω να φύγω. Μη μου πεις ότι θα κάτσεις άπραγος!
Πες σου λοιπόν εσύ ένα καλύτερο τρόπο να δείξεις στον άλλο πόσο καραγκιόζης είναι χωρίς να προκαλέσεις στο αυτοκίνητό του μόνιμη ζημιά και χωρίς να χρειαστεί να έρθεις στα χέρια μαζί του. Ας ταλαιπωρηθεί και εκείνος λίγο, μόνο στους άλλους θα φέρεται σα ζώο; -
Είχε έρθει η ώρα να πάρουμε την εκδίκησή μας. Εγώ και η μία κοπέλα στο αμάξι με ανοιχτή τη μηχανή και ο αδελφός μου με την άλλη κοπέλα ξεφουσκώνουν τα δύο αριστερά λάστιχα του λαμάκα
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως έφυγε αφού η ρεζέρβα δεν ήταν αρκετή!!!Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!
Φίλε xristos69 θα διαφωνήσω. Εάν ο lokatzis ήταν κανένας βιτσιόζος και ξεφούσκωνε λάστιχα για πλάκα, να περάσει η ώρα θα συμφωνούσα μαζί σου. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση απάντησε στην πστ με πστ.
Καλά ξηγήθηκε ο lokatzis. Δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά μόνο αν πάθει θα μάθει ο εν λόγω τρόμπας.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!
Τι λες καλέ. Καλά έκανε ο άνθρωπος.
Εγώ μάλιστα προτείνω να πάμε ένα βήμα πιο πέρα και να οργανωθούμε: Να φτιάξουμε την εναλλακτική 'τρομοκρατική' οργάνωση Οι Τιμωροί των Δρόμων. Οπου η δουλειά μας θα είναι να κολλάμε τα αυτοκόλλητα με τα γαϊδούρια και θα ξεφουσκώνουμε τα λάστιχα όλων των δίποδων ζώων.
Ποιος είναι μέσα;
Τι κακό έχουν τα αυτοκόλλητα με τα γαϊδούρια?
Ούτε ζημιά κάνεις, δίνεις στον άλλο να καταλάβει ότι είναι γάιδαρος, και επιπλέον δεν τον εμποδίζεις να φύγει με ασφάλεια (αντίθετα με το ξεφούσκωμα στα λάστιχα).
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι λες καλέ. Καλά έκανε ο άνθρωπος.
Ποιος είναι μέσα;
Τι κακό έχουν τα αυτοκόλλητα με τα γαϊδούρια?
Ούτε ζημιά κάνεις, δίνεις στον άλλο να καταλάβει ότι είναι γάιδαρος, και επιπλέον δεν τον εμποδίζεις να φύγει με ασφάλεια (αντίθετα με το ξεφούσκωμα στα λάστιχα).
Νάτος ο πρώτος τιμωρός....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
δεν ητανε μαμα τα φρενα βρε ... kid !!!
Ε ναι, άλλοι φροντίζουνε και τα φρένα τους όταν κάνουν βελτιώσεις..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είχε έρθει η ώρα να πάρουμε την εκδίκησή μας. Εγώ και η μία κοπέλα στο αμάξι με ανοιχτή τη μηχανή και ο αδελφός μου με την άλλη κοπέλα ξεφουσκώνουν τα δύο αριστερά λάστιχα του λαμάκα
Πολύ θα ήθελα να μάθω πως έφυγε αφού η ρεζέρβα δεν ήταν αρκετή!!!Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!
Σωστά ενίστασαι αλλά σκέψου ο λοκατζής να έπρεπε να πάει κάποιον στον γιατρό με το αυτοκίνητο ...και εγώ στην θέση του τα ίδια θα έκανα!
Αν έπρεπε να πάει σε γιατρό δεν θα καθόταν να ξεφουσκώνει λάστιχα.
Χαβαλέ με τη παρέα έκανε. -
Σωστά ενίστασαι αλλά σκέψου ο λοκατζής να έπρεπε να πάει κάποιον στον γιατρό με το αυτοκίνητο ...και εγώ στην θέση του τα ίδια θα έκανα!
Αν έπρεπε να πάει σε γιατρό δεν θα καθόταν να ξεφουσκώνει λάστιχα.
Χαβαλέ με τη παρέα έκανε.Αυτό κατάλαβες...;
-
Ξεκαθαρίστε τα quote, γιατί έτσι που τα κάνατε...Δεν καταλαβαίνεις αν ο elteo ξεφούσκωσε τα λάστιχα και ποιος έπρεπε να πάει στο γιατρό!!!
Χωρίς πλάκα, και το αυτοκόλλητο καλό και τα ξεφούσκωτα λάστιχα! Μόνιμη βλάβη δεν κάνεις, μπορεί να φύγει με ασφάλεια (αν ξεφουσκώσεις το ένα λάστιχο, όχι και τα δυο!) και καταλαβαίνει και γιατί πρέπει να αλλάζει λάστιχο λίγη ώρα αφού έχει κλείσει κάποιον!
Ακόμα και αν είχα αργήσει, με ένα καπάκι από στυλό bic η δουλειά γίνεται πολύ γρήγορα! Το αυτοκόλλητο είναι εξίσου καλό, αλλά λίγο πιο ανώδυνο και λίγο πιο γρήγορο!
-
Ζώο ο οδηγός αυτοκινήτου (Toyota Yaris ασημί) που κόρναρε σε μένα και τέσσερις φίλους μου, βρίζοντάς μας παράλληλα καθώς κάναμε το 'λάθος' να περάσουμε ένα δρόμο διασχίζοντας διάβαση πεζών, έχοντας μάλιστα πράσινο φανάρι για να περάσουμε. Ο καραγκιόζης μάλλον δε γνωρίζει το ότι τα πορτοκαλί βελάκια που αναβοσβήνουν δεν του δίνουν προτεραιότητα, αλλά υποδεικνύουν την υποχρέωσή του να αφήσει τους πεζούς να περάσουν και να περάσει μονάχα όταν ο δρόμος είναι κενός. Φυσικά του πετάξαμε και μεις μερικά γαλλικά, αμφιβάλλω όμως αν τον πείραξε καθόλου.
-
O... 'κύριος' που κάθεται τώρα στ'αριστερά μου στο ιντερνετάδικο. Προηγουμένως έβλεπε παιδικό πορνό.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
O... 'κύριος' που κάθεται τώρα στ'αριστερά μου στο ιντερνετάδικο. Προηγουμένως έβλεπε παιδικό πορνό.Καλά το ιντερνεταδικο δεν μπλοκάρει είσοδο σε παράνομες ιστοσελίδες;; Τεσπά κρέμασμα στα ζώα και αλάτι στις πληγές τους.
-
Απαράδεκτος!!! Συναγωνίστηκες με τον άλλο στη μαλακία και κέρδισες με διαφορά!Βασικα να μιλας λιγακι καλυτερα φιλαρακο....!
Και δευτερον δεν θεωρω την οποιαδηποτε τετοια συμπεριφορα... απαραδεκτη! Δεν εχει κανεις το δικαιωμα να με κλεισει και για κανενα λογο!!Οσο για της ανυποστατες και χωρις αντικρυσμα υποθεσεις του στυλ 'και αν θα ηθελε να παει στον γιατρο' κλπ εγω τις ακουω βερεσε! Να το σκεφτοταν πριν κανει το λαθος να με κλεισει....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι κακό έχουν τα αυτοκόλλητα με τα γαϊδούρια?Ούτε ζημιά κάνεις, δίνεις στον άλλο να καταλάβει ότι είναι γάιδαρος, και επιπλέον δεν τον εμποδίζεις να φύγει με ασφάλεια (αντίθετα με το ξεφούσκωμα στα λάστιχα).
Scotch Super Glue Gel, Strong Bonding της 3M. Για να σε δω να το ξεκολλάς εύκολα αυτό.
Οταν ο τύπος λοιπόν προσπαθήσει να το ξεκολλήσει στα γρήγορα, χωρίς επιτυχία, ενδεχομένως θα εκνευριστεί, και ίσως* να αναγκαστεί να οδηγήσει με το σήμα του γαϊδουριού ακριβώς δίπλα του για να το θαυμάζουν οι άλλοι οδηγοί*!
Ζημιά δε θέλουμε να προξενήσουμε. Να τον ταλαιπωρήσουμε θέλουμε.
-
Εγω πιστευω οτι σε καμμια περιπτωση δεν θα πρεπει να επιτρεπεται η αυτοδικια δηλ. να προκαλεις εστω και μια αθωα ζημια σε καποιον με σκοπο να τον επαναφερεις στην ορθη ταξη των πραγματων..Αυτο ειναι δουλεια της δικαιοσυνης και κανενος αλλου..
Δεν εχεις το δικαιωμα φιλε να ξεφουσκωνεις τα λαστιχα του αλλου..Αν εγω σε επιανα να το κανεις στο δικο μου αμαξι θα σε ειχα καθαρισει επι τοπου..Θα αυτοδικουσα μονο αν εβλαπτες εμενα η την περιουσια μου καθ οιονδηποτε λογο.
Να ξερεις οτι αυτος που σε εκλεισε μπορει να το εκανε κατα λαθος η αν το εκανε συνειδητα τοτε ειναι βλακας η καμμια γρια που δεν καταλαβαινει η καποιο ανοητο κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται..
Καταλαβαινω την οργη σου οταν το διαπιστωσες αυτο αλλα πρεπει να προσεχεις γιατι ο κοσμος εν γενει δεν παει καλα..Κλασσικο παραδειγμα οι δυο τυποι που ειχαν πυροβοληθει για μια θεση παρκιγκ..
Θα επρεπε να καλεσεις την Τροχαια, να ειδοποιησεις τον ιδιοκτητη του παρκιγκ ο οποιος φταιει γιατι δεν εχει παρκαδορο να επιτηρει τα αμαξια που μπαινοβγαινουν και να κανεις αγωγη κατα του οδηγου ΙΧ και του ιδιοκτητη του παρκιγκ..Συμπεριφορες αυτοδικιας επιβεβαιωνουν τη συμπεριφορα των ΖΩΩΝ που ολοι καθημερινα τους βλεπουμε στους δρομους και τους κατακρινουμε....
Αυτη ειναι η γνωμη μου..Παντως προσεχε οταν επεμβαινεις σε ξενη περιουσια για την ακεραιοτητα σου μην μπλεξεις..
Thats my 0.02 opinion though..
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Βασικα να μιλας λιγακι καλυτερα φιλαρακο....!
μπεζ....μπεζ να το βάψουμε το ταβάνι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ξεκαθαρίστε τα quote, γιατί έτσι που τα κάνατε...Δεν καταλαβαίνεις αν ο elteo ξεφούσκωσε τα λάστιχα και ποιος έπρεπε να πάει στο γιατρό!!!απιστευτο!! Κοντεψα να πνιγω απο τα γελια!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
απιστευτο!! Κοντεψα να πνιγω απο τα γελια!!οχι ρε γαμωτο.. παρα λιγο...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
απιστευτο!! Κοντεψα να πνιγω απο τα γελια!!
οχι ρε γαμωτο.. παρα λιγο...
next time try harder
-
χμμμ
ας προσπαθησω...
λοιπον..νομιζω οτι ταιριαζουμε πολυ και θελω να βγουμε!!!
Ζώα ζώα ζώα