-
Η ηλίθια που χθες το βράδυ στην Θησέως βγήκε για προσπέραση, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πήρε για πάντα από κοντά μας τον Σάββα την μέρα των γενεθλίων του..
RIP Σάββα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η ηλίθια που χθες το βράδυ στην Θησέως βγήκε για προσπέραση, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πήρε για πάντα από κοντά μας τον Σάββα την μέρα των γενεθλίων του..RIP Σάββα..
Συλλυπητηρια kid...
Πόσο ακόμα ρε γαμώτο ;;;;;;; -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η ηλίθια που χθες το βράδυ στην Θησέως βγήκε για προσπέραση, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πήρε για πάντα από κοντά μας τον Σάββα την μέρα των γενεθλίων του..RIP Σάββα..
Τι λες τώρα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δημήτρη λυπάμαι.. και είχε κ τη γιορτή του αύριο..
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δημήτρη λυπάμαι.. και είχε κ τη γιορτή του αύριο..Πήγαινε σπίτι του που είχε πάρτυ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα πώς στα κομμάτια γίνεται να χάσεις τον έλεγχο του αυτοκινήτου την ώρα που προσπερνάς γαμώ τη ζωή μου γαμώ;;; Μια κωλοεπιτάχυνση σε ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΜΗ είναι γαμώ την πουτάνα μου! Πόσο δύσκολο είναι πια να την κάνει σωστά τη γαμημένη την προσπέραση κάποιος; Άει σιχτίρ, πάλι φόρτωσα...
Τι να πω, τα θερμά μου συλλυπητήρια... Κρίμα ρε γαμώτο για το παιδί...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δημητρη λυπαμαι πολυ
-
Έμαθα από άλλη,άσχετη πηγή για το περιστατικό...
Τραγικό
-
Κριμα ρε γμτ
-
Πόσο δύσκολο είναι πια να την κάνει σωστά τη γαμημένη την προσπέραση κάποιος;
Οσο δυσκολο ειναι να αναβεις φλας οταν αλλαζεις λωριδα και να κανεις δεξια στον αυτοκινητοδρομο για να σε προσπερνανε....
Αλλη μια χαμενη ζωη για δυστυχως πολυ ευκολα εφαρμοσιμα πραγματα.... -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Πόσο δύσκολο είναι πια να την κάνει σωστά τη γαμημένη την προσπέραση κάποιος;
Οσο δυσκολο ειναι να αναβεις φλας οταν αλλαζεις λωριδα και να κανεις δεξια στον αυτοκινητοδρομο για να σε προσπερνανε....
Αλλη μια χαμενη ζωη για δυστυχως πολυ ευκολα εφαρμοσιμα πραγματα....Εν προκειμένω, η οδηγός έφταιγε και μόνο απ'ότι έμαθα, το παιδί ήταν πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο..
-
Ρε γμτ, τελείως άδικα πήγε το παληκάρι...Κρίμα!
-
Θα πήρε κι αυτή με... 'αδιάβλητο' τρόπο το κωλοδίπλωμα 'οδήγησης'...
Κρίμα το παιδί ρε γμτ...
-
Συλλυπητήρια και από εμένα. Ευτυχώς όταν οδηγεί γυναίκα ενεργοποιείται κάτι σαν έκτη αίσθηση σε μένα και είμαι σε εγρήγορση…αλλά τι να σου κάνει η έκτη αίσθηση άμα περπατάς αμέριμνος στο πεζοδρόμιο.
Για μένα οι γυναίκες είναι οι χειρότεροι οδηγοί τις φοβάμαι πολύ όταν είναι πίσω από το τιμόνι. -
Να ναι αναπαυμενη η ψυχη του και ελπιζω και ευχομαι να ναι το τελευταιο!!!!!!! Οτι αλλο και να πουμε νομιζω οτι θα ειναι λιγο μπροστα στο χαμο ενος νεου ανθρωπου!!!!!! Καλη δυναμη και κουραγιο σε συγγενεις και φιλους
-
Ποιός Σάββας ρε παιδιά? Ο elteo?
-
τοκ-τοκ-τοκ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
τοκ-τοκ-τοκ????
-
Συλληπητήρια κι από εμένα. Είναι κρίμα να χάνονται άνθρωποι έτσι ξαφνικά χωρίς κανένα λόγο
Και για να επανέλθω στα ζώα... Ζώο-υποψήφιος αυτόχειρας ο μαλ...κας που διέσχισε κάθετα πεζός την Αθηνών-Κορίνθου λίγο πριν την Κινέττα με εκνευριστικά αργό ρυθμό αναγκάζοντας με να φρενάρω ενώ πήγαινα με 120χ.α.ώ.. Θες ρε ζώο να διασχίσεις την εθνική;;; Τουλάχιστον κάνε το με γοργό βήμα, αν όχι τρέχοντας!!! Η δική σου ζωή κινδυνεύει!!!!!!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
τοκ-τοκ-τοκ
????
Χτύπα ξύλο που λένε.
Ζώα ζώα ζώα