-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιός Σάββας ρε παιδιά? Ο elteo?Oxι συνονόματος είναι...κρίμα το παιδί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ!
Για αυτό πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή...
-
Πως εφυγε απο τον ελεγχο της το αμαξι ρε παιδια στη Θησεως(που ειναι μια ευθεια) ???
Ελεος δηλαδη...
Κριμα για το παιδι ρε γμτ...
-
Ζώο ο ανασφάλιστος με παλιό αυτοκίνητο που τα ξημερώματα του Σαββάτου σε στενό στο Αιγάλεω κατέστρεψε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων ήταν το SportKa που έχω οδηγήσει, και μετά έπεσε με φόρα σε κορμό δέντρου όπου και σταμάτησε. Σύμφωνα με ό,τι μου είπε ο ιδιοκτήτης του SportKa (Vasilios/Dienekes) φαίνεται πως οδηγούσε υπό την επίρροια ηρεμιστικής ένεσης από νοσοκομείο και απ'ό,τι φαίνεται κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.
RIP SportKa, και δεν υπάρχουν και πολλά. Ευτυχώς δεν κλάδεψε κανέναν πεζό και ευτυχώς που το SportKa είχε μεικτή ασφάλεια.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ζώο ο ανασφάλιστος με παλιό αυτοκίνητο που τα ξημερώματα του Σαββάτου σε στενό στο Αιγάλεω κατέστρεψε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων ήταν το SportKa που έχω οδηγήσει, και μετά έπεσε με φόρα σε κορμό δέντρου όπου και σταμάτησε. Σύμφωνα με ό,τι μου είπε ο ιδιοκτήτης του SportKa (Vasilios/Dienekes) φαίνεται πως οδηγούσε υπό την επίρροια ηρεμιστικής ένεσης από νοσοκομείο και απ'ό,τι φαίνεται κοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι.RIP SportKa, και δεν υπάρχουν και πολλά. Ευτυχώς δεν κλάδεψε κανέναν πεζό και ευτυχώς που το SportKa είχε μεικτή ασφάλεια.
Κρίμα το Ka!
Δεν ήξερα ότι dienekes=Vasilios...
-
Κρίμα το παλικάρι ρε παιδιά..
Τί να πω..
Ό,τι και να λέμε αυτή η κατάσταση δε θα αλλάξει.
Το θέμα είναι ότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή...
Τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς και φίλους.. -
λυπαμαι πολυ!
και λυπαμαι ακομα περισσοτερο που δεν τιμωρουνται οι αχρηστοι που κυκλοφορουνε στους δρομους!
-
ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 160-180 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΜΟΝΑ ΣΥΝΙΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20-30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΖΩΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΗΡΕΜΟΣ ΜΕ 120-140....
ΦΛΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? -
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:
ΖΩΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΕΛΛΙΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΗΡΕΜΟΣ ΜΕ 120-140....
ΦΛΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?ε όχι και να οδηγείς ήρεμος και αμέριμνος εγκατεστημένος στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας που είναι μόνο για προσπεράσεις και να παραπονιέσαι κι ολας που σου ανάβει ο άλλος τα φώτα μπας και ξυπνήσεις!!!!
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
ε όχι και να οδηγείς ήρεμος και αμέριμνος εγκατεστημένος στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας που είναι μόνο για προσπεράσεις και να παραπονιέσαι κι ολας που σου ανάβει ο άλλος τα φώτα μπας και ξυπνήσεις!!!!
Ε, στο Μαλιακό καλή ώρα δεν υπάρχει λωρίδα κυκλοφορίας, και δε μπορεί ο κάθε π@π@ρ@ς να σου παίζει φώτα επειδή δε γουστάρεις να γεμίσεις τα φωτογραφικά άλμπουμ της τροχαίας.
Αλλά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος... εφ' όσον το όριο είναι 120, άντε 140 υπό ρεαλιστικές συνθήκες, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΦΩΤΑ Ο (ΙΔΙΟΣ) Π@Π@Ρ@Σ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ!!! Έλεος πια, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα; Άμα γουστάρει κανείς καφριλίκια, να τα κάνει εκεί που τον παίρνει... όχι να του στρώσουμε και το κόκκινο χαλί!
Και μη νομίζετε πως κινούμαι πάντα εντός ορίων, έχω κάνει κι εγώ τις βλακείες μου (φώτο από κινητό με τελικιασμένο κοντέρ και λοιπές ηλιθιότητες), αλλά όχι και να τρομάζω τον κόσμο για να σκοτωθώ μια ώρα νωρίτερα! Έλεος!!!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
ε όχι και να οδηγείς ήρεμος και αμέριμνος εγκατεστημένος στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας που είναι μόνο για προσπεράσεις και να παραπονιέσαι κι ολας που σου ανάβει ο άλλος τα φώτα μπας και ξυπνήσεις!!!!
Ε, στο Μαλιακό καλή ώρα δεν υπάρχει λωρίδα κυκλοφορίας, και δε μπορεί ο κάθε π@π@ρ@ς να σου παίζει φώτα επειδή δε γουστάρεις να γεμίσεις τα φωτογραφικά άλμπουμ της τροχαίας.
Αλλά υπάρχει και μια άλλη παράμετρος... εφ' όσον το όριο είναι 120, άντε 140 υπό ρεαλιστικές συνθήκες, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΦΩΤΑ Ο (ΙΔΙΟΣ) Π@Π@Ρ@Σ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ!!! Έλεος πια, ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα; Άμα γουστάρει κανείς καφριλίκια, να τα κάνει εκεί που τον παίρνει... όχι να του στρώσουμε και το κόκκινο χαλί!
Και μη νομίζετε πως κινούμαι πάντα εντός ορίων, έχω κάνει κι εγώ τις βλακείες μου (φώτο από κινητό με τελικιασμένο κοντέρ και λοιπές ηλιθιότητες), αλλά όχι και να τρομάζω τον κόσμο για να σκοτωθώ μια ώρα νωρίτερα! Έλεος!!!
+1
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
εφ' όσον το όριο είναι 120, άντε 140 υπό ρεαλιστικές συνθήκεςTι πάει να πει ρεαλιστικές συνθήκες? Θα σου πω: για έναν ευθυ καλό δρόμο, με ορατότητα και ένα καλό αμάξι στα χέρια ενός καλού και συνειδητοποιημένου οδηγού, τα 140 είναι μια μέτρια ταχύτητα, τα δε 120 αργή. Δεν με απασχολεί πόσο είναι το όριο, εφόσον δεν έχεις άλλον δίπλα σου είσαι υποχρεωμένος να κάτσεις δεξιά, η αριστερή είναι μόνο για προσπέραση.
Εγώ μπορεί να θέλω να σκοτωθώ πηγαίνοντας με 300, θα πρέπει να με σκοτώσεις εσύ πηγαίνοντας με 120 αριστερά σε άδειο δρόμο?
-
Παιδιά, φλερτάρετε πάλι με 5-6 σελίδες post! Αυτά τα είχαμε συζητήσει μερικές σελίδες πριν. Η γνώμη μου είναι ότι το να κινείσαι στην εθνική οδό με 120 ή και 140 στην αριστερή ενώ η μεσαία είναι άδεια είναι εντελώς λάθος. Αυτό είναι διαφορετικό όμως με το να έχεις βγει για προσπέραση έχοντας ελέγξει και ξαφνικά από το βάθος του ορίζοντα να εμφανίζεται ο σουμάχερ που τελίκιασε την φεράρι (και να σου ανάβει φώτα). Φυσικά αν τον έχεις δει να έρχεται και βγεις είναι δικό σου λάθος (άσχετα με το ποιος πληρώνει - αν ζήσει).
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Ε, στο Μαλιακό καλή ώρα δεν υπάρχει λωρίδα κυκλοφορίας,
Ο Μαλιακός δεν έχει όριο 120.
-
όχι πάλι
-
Αφ'ης στιγμής το αυτοκίνητο που βρίσκεται πίσω σου εκδηλώνει πρόθεση προσπεράσματος (και το έχουμε ξαναπεί, ασχέτως ορίου ταχύτητος, για το μεγαλύτερο μέρος του 'φονικού πετάλου του Μαλιακού' τα 140 είναι ρεαλιστική ταχύτητα), οφείλεις να κάνεις όσο πιο δεξιά μπορείς και να διατηρήσεις σταθερή ταχύτητα για να του επιτρέψεις να προσπεράσει.
-
Αρχισαμε παλι
Το σωστο ειναι παντως να μην χρησιμοποιουμε την αριστερη για λωριδα κυκλοφοριας(οπως κανουμε στην Ελλαδα) αλλα για λωριδα προσπερασης μονο....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
όχι πάλιΣυμφωνώ!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αφ'ης στιγμής το αυτοκίνητο που βρίσκεται πίσω σου εκδηλώνει πρόθεση προσπεράσματος (και το έχουμε ξαναπεί, ασχέτως ορίου ταχύτητος, για το μεγαλύτερο μέρος του 'φονικού πετάλου του Μαλιακού' τα 140 είναι ρεαλιστική ταχύτητα), οφείλεις να κάνεις όσο πιο δεξιά μπορείς και να διατηρήσεις σταθερή ταχύτητα για να του επιτρέψεις να προσπεράσει.Το έσκισες τώρα, ε όχι και 140 στο πέταλο του μαλιακού. Σε οποιοδήποτε σημείο του πετάλου. Δηλαδή η ρεαλιστική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο ποια είναι? Και μην ξεχνάτε κάτι. Μην κρίνετε από το αμάξι που οδηγείτε. Συμφώνω ότι το να κινηθείς στο πέταλο με μία mercedes με 140 είναι πιο ασφαλές από το να κινηθείς με 90 με το Yugo. Είναι πιο ασφαλές ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ όμως όχι για τους άλλους. Δηλαδή αν εσυ κινηθείς με 140 με τη mercedes προφανώς δεν θα σου φύγει. Ο άλλος με το Yugo όμως δεν έχει τα ίδια περιθώρια αντίδρασης που έχεις εσύ λόγω της ενεργητικής ασφάλειας του αμαξιού. Και μην ξεχνάς ότι και ο τύπος με το Yugo θα χρειαστεί και αυτός να προσπεράσει το φορτηγό που πηγαίνει με 70 ή το τρακτερ που πηγαίνει με 50. Και φυσικά η προσπέρασή του θα διαρκέσει πολλαπλάσιο χρόνο από τη δικιά σου οπότε αν εμφανιστείς εσύ που πηγαίνεις με 140 αυξάνονται εκθετικά οι πιθανότητες ατυχήματος.
-
Ζωο ο τριανταρης τυπας στην Πατρα το Σαββατοκυριακο, που οχι μονο ηταν τυφλα, αλλα μου πεταχτηκε απο στοπ σε δρομο που τρεχεις και οταν σταματησα στο τσακ, κατεβηκε και αρχισε να γελαει και μου ειπε 'για κοριτσακι εχεις καλα αντανακλαστικα!!'
Εφυγα χωρις να πω τιποτα, τι θα μπορουσα να του πω εξαλλου? Οτι αν δεν ειχα σταματησει θα εκλαιγε το 'κοριτσακι' του ο πατερας μου??
-
Ο χρήστης pavleouras έγραψε:
Αφ'ης στιγμής το αυτοκίνητο που βρίσκεται πίσω σου εκδηλώνει πρόθεση προσπεράσματος (και το έχουμε ξαναπεί, ασχέτως ορίου ταχύτητος, για το μεγαλύτερο μέρος του 'φονικού πετάλου του Μαλιακού' τα 140 είναι ρεαλιστική ταχύτητα), οφείλεις να κάνεις όσο πιο δεξιά μπορείς και να διατηρήσεις σταθερή ταχύτητα για να του επιτρέψεις να προσπεράσει.
Το έσκισες τώρα, ε όχι και 140 στο πέταλο του μαλιακού. Σε οποιοδήποτε σημείο του πετάλου. Δηλαδή η ρεαλιστική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο ποια είναι?
Everybody sing with me: Είμαστε ΟΛΟΙ φλώροι OE OE OE!!!
Ζώα ζώα ζώα