-
1,537 ΒΡ ιερα οδος 307 αιγαλεω!!απο κει βαζω εδω και 1,5 χρονο οταν ειμαι αθηνα πολυ καλη βενζινη το αμαξι δουλευει ρολοι.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
100άρα με 1.655 στην Avin στο Νέο Κόσμο γωνία Hλία Ηλιού και Φρατζή.
Την 95άρα την έχει 1.517. Ο τύπος έχει ξεσκιστεί, πρωινά και μεσημέρια είναι μονίμως με ουρά αυτοκινήτων και τον πετυχαίνω κάθε μέρα μέχρι και 2 φορές να φέρνει βυτίο AVIN. Δουλεύει και 24ωρο οπότε με βολεύει, αν δω ότι δε με κλέβει σε ποσότητα θα τον καθιερώσω.1.537 σήμερα η 95 και 1.695 η 100άρα ο ίδιος
Έχω μια εντύπωση πάντως ότι σαν να βγάζει λίγα χλμ όντως για τα λίτρα που έβαλα (που πλήρωσα μάλλον ) Ακόμα υπό παρακολούθηση το θέμα. -
Eπαλαμβάνω για όσους ίσως δεν το έχουν διαβάσει. Η 95άρα της EKO εμένα προσωπικά σε Kia Ceed 2007 και Toyota yaris παλιό (2002) μου βγάζει σαφώς περισσότερα χλμ. (γύρω στο 10% παραπάνω) από BP, Εlin. Eπίσης και η VPower κάτι παραπάνω βγάζει καικαλύτερη ροπούλα χαμηλά, αλλά δεν συμφέρει 'λόγω τιμής'.
-
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.
εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
Το έψαξα λιγάκι αυτό γιατί μου κίνησε την περιέργεια, και όντως είναι πολύ δελεαστική προσφορά. Το θέμα είναι μέχρι πότε θα ισχύει η συγκεκριμένη προσφορά εξαργύρωσης πόντων από την BP?
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
δεν ξερω εαν καποιος αλλος το χρησιμοποιει. εδω και 9 χρονια εχω καρτα alpha bonus και ποτε δεν χρησιμοποιησα ποντους για καποια αγορα. αποτελεσμα να ειχαν μαζευτει πολλες χιλιαδες ποντοι μεχρι που η BP εβγαλε προσφορα χρηση ποντων για να βαζεις καυσιμα χωρις ΦΠΑ.εδω και 8 μηνες βαζω βενζινη χωρις ΦΠΑ και εχω ακομα ποντους για κανα 2μηνο. σημερα εβαλα πετρελαιο με 1.15 (κινησης)
Μπορείς να πεις λίγο πως γίνεται?
πας και βάζεις με την άλφα βενζίνη στην bp?όχι τπτ άλλο, έχω μια πιστωτική της άλφα, να πω στον πατέρα να βάζει απο BP αν είναι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορείς να πεις λίγο πως γίνεται?
πας και βάζεις με την άλφα βενζίνη στην bp?
όχι τπτ άλλο, έχω μια πιστωτική της άλφα, να πω στον πατέρα να βάζει απο BP αν είναιΑπλά πρέπει η κάρτα σου να είναι alpha bonus, και κάθε φορά που βάζεις βενζίνη BP παίρνεις 4 πόντους για κάθε 1Ε. Μετά από τους πόντους που έχεις μπορείς να βάλεις βενζίνη χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ, δεν ξέρω όμως πόσους πόντους χρειάζεσαι για κάθε Ε βενζίνης, και επίσης για πόσο θα ισχύει αυτή η προσφορά... σκέψου ότι μπορεί να πάρεις την καρτούλα και η BP να αρχίσει να λέει μετά τα δικά της και να διακόψει την προσφορά.
-
Εφόσον έχεις πόντους και η κάρτα σου γράφει bonus, ναι αλλά οι πόντοι που αφαιρούνται είναι αρκετούτσικοι και αφού φας τους αρχικούς 10-15.000 που παίρνεις όταν βγάζεις την κάρτα μετά κερδίζεις πόντους περίπου 1 ανά € ή στη καλύτερη 4 ανά € που ξοδεύεις με τη κάρτα. Πάντως βολεύει έστω και σαν προσωρινή λύση. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες go της Εθνικής και τα πρατήρια της ΕΚΟ και με μια κάρτα της Σίτι σε συνεργασία με Σελλ.
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες go της Εθνικής και τα πρατήρια της ΕΚΟ και με μια κάρτα της Σίτι σε συνεργασία με Σελλ.Αυτό με τη Shell μου άρεσε, γιατί με έχει ξεσκίσει η V Power Racing.
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις κάρτες go της Εθνικής και τα πρατήρια της ΕΚΟ και με μια κάρτα της Σίτι σε συνεργασία με Σελλ.
Αυτό με τη Shell μου άρεσε, γιατί με έχει ξεσκίσει η V Power Racing.
Τελικά δεν αξίζει, 3% επιστροφή και 360Ε Max το χρόνο...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προχτές διαπίστωσα ότι η ΕΚΟ δεν κάνει έκπτωση 5% πλεόν στην Go VISA (κάνει2% πλέον)Μειώθηκε και το σφάλμα του μετρητή μου στο Αμάξι...
Τυχαίο?
σιγουρα τυχαιο, θα δεις οτι στο επομενο γεμισμα θα αυξηθει
-
Σε άνοδο οι τιμές του πετρελαίου
Στις 09:14 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του Brent σημείωνε άνοδο κατά 87 σεντς στα 103,21 δολάρια το βαρέλι.
Ωραίααααααα
-
Απορώ πως δεν ανέβηκαν οι τιμές εδώ. Πριν να ανέβει έξω η τιμή του πετρελαίου, έχουν προλάβει και την έχουν ανεβάσει εδώ
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Απορώ πως δεν ανέβηκαν οι τιμές εδώ. Πριν να ανέβει έξω η τιμή του πετρελαίου, έχουν προλάβει και την έχουν ανεβάσει εδώΜΗΗΗΗΗΝ το αναφερεις θα το διαβασουν και θα παρει την ανιουσα η τιμη της βενζινης
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σε άνοδο οι τιμές του πετρελαίουΣτις 09:14 (ώρα Ελλάδος), η τιμή του Brent σημείωνε άνοδο κατά 87 σεντς στα 103,21 δολάρια το βαρέλι.
Ωραίααααααα
Προβλεπω να ζουμε στιγμες καλοκαιριου 2008...
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Απορώ πως δεν ανέβηκαν οι τιμές εδώ. Πριν να ανέβει έξω η τιμή του πετρελαίου, έχουν προλάβει και την έχουν ανεβάσει εδώΚαλά γελάω, τώρα που θα πάω να γεμίσω να δεις γέλια...
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
...τώρα που θα πάω να γεμίσω να δεις γέλια...Όποιος γεμίζει ρεζερβουάρ παθαίνει ΣΟΚ , δεύτερο μισό του ΠΑ ΣΟΚ
Παρασκευή πάω να γεμίσω το ρεζερβουάρ ενόψει ανάβασης με το ιχ στο βουνό. Ο δείκτης ήταν ένα κλικ κάτω από τη μέση. Γεμίζω και πληρώνω 46 ευρω όταν έδινα το 50ρικο πιάστηκε η ψυχή μου.... Με τιμή απλής 1,519
Το μόνο που κάπως σώζει την κατάσταση είναι πως στο αμάξι ήμασταν 4 άτομα και μοιραστήκαμε την βενζίνη. Δεν βγαίνει αλλιώς.
- ΠΑΟΚ, ΠΑΣΟΚ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ
-
Γέμισα και εγώ τον πάπιο. 3 ολόκληρα λίτρα!
Αλλά πρέπει να γεμίσω και το αμάξι κάποια στιγμή σύντομα. -
Σε πολύ γνωστό βενζινάδικο με πολύ κίνηση στον Γέρακα έβαλα χθες βενζίνη στο Punto (1.2 8v, 2002). Γέμισε με 47,5 λίτρα, ενώ το ρεζερβουάρ του είναι 47 λίτρα. Ρώτησα τον υπέυθυνο δείχνοντάς του το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου που έγραφε 47 λίτρα, και μου είπε ότι δεν ξέρει τίποτα. Έβαλε έναν υπάλληλο να γεμίσει μία διακριβωμένη φιάλη των 20 λίτρων, έβαλε από την ίδια αντλία 20 λίτρα και η φιάλη έδειξε 20,5 !!!!!!!. Προφανώς πάτησε το κουμπί του τηλεχειριστηρίου και αντί να κλέβει, έβαζε παραπάνω.
-
Βενζίνη ώρα μηδέν!