-
Εισαι ΠΑΡΑ πολυ τυχερος που το προσεξες. Η λογικη λεει να μην το αγορασεις, καλυτερα το 120αρι καινουργιο.
-
Ο χρήστης geokot έγραψε:
Τέλος επειδή θυμάμαι τον εαυτό μου να ψάχνει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ για φωτογραφίες ανέβασα μερικές στη παρακάτω σελίδα μου για όσους κάνουν όνειρα...και μή.Θα ακολουθήσουν και άλλες με εσωτερικές λεπτομέρειες τις καμπίνας.
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displayimage.php?pos=-341121
Υπέροχες φωτογραφίες!
Σχετικά με τις γρατζουνιές στο εσωτερικό:
Να προσθέσω ότι όταν σκονιστεί το διαφανές πλαστικό που έχει στο καντράν ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΝΑΚΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Στην καλύτερη θα αποκτήσουμε 'ιστό αράχνης' που θα φαίνεται όταν πέφτει πάνω το φως του ήλιου και στη χειρότερη θα χαραχτεί και η γρατζουνιά θα φαίνεται σχεδόν πάντα. Εγώ έχω τη δεύτερη περίπτωση. Η σκόνη δεν είναι όσο αθώα φαίνεται. Η λύση είναι σπρέι πεπιεσμένου αέρα από αυτά που καθαρίζουν τα πληκτρολόγια.Σχετικά με το ραδιόφωνο:
Αν εκεί που ακούτε κάποιο σταθμό, ξαφνικά αρχίσει από μόνο του το search σημαίνει ότι έχετε ενεργοποιήσει το AF (Εναλλακτική συχνότητα: εμφανίζεται αυτόματα ο σταθμός με το ισχυρότερο σήμα που μεταδίδει το ίδιο πρόγραμμα) Για να το απενεργοποιήσετε απλά πατάτε το κουμπί AF που είναι αριστερά του κυκλικού διακόπτη για την ένταση.
Στο ραδιόφωνο θα ήθελα τα κουμπιά του τιμονιού να μην κάνουν search αλλά να πηγαίνουν από τον ένα αποθηκευμένο σταθμό στον άλλο. Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να το κάνει. -
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
και μια ερώτηση..στο manual του αυτοκινήτου αναφέρεισε κάποιο σημείο την διαδικασία double lock....οπου πατώντας 2 το κουμπί κλειδώματος στο κλειδί αναβοσβήνουν τα αλάρμ 3 φορές και ενεργοποιείται..... εμένα πάντως αυτό δεν γίνεται αν έχει κάποιος καμία πληροφορία ας την δώσει....
τελικά μπορεί κάποιος να διαφωτίσει και εμένα τί ακριβώς είναι αυτό???
-
και μια ερώτηση..στο manual του αυτοκινήτου αναφέρεισε κάποιο σημείο την διαδικασία double lock....οπου πατώντας 2 το κουμπί κλειδώματος στο κλειδί αναβοσβήνουν τα αλάρμ 3 φορές και ενεργοποιείται..... εμένα πάντως αυτό δεν γίνεται αν έχει κάποιος καμία πληροφορία ας την δώσει....
στο vectra Β 2002 που ειχα οταν πατουσες το κοθμπι για κλειδωμα 2 φορες διπλοκλειδωνε που σημαινει οτι και να σηκωνες την ασφαλεια κλειδωματος η πορτα δεν ανοιγε! το αυτοκινητο ξεκλειδωνε μονο απο το κλειδι.ηταν μια πολυ πρακτικη λεπτομερεια γιατι μπορουσες το καλοκαιρι να αφησεις λιγο ανοιχτα τα παραθυρα και δεν ξεκλειδωνε με τιποτα το αυτοκινητο...
στην δ το δοκιμασα και δεν κανει κατι.... -
Είναι το λεγόμενο safe lock κλείδωμα το οποίο κλειδώνει τις πόρτες και από μέσα. Ακόμα και να σου σπάσουν το τζάμι δηλαδή δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν την πόρτα. Ωστόσο και σε μένα δεν το κάνει. Το manual γράφει 'where provided' που σημαίνει ότι δεν είναι στάνταρ...
-
mariost
χωρίς να θέλω να σε προβληματίσω περισότερο, θα σου έλεγα ότι αν θες να πάρεις το 150αρι, προσπάθησε τουλάχιστον να κάνεις επέκταση της εγγυησης. αλήθεια σ' αυτή την περίπτωση σου παίρνουν το παλιό σου αυτοκίνητο με ανταλλαγή και το όφελος των 1.500€?
. ή απλά πας μόνο με την άτοκη χρηματοδότηση?αυτή είναι η απόφαση καρδιάς
άμα η αντιπροσωπεία έχει το 120αρι και το 150αρι για test-drive, οδηγησε και τα δύο για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη. μπορεί το 120αρι να σε καλύπτει το ίδιο καλά.
το ότι 'ψήνεσαι' άγρια για το 150αρι, αυτό φαίνεται.της λογικής είναι ότι 120αρι θα είναι καινούργιο και σίγουρα το καινούργιο έχει άλλη χάρη!
προσωπικά δεν θα έπαιρνα μτχ, και γενικά προτιμώ το καινούργιο αυτοκίνητο!
-
Ο χρήστης mariost έγραψε:
Παιδιά, γκαντεμιά. Το μτχ Bravo t-jet emotion 150ps, που θέλω να αγοράσω μαντέψτε ποιός ήταν ο προηγούμενος κάτοχός του... Το περιοδικό TopGear που το είχε για δοκιμή μακράς διαρκείας!!! Τί λέτε; Να το χτυπήσω ή να στραφώ για αλλού; Help!!!
Είναι μοντέλο 10/2007, με 20.500 χλμ. και επιπλέον εξτρά το δερμάτινο σαλόνι και την ανοιχτή ακρόαση bluetooth (blue&me). Κόστος 14.500 ευρώ. Γμτ και μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο έτσι όπως ήτανΗ άποψή μου είναι να μην τον πάρεις. Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευσή σου, αλλά αφού το τσίμπησες πως είναι και από περιοδικό...
Αν έχεις και κανά παλιό να θες να διώξεις, τα 2000€ που δίνει η Fiat για απόσυρση είναι καλά. Εγώ πάντως κινήθηκα με αυτή τη λογική και ενώ έλεγα να μην χώσω πολλά λεφτά και να πάρω κάτι καλό μτχ με ανταλλαγή του παλιού πήγα τελικά σε καινούργιο Bravo sport, και ας πήγε πιο ακριβά από ότι ήθελα αρχικά.
Επιπλέον, δε νομίζω πως είναι και καμιά τρομερή ευκαιρία. Με μια ματιά βρήκα Bravo sport+trip control έτος 2008 13000χλμ 15.900€. Πάρε link να ρίξεις μια ματιά: http://www.autotriti.gr/usedcars/pelate ... d=02462125. -
Ο χρήστης galeone έγραψε:
Είναι το λεγόμενο safe lock κλείδωμα το οποίο κλειδώνει τις πόρτες και από μέσα. Ακόμα και να σου σπάσουν το τζάμι δηλαδή δεν θα καταφέρουν να ανοίξουν την πόρτα. Ωστόσο και σε μένα δεν το κάνει. Το manual γράφει 'where provided' που σημαίνει ότι δεν είναι στάνταρ...
Ακριβώς αυτό. Το πατάς 2 φορές γρήγορα και μετά βλέπεις μέσα το λαμπάκι του κλειδώματος να αναβοσβήνει αντί να είναι συνεχόμενα αναμμένο. Δεν έχω προσέξει αν ανάβουν 3 φορές.
-
εμένα πάντως cosygate η αγγελία μου βρωμάει.....13.000 χιλιόμετρα 1 χρόνου αυτοκίνητο....κατα μεγάλη πιθανότητα κάτι έχει το αμάξι... τουλάχιστον στου περιοδικού εχει κάνει 20.000 και μπορείς να δείς και απο τα ρεπορτάζ μακράς διαρκείας οτι δεν έχει βγάλει τίποτα.... απλά το - στου περιοδικού είναι οτι σχεδόν σίγουρα το αμάξι δεν έχει στρωθεί....αυτό βέβαια ισχύει για όποιον πιστέυει στο στρώσιμο των αυτοκινήτων γιατί υπάρχουν και αντίθετες απόψεις....
-
εμένα πάντως cosygate η αγγελία μου βρωμάει.....13.000 χιλιόμετρα 1 χρόνου αυτοκίνητο....κατα μεγάλη πιθανότητα κάτι έχει το αμάξι... τουλάχιστον στου περιοδικού εχει κάνει 20.000 και μπορείς να δείς και απο τα ρεπορτάζ μακράς διαρκείας οτι δεν έχει βγάλει τίποτα.... απλά το - στου περιοδικού είναι οτι σχεδόν σίγουρα το αμάξι δεν έχει στρωθεί....αυτό βέβαια ισχύει για όποιον πιστέυει στο στρώσιμο των αυτοκινήτων γιατί υπάρχουν και αντίθετες απόψεις....Έχεις δίκιο, και εμένα πολύ μικρή μου φαίνεται η τιμή τώρα που το σκέφτομαι.
Μην το ψάχνετε παιδιά, η αγορά μεταχειρισμένου είναι ρίσκο, το οποίο επωμίζεστε για να αποκομίσετε χαμηλότερες τιμές. Αν θέλετε το μυαλό σας σίγουρο πάρτε καινούργιο. Εγώ είμαι συντηρητικός τύπος και δεν είμαι και κανας expert στα αυτοκίνητα, γι'αυτό και πήρα καινούργιο τελικά. -
το BRAVO το πήγα σήμερα , με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι ήταν μια απλή ρύθμιση του πεντάλ....Τετάρτη πάω ταξίδι 5 ημερών αν μου κάνει καλό καιρό....θα κάνω ειδικές... τέρμα τα χάδια....
Αν το ΣΚ κάνει καλό καιρό και δεν πάω πίστα μέγαρα θα το πλύνω και θα βγάλω και τις φωτογραφίες που έχω υποσχεθεί και που ο κωλόκαιρος δεν με έχουν αφήσει να βγάλω τον καλλιτεχνικό μου εαυτό...
-
Παιδια καλως σας βρηκα.Ειμαι νεος στο φορουμ και κατοχος εδω και 7 μηνες ενος bravo tjet 120(9500km).
Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος στους τομεις:Kινητηρας,οικονομια(με συνετη οδηγηση),φρενα,πορτπαγκαζ,σταθεροτητα
και δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος απο:
Tιμονι,τριγμοι(οχι πολλοι αλλα υπαρχουν),λειτουργια πισω αναρτησης στις ανωμαλιες,καταναλωση υπο πιεση.
Να σας πω καπου εδω οτι τα προηγουμενα μου αυτοκινητα ηταν τα εξης:Fiat uno turbo 1.3,uno turbo 1.4 racing,Alfa 33 1.4,Alfa 33 1.7 16v,Lancia delta HPE 1.6 16v,Alfa 147 1.6 TS 120hp,oποτε καταλαβαινετε οτι ειμαι απο τους...αρκετα ιταλοφιλους
Αφου λοιπον γνωριστηκαμε κατα καποιο τροπο ας μπω στο ψητο.
Το τελευταιο διαστημα λοιπον το τιμονι αρχισε να μου κανει το-απο οτι φαινεται γνωστο-θορυβο,'η καλυτερα τριγμο που ακουγεται απο την κολωνα του τιμονιου.Πηγα στην Φιατ και το ατιμο με το που πηγε ο μηχανικος να το ακουσει σταματησε παντελως ο θορυβος.Τελος παντων δεν το κανει συνεχεια αυτο αλλα εχω παρατηρησει οτι σε μερες με υγρασια υπαρχει μια επιδεινωση του φαινομενου.Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με bravo??
Και κατι αλλο που θα ηθελα να πω ειναι οτι καποια περιοδικα εχουν καταντησει γελοια με την συμπεριφορα τους απεναντι στα αυτοκινητα του gruppo.Την τελευταια φορα που ειδα κατι κουλο μεταξυ πολλων αλλων περιπτωσεων ηταν στο τελευταιο τευχος των 4Τ οπου ουτε λιγο ουτε πολυ μας εβγαζε οτι το 120αρι bravo δεν βλεπει στο χιλιομετρο το hyundai i30 και το auris.Ασε που το λεον μας το βγαζει 'πυραυλο'.32.4'' για το χιλιομετρο ειναι παρα πολλα για το φιατ,πιο κατω μαλιστα στο ιδιο τευχος στην οκταβια 1.4 tsi 122hp δινει 31'' .
Τοσο πολυ τα παιρνουν τα περιοδικα ρε παιδια και μετρανε τα αυτοκινητα των αντιπαλων φορτωμενα με 5 ατομα την ωρα της μετρησης??
Εγω παντως ξερω οτι το αυτοκινητο ειναι αρκετα γρηγορο,μαλιστα η διαφορα στις επιδοσεις. απο την alfa 147 που ειχα-και την θεωρω χαρισματικοτατη-ειναι αρκετα μεγαλη. -
Άλλος ένας ιταλόφιλος με ωραία συλλογή από αμάξια (και εγώ πρώην κάτοχος 147 που με κέρδισε το Bravo). Αυτό με το τιμόνι δεν το έχω εγώ παρά τα 12000χλμ που έχω πάνω. Οι τριγμοί συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια οπότε επενδύεις σε ένα ποιοτικό ηχοσύστημα και δεν σε ενδιαφέρουν κανενός είδους θόρυβοι. Το τι κάθεσαι και ασχολείσαι με τα περιοδικά δεν το καταλαβαίνω. Εσύ είσαι ευχαριστημένος με το αμάξι σου? Αν ναι τι νόημα έχει ό,τι και να πουν οι αλλοι? Πόσο μάλλον αν σε ευχαριστεί περισσότερο από την 147 που ήταν ένα εξαιρετικό (top στην κατηγορία του όταν βγήκε) αυτοκίνητο (κρίμα που δεν κληρονόμησε το Bravo τα φρένα και το τιμόνι απο το Alfa).
-
Ο χρήστης nikolas87 έγραψε:
(κρίμα που δεν κληρονόμησε το Bravo τα φρένα και το τιμόνι απο το Alfa).Εδώ δεν θα το κληρονομήσουν αυτό το τιμόνι οι ίδιες οι Alfa Romeo και εσύ περίμενες αυτό σε Fiat...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
(κρίμα που δεν κληρονόμησε το Bravo τα φρένα και το τιμόνι απο το Alfa).
Εδώ δεν θα το κληρονομήσουν αυτό το τιμόνι οι ίδιες οι Alfa Romeo και εσύ περίμενες αυτό σε Fiat...
-
-
Καλή σαρακοστή σε όλους!
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, ήρθε η ώρα να κάνουμε κανα Update. Λοιπό, χθες κάθισα και ασχολήθηκα με κάτι ψιλοτριξίματα που ακούγονταν. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είμαι νευρασθενής και δεν ανέχομαι κάτι τέτοια. Τελικά, τα βρήκα: 1) έτριζε ο μηχανισμός που 'γατζώνει' η κλειδαριά στην πίσω πόρτα. Λίγο κουλό αυτό και δε μπορούσα να το βρω αρχικά. Λαδάκι και όλα καλά. 2) Μετά από την πόρτα, εξακολουθούσε κάτι να τρίζει. Γ@μώ το κέρατό μου, λέω, φιατ και κουραφέξαλα. Τελικά, ήταν απλά το υποβραχιόνιο οδηγού, που δεν είχε κουμπώσει καλά το άγκιστρο. Το πιέζω καλύτερα καιιι... ΤΑΤΑ! - η πολυπόθητη ησυχία! Μετά έκανα κάτι βόλτες με το ηχοσύστημα κλειστό. Απολάμβανα τον ήχο του κινητήρα και το σφύριγμα του Turbo ! Ρε σεις, είναι ανεπαίσθητο, με λίγη μουσική δεν καταλαβαίνεις πως έχει τουρμπίνα πάνω. Ευτυχώς, έχει λίγο turbo lag, ίιισα για να μας θυμίζει την παρουσία του! -
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Καλή σαρακοστή σε όλους!
Μετά από ολιγοήμερη αποχή, ήρθε η ώρα να κάνουμε κανα Update. Λοιπό, χθες κάθισα και ασχολήθηκα με κάτι ψιλοτριξίματα που ακούγονταν. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά είμαι νευρασθενής και δεν ανέχομαι κάτι τέτοια. Τελικά, τα βρήκα: 1) έτριζε ο μηχανισμός που 'γατζώνει' η κλειδαριά στην πίσω πόρτα. Λίγο κουλό αυτό και δε μπορούσα να το βρω αρχικά. Λαδάκι και όλα καλά.καλά μη σκας, σε γνωστό με 3 μηνών nissan qashqai του αλλάξανε ολόκληρη την πίσω κλειδαριά γιατί έκανε σα κουδουνίστρα.αφου έφτιαξε με λαδάκι είσαι μια χαρά.
Λοιπόν μετά απο καιρό το eco:drive είναι διαθέσιμο για το Bravo!
http://www.fiatforum.com/bravo/183422-e ... bravo.html
πηγαίντε εδω να το κατεβάσετε
http://www.fiat.com/ecodrive/εγω αυριο το πρωί θα το βάλω και θα ποστάρω εντυπώσεις μετα απο 5 μέρες που θα αρχίσει να με 'επιπλήτει'
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εγω αυριο το πρωί θα το βάλω και θα ποστάρω εντυπώσεις μετα απο 5 μέρες που θα αρχίσει να με 'επιπλήτει'
Περιμένω εντυπώσεις!!!!!
-
Ο χρήστης akilleas έγραψε:
εγω αυριο το πρωί θα το βάλω και θα ποστάρω εντυπώσεις μετα απο 5 μέρες που θα αρχίσει να με 'επιπλήτει'
Περιμένω εντυπώσεις!!!!!
Μένουν άλλες 3 μέρες! Μέχρι τώρα το πρόγραμμα φαίνεται πολύ καλό, το update του συστήματος έγινε με το flashaki σε λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα!
Αυτές είναι οι πρώτες 2 μέρες το πήγαινε-ελα στη δουλειά! Με βοηθά οτι κατά 75% κινούμαι αττική οδο-περιφερειακή αιγάλεω..
ίσως υποσυνείδητα το πάω και γω κομμάτι πιο ήρεμα
Fiat Bravο 2007