-
Ωχ συνάδελφε πολύ άσχημα τα πράγματα. Αν τα λάδια σου είναι μαυροκίτρινα και πηκτά (σαν μουστάρδα ή μαγιονέζα) και συμπληρώνεις συνέχεια νερό σημαίνει ότι έκαψε φλάντζα κεφαλής. 500άρικο λοιπόν στην καλύτερη περίπτωση.
ΥΓ: Ψηλά τα μαύρα!!!
-
Δια καλως σας βρήκα πάλι.Πηκτά δεν μου φάνηκαν να είναι...Συν οτί έβγαλα τα μπουζί και δεν μου φάνηκε να παίρνει νερά.Άσε που βλέπω λιμνούλα από κάτω...Έλεγα για αντλία αλλά δεν ακούω θόρυβο...Και τα κολάρα είναι στεγνώ.Άσε έχω πελαγώσει.Κι εδώ πάνω (Ορεστιάδα) οι μηχανικοί στην καλύτερη να αλλάζαν λάδια σε town mate 50 cc πριν ανοίξουν τα συνεργεία τους...(οι περισσότεροι)...
-
Και το άλλο που ξέχασα είναι ότι το ¨αρμα' μπορεί να μείνει 3 βδομάδες ακούνητο και πάλι να τα χανει... Δία σου θύμησα διαδικασίες αλλαγής αντιπηκτικών ή είχες κάνει σε αμερικάνικα μόνο?
-
Το ότι βλέπεις λιμνούλα είναι καλό, σημαίνει ότι τα χάνει και άρα δεν τα μπερδεύει με τα λάδια. Το θέμα είναι βρεις από που. Στην θέση σου θα το πήγαινα στην Fiat στην Αλεξ/πολη. Βέβαια με προβληματίζει αυτό που είπες για μαυροκίτρινα λάδια...
Έκανα και σε Leo 1 A5 στην 33 (Δκτης ίλης) και στην 25.
-
Μαυροχρυσα καλύτερα,δηλαδή λαδάκι κανονικό δουλεμένο!25 ήθελα πολύ να πάω...Τελικά δεν πήγα!Δόξα τω Θεώ χαχαχαχα
-
Ο χρήστης Mpampinos έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση παρακαλώ.Εδώ κι αρκετό καιρό χάνω παραφλού και συμπληρώνω.Είδα κάτω από τα κολάρα αρκετό νερό.Είδα λάδια...Μαύροκίτρινα είναι.Έβγαλα μπουζί δεν φαίνεται να περνάνε νερά. Μήπως πρέπει να κάνω εξαέρωση μετά το συμπλήρωμα;;Να το δοκιμάω κι αυτό.Μπορεί να πει κάποιος αναλυτικά πως γίνεται όμως γιατί δεν έχω ιδέα...Μιλάω για Bravo t jet 150ps.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα πριν 3 χρόνια. Τελικά ήθελε αλλαγή ο σωλήνας νερού που συνδέεται με την αντλία νερού ,πρόβλημα που παρουσίασαν και άλλα αυτοκίνητα.
Η όλη επισκευή (σωλήνας – παραφλού - σφιγκτήρες και εργατικά) μου κόστισε 230€ το 2013 σε επίσημη αντιπροσωπεία.
Αντίστοιχο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε golf του 2011 συγγενικού μου προσώπου. -
Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν έχω πλέον στην κατοχή μου ένα Bravo Sport του 2010 με 60.000 χλμ.
Χρώμα μπορντώ.
Βρίσκεται σε εξαιρετική μηχανική και εμφανισιακή κατάσταση.
Οδηγικά είναι αυτό που έψαχνα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
To αυτοκίνητο χρειάζεται το μεγάλο σέρβις των 60.000 και είμαι σε αναζήτηση του συνεργείου που θα το αναλάβει.
Θέλουμε τα κλασσικά+ιμαντες+τακάκια.
Υπάρχουν και 2 μικρά θεματα, το ένα είναι ότι ο τηλεχειρισμός του κλειδιού δεν λειτουργεί (άλλαξα και μπαταρία) και το άλλο είναι ότι επίσης το μπροστά αριστερά κάτω ηχείο δεν ακούγεται (προφανώς το καλώδιο έχει φύγει από την θέση του).
Στην Αθήνα ποιά αντιπροσωπεία εμπιστεύεστε??Τι με συμβουλεύετε?
Ευχαριστώ. -
και το δικό μου bravo (t-jet 120hp) έχανε παραφλού και μετά από έλεγχο στην αντιπροσωπεία εντοπίστηκε διαρροή από ένα μεταλλικό σωληνάκι,έγινε επιδιόρθωση με μια τοπική κόλληση(όπως μου είπαν) και από τότε(καλοκαίρι του 2013) δεν αντιμετώπισα πρόβλημα ξανά
ο κινητήρας απροβλημάτιστος μετά από 110.000 χλμ,μόνο τα προγραμματισμένα service χωρίς ευτυχώς καμία βλάβη μέχρι σήμερα.Τα μόνα μειονεκτήματα είναι με την ποιότητα κάποιων υλικών,πχ τα γνωστά με το ξεθώριασμα του σήματος,το ξέφτισμα του τιμονιού και το πλαστικό που καλύπτει τη διαδρομή του χειρόφρενου το οποίο τσακίζει σε ένα σημείο και κάποια στιγμή σπάει.Στο δικό μου έχω και ένα 'σκάσιμο' της επιχρωμίωσης γύρω από το εσωτερικό χερούλι μιας πόρτας. -
Τα ίδια προβληματάκια και στο δικό μου (με 44.000 χιλιόμετρα – 2ο car).
Το πλαστικό του χειρόφρενου το γύρισα ανάποδα (το μπροστά-πίσω) και δεν φαίνεται τίποτα. Στο τιμόνι έβαλα κάλυμμα.
Έχει αντικαταστήσει κανείς το σηματάκι της πίσω πόρτας και με τι κόστος; (η αντιπροσωπεία ζητάει €50). -
Παρεμπιπτόντως και το δικό μου σηματάκι της πίσω πόρτας έχει κάπως θολώσει.
Είναι και η μοναδική παραφωνία όπως επίσης και το πλαστικό του χειρόφρενου που κάνει ένα μικρό κενό που από ότι βλέπω συμβαίνει σε όλους.
Σχετικά με τα σέρβις παιδιά εδω στην Αθήνα τι γνώμες υπάρχουν? -
Και για Θεσσαλονίκη αν έχει κανένας κάποια πρόταση για service καλό θα ήταν να την αναφέρει.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
-
Έχω ένα i30 με 125000 του 2008 πρώτο χέρι αρκετά προσεγμένο και με υγραέριο. Έπεσα πάνω σε μια αγγελία για ένα bravo 1.4 tjet 120ps που το πουλάει σε καλή τιμή.
Πιστεύετε ότι αξίζει να μπω στην διαδικασία να δώσω το δικό μου και με λίγα επιπλέον χρήματα να πάρω το bravo?
Το bravo είναι στα αυτοκίνητα που μπορούν να πάρουν υγραέριο? Γενικά τα Fiat φημίζονται για την συμβατότητα των κινητήρων τους με το υγραέριο...
Ακούω τις απόψεις σας...
-
Για ποιο λογο θελεις να το κανεις αυτό?
Δεν εισαι ευχαριστημένος από το i30? Εγω ετσι όπως διαβασα τα γραφομενα σου μια χαρα ευχαριστημένος εισαι. Το αυτοκινητο είναι με 125Κ χιλιόμετρα και του '08 κιολας..
Επισης για ποιο λογο να δωσεις το αυτοκινητο σου και να πας σε μεταχειρισμενο και να πληρωσεις και από πανω??
Θελεις να του βαλεις και υγραεριο οποτε αυξάνεται το κοστος παραπανω.. -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Για ποιο λογο θελεις να το κανεις αυτό?
Δεν εισαι ευχαριστημένος από το i30? Εγω ετσι όπως διαβασα τα γραφομενα σου μια χαρα ευχαριστημένος εισαι. Το αυτοκινητο είναι με 125Κ χιλιόμετρα και του '08 κιολας..
Επισης για ποιο λογο να δωσεις το αυτοκινητο σου και να πας σε μεταχειρισμενο και να πληρωσεις και από πανω??
Θελεις να του βαλεις και υγραεριο οποτε αυξάνεται το κοστος παραπανω..Καταρχάς ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την διάθεσή σου να απαντήσεις..
Θεωρώ το bravo συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Πιο ολοκληρωμένο. Επίσης είναι πολύ πιο γρήγορο και θεωρώ ότι ο κινητήρας του είναι πιο ανθεκτικός στο υγραέριο.
Επίσης είναι μια ευκαιρία για αλλαγή.. Προφανώς η λογική λέει όχι η μάλλον όχι.. Το συναίσθημα όμως?
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Καταρχάς ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την διάθεσή σου να απαντήσεις..
Θεωρώ το bravo συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Πιο ολοκληρωμένο. Επίσης είναι πολύ πιο γρήγορο και θεωρώ ότι ο κινητήρας του είναι πιο ανθεκτικός στο υγραέριο.
Επίσης είναι μια ευκαιρία για αλλαγή.. Προφανώς η λογική λέει όχι η μάλλον όχι.. Το συναίσθημα όμως?
Δεν υπαρχει λογος να με ευχαριστεις. Εδω μια μεγαλη παρεα ειμαστε, κανουμε συζητησεις, βοηθαμε ο ενας τον αλλον οπου χρειαστει. Τωρα χρειαζεσαι εσυ μια βοηθεια, αργοτερα μπορει να χρειαστω εγω τις συμβουλες σας.
Οσον αφορα το θεμα σου, και εγω τον μονο λογο που σκεφτηκα οτι μπορει να αξιζει μια τετοια αλλαγη ειναι το οτι ειναι πιο γρηγορο το Bravo. Ομως απο την αλλη θα μπλεξεις με μεταχειρισμενο. Το αν ειναι πιο ανθεκτικος ο κινητηρας του στο υγραεριο αυτο δεν το γνωριζω. Μπορεις να ρωτησεις για αλλους κατοχους που εχουν κανει την συγκεκριμενη αλλαγη στο συγκεκριμενο μοντελο να σου πους τις γνωμες τους.
Πρεπει να το σκαλισεις καλα αυτο που βρηκες με πολλους και διαφορους μηχανικους και αν σου δωσουν το ΟΚ τωρα προχωρα και οτι γινει.Οι αλλαγες παντα ειναι καλες.
Η λογικη πολυ σπανια συμβαδιζει με το συναισθημα και δυστυχως ή ευτυχως αυτο το συναισθημα θα μας φαει.. (και βαζω και τον ευατο μου μεσα... ) -
Δυστυχώς το παιδί που το πουλάει πρέπει να έχει ολοκληρώσει την αγοραπωλησία μέχρι τις 30 γιατί μετά φεύγει για εξωτερικό. Οπότε είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να δώσω το i30 (προφανώς σε κάποια μάντρα) έστω και σε πολύ χαμηλή τιμή και να ελέγξω διεξοδικά το bravo. Οπότε το όλο project μάλλον πάει για ακύρωση..
Κρίμα γιατί χθες όλο το βράδυ το σκεφτόμουν και μου άρεσε η ιδέα..
-
Αν εχεις τη δυνατοτητα να το παρεις κι ας τα εχεις για λιγο παραλληλα μεχρι να φυγει το hyundai, γιατι οχι?
-
Σαν κατοχος kia ceed του 07, παρομοιου με το ι30 δηλαδη, και κατοχος fiat panda θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Δεν ξερεις που πας να μπλεξεις. Υπαρχει χαοτικη διαφορα στην ποιοτητα των δυο μαρκων. Το φιατ ειναι φτιαγμενο για να χαλασει. Τα kia- χιουνται ειναι μελετημενα για αντοχη, και με αεριο ακομα. Για κανουργιο αν εψαχνες fiat δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα να φυγεις απο το αμαξι σου που το ξερεις και να πας σε μεταχειρισμενο παλι και fiat ειναι πολυ επιφοβο και θα βαλεις το χερι στην τσεπη για μαζεματα σερβις κρυμενες βλαβες. Η επιλογη δικη σου φυσικα.
Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αστοχη η συγκριση αυτοκινητου mini, ουτε καν supermini, με seg C. Το bravo μαλιστα εχει αποδειχθει οτι πιο αξιοπιστο βγηκε τοτε στην κατηγορια του. Τιμιοτατη τιμη σα μεταχειρισμενo , μια κλαση καλυτερο σχεδιαστικα απο i30-ceed και πολυ καλυτερες επιδοσεις.
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Σαν κατοχος kia ceed του 07, παρομοιου με το ι30 δηλαδη, και κατοχος fiat panda θα σου προτεινα να μεινεις εκει που εισαι. Δεν ξερεις που πας να μπλεξεις. Υπαρχει χαοτικη διαφορα στην ποιοτητα των δυο μαρκων. Το φιατ ειναι φτιαγμενο για να χαλασει. Τα kia- χιουνται ειναι μελετημενα για αντοχη, και με αεριο ακομα. Για κανουργιο αν εψαχνες fiat δεν θα ειχα καμια αντιρρηση. Αλλα να φυγεις απο το αμαξι σου που το ξερεις και να πας σε μεταχειρισμενο παλι και fiat ειναι πολυ επιφοβο και θα βαλεις το χερι στην τσεπη για μαζεματα σερβις κρυμενες βλαβες. Η επιλογη δικη σου φυσικα.Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εντελώς λάθος όλα αυτά. Η προσλαμβάνουσα ποιότητα πάει με την κατηγορία. Και φυσικά τα Fiat δεν είναι φτιαγμένα για να χαλάσουν, τουλάχιστον όχι περισσότερο από ότι οι ανταγωνιστές τους.
Fiat Bravο 2007