Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Καταρχάς ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την διάθεσή σου να απαντήσεις..
Θεωρώ το bravo συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Πιο ολοκληρωμένο. Επίσης είναι πολύ πιο γρήγορο και θεωρώ ότι ο κινητήρας του είναι πιο ανθεκτικός στο υγραέριο.
Επίσης είναι μια ευκαιρία για αλλαγή.. Προφανώς η λογική λέει όχι η μάλλον όχι.. Το συναίσθημα όμως?
Δεν υπαρχει λογος να με ευχαριστεις. Εδω μια μεγαλη παρεα ειμαστε, κανουμε συζητησεις, βοηθαμε ο ενας τον αλλον οπου χρειαστει. Τωρα χρειαζεσαι εσυ μια βοηθεια, αργοτερα μπορει να χρειαστω εγω τις συμβουλες σας.
Οσον αφορα το θεμα σου, και εγω τον μονο λογο που σκεφτηκα οτι μπορει να αξιζει μια τετοια αλλαγη ειναι το οτι ειναι πιο γρηγορο το Bravo. Ομως απο την αλλη θα μπλεξεις με μεταχειρισμενο. Το αν ειναι πιο ανθεκτικος ο κινητηρας του στο υγραεριο αυτο δεν το γνωριζω. Μπορεις να ρωτησεις για αλλους κατοχους που εχουν κανει την συγκεκριμενη αλλαγη στο συγκεκριμενο μοντελο να σου πους τις γνωμες τους.
Πρεπει να το σκαλισεις καλα αυτο που βρηκες με πολλους και διαφορους μηχανικους και αν σου δωσουν το ΟΚ τωρα προχωρα και οτι γινει.
Οι αλλαγες παντα ειναι καλες.
Η λογικη πολυ σπανια συμβαδιζει με το συναισθημα και δυστυχως ή ευτυχως αυτο το συναισθημα θα μας φαει.. (και βαζω και τον ευατο μου μεσα... )