-
Καληνύχτα και Καλή Τύχη!!!!
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!Μαυρόασπρο, μοντάζ πανέξυπνο, σενάριο σφιχτό!
Ο ηθοποιός που παίζει τον Μόροου δίνει ρέστα!!Φοβερή ταινία. Θα σας κάνει να σκεφτείτε......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ηθοποιός που παίζει τον Μόροου δίνει ρέστα!!Φοβερή ταινία. Θα σας κάνει να σκεφτείτε......
Εξαιρετικόν! Μικρό αλλά πολύ καλό.
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.Η νοσταλγικότητα του ασπρόμαυρου, το στυλ ντοκιμαντέρ, λίγη τζαζ μουσική για διαλείματα, οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα εμφανείς (κοντινές λήψεις), ρεσιτάλ απο τον David Strathairn που παίζει ένα δημοσιογράφο με @@ σε μια εποχή 'τρομοκτατίας', όμως πολύ τσιγάρο ρε παιδί μου... Χαρμανιάσαμε στην αίθουσα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Εξαιρετικόν! Μικρό αλλά πολύ καλό.
Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.Η νοσταλγικότητα του ασπρόμαυρου, το στυλ ντοκιμαντέρ, λίγη τζαζ μουσική για διαλείματα, οι λεπτομέρειες στα πρόσωπα εμφανείς (κοντινές λήψεις), ρεσιτάλ απο τον David Strathairn που παίζει ένα δημοσιογράφο με @@ σε μια εποχή 'τρομοκτατίας', όμως πολύ τσιγάρο ρε παιδί μου... Χαρμανιάσαμε στην αίθουσα
Εξαιρετικό πράγματι! Σε βάζει σε σκέψεις, ειδικά συγκρίνοντας με δημοσιογράφους του σήμερα. Μπράβο στον Clooney που επέμεινε να γυριστεί ασπρόμαυρο το έργο, μπράβο στον Strathairn που υποδύεται τον Edward Morrow, ΠΟΛΥ δυνατή ερμηνεία! Ομάδα δημοσιογράφων ενός μισάωρου εβδομαδιαίου show, με 'αρχηγό' αυτόν και 'υπαρχηγό' τον Clooney, ο οποίος σκηνοθετεί κιόλας, τα βάζει με τον Μακαρθισμό και τις μεθόδους του. Παίζει και ο πολύ καλός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ.
Οι 'ευαίσθητοι' αμερικανοί, κυνήγησαν τον Clooney για το τσιγάρο. Ειλικρινά δεν θυμάμαι άλλη ταινία που να δείχνει τόσο πολύ κάπνισμα
ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
-
Καληνύχτα και καλή τύχη !!!
Οντως πολύ καλό !! .... για λεπτομέρειες δείτε παραπάνω
-
-
James Bond είδε κανείς?
-
@megane98hp said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
James Bond είδε κανείς?
Αν και αυτός μόνο Bond δεν είναι, θα το δώ φυσικά...έτσι γιατί είμαι φαν.
-
Είναι ε ξ αι ρε τι κος ο τελευταίος Bond.
-
Καλουτσικος ηταν....περιμενα περισσοτερη δραση...φυσικα και εγω επρεπε να το δω εχοντας δει και τις προηγουμενες 24 ταινιες ξανα μαζι με τον γιο μου που ειναι φαν απο τα 10 του χρονια
Το κορυφαιο ηταν οτι στην πολη μας ηταν ακομα ανοιχτο το θερινο σινεμα...και φυσικα το ειδαμε εκει!!!
-
@dgrgtc said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Το κορυφαιο ηταν οτι στην πολη μας ηταν ακομα ανοιχτο το θερινο σινεμα...και φυσικα το ειδαμε εκει!!!
Ωραίος! Ηθελα κι εγώ να πάω στον θερινό του Άλσους,στη Ν.Φιλαδέλφεια, να το δω πριν 2 βδομάδες,αλλά μ'έπιασε μια γ@μημενη γαστρεντερίτιδα τότε και το ανέβαλα..
-
@panormus772 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@dgrgtc said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ωραίος! Ηθελα κι εγώ να πάω στον θερινό του Άλσους,στη Ν.Φιλαδέλφεια, να το δω πριν 2 βδομάδες,αλλά μ'έπιασε μια γ@μημενη γαστρεντερίτιδα τότε και το ανέβαλα..
Κρίμα...πακέτο...
Εγω πηγα την περασμενη Τεταρτη...απο την επομενη αρχισαν οι βροχες...ειμασταν τυχεροι...
-
Είδα αυτό το καλαμαράκια κιετς.
Ωραία σκηνοθεσία, πολύ ωραία μουσική και ήχος.
Φωνακλαδες αλλά καλοί ηθοποιοί.
Κλασικος φωτισμός ασιατικών ταινιών. Δεν υπάρχουν σκηνές με ομίχλη, ακτίνες φωτός να μπαίνουν από χαραμάδες κιετς. Όλα λευκό φως και καθαρή εικόνα.Τα μηνύματα της σειράς έχουν να κάνουν με την απληστία, τον πλούτο, τον κυνισμό, τον δυτικό τρόπο ζωής, τον τζόγο.
Υπάρχουν μικρά στοιχεία τραγωδίας με δραματικές συμπτώσεις.
Γενικά καλή σειρά.
Πολλή βία. Σε σημείο που να πιάνετε το στομάχι σου.Ναι αξίζει να την δείτε. Σε κάνει να θες να βάλεις και το επόμενο επεισόδιο για να δεις τι θα γίνει.
Το τέλος το είχα προβλέψει στο 4 επεισόδιο, εισπράττοντας το θαυμασμό της γυναίκας και όσων το έβλεπαν μαζί μας για τη παρατήρηση και οξυδέρκεια.Και όχι μόνο το πρόβλεψα αλλά ερμήνευσα με τον ίδιο τρόπο το γιατί και πώς που θα δείτε στο τέλος. Υπάρχουν ελάχιστα ψήγματα που μας τα δίνει ο σκηνοθέτης για 1-2 δευτερόλεπτα σε κάθε επεισόδιο και αν τα εντοπίσςις ψηλιαζεσαι το τέλος της σειράς.
Εντάξει αυτοθαυμαστηκα και πάλι.....να το δείτε.
-
Ξεκίνησα να το βλέπω αλλά μου την σπάει να ακούω Κινέζο-κορεό-ασιατικά γενικά(αντε να κάτσω να δω μια ταινία αλλά μια σειρά επεισοδίων δεν αντέχω) και το είχα βάλει στα Αγγλικά που επίσης μου την σπάει να βλέπω στόματα να ανοιγοκλεινουν και να μην ταιριάζει ο ήχος (μεταγλώττιση) οπότε δεν το είδα πάρα μόνο 10'.στα οποία 10' λεπτά είχε πάρα πολύ τραγική ηθοποιία.
Βλέπω Lost in Space, κλασσική Αμερικανιά πιο εύπεπτο.
Υ. Γ: Αυτό το "κιετς" ειναι καινούριο? Σαν το "bro" του @mastoras78 ? -
Και όμως στα επόμενα επεισόδια θα δεις ότι παίζουν καλουτσικα. Εκεί που η ένταση χτυπάει κόκκινο.
Στα πρώτα δέκα λεπτά δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα από τα 10 επεισόδια.Όντως φωνάζουν πολύ, έχουν διαφορετικές αντιδράσεις από εμάς το συνηθίζεις κάπως με τα επεισόδια.
Δες το γιέ του.... αξίζει αλλά χωρίς τα παιδιά τριγύρω. Είναι πολύ βίαιο.
Χέχε το κιετς είναι αρχαίο εδώ και δεκαετίες λέγεται στον προφορικό λόγο, είναι του στυλ ότι δεν θυμάμαι πως λέγεται ο τίτλος αλλά θυμόμουν κάτι για καλαμαρακια!Πήρες τηλεόραση τελικά;
-
Όχι όπως είπα έκανα έρευνα να δω τι specs πρέπει να προσέξω, αν βρω κάτι ενδιαφέρον σε Black Friday θα πάρω, αν και η υπάρχον LG παίζει μια χαρά θα γίνει ρεζέρβα στο σαλόνι. Θέλει και η γυναίκα καινούριο κινητό οπότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Δεν παίζω και τζόγο για να ελπίζω σε τίποτα έξτρα λεφτά. Χαχαχα
Edit :ναι το κι έτσι είναι όντως παλιό αλλά στον γραπτό δεν το έχω δει σαν "κιετς". Είσαι κοντά στην νεολαία
-
This post is deleted! -
Α, ωραία όταν είναι να αγοράσεις να μας πεις. Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση να ψάξουμε για να βοηθήσουμε.
Χέχε, ναι είμαι κοντά και σε νέους και σε μεγαλους. Ταιριάζω με όλους κιετσ. Έχω θέματα συζήτησης και με τους δύο.
Edit κιετσ είναι μάλλον το σωστό και όχι κιετς όπως το γράφω αλλά οκ κοντά έπεσα....
Πες καμία άλλη σειρά να ξεκινήσω σήμερα....
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Α, ωραία όταν είναι να αγοράσεις να μας πεις. Θα έχει ενδιαφέρον η υπόθεση να ψάξουμε για να βοηθήσουμε.
Χέχε, ναι είμαι κοντά και σε νέους και σε μεγαλους. Ταιριάζω με όλους κιετσ. Έχω θέματα συζήτησης και με τους δύο.
Edit κιετσ είναι μάλλον το σωστό και όχι κιετς όπως το γράφω αλλά οκ κοντά έπεσα....
Πες καμία άλλη σειρά να ξεκινήσω σήμερα....
Σε Netflix είδα :
"the wizard" Μέτριο σενάριο μια σεζόν έχει "Kobra Kai" ατάλαντοι ηθοποιοί μλκια σενάριο
"Lost in space" Στο μέσο όρο το βλέπεις άνετα
"Stranger Things" Στο μέσο όρο και λίγο πιο πάνω αν έπαιζες Dungeons and dragons θα το λατρέψεις.Γενικά μου αρέσει πολύ επιστημονική φαντασία - διάστημα - μεταφυσικό κτλ.
-
Stranger things τα είδα όλα. Βγαινει σε λίγο καιρό και καινούργιο.
Η πρώτη σεζόν ήταν απίστευτη. Εξαιρετικη
Αν σ αρέσουν αυτά τότε δες το dark. Θα μπερδευτείς λίγο με τους χρόνους αλλά πραγματικά είναι πολύ ωραίο. Σκοτεινό, ανατρεπτικό, μυστήριο, και επισ φαντασία
Τό κακό με το νετφλιξ είναι ότι δεν έχεις χρόνο να τα δεις.Έχει καποιες καλές σειρές.
-
Ξεκίνησα στο Netflix να βλέπω αυτά με τις πιο λίγες σεζόν , θα ήθελα να δω Peaky Blinders αλλά είναι 5-6 σεζόν , άντε να κάνεις catch up.
Και μετά τα αγαπημένα μου Documentaries : I am killer - making a murderer -house of secrets - American murderer κτλ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]