-
3500 dollars???
με τον πόνο μας παίζεις ρε ΟΥΖΟ... -
to 1.8 (γενιά 95) είχε ερθει αλλά οχι το coupe
-
Πολύ καλό αλλά από παθητική ασφάλεια αστα να πάνε. Είναι να μη τρακάρεις. Το αυτοκίνητο γίνεται φυσαρμόνικα. Είναι επιεικώς επικίνδυνο σε αυτό το τομέα. Είχα και εγώ το vti και αυτός ήταν και ο λόγος που το πούλησα τελικά.
Στα crash tests είχε πάρει σχεδόν 0. Για αυτό και το αλλάξανε στα 3 χρόνια. -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Πολύ καλό αλλά από παθητική ασφάλεια αστα να πάνε. Είναι να μη τρακάρεις. Το αυτοκίνητο γίνεται φυσαρμόνικα. Είναι επιεικώς επικίνδυνο σε αυτό το τομέα. Είχα και εγώ το vti και αυτός ήταν και ο λόγος που το πούλησα τελικά.
Στα crash tests είχε πάρει σχεδόν 0. Για αυτό και το αλλάξανε στα 3 χρόνια.Μια Διόρθωση. 4 χρονια κράτησε το μοντέλο. Δηλαδή απόλυτος φυσιολογικό. 92-95. Το Coupe απλός παρουσιάστηκε μια χρονια μετά.
Τώρα το πιστεύεις αυτό για τα crash test? Πιστεύω πως είναι ένα φαινόμενο μονο που ο έλληνας το έχει παρατήρηση.
http://www.crashtest.com/explanations/a ... chor359532
The Results below are listed in the following left to right order: (F=Frontal impact; S=Side impact)
1993-95 Honda Civic Cpe------ 2Dr-- 2498 (*** ) (**** )
Μην τα παραλέμε παιδιά. Πούλησες ένα εργαλείο για λάθους λόγους.
-
Φίλε ΟΥΖΟ, άλλα αστέρια είναι αυτά και άλλα του EURONCAP..
Πλευρική με 5 αστέρια!!
-
O OYZO έδωσε κάποια στοιχεία, όσοι λέτε πως ΔΕΝ έχει καλή παθητική ασφάλεια που το βασίζετε?
-
Ορίστε τα αποτελέσματα του EURONCAP για Σιβίκ του '98:
Για όσους βαριούνται: 2 αστέρια
Δεν νομίζω τα αποτελέσματα παλαιότερων Σιβίκ να είναι καλύτερα..
-
Και την χρονια εκείνη για μοντέλα του 92-95 πιο άλλο είχε καλύτερη παθητική? Μιλάμε για αυτοκίνητα στην ίδια κατηγορια.
Πες ο φίλος που το πούλησε ΜΟΝΟ ΛΌΓΟ Παθητικής. Πιο άλλο πήρε στην ίδια κατηγορια?
-
to uno turbo ie nomizo eixe 6 asteria...
-
Ναί,καί τό Μεταξά έχει δώδεκα.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Και την χρονια εκείνη για μοντέλα του 92-95 πιο άλλο είχε καλύτερη παθητική? Μιλάμε για αυτοκίνητα στην ίδια κατηγορια.Τα Golf III και Astra είχαν καλύτερη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναί,καί τό Μεταξά έχει δώδεκα. -
Τα αμερικάνικα crash test είναι τόσο αντικειμενικά όσο και τα news τους.
Φίλοι Αμερικάνοι και wannabe Αμερικάνοι, ο κόσμος ΔΕΝ στρέφεται γύρω από τα αμερικάνικα προιόντα αυτοκίνησης ως αυτοκίνητα αξιόλογης ποιότητας, οδικής συμπεριφοράς κλπ κλπ, όπως και να έχει. Να πείτε για ορισμένα Ιαπωνέζικα, ε ναι, εκεί πάω πάσο.
Οι πηγές μου είναι Ευρωπαικά περιοδικά και ενίοτε, Αμερικάνικα.
Ακόμη και τα Τσερόκι είναι πολύ κακά σε θέματα αντοχής διαφορικών και ημιαξονίων, τα δε SUV είναι για κλάματα απο ακαμψία όταν τα ανεβάσεις σε τίποτε κακοτράχαλα, ενώ οι αναρτήσεις ΣΟΥΣΤΑΣ εξασφαλίζουν τη χειρότερη οδική συμπεριφορά σε σχέση με κάθε ανεξάρτητη, ημιανεξάρτητη ανάρτηση. -
οπα, λάθος
αλλά και εδώ να γκρινιάξω ήθελα
-
Απο CRX τι παιζει στο Ελλαντα;Ενας φιλος ενδιαφερεται σθεναρα,αλλα καλα-καλα δεν εχουμε βρει σε τι ιπποδυνάμεις έπαιζε.Να υποθέσω ότι υπηρχε σίγουρα το 1.6 με 125 αλογα vtec;
-
Και με τον παλιό καλό 1.6 των 160 ίππων μπορείς να βρείς
HONDA FOREVER