Ο χρήστης Giovanni έγραψε:
Ειδες που βλεπεις τα πραγματα μονο οπως τα θες? Εγω μιλησα και για γνωμες ειδικων και μη,αλλα φυσικα το προσπερασες.Για το Ρου Χου εχω ακουσει 1002 γνωμες αρνητικες και θετικες, αλλα ασχημο κανεις δεν το ειπε!! Σου αξιζουν συγχαρητηρια,διοτι πρωτοτυπησες!!
Ενημερωτικα ομως (και αυτο ισχυει για ολους τουσ κολλημενους σε μια μαρκα) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ!!!
ε καλά...αφου έχει πάρει πολλούς ψήφους .....τότε θα πρέπει να σταματήσει να μου θυμίζει βατράχι
Και γιατί να δω δηλαδή το RX-8 όμορφο όπως το βλέπεις εσυ και άλλοι 1002? Κι εσυ κι εγώ έχουμε μια μοναδικότητα, ευτυχώς, που μας κάνει διαφορετικούς.
Δηλαδή το να έχει κάποιος διαφορετική άποψη απο σένα για το τι έιναι ωραίο και τι όχι σου φαίνεται περίεργο???
Γιαί δηλαδή θα πρέπει να βλέπω κάτι μέσα απο τα δικά σου μάτια και να χρησιμοποιώ την δική σου αισθητική αντίληψη των πραγμάτων?
Και ποιός είναι αυτός ο 'ειδικός' που αναφέρεις και ποιά ειδικότητα έχει αποκτήσει ωστε να υποδείξει σε μένα και στον καθένα οτι 'αυτο ειναι το ωραίο' ή 'αυτο να μην σου αρέσει γιατι είναι άσχημο'
Γιατί πέρα απο την ασχήμια του RX-8 δεν νομίζω να έκανα κάποιο παράπονο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Και όσο αφορά στην ήττα που έφαγε απο την τριλιτρη alfa, έκανα απλή αναφορά στο τεστ ενός περιοδικού. Τώρα άν έχουν δίκιο ή όχι αυτοι που το έγραψαν είναι άλλο θέμα.Δεν τα έγραψα εγω αυτά, εγω τα διάβασα και τα μετέφερα.
Φυσικά και υπάρχουν και άλλα αυτοκίνητα πέρα απο τις alfa.Kαι πολλά ευτυχώς και έτσι μπορεί ο καθένας σύμφωνα με τα αισθητικά του κριτήρια και την αυτοκινητιστική του παιδεία να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει προσωπικά.
Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω κάτι. (λιγο off topic)
Γιατι συνήθως τα 'όμορφα' αυτοκίνητα είναι και ακριβά? Γιατί δεν έχουμε δει ποτε ενα αυτοκίνητο με το σχήμα της Modena ας πούμε και να κοστίζει 15.000 ευρώ? Και ας μην έχει τα εξωτικά χαρακτηριστικά της.
Εγω ειλικρινά ψάχνοντας ένα ένα τα μοντέλα με αξία κάτω απο 30.000 ευρώ δεν βρήκα έστω ένα που να μου κάνει 'κλικ' και να πω 'αυτό το θέλω τώρα'. Η έχω ακραία αισθητικά κριτήρια ή απλώς βάζω ψηλά τον πήχη στο θέμα εμφάνιση ή πράγματι δεν υπάρχουν φθηνά και εξίσου όμορφα με τα ακριβά αυτοκίνητα.