-
Καλό καλοκαίρι, και να χαιρόμαστε τα μποτιλιαρίσματα των λουόμενων...
Και μαζί με αυτά το χάλι με τα έργα του μετρό. Αλλά είπαμε, αν δεν έχεις ολυμπιακούς από πίσω, ακόμη ασχολείσαι με ΥΠΠΟ , Δημάρχους κ.λ.π. Και μετά λένε χαλλλαρά... -
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Uwash , απέναντι από τον ΟΑΣΘ στο φοίνικα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Πολύ καλό, και ξέπλυμα με απιονισμένο δεν χρειάζεται σκούπισμα
Φανταζομαι υπαρχει η δυνατοτητα να πας με δικα σου καθαριστικα και απλα να χρησιμοποιησεις το πιεστικο με απιονισμενο.
Ρίχνεις κέρματα και έχει προγράμματα ( ζεστό νερό, σαμπουάν,γυαλιστικο, απιονισμένο νερό)...Οχι δεν χρησιμοποιείς δικά σου πχ κουβαδες σαμπουαν,Εχει και δική του βούρτσα συν το πιεστικό...Παντως εγω για πλύσιμο και που επιμένω στους θολους μου βγαίνει περίπου στο 5€ αλλά ξέρω ότι το εχω κάνει όπως θέλω.Τωρα αν είσαι ο Λούκι Λουκ μπορεί να σου βγεί και πιο λίγο...
Εγω πάω στι Thess plisimo δυτικά....Δηλαδή ντε και καλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δικά τους καθαριστικά, κουβάδες;
Εγώ πχ θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο το πιεστικό, όσο και αν κάνει η χρήση του, από κει και πέρα δε θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά τους καθαριστικά. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Uwash , απέναντι από τον ΟΑΣΘ στο φοίνικα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω. Πολύ καλό, και ξέπλυμα με απιονισμένο δεν χρειάζεται σκούπισμα
Φανταζομαι υπαρχει η δυνατοτητα να πας με δικα σου καθαριστικα και απλα να χρησιμοποιησεις το πιεστικο με απιονισμενο.
Ρίχνεις κέρματα και έχει προγράμματα ( ζεστό νερό, σαμπουάν,γυαλιστικο, απιονισμένο νερό)...Οχι δεν χρησιμοποιείς δικά σου πχ κουβαδες σαμπουαν,Εχει και δική του βούρτσα συν το πιεστικό...Παντως εγω για πλύσιμο και που επιμένω στους θολους μου βγαίνει περίπου στο 5€ αλλά ξέρω ότι το εχω κάνει όπως θέλω.Τωρα αν είσαι ο Λούκι Λουκ μπορεί να σου βγεί και πιο λίγο...
Εγω πάω στι Thess plisimo δυτικά....Δηλαδή ντε και καλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δικά τους καθαριστικά, κουβάδες;
Εγώ πχ θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο το πιεστικό, όσο και αν κάνει η χρήση του, από κει και πέρα δε θέλω να χρησιμοποιήσω τα δικά τους καθαριστικά.Δεν ειδα κουβαδες να κυκλοφορουν στο THESS PLISIMO...Επειτα το συγκεκριμενο εχει τοσο κινηση που πλενεις και ο αλλος σε κοιταει με μισο ματι ...Παντως η πιο καλη ωρα ειναι αργα το βραδυ....
-
Τι γνώμη έχετε για τα νέα φωτιστικά στα Πεύκα (στον κεντρικό) ; Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αλλά με ενοχλούν αισθητικά.
Επίσης, για οικονομία εκεί στον ΟΑΣΘ καίνε μαζουτ ; Τέτοιο μαύρο σύννεφο είχα να δω από την εποχή των ICARUS στην Αθήνα... -
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ όσο πάει και δείχνουνε πιο ταλαιπωρημένα και παρατημένα από συντηρηση.
Συνεχως τα μαζεύουνε γιατι μένουν στο δρόμο και οι επιβάτες αναγκάζονται να περιμένουν 'το επόμενο'.
Λυπηρή εικόνα εγκατάλειψης...[emoji852]
Ένας Θεός ξέρει και τι καύσιμα καίνε !Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεσημέρι με 39 βαθμούς αρθρωτό χαλασμένο στην Αγία Τριάδα....πόσοι άνθρωποι άραγε ταλαιπωρήθηκαν μεσημεριάτικα? Πάντως με τα ντουμάνια που βλέπω από τα αστικά μάλλον αμμοχάλικο καίνε...
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για τα νέα φωτιστικά στα Πεύκα (στον κεντρικό) ; Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί αλλά με ενοχλούν αισθητικά.
Επίσης, για οικονομία εκεί στον ΟΑΣΘ καίνε μαζουτ ; Τέτοιο μαύρο σύννεφο είχα να δω από την εποχή των ICARUS στην Αθήνα...Μπες μια φορά σε ενα λεωφορείο και κάτσε κοντά στον οδηγό ώστε να βλέπεις την οθόνη που εχει στον πίνακα οργάνων διάβασε τα μηνύματα που βγάζει και θα καταλάβεις γιατί καπνίζουν και γιατί ΔΕΝ φταίνε τα καύσιμα
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Μπες μια φορά σε ενα λεωφορείο και κάτσε κοντά στον οδηγό ώστε να βλέπεις την οθόνη που εχει στον πίνακα οργάνων διάβασε τα μηνύματα που βγάζει και θα καταλάβεις γιατί καπνίζουν και γιατί ΔΕΝ φταίνε τα καύσιμα
Εσύ που έχεις πείρα σε 8κύλινδρα 2χρονα, πες και σε μας που δεν έχουμε άπειρο χρόνο να ανεβαίνουμε σε λεωφορεία του ΟΑΣθ.
-
εεε η μεγάλη οθόνη γράφει κάτι για ακινητοποίηση του λεωφορείου στην επόμενη στάση με ενα θαυμαστικό ! και εχουν μόνιμα αναμένα κατι κόκκινα λαμπάκια που εχουν σχέση με τα καυσαέρια
-
Αυτή η εμμονή σας με τη λεπτομέρεια ρε παιδιά... αφού τσουλάνε ακόμη, περάσανε και ΚΤΕΟ... Θέλετε να μείνει ο λαός χωρίς ΜΜΜ ;
-
*Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μέχρι και τείχος. *
https://www.lifo.gr/now/politics/242635 ... kismo-roma
Άκουγα τον δήμαρχο που μιλούσε στο ράδιο Θεσσαλονίκη, όπως και κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τις καύσεις πλαστικών και ελαστικών στον καταυλισμό για την εκμετάλευση του χαλκού που περιέχουν. Είναι κανένας από τη περιοχή να μας πει; -
Στα 1000 μέτρα μένω Βασίλη. Τι θέλεις να μάθεις;
-
Όταν ήταν το Lidl στο φανάρι,δεν ήξερες από που να φυλαχτείς....
-
Τώρα έγινε discount markt.
Ποια η διαφορά;Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Τώρα δεν πάω και δεν ξέρω....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στα 1000 μέτρα μένω Βασίλη. Τι θέλεις να μάθεις;Αν έχεις δει όντως αυτό για το οποίο παραπονούνται οι κάτοικοι, ότι καίνε ελαστικά και πλαστικά για να βγάλουν το μέταλο με αποτέλεσμα να μυρίζει άσχημα η ατμόσφαιρα.
-
Ναι, παλαιότερα καίγανε συνέχεια, είχε σύννεφα καπνού, θα πήγαιναν και στο σπίτι του Δία.
Γενικά όπου υπάρχουν γύφτοι δημιουργούν προβλήματα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Όπως τα λέει ο Λεωνίδας. 1-2 φορές τη βδομάδα έρχονταν η Πυροσβεστική να σβήσει τις φωτιές και φυσικά τούφα το ντουμάνι. Έχει καιρό να συμβεί όμως.
-
Καύση πλαστικών = διοξίνες...
Το σειχ-σου δεν το βλέπω καθόλου καλά. Φοβάμαι ότι είτε θα καεί, είτε θα καταστραφεί από την αρρώστια, και δυστυχώς αυτή η αρρώστια δεν γιατρεύεται. Η κατάσταση ειδικά προς Νεάπολη είναι τραγική. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όπως τα λέει ο Λεωνίδας. 1-2 φορές τη βδομάδα έρχονταν η Πυροσβεστική να σβήσει τις φωτιές και φυσικά τούφα το ντουμάνι. Έχει καιρό να συμβεί όμως.Τι εννοείς έχει καιρό να συμβεί;
Σχεδόν κάθε μέρα καίνε σίδερα και πλαστικά για να πάρουν τον χαλκό.
Η κατάσταση είναι τραγική.Οι κάτοικοι έχουμε φτάσει οι περισσότεροι να σκέφτονται περίεργα όσο αφορά την λύση του προβλήματος, για την οποία όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι ή αρμόδιοι αλλά με δεμένα χέρια.
Για μένα θέλει ντου από αστυνομία, μέσα στην φυλακή όλος ο καταυλισμός γυναίκες, παιδιά για να σφίξουν οι κώλοι.
Να μείνουν μέσα καμιά εβδομάδα, μετά προειδοποιήσεις ότι την επόμενη φορά θα πάνε μέσα οριστικά.Ταυτόχρονα ντου στις επιχειρήσεις που αγοράζουν από τους γύφτους, έλεγχο με ΣΔΟΕ για ποσότητες και τιμολόγια, να φανεί ότι αγοράζουν παό μη νόμιμες πηγές και πρόστιμα στον θεό για να μην σκεφτούν να το ξανακάνουν.
Αν δεν αγοράζει κανείς, σύντομα οι περισσότεροι θα φύγουν για τους καταυλισμούς τους που είναι σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
Posts προς Θεσσαλονικείς