-
Τι ακριβώς συνέβη?
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Τι ακριβώς συνέβη?Έδειξε βλάβη υψηλή στάθμη λαδιού κ πάει λέγοντας. Είναι βουλωμενο ένα εξάρτημα πριν το dpf.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το χω ξαναγραψει οτι θελουν πολυ προσοχη τα diesel yaris-auris στο θεμα αναμιξη πετρελαιου στα λαδια. Δε με πιστευαν και κοροιδευαν... Περαστικα ρε συ,πραγματικα
-
καλησπέρα σε όλους,
πρόσφατα απόκτησα ένα avensis του 2000 ( το είχε ο πατέρας και το πήρα εγώ με λίγα χιλιόμετρα για την ηλικία του), του έκανα και το σέρβις του και ο μάστορας μου έσβησε και τον αισθητήρα λάμδα που είχε ανάψει (τον οποίο τον είχαμε αλλάξει πέρσι), τελικά η ένδειξη ήταν χαμηλό μείγμα βενζίνης και μου πρότεινε να βάζω την vpower που την έχει προσφορά κάθε Τρίτη. η γνώμη σας ποια είναι; μέχρι τώρα έβαζα σε γνωστή αλυσίδα που ξεκινάει από ρ
-
Αν το μείγμα έχει πρόβλημα, ο αριθμός των οκτανίων είναι εντελώς άσχετος.
-
μου ειπε οτι αναψε λογω της 'κακης' βενζινης και μου προτεινε την vpower. γιαυτο ειπα να ρωτησω στο αρμοδιο φορουμ για toyota
-
Από τότε που στο έσβησε και έβαλες άλλη βενζίνη, ξαναάναψε;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
σημερα το πηρα απο το σερβις νικο και ειπα να ρωτησω εδω στο φορουμ και γενικοτερα να παρω μια γνωμη για την vpower
-
Σε συνέχεια καθαριστηκε πολλαπλή, egr κ το ψυγείο egr. Είχαν Καρβουνιλα. Μπήκε ο καινούργιος καταλυτης, θα γίνουν αύριο οι σχετικοί προγραμματισμοί κ παραλαμβάνω. Μακάρι να κρατήσει αρκετά χλμ. Το δίδαγμα της υπόθεσης είναι στα diesel καθαρισμός πολλαπλής κ egr κάθε 50000 χλμ οπωσδήποτε. >Ο χρήστης dexter130101 έγραψε:
Και για να μας λυθούν οι απορίες πάρτε κ το αποτέλεσμα της βλάβης στα 115000. Με αλλαγές λαδιών καθε 7000 χλμ κ άψογη οδήγηση - συντήρηση.
-
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
σημερα το πηρα απο το σερβις νικο και ειπα να ρωτησω εδω στο φορουμ και γενικοτερα να παρω μια γνωμη για την vpowerΜην νομίζεις ότι ξαφνικά το αμάξι θα μεταμορφωθεί, εγώ σε αουρις 1,4 του 2007 δεν βλέπω ουσιαστικη διαφορά με τις απλές βενζίνες. Βλέπω λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση όμως.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dexter130101 έγραψε:
Το δίδαγμα της υπόθεσης είναι στα diesel καθαρισμός πολλαπλής κ egr κάθε 50000 χλμ οπωσδήποτε. >Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλαδή εχω που εχω να κάνω σερβις την άλλη εβδομάδα να τους πω να τα κάνουν και θα τα κάνουν ;
προβλημα βέβαια δεν έχω ...φτου φτου
σου είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα ,εκτός των λαμπακίων, πχ αυξημένη κατανάλωση ;
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Το δίδαγμα της υπόθεσης είναι στα diesel καθαρισμός πολλαπλής κ egr κάθε 50000 χλμ οπωσδήποτε. >
δηλαδή εχω που εχω να κάνω σερβις την άλλη εβδομάδα να τους πω να τα κάνουν και θα τα κάνουν ;
προβλημα βέβαια δεν έχω ...φτου φτου
σου είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα ,εκτός των λαμπακίων, πχ αυξημένη κατανάλωση ;
Είχε αυξημένη κατανάλωση μισό λίτρο. Με την ανάλογη χρέωση θα το κάνουν εννοείται. Καλό κάνεις.
-
οκ ευχαριστώ
-
Για οθόνη αυτοκινήτου μεχρι 150ευρω τι εχετε να προτεινετε;;
ειχα δει προχτες μια pioneer που εβαλε προσφορα τα media markt apo 200 129euro αλλα δεν εχει ουτε χαρτες ουτε bluetooth ωστε να μπορεις να μιλας
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Μια ερώτηση να κάνω.
Ψάχνω για το Yaris το τροπέτο υαλοκαθαριστήρων ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί έχω ακούσει αρκετές ονομασίες.Το εξωτερικό πλαστικό στους υαλοκαθαριστήρες που είναι χωρισμένο σε δύο κομμάτια.Η toyota θέλει 230€ για καινούργια.Το έβαψα πριν 4 χρόνια αλλά πριν λίγες μέρες αρχίζει να πετάει το χρώμα με αποτέλεσμα να αρχίζει να δείχνει λίγο αντιαισθητικό.Που μπορώ να βρω ένα μαγαζί έστω & μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση που να το βάλω & να μην ασχοληθ,γιατί όσα έχω δει & μου είπαν ότι είναι σε καλή κατάσταση,είναι τραγικά.Δεν ξέρω με τις μεμβράνες carbon ti γίνεται αν μπαινουν,ή αν γνωρίζετε κάποιο μαγαζί προς Γέρακα Παιανία που να ασχολείται με τέτοια.Ή που αλλού μπορώ να κοιτάξω να το κάνω να τελειώνω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας! -
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
Για οθόνη αυτοκινήτου μεχρι 150ευρω τι εχετε να προτεινετε;;ειχα δει προχτες μια pioneer που εβαλε προσφορα τα media markt apo 200 129euro αλλα δεν εχει ουτε χαρτες ουτε bluetooth ωστε να μπορεις να μιλας
Χωρίς χάρτες, τηλέφωνο, κάμερα όπισθεν κτλ.......... τί τη θες την οθόνη;;;;;; Πεταμένα €€€€
-
Αλλαγή για πρώτη φορά σετ συμπλέκτη πλατώ για το Γιάρις 1.000 ΜΚ1 της οικογένειας στα 272.000 χλμ. Το αμάξι μας συντροφεύει από καινούργιο, από το Μάιο του 1999 και κινείται κατά 95% στο μεγάλο δακτύλιο και σε περιαστικές διαδρομές.
Επίσης πέρασε από αμορτισερόμετρο, φοράει ακόμη τα εργοστασιακά. 'Έχουν ψωμί ακόμη΄αποφάνθη ο μάστορης. -
Αυτά τα yaris είναι στα μηχανικά τους μέρη υπερ - διαστασιολογημένα (είχε γράψει και παλιότερα ο 21quandra για το μέγεθος της καδένας των εκκεντροφόρων) δεν το παίζουν ούτε ψευδοκουπέ ούτε σπορ είναι όμως ''πολεμιστές '' της πόλης και δεν πεθαίνουν εύκολα!
Φίλος στην Αθήνα αγόρασε T-Roc 1.0 και πουλάει το yaris του που το είχε από καινούργιο , εγω του είπα να μην το κάνει , δε πιστεύεις πως (δεν) ακούγεται ο κινητήρας παρα τα 375 χιλ χλμ , είναι και σβέλτο το άτιμο, 1300 γαρ!
https://www.car.gr/14340450-toyota-yaris -
Εχει να κάνει με τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο. Λογικά και με το t-roc τόσα και άλλα τόσα θα κάνει...
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εχει να κάνει με τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο. Λογικά και με το t-roc τόσα και άλλα τόσα θα κάνει...Σπύρο μου, στις 375.000 χλμ το T-Roc θα είναι εις τα εξ ων συνετέθη!!
TOYOTA FORUM