-
Καλησπέρα παιδιά
Νέος στο φόρουμ και θα ήθελα την συμβουλή σας
Είμαι κοντά στο να αγοράσω το corolla 1.4d
Καινούριο και την έκδοση active plus
Ποια είναι η άποψη σας;
Έχω τριμελή οικογένεια και σε λίγο έρχεται ο δεύτερος μικρός,
Δεν με ενδιαφέρει το γκάζι και οι τρελές επιδόσεις όσο το θέμα ασφάλειας, καλό αυτοκίνητο και με χώρους
Γενικά μου αρέσει αρκετά και νομίζω ότι θα με καλύψεις
Δεν βρήκα τπτ στο φόρουμ για αυτό το αμάξι,
Πήρα προσφορά 20300 με δώρο τον συναγερμό και τα πατάκια. Χρώμα μαύρο.
Να τους ζητήσω τπτ άλλο; Καμία ιδέα; Να προσέξω κάτι; Είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αγοράζω και γενικά τα έχω χαμένα
ευχαριστώΤην καλημέρα μου και με το καλό να έρθει και ο δεύτερος μικρούλης στην οικογένεια σας. Για το Corolla με τον 1.4d μπορώ να σου πω τη δική μου εμπειρία εδώ και ένα χρόνο περίπου που το έχω με leasing και έχω κάνει περί τις 34.000 χλμ. Το αμάξι είναι άψογο και άξιος εκπρόσωπος της Toyota. Έχει χώρους που θα σε ικανοποιήσουν ακόμη και με δύο παιδιά, ευρυχωρία στα πίσω καθίσματα και τεράστιο πορτμπαγκάζ, ένα όμορφο εσωτερικό για toyota (έχει κάνει προόδους τα τελευαία χρόνια είναι η αλήθεια) με μαλακά πλαστικά, ιδιαίτερα οικονομικό γράφει 5 λίτρα στα 100 με aircondition φουλ φέτος. Τον κινητήρα του τον κρίνω ικανοποιητικό όσον αφορά προσπεράσεις, επιτάχυνση κτλ. Δε θα βάλει φωτιές στην άσφαλτο αλλά δε θα σε κρεμάσει κιόλας. Δεν έχει βγάλει τίποτα so far (hopefully it wont) και νομίζω ότι η έκδοση activeplus είναι μονόδρομος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.
-
καλησπερα παιδια θελω την συμβουλη σας για ενα celica t23 2002 1800 με τα 140ps
που υπαρχει ενος γνωστού με 285000 χλμ και αεριο και μου το δινει στα 3500 τι μου προτεινετε? -
Να το προσπεράσεις.
-
ο λογος?
-
Καλα σοβαρα μιλας? Που πας να μπλεξεις συνονοματε και συνομηλικε?
-
Πρώτον έχει γίνει μετατροπή και δεύτερον τα χιλιόμετρα είναι αρκετά για αυτή την μετατροπή. Οι πιθανότητες του να έχεις θέματα είναι πάρα πολύ μεγάλες.
Καλύτερα να δώσεις ένα 500αρικο παραπάνω και να πάρεις ένα καθαρό με ~180-200.000χλμ. -
ηθελα υγραεριο για καπως πιο οικονομικο
-
Να παρεις ενα 1.1-1.4 στα 1000 κιλα καροτσα γι αυτο που το θες. Τα υγραεριο ειναι λυση αναγκης για οσους ''παντευτηκαν'' το αμαξι τους και οχι για νεους να τ αναλαβουν. Η αξιοπιστια κατεβαινει κατακορυφα σε γενικες γραμμες με υγραεριο. Και αψογο να ναι του φιλου σου, αν ηταν μεχρι εδω εσυ θα το λουστεις!
Φιλικα. -
και ομως το θελω κυριως για θεσσαλονικη - καβαλα αλλα και γιατι μαρεσει το celica
-
Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο. Σκέψου ότι αναγκάζεις ένα μοτερ να δουλέψει με τρόπο εκτός προδιαγραφών του κατασκευαστή και ακόμα χειρότερα έχει 285.000χλμ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες το αναμενόμενο είναι να αρχίσει να τσιμπάει λίγο λάδι, σκέψου με το αέριο τι μπορεί να γίνει. Γενικά δεν είναι καλή επιλογή.
-
Είχα τη t18 και μετά τη t23. Όπως προαναφέρθηκε δεν νομίζω πως ειναι καλη ιδέα το υγραέριο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Προτεινω να δεις κανένα 1.4 όπως προαναφέρθηκε με λιγότερα χιλιόμετρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
φαίνεται πως τα θελω μου δεν συμβαδίζουν και celica και αεριο και φθηνό... ευχαριστω για τις συμβουλες να 'στε καλα
-
Κι εσυ, καλα χιλιομετρα οτι και να παρεις.
-
Μακριά από υγραέριο, ειδικά σε τέτοιους κινητήρες. Η μόδα του υγραερίου έχει καταστρέψει πολλά μοτέρ...
-
Να ενημερώσω για 'καμπάνια' (αν σου χαλάσει το φτιάχνουμε τσάμπα, αντί ανάκλησης) στον αριστερά μπροστά (μεριά οδηγού δλδ) διακόπτη παραθύρων σε auris 1(2006-2009). Κολλάει ο διακόπτης για το παράθυρο του συνοδηγού και καίει την πλακέτα κάτω από τους διακόπτες.
Δεν ξέρω για άλλα μοντέλα. -
Εχεις εναν συνδεσμο ευκαιρο Νικο για να το στειλω σε 2 φιλους που εχουν 3 ? Ο δευτερος πηρε και mk1fl diesel προ μηνων
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχεις εναν συνδεσμο ευκαιρο Νικο για να το στειλω σε 2 φιλους που εχουν 3 ? Ο δευτερος πηρε και mk1fl diesel προ μηνωνΌχι δυστυχώς,Χρήστο.
Είμαι παθών, πάω σε ηλεκτρολόγο έτοιμος να σκάσω κανά 100άρι για μεταχειρισμένο ή ιμιτασιόν.
Mου λέει ο ηλεκτρολόγος: 'κοιτά σε toyota μήπως παίζει ανάκληση', πάω και ναι .
Βέβαια το ονομάζουν καμπάνια, αλλά στα @@ μου 'mission accomplised' -
Να τα λέμε τα καλά για το after sales της Toyota!
-
Είναι προς τιμή τους που έχουν τοσο καλό after sales όταν μάλιστα φτιάχνουν αμάξια που δύσκολα εμφανίζουν βλάβες.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Είναι προς τιμή τους που έχουν τοσο καλό after sales όταν μάλιστα φτιάχνουν αμάξια που δύσκολα εμφανίζουν βλάβες.Ακόμα και αν τα βιάζεις καθημερινά (πάνω από 100χλμ/μέρα σε όλες τις συνθήκες, με όλους τους ρυθμούς), να προσθέσω.
Βέβαια το όριο βιασμού το βάζουν νωρίτερα από ένα ford ή μια alpha romeo.
TOYOTA FORUM