-
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
Πολύ μαντάμ σουσου μας προέκυψες ρε συ φίλε !
Κλαίω!!!
Δεν ειναι μαντάμ σουσου, αλλά ζω την ζωή μου χωρίς ocd και βλακείες. Τα σίδερα ειναι για να μας υπηρετούν και να διαλύονται αυτά αντί για εμάς!
-
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
@ataim said in TOYOTA FORUM:
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Όταν όμως γίνεται προσπάθεια όλα αυτά να ωραιοποιηθούν και να εμφανιστούν σαν τεχνολογική υπεροχή. Εκεί κάπου ξεφεύγει το θέμα και αρχίζει να κάνει αρνητική εντύπωση.
Ένα από τα καλύτερα drivetrain που έχω οδηγήσει είναι το multitronic του A4. Το cvt εξαφάνιζε το lag της τουρμπίνας και είχες σοβαρό, άμεσο και συνεχόμενο γκάζι. Είναι κρίμα που την παράτησαν την μετάδοση, από τα καλύτερα cvt που κυκλοφορούσαν.
Πάνε χρόνια που το κατάργησε η audi. Δεν ξέρω το λόγο, αλλά αναίτια δεν θα το έκανε. Το είχε αναπτύξει μόνη της, άρα είχε ρίξει φράγκα που πήγαν χαμένα.
Εφόσον οι εκπομπές CO2 είναι προτεραιότητα στην Ευρώπη, τα διπλοσύμπλεκτα είναι η προτιμητέα λύση. Έχουν τις χαμηλότερες εκπομπές.
DSG η CVT το μέλλον ανήκει στα αυτόματα σασμάν. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν βλέπουν την τεχνολογική πρόοδο.
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Κλαίω!!!
Δεν ειναι μαντάμ σουσου, αλλά ζω την ζωή μου χωρίς ocd και βλακείες. Τα σίδερα ειναι για να μας υπηρετούν και να διαλύονται αυτά αντί για εμάς!
Δεν διαφωνώ φιλοσοφικά και ας είμαι ψυχαναγκαστικος όσο δεν πάει.
Αλλά ξέρεις ότι καθημερινά δεν οδηγείς. Μετακινείσαι σαν πρόβατο.
Το μόνο που θες για τη μετακίνηση είναι μικρες διαστασεις, οικονομία, ραδιόφωνο, αιρ κοντινιον και ιδανικά αυτόματο.Θα γούσταρα το μασάζ της 5αρας ενός φίλου ή τα ψυχομενα του τεσλα το καλοκαίρι αλλά γαμιεται που γαμιεται η μετακίνηση δεν θέλω επιπλέον άγχη.
Προτιμώ να τα απόλαυσω σε κάποια βόλτα που θα οδηγήσω -
Κλαίω!!!
Σου βρήκα αμάξι. Είναι και Citroen
-
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
To είδα στην Ομάδα στο ΦΒ...Citroen SM, αμαξάρα!! Πολύ θα ήθελα ένα.
Τα αγαπημένα μου Γαλλικά (και θα ήθελα ένα για κάθε μέρα) είναι CX Gti Turbo, αυτόματη φυσικά και XM αυτόματη (όποια νάναι, ιδανικά την 3λιτρη!).
-
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
To είδα στην Ομάδα στο ΦΒ...Citroen SM, αμαξάρα!! Πολύ θα ήθελα ένα.
Τα αγπαημένα μου Γαλλικά (και θα ήθελα ένα για κάθε μέρα) είναι CX Gti Turbo, αυτόματη φυσικά και XM αυτόματη (όποια νάναι, ιδανικά την 3λιτρη!).
Ναι ρε. Φαντάζομαι να το οδηγάω στη εθνική. Τρένο
-
Μα δεν τα συγκρίνω ως αυτοκίνητα! Συγκρίνω την χρησιμότητα τους
Ο σκοπός των αυτοκινήτων πόλης είναι να κινούνται στις.... πόλεις!
Αντίστοιχα δεν θα πάρεις ένα supercar επειδή στρίβει τάπα σε off-roading
TOYOTA FORUM