-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρόβλημα με Avensis 1.6 (μοντ2000).
Έχουν δέσει τα χέρια του πατέρα μου τρεις μέρες τώρα. Δε βρίσκουν τι έχει.Απαράδεκτο!!!! Σκορτσάρει στις 2500 στροφές.
Λενε για καταλύτη, για αισθητήρα και τελικά ψάχνω εγώ λύσεις να τους προτείνω μ'εσα από forum!
Υπάρχει καμιά ιδέα???Ευχαριστώ!
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ.Και τι είναι οι βλάβες,πατάς ένα κουμπί και λύνονται όλα δια μαγείας?
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Αφού σου λέει ο άνθρωπος έχει πάει ήδη και του λένε για καταλύτη ή αισθητήρα (προφανώς ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει τι φταίει). Κακό είναι να ρωτήσει για γνώμες; Να φάει αμάσητο αμέσως ότι του πουν; Που είναι το κακό πια;
Το αμάξι το αφήνεις εκεί για διάγνωση και το παίρνεις όταν είναι έτοιμο,πρέπει να γίνουν δοκιμές,μετρήσεις,έλεγχοι,παράμετροι κλπ,δεν είναι τραχανάς τον έβρασες κι έφαγες.
Ο καθένας λέει τα δικά του κι αν δεν έχει εμπιστοσύνη πουθενά ας το πετάξει.Ο καταλύτης δεν έχει ασήμαντο κόστος. Αντίστοιχα κάποιοι αισθητήρες είναι ακριβοί. Δεν τα αλλάζεις έτσι απλά επειδή υπάρχει υποψία, τη στιγμή μάλιστα που και ο μηχανικός που το είδε δεν είναι σίγουρος πως φταίνε αυτά για το πρόβλημα. Και τα χρήματα που κοστίζουν όντως δεν είναι τραχανάς.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έχουν δέσει τα χέρια του πατέρα μου τρεις μέρες τώρα. Δε βρίσκουν τι έχει.Απαράδεκτο!!!! Σκορτσάρει στις 2500 στροφές.
Λενε για καταλύτη, για αισθητήρα και τελικά ψάχνω εγώ λύσεις να τους προτείνω μ'εσα από forum!
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ.Και τι είναι οι βλάβες,πατάς ένα κουμπί και λύνονται όλα δια μαγείας?
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Αφού σου λέει ο άνθρωπος έχει πάει ήδη και του λένε για καταλύτη ή αισθητήρα (προφανώς ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει τι φταίει). Κακό είναι να ρωτήσει για γνώμες; Να φάει αμάσητο αμέσως ότι του πουν; Που είναι το κακό πια;
Το αμάξι το αφήνεις εκεί για διάγνωση και το παίρνεις όταν είναι έτοιμο,πρέπει να γίνουν δοκιμές,μετρήσεις,έλεγχοι,παράμετροι κλπ,δεν είναι τραχανάς τον έβρασες κι έφαγες.
Ο καθένας λέει τα δικά του κι αν δεν έχει εμπιστοσύνη πουθενά ας το πετάξει.Ο καταλύτης δεν έχει ασήμαντο κόστος. Αντίστοιχα κάποιοι αισθητήρες είναι ακριβοί. Δεν τα αλλάζεις έτσι απλά επειδή υπάρχει υποψία, τη στιγμή μάλιστα που και ο **μηχανικός που το είδε **δεν είναι σίγουρος πως φταίνε αυτά για το πρόβλημα. Και τα χρήματα που κοστίζουν όντως δεν είναι τραχανάς.
Του χρέωσε κανείς εξαρτήματα που δεν έπρεπε?Αν έγινε κάτι τέτοιο σαφώς και είναι κατακριτέο αν και δεν κατάλαβα να ισχύει κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση.
Με το 'είδε ο μηχανικός' δεν γίνετε ένα αμάξι,εμπειρικά μπορεί να σου πει κάποιος πάνω κάτω τι μπορεί να έχει αλλα δεν είναι η τελική διάγνωση.
Οπως και να έχει το αμάξι πρέπει να μείνει στο συνεργείο.
Αν το εξάρτημα που θέλει αλλαγή έχει 50 ή 5000 ευρώ καθόλου δεν αφορά το συνεργείο. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ είμαι down κι εσείς είστε νορμάλ.
Αμα σε χαλάει ο τρόπος διατύπωσης ξυδάκι,επί του θέματος?Μάλιστα...πίστευα ότι λέγαμε 2 κουβέντες εδώ μέσα και περνάγαμε ωραία την ώρα μας.
Τελικά είχα άδικο.Επι του θέματος, όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ σαν μηχανικός του συνεργείου ΣΟΥ κ μπεις λίγο ΚΑΙ στην θέση κάποιου που έχει το κατά τα άλλα αξιόπιστο ιαπωνικό του Τουότα 3 μέρες χωρίς να ξέρουν τι έχει θα καταλάβεις γιατί το παληκάρι ρωτά μήπως κ βγάλει καμιά άκρη. Εδώ μέσα υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν γνώσεις λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης και έχουν βοηθήσει πολλούς. Λίγη καλή θέληση να υπάρχει κάτι που δεν έχεις εσύ σε καμία περίπτωση. Μόνο να ειρωνεύεσαι ξέρεις.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Γιατί δεν μπορούν να βρουν στο συνεργείο τι έχει.
Ιαπωνικό btw.
Αστα φίλε μου. Τρίτης κατηγορίας υλικά και η τουότα...
Αυτό δεν έχει καμία σχέση στην παρούσα φάση,περισσότερο σημασία έχει η συχνότητα βλαβών επί συνόλου οχημάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τι ηλεκτρικά έχει καθώς είναι κατασκευασμένο στη γη της επαγγελίας
Σορρυ αλλά μη λες ότι να 'ναι. ΟΛΑ τα καινούρια λόγω πολυπλοκότητας και αρκετού εξοπλισμού (κυρίως ηλεκτρονικού) έχουν αρκετές πιθανότητες ένα ποσοστό από αυτά να παρουσιάσουν κάτι. Είτε είναι ιαπωνικό, είτε ευρωπαικό, είτε αμερικάνικο, είτε κορεάτικο, είτε οτιδήποτε. Και η συχνότητα είναι σχετικό. Μη ξεχνάς τις ανακλήσεις της Toyota που παραείναι συχνές το τελευταίο διάστημα (και αυτές στα πλαίσια της βλάβης- προληπτικής αντικατάστασης/επιδιόρθωσης εμπίπτουν).
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο καθένας λέει τα δικά του κι αν δεν έχει εμπιστοσύνη πουθενά ας το πετάξει.Ο καταλύτης δεν έχει ασήμαντο κόστος. Αντίστοιχα κάποιοι αισθητήρες είναι ακριβοί. Δεν τα αλλάζεις έτσι απλά επειδή υπάρχει υποψία, τη στιγμή μάλιστα που και ο **μηχανικός που το είδε **δεν είναι σίγουρος πως φταίνε αυτά για το πρόβλημα. Και τα χρήματα που κοστίζουν όντως δεν είναι τραχανάς.
Του χρέωσε κανείς εξαρτήματα που δεν έπρεπε?Αν έγινε κάτι τέτοιο σαφώς και είναι κατακριτέο αν και δεν κατάλαβα να ισχύει κάτι τέτοιο στην προκειμένη περίπτωση.
Με το 'είδε ο μηχανικός' δεν γίνετε ένα αμάξι,εμπειρικά μπορεί να σου πει κάποιος πάνω κάτω τι μπορεί να έχει αλλα δεν είναι η τελική διάγνωση.
Οπως και να έχει το αμάξι πρέπει να μείνει στο συνεργείο.
Αν το εξάρτημα που θέλει αλλαγή έχει 50 ή 5000 ευρώ καθόλου δεν αφορά το συνεργείο.Κάνεις ένα σημαντικό λάθος. Δεν μπαίνεις στη θέση του πελάτη. Και όταν βλέπεις τον πελάτη μονάχα για το πορτοφόλι του, δεν θέλει πολύ να σου γυρίσει μπούμερανγκ στις μέρες μας...
Και συμφωνώ με τον elteo πως το λάθος σου είναι πως γράφεις σαν να εκπροσωπείς συνεργείο και όχι να απαντήσεις για να δώσεις λύση στο όποιο πρόβλημα και να συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση.
Το κόστος επισκευής που λες πως δεν σε ενδιαφέρει, προφανώς ενδιαφέρει το παιδί που μπήκε και ρώτησε. Γιατί αν πχ για καταλύτη του πουν 500 ευρώ (τυχαίο νούμερο-δεν γνωρίζω πόσο έχει για Avensis), που είναι το κακό να ψάξει να μάθει αν όντως φταίει ο καταλύτης και αν όντως πρέπει να δώσει αυτά τα χρήματα (που ίσως και να μην του περισσεύουν). Το πρόβλημα πως θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο (που λογικά το χρησιμοποιεί να πηγαινοέρχεται στη δουλειά) και καίγεται να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν, είναι ΚΑΙ δικό σου πρόβλημα. Πως ορίζεις την έννοια πελάτης; Ως κάτι απρόσωπο που έρχεται στα ακουμπάει και φεύγει; Οι παροχές προς τον πελάτη είναι άγνωστος όρος; Πως θα τον πείσεις την επόμενη φορά να ξαναέρθει σε σένα; Για κοίτα γύρω σου. Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τη χρησιμότητα των παροχών προς τους πελάτες τους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ είμαι down κι εσείς είστε νορμάλ.
Αμα σε χαλάει ο τρόπος διατύπωσης ξυδάκι,επί του θέματος?Μάλιστα...πίστευα ότι λέγαμε 2 κουβέντες εδώ μέσα και περνάγαμε ωραία την ώρα μας.
Τελικά είχα άδικο.Επι του θέματος, όταν σταματήσεις να σκέφτεσαι ΜΟΝΟ σαν μηχανικός του συνεργείου ΣΟΥ κ μπεις λίγο ΚΑΙ στην θέση κάποιου που έχει κατά το άλλα αξιόπιστο ιαπωνικό του Τουότα 3 μέρες χωρίς να ξέρουν τι έχει θα καταλάβεις γιατί το παληκάρι ρωτά μήπως κ βγάλει καμιά άκρη. Εδώ μέσα υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν γνώσεις λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης και έχουν βοηθήσει πολλούς.
Μη λες εμένα για το αν έχω έρθει στη θέση του πελάτη.
Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση τι πρέπει να κάνει ο μηχανικός?
Να γίνει η τσατσά του πελάτη?
Να φτιάξει κάτι σε μια μέρα που ίσως και να θέλει 10 μέρες?
Καταλαβαίνεις τι λες?
Μήπως ότι και να γίνει ο πελάτης ακόμα κι αν είναι βλάκας (που σε αρκετές περιπτώσεις παραείναι μάλιστα) πάντα φταίει ο σατανάς το συνεργείο?
Πως γίνεται πάντα να φταίνε οι άλλοι?
Μήπως είναι η νοοτροπία του χριστιανοταλιμπάν ρωμιού που βλέπει πάντα θεούς και δαίμονες?
Εσύ στη δουλεία σου δεν έτυχες ποτέ σε σπαζοκεφαλιά?
Εκτός κι αν είσαι δημόσιος υπάλληλος οπότε εξαιρείσαι απ τη λογική γι αυτό και ίσως να βλέπετε τα πράγματα με τη λογική του δημοσίου σταρχιδιστή νομίζοντας ότι όλα είναι κουκουρούκου και γίνονται με ένα κλικ.Λίγη καλή θέληση να υπάρχει κάτι που δεν έχεις εσύ σε καμία περίπτωση. Μόνο να ειρωνεύεσαι ξέρεις.
Οπου αξίζει Σάββα,για να μάθω ότι έμαθα πλήρωσα αδρά τη στιγμή που πανεπιστημιακοί δε δίνουν ούτε ένα σεντ για βιβλίο αλλά θεωρούν ότι ο βαθμός καθορίζει την επαγγελματική τους ικανότητα απαιτώντας υψηλόβαθμες θέσεις στο δημόσιο.
Αυτή είναι η πραγματικότητα στο ελλαδιστάν και γι αυτό υπάρχου δύο κοσμοι εκ δια μέτρου αντίθετοι.
Οτι έμαθα έφτυσα αίμα και δε μου το χάρισε κανείς για να ανοίξω τα μάτια στον κάθε απαιτητικό ξερόλα.>>>>>>Πρόβλημα με Avensis 1.6 (μοντ2000).Έχουν δέσει τα χέρια του πατέρα μου τρεις μέρες τώρα. Δε βρίσκουν τι έχει.Απαράδεκτο!!!! Σκορτσάρει στις 2500 στροφές.
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Γιατί δεν μπορούν να βρουν στο συνεργείο τι έχει.
Ιαπωνικό btw.
Αστα φίλε μου. Τρίτης κατηγορίας υλικά και η τουότα...
Αυτό δεν έχει καμία σχέση στην παρούσα φάση,περισσότερο σημασία έχει η συχνότητα βλαβών επί συνόλου οχημάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τι ηλεκτρικά έχει καθώς είναι κατασκευασμένο στη γη της επαγγελίας
Σορρυ αλλά μη λες ότι να 'ναι. ΟΛΑ τα καινούρια λόγω πολυπλοκότητας και αρκετού εξοπλισμού (κυρίως ηλεκτρονικού) έχουν αρκετές πιθανότητες ένα ποσοστό από αυτά να παρουσιάσουν κάτι. Είτε είναι ιαπωνικό, είτε ευρωπαικό, είτε αμερικάνικο, είτε κορεάτικο, είτε οτιδήποτε. Και η συχνότητα είναι σχετικό. Μη ξεχνάς τις ανακλήσεις της Toyota που παραείναι συχνές το τελευταίο διάστημα (και αυτές στα πλαίσια της βλάβης- προληπτικής αντικατάστασης/επιδιόρθωσης εμπίπτουν).
Και πριν 20 χρόνια ήταν πολύπλοκα τα αμάξια αλλά δεν καίγανε πολλαπλασιαστές και δεν πέφτανε παράθυρα σε καθημερινή βάση.
Η χώρα κατασκευής παίζει σημαντικό ρόλο καθώς επίσης και οι απαιτήσεις των εργοστασίων για μείωση του κόστους παραγωγής στοχεύοντας παράλληλα στον τζίρο των ανταλλακτικών,όλα τα άλλα είναι φούμαρα για να δικαιολογεί ο καθένας την αφαίμαξη του απ τη μάρκα που επέλεξε.Επίσης τα έχουμε πει ένα εκατομύριο φορές αλλά δεν λέτε να καταλάβετε τα αυτονόητα γιατί δεν θέλετε.
Αλλο πράγμα η ανάκληση κι άλλο η συχνότητα βλαβών που παρουσιάζει μια εταιρία.
Αυτό το τόσο στοιχειώδες μπορείτε να το νιώσετε?
Δηλ οι Αγγλοι που δεν κάνανε ανακλήσεις στα rover και στο freelander με βάση τη δική σας λογική είναι αξιόπιστα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάνεις ένα σημαντικό λάθος. Δεν μπαίνεις στη θέση του πελάτη. Και όταν βλέπεις τον πελάτη μονάχα για το πορτοφόλι του, δεν θέλει πολύ να σου γυρίσει μπούμερανγκ στις μέρες μας...
Πως να μπω στη θέση του πελάτη,να του δώσω το αμάξι μου?
Τι σχέση έχει στην παρούσα φάση το πορτοφόλι με το χρόνο που απαιτείτε για να γίνει το αμάξι?
Ξέρετε τι λέτε ή απλά λέτε για να γίνετε τζερτζελές?Και συμφωνώ με τον elteo πως το λάθος σου είναι πως γράφεις σαν να εκπροσωπείς συνεργείο και όχι να απαντήσεις για να δώσεις λύση στο όποιο πρόβλημα και να συνεισφέρεις κάτι στη συζήτηση.
Πως να δώσω λύση σε ένα σύμπτωμα που μπορεί να οφείλετε από 1002 παράγοντες?
Απάντησα ΗΔΗ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ για διαγνωση,έλεγχο,μετρήσεις/παραμέτρους κλπ.
Με το να βγαίνει ο κάθε ένας και να λέει κοίτα αυτό ή το δείνα ή το άλλο δεν γίνετε η βλάβη,θέλει κώλο που λέμε και στο χωριό μας.Το κόστος επισκευής που λες πως δεν σε ενδιαφέρει, προφανώς ενδιαφέρει το παιδί που μπήκε και ρώτησε. Γιατί αν πχ για καταλύτη του πουν 500 ευρώ (τυχαίο νούμερο-δεν γνωρίζω πόσο έχει για Avensis), που είναι το κακό να ψάξει να μάθει αν όντως φταίει ο καταλύτης και αν όντως πρέπει να δώσει αυτά τα χρήματα (που ίσως και να μην του περισσεύουν). Το πρόβλημα πως θα μείνει χωρίς αυτοκίνητο (που λογικά το χρησιμοποιεί να πηγαινοέρχεται στη δουλειά) και καίγεται να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν, είναι ΚΑΙ δικό σου πρόβλημα. Πως ορίζεις την έννοια πελάτης; Ως κάτι απρόσωπο που έρχεται στα ακουμπάει και φεύγει; Οι παροχές προς τον πελάτη είναι άγνωστος όρος; Πως θα τον πείσεις την επόμενη φορά να ξαναέρθει σε σένα; Για κοίτα γύρω σου. Όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν τη χρησιμότητα των παροχών προς τους πελάτες τους.
Ενα σύμπτωμα μπορεί να προκαλείτε από διάφορα εξαρτήματα.
Δε σημαίνει ότι εγώ πχ που είχα το συγκεκριμένο πρόβλημα και ήταν ο λάμδα ότι και στο παλληκάρι θα είναι το ίδιο.
Αν ήταν έτσι όλοι θα ήταν μηχανικοί.
Αν ο πελάτης δεν έχει εμπιστοσύνη στο συνεργείο το πάει αλλού,λαμόγια σαφώς και υπάρχουν και να είσαι σίγουρος ότι είμαι απ τους επαναστάτες για αυτού του είδους τα τρωκτικά που μαυρίσανε την εικόνα ενός επαγγέλματος που πρέπει να είναι στην κορυφή της συνείδησης του καταναλωτή από επίπεδο γνώσεων και εξοπλισμού μέχρι την υπευθυνότητα που απαιτείται.
Αν όμως το συνεργείο αποφανθεί ότι κόστος του ανταλλακτικού είναι 1000 ας πούμε ευρώ και δεν θέλει να πληρώσει ας πληρώσει το χρόνο διάγνωσης κι ας το πάρει αν κι εδώ όταν οι ώρες είναι πολλές και ειδικά μέρες αυτό δεν πληρώνετε(ουσιαστικά είναι οι ζημιές του συνεργείου) και στην προκειμένη περίπτωση όταν ο πελάτης δεν θέλει να το κάνει δεν του λες και τι έχει,γιατί κανείς δεν είναι βλάκας να γαμηθεί μια βδομάδα να βρει τη ζημιά και να πεις του αλλουνού είναι αυτό και να το κάνει μόνος του.
Το πόσο επίσης θα στοιχίσει το ανταλλακτικό γιατί θα πρέπει να προβληματίσει το συνεργείο δεν καταλαβαίνω,είναι και κατασκευαστής αντ/κών και διαμορφώνει τιμές? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Να φτιάξει κάτι σε μια μέρα που ίσως και να θέλει 10 μέρες?
Πιθανο να θελει περισσοτερο απο 1 ημερα (αλλωστε το αμαξι συμφωνα με τον παθοντα 'ψαχνεται' 3 μερες), αλλα οχι και 10. Τοσο θελει να κατασκευαστει απο την αρχη ενα αμαξι
-
αν του πει το συνεργείο άλλαξε καταλύτη, τον πληρώσει και τελικά δεν ήταν αυτό, τί πρέπει να γίνει ?
-
Τους σκοτώνεις ή τους ζητάς τα λεφτά σου πίσω
edit κι επειδή το δεύτερο δεεεν πας στην πρώτη λύση -
Tι έγινε, την ξαναβρήκαν τη μπάλλα?
Toyota: Τα media της χρωστάνε μια 'συγγνώμη'
-
Καλημέρα, μπαίνω στο νήμα σας για να με βοηθήσετε. Θέλω να αγοράσω ένα μεταχ. γύρω στά 3500 -4000 και καμιά 10ετία πίσω για οικογενειακό και αξιόπιστο αυτοκ. χωρίς τρελές απαιτήσεις για επιδόσεις, αρκεί να μη σέρνεται. Σκέφτομαι κάποιο Αβενσις ή Κορόλα όπως μου πρότεινε ο μηχανικός μου. Από χώρους το Κορόλα είναι πολύ πίσω; (το στρογγυλοφάναρο 1,3 ας πούμε ή το 1,4); και από αξιοπιστία ; τι θα μου προτείνατε; Η αλήθεια είναι ότι δεν έψαξα στο φορουμ σας αρκετά, αλλά μιας και ειδικεύεστε στη μάρκα τι θα μου λέγατε; ευχαριστώ
-
Καλημέρα toyotακιδες.
Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί του θέματος
Φίλος μου αγόρασε ένα μεταχειρισμένο Corolla 1.4 του 2007
Μερικές ερωτήσεις έχω- Το αυτοκίνητο έχει ιμάντα ή καδένα?
- Επειδή μάλλον είναι πολύ καιρό ακινητοποιημένο και θα το πάει για service κατευθείαν τι θα έπρεπε να τσεκάρει και να αλλάξει στο service αυτό?
και 3.Ξέρει κανείς κανένα καλό συνεργείο να του προτείνω(αυτή η απάντηση σε πμ για να μην πλακώσουν οι μοντεράτορες )
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
-
Για το Νο3, υπάρχει δοκιμασμένη λύση από αρκετούς φορουμίστες (εμού συμπεριλαμβανομένου). Δυστυχώς, δεν έχω μαζί τώρα τα στοιχεία. Σε κάθε περίπτωση, ο Beams κι ο rx8_drifter νομίζω ότι θα σε κατευθύνουν μόλις δουν την απορία σου
-
lokatzi μπες στον κόπο να τον στείλεις, o BEAMS είναι εξαφανισμένος κι εγώ δεν έχω τα στοιχεία μαζί μου
το κορόλα έχει καδένα.
για τα υπόλοιπα, πήγαινε εκεί που θα σου πεί ο λοκατζής, ο άνθρωπος είναι γνώστης και θα σου πει τί ακριβώς χρειάζεται
-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
Περιμένω πμ για το συνεργείο -
πμ εστάλει!
(Έκανε ο άνθρωπος μια ...παρασπονδία και έφτιαξε και μια Lancia! )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πμ εστάλει!(Έκανε ο άνθρωπος μια ...παρασπονδία και έφτιαξε και μια Lancia! )
Το είδα και σ' ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πμ εστάλει!(Έκανε ο άνθρωπος μια ...παρασπονδία και έφτιαξε και μια Lancia! )
εντάξει το αμάξι ρε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?
TOYOTA FORUM