-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ντρίφτερ βάλε ένα gardena μπεκ και είσαι έτοιμος!Ό,τι πρέπει και για σαλιγκάρια!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα αν θέλεις και καμιά αντλία, για το πότισμα, εκεί να κοιτάξεις τα bar, ενδεικτικά, για να βοηθήσω πάλι:
Επίσης, καλό θα ήταν, για να μην ανησυχείς για τα σαλιγκάρια σου, να βάλεις και μια εγκατάσταση PLC για αυτόματο πότισμα, που να ενεργοποιεί ρεύμα και αντλία αυτόματα και να ποτίζει. Ενδεικτικά, δες παρακάτω, υπάρχουν διάφορες ποιότητες, αλλά να πάρεις καλό πράγμα, γιατί τα σαλιγκάρια θέλουν το νεράκι τους ως γνωστόν:
[/img]
πίστεψέ με δε χρειάζεται μπεκ, αν δεις πού πετάει το νερό θα γουστάρεις άγρια
-
Toyota shares jump after US clean bill of health
Shares in Toyota have jumped 5% after a US inquiry into reports of unintended acceleration found no electronic flaws in the company's cars.
The 10-month investigation ordered by the US Congress followed recalls of millions of Toyota vehicles in 2009 and 2010.
[spoiler=τα ρέστα:3s2spcgp]'Peace of mind'
Toyota shares jumped 5.2% in Tokyo on Wednesday, while they gained by more than 4% on Wall Street overnight.
'We believe that the results of the US Department of Transportation's investigation confirms the reliability of our electronic throttle control systems,' Toyota said in a statement.
'We intend to continue to listen to our customers even closer and to offer not only safe vehicles but vehicles that provide peace of mind.'
The company recalled more than 12m vehicles globally in 2009 and 2010 for various problems including faulty floor mats, sticky accelerator pedals, braking software glitches and steering malfunctions.
Questions had been raised over whether software-driven throttles had played a role in unintended acceleration complaints.
But US Transportation Secretary Ray LaHood said in a statement on Tuesday: 'There is no electronic-based cause for unintended high-speed acceleration in Toyotas.'
Mechanical flaws that were fixed in previous recalls appeared to be behind the problems with unintended acceleration, US officials said.
'We feel that Toyota vehicles are safe to drive,' Mr LaHood stated.
'Rigorous examination'
Mr LaHood said the US transportation department had been assisted by engineers from US space agency Nasa in its investigation into the recalls.
Nasa 'rigorously examined' nine Toyotas driven by consumers who complained of unintended acceleration and reviewed 280,000 lines of software code to look for flaws that could have caused the acceleration, Mr LaHood said.
Engineers also used electro-magnetic radiation to test whether they could force the cars' electronics to speed the vehicles up.
Despite the investigation's findings, Mr LaHood said the National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) was considering new regulations to improve safety.
The new measures could require brake override systems, standardising keyless ignitions and requiring event data recorders, known as black boxes, to be fitted on all new vehicles.
Officials said they would also continue to carry out research on electronic control systems and a review of the placement of accelerator and brake pedals.
Toyota paid the US government a reported $48.8m (£30.3m) in fines over the handling of the recalls.
Sales of Toyota vehicles continue to rise in Asia, Africa and South America.[/spoiler:3s2spcgp]
http://www.bbc.co.uk/news/mobile/world- ... c-12400986
-
Βρέθηκε τρόπος να κάνει κανείς το Αβένσις να δείχνει στοιχειωδώς όμορφο...
Κρύβοντάς το
Άραγε αυτή η βάση πόσο επιδρά στην κατανάλωση;;
Επιδρά λιγότερο ή περισσότερο από ένα...τρέιλερ ας πούμε; -
καλά ρε μλκ έχεις σκάσει απ τη ζήλια τόσο που με παρακολουθείς στη μέση του πουθενά
δυστυχώς η ασχήμια του πεζώ δε κρύβεται ούτε με σχάρα+ποδήλατο, πρέπει να βρεις πιο δραστικές λύσεις
σχετικά με την κατανάλωση πάντως, δε μας ξεκαθαρίζεις τί είδους τρέιλερ εννοείς
-
Τέτοια γράφτε, και θα σας έρθει κι εσάς πρόσκληση για καφεδάκι + ξύλο από τον μέτρ της χαμηλής κατανάλωσης!
-
Πρόβλημα με Avensis 1.6 (μοντ2000).
Έχουν δέσει τα χέρια του πατέρα μου τρεις μέρες τώρα. Δε βρίσκουν τι έχει.Απαράδεκτο!!!! Σκορτσάρει στις 2500 στροφές.
Λενε για καταλύτη, για αισθητήρα και τελικά ψάχνω εγώ λύσεις να τους προτείνω μ'εσα από forum!
Υπάρχει καμιά ιδέα???Ευχαριστώ!
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ. -
Η Toyota κατασκευάζει φθηνό αυτοκίνητο για την Ασία
Η Toyota μαζί με την εταιρία του ομίλου Daihatsu σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα χαμηλού κόστους αυτοκίνητο στην Ινδονησία με στόχο τους ντόπιους καταναλωτές και αυτούς των γειτονικών χωρών, σύμφωνα με σημερινή έκθεση της καθημερινής Nikkei business.To αυτοκίνητο που θα είναι μικρότερο από το Etios που λανσάρησε στην Ινδία το 2010, θα κοστίσει 9.500 με 10.700 δολ, σύμφωνα με την έκθεση.
-
Αν είναι κανένα μικρό προς μικρομεσαίο, μου ακούγεται ακριβό.
-
Ο χρήστης amorpsilos έγραψε:
Έχουν δέσει τα χέρια του πατέρα μου τρεις μέρες τώρα. Δε βρίσκουν τι έχει.Απαράδεκτο!!!! Σκορτσάρει στις 2500 στροφές.
Λενε για καταλύτη, για αισθητήρα και τελικά ψάχνω εγώ λύσεις να τους προτείνω μ'εσα από forum!
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ.σου ανάβει λαμπάκι μηχανής?
κοίτα αισθητήρα στροφάλου, πήγαινε σε ένα συνεργειό τουότα να σου κάνουν μια τράμπα με έναν που δουλεύει για να δεις τί παίζει
-
Ο χρήστης amorpsilos έγραψε:
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ.Και τι είναι οι βλάβες,πατάς ένα κουμπί και λύνονται όλα δια μαγείας?
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Υ.Γ. έχουν απεργίες και τα ΜΜΜ.Και τι είναι οι βλάβες,πατάς ένα κουμπί και λύνονται όλα δια μαγείας?
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Γιατί δεν μπορούν να βρουν στο συνεργείο τι έχει.
Ιαπωνικό btw.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Αφού σου λέει ο άνθρωπος έχει πάει ήδη και του λένε για καταλύτη ή αισθητήρα (προφανώς ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει τι φταίει). Κακό είναι να ρωτήσει για γνώμες; Να φάει αμάσητο αμέσως ότι του πουν; Που είναι το κακό πια;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Γιατί δεν μπορούν να βρουν στο συνεργείο τι έχει.
Σώπα ρε μεγάλε,του δώσανε το αμάξι και του είπαν πάρτο δεν μπορούμε να το κάνουμε?
Η διάγνωση βλάβης δεν μπορεί να προκαθοριστεί ποτέ με χρονοδιάγραμμα,μπορεί να είναι έτοιμο σε μια ώρα μπορεί και σε 10 μέρες.
Καλή η θεωρία απ το νετ όλοι γίνανε ειδήμονες,ο κάθε παπάρας διάβασε πέντε μ@λακίες κι έγινε φωστήρας,αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοποιημένα όσο στο καφέ.Το αν δεν έχει επίσης μέσο να μετακινηθεί ή έχουν απεργία τα ΜΜΜ δεν είναι πρόβλημα του συνεργείου ή της αντιπροσωπείας.
Οποιος θέλει το αμάξι ΑΜΕΣΑ ας το πάρει κι ας φύγει. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιαπωνικό btw.
Αστα φίλε μου. Τρίτης κατηγορίας υλικά και η τουότα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε απαιτήσεις που έχει ο κόσμος,αφού ψάχνετε λύσεις απ το νετ γιατί δεν τα φτιάχνετε μόνοι σας?Αφού σου λέει ο άνθρωπος έχει πάει ήδη και του λένε για καταλύτη ή αισθητήρα (προφανώς ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει τι φταίει). Κακό είναι να ρωτήσει για γνώμες; Να φάει αμάσητο αμέσως ότι του πουν; Που είναι το κακό πια;
Το αμάξι το αφήνεις εκεί για διάγνωση και το παίρνεις όταν είναι έτοιμο,πρέπει να γίνουν δοκιμές,μετρήσεις,έλεγχοι,παράμετροι κλπ,δεν είναι τραχανάς τον έβρασες κι έφαγες.
Ο καθένας λέει τα δικά του κι αν δεν έχει εμπιστοσύνη πουθενά ας το πετάξει. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ιαπωνικό btw.
Αστα φίλε μου. Τρίτης κατηγορίας υλικά και η τουότα...
Αυτό δεν έχει καμία σχέση στην παρούσα φάση,περισσότερο σημασία έχει η συχνότητα βλαβών επί συνόλου οχημάτων σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τι ηλεκτρικά έχει καθώς είναι κατασκευασμένο στη γη της επαγγελίας
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Σώπα ρε μεγάλε,του δώσανε το αμάξι και του είπαν πάρτο δεν μπορούμε να το κάνουμε?
Η διάγνωση βλάβης δεν μπορεί να προκαθοριστεί ποτέ με χρονοδιάγραμμα,μπορεί να είναι έτοιμο σε μια ώρα μπορεί και σε 10 μέρες.
Καλή η θεωρία απ το νετ όλοι γίνανε ειδήμονες,ο κάθε παπάρας διάβασε πέντε μ@λακίες κι έγινε φωστήρας,αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοποιημένα όσο στο καφέ.Το αν δεν έχει επίσης μέσο να μετακινηθεί ή έχουν απεργία τα ΜΜΜ δεν είναι πρόβλημα του συνεργείου ή της αντιπροσωπείας.
Οποιος θέλει το αμάξι ΑΜΕΣΑ ας το πάρει κι ας φύγει.τον τελευταίο καιρό είσαι
ξέρω κ εγώ να μιλάω έτσι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αφού σου λέει ο άνθρωπος έχει πάει ήδη και του λένε για καταλύτη ή αισθητήρα (προφανώς ούτε οι ίδιοι έχουν καταλήξει τι φταίει). Κακό είναι να ρωτήσει για γνώμες; Να φάει αμάσητο αμέσως ότι του πουν; Που είναι το κακό πια;
μα πώς τολμαει και ενοχλει τους ανθρωπους ??? αν ειναι ποτε δυνατον κιολας
-
Εγώ είμαι down κι εσείς είστε νορμάλ.
Αμα σε χαλάει ο τρόπος διατύπωσης ξυδάκι,επί του θέματος?
TOYOTA FORUM