-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το πλυνα εχτές, είχαμε πάει με τον φίλο που του είχα βρει την κορόλα, ανοίξαμε και το καπώ έπεσε κι εκεί ένα καθαρισματάκι να φύγει όσο άλας ήταν εφικτο...
Αυτο λεγεται προσηλυτισμός και απαγορευεται
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Denso ήταν και το μοτέρ του κλιματιστικού στο fabia και τα έπαιξε πρίν τις 60000 χμ .Στα VAG, τα Denso παθαίνουνε αλλεργία και πεθαίνουνε.
Μόνο σε γιαπωνέζικα κρατάνε, γιατί έχουνε συνηθίσει να δουλεύουνε με σοβαρές καλωδιώσεις και όχι με γερμανικά μαλλιά της γριάς. -
ούστμήπως να κάνουμε καμιά μετατροπή
viewtopic.php?f=15&t=9082&start=2400#p2092452
Την έχει κάνει την μετατροπή ο φίλος που το έχει , μαυροκάπακο 20ν τετραπετάλουδο 170 άλογα πετάει
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Denso ήταν και το μοτέρ του κλιματιστικού στο fabia και τα έπαιξε πρίν τις 60000 χμ .
Στα VAG, τα Denso παθαίνουνε αλλεργία και πεθαίνουνε.
Μόνο σε γιαπωνέζικα κρατάνε, γιατί έχουνε συνηθίσει να δουλεύουνε με σοβαρές καλωδιώσεις και όχι με γερμανικά μαλλιά της γριάς.Μπόρεί πατριώτη τι να πώ αλλά μπορεί και να μαράζωσε ανάμεσα στα τέλεια μηχανολογικά και ποιοτικά γερμανικά μαραφέτια
-
με τα τρολαρίσματά σας πάλι άπατη θα παει η ερώτηση μου
-
με τα τρολαρίσματά σας πάλι άπατη θα παει η ερώτηση μουΈλα ρε τρίφτυ, μεσανατολικό ζήτημα το έκανες
Λες τρίζει το λουρί το πρωί και όταν στρίβεις το τιμόνι τέρμα. Σωστά;
Πρώτα πρώτα, κακώς τεζάρεις την κρεμαγιέρα. Αυτά είναι ατζαμοσύνες
Κατά δεύτερον, φαντάζομαι πως σου κάνει ένα σφυριγματάκι για κάποια δεύτερα.
Αν λοιπόν μετά δεν το ακούς, πιθανόν να είναι και υγρασία μαζεμένη πάνω στο λουρί η οποία φεύγει και τελείωσε το θέμα.Επίσης, στο operator's manual γράφει μέσα, πόσα mm επιτρέπεται να υποχωρεί το σωστά σφιγμένο λουρί όταν το πιέσεις.
Άνοιξε το, δες τι λέει, πήγαινε τσέκαρε και αν είσαι παραπάνω σε χιλιοστά, τράβα να στο σφίξουνε σε ένα συνεργείο.
Τέλος, ξέχνα τα μυστήρια σχέδια που κάνεις για μετατροπές, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό ολλανδικό κατσίκι -
Toyota considering Prius pickup
http://www.autoblog.com/2011/01/11/rumormill-toyota-considering-prius-pickup/
Έχοντας δει πυρηνοκίνητο αγροτικό φορτηγάκι έστω και σε κόσνεπτ (Ford nucleon), και αγροτικό ρόταρυ από τη Mazda, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με το αγροτικό Prius.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Toyota considering Prius pickup
http://www.autoblog.com/2011/01/11/rumormill-toyota-considering-prius-pickup/
Έχοντας δει πυρηνοκίνητο αγροτικό φορτηγάκι έστω και σε κόσνεπτ (Ford nucleon), και αγροτικό ρόταρυ από τη Mazda, δεν εκπλήσσομαι καθόλου με το αγροτικό Prius.
Αυτό μοιάζει σαν concept για μελλοντικό συρρικνωμένο Tundra
-
Παιδια καλησπέρα σε όλους και καλή χρονία. Ψαχνω για έννα yaris 2000-2004 και σκέφτομαι πιο είανι καλύτερο το 1000 ή το 1300. Βασικά το θέλω για , μικρές μετακίνησεις μέσα στην πόλη ( μέχρι το σταθμό του μετρό, και καμια βόλτα) και μετακινήσεις για επαρχία. Αν έχει κάποιος γνωσεις νσετικά με την κατανάλωση ακυσίμου στα δυο μοντέλα καθώς και σημεί προσοχής κατα την αγορα παρακαλώ ας πει τη γνώμη του.
Ευχαριστω -
8 με 8,5 μέση το 1.000άρι εντός πόλης, σταθερά εδώ και 11 χρόνια. Κίνηση πέριξ του μικρού και μεγάλου δακτυλίου των Αθηνών.
Έξω το έχω πάει μόνο ...1 φορά, και η κατανάλωση κατέβηκε θεαματικά. Κάτι σε 6,5- θυμάμαι.
Είναι απόλυτα επαρκές εντός πόλης, για έξω δύο πράγματα θυμάμαι : Κλίσεις στις στροφές της Μεγαλόπολης όταν το πίεζα, και λίγο αδιάφορο τιμόνι. Είναι θέμα ρυθμού κίνησης και απαιτήσεων οδηγού. -
Πριν κατι χρονια, που ημασταν νεοι, ενα Γιαρις 1000 πηγαινε πετωντας στο κατω ακρο της Πελοποννησου. Πραγμα που σημαινει ενα πραγμα: Αν θελεις, μπορει!
Απο 1300 που ειχα εμπειρια, εχω να πω οτι το τιμονι ειναι λιγο ασαφες αλλα το συνηθιζεις και οι κλισεις ισχυουν...
Η καταναλωση στην εθνικη ειναι αυτη που αναφερθηκε πιο πανω... στην πολη γυρω στο 7 το θυμαμαι εγω.. παει καιρος, ομως... -
Μια χαρά ταξιδεύει το γιάρις, αν εξαιρέσεις τα άβολα καθίσματα σε πολύωρα ταξίδια.
Πολύ άβολα όμως...
-
Επειδή δανείστηκα ενός φίλου μου το καλοκαίρι για ένα ταξιδάκι , μια χαρά ταξιδεύει ακόμα και με όχι τόσο νόμιμες ταχύτητες. Έχοντας πάντα υπόψην την κατηγορία που ανήκει.Τώρα για τα καθίσματα εμένα δεν μου φάνηκαν άβολα απλά αν ο δρόμος έχει στροφές ψάχνεις να βρεις από που θα κρατηθείς γιατί από στήριξη δεν ...
-
Είναι όρθια και με κακή στήριξη στη μέση --> πρόβλημα.
Αν μιλάμε για το καινούργιο γιάρις, το 1.3 είναι γρήγορο, με μια χαρά κράτημα και σχετικά αθόρυβο.
Ο κινητήρας του είναι ελαστικότατος απίστευτα οικονομικός -
Ο χρήστης kataraxi έγραψε:
Παιδια καλησπέρα σε όλους και καλή χρονία. Ψαχνω για έννα yaris 2000-2004 και σκέφτομαι πιο είανι καλύτερο το 1000 ή το 1300. Βασικά το θέλω για , μικρές μετακίνησεις μέσα στην πόλη ( μέχρι το σταθμό του μετρό, και καμια βόλτα) και μετακινήσεις για επαρχία. Αν έχει κάποιος γνωσεις νσετικά με την κατανάλωση ακυσίμου στα δυο μοντέλα καθώς και σημεί προσοχής κατα την αγορα παρακαλώ ας πει τη γνώμη του.
Ευχαριστωείχα το 1300άρι του '03 μοντέλο.
Μεστην πόλη πρέπει να το ζορίσεις για να βλέπεις 8.5-9.
Μια τιμή κοντά στα 7.5-8 ήταν η συνήθης για μένα στον Πειραιά,πιο
χαλαρά θα κινηθεί στην επαρχία.
Στο ταξίδι είναι μια χαρά,με κατανάλωση απο 6 μέχρι 7 ~ 130χλμ/ώρα ,αλλά η ηχομόνωση του δεν είναι και κάτι
το φοβερό.Δεν θα σε προβληματίσει όμως.Ότι είπανε και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες ισχύουν + οτι το 1300άρι είναι αρκετά σβέλτο.
Σημεία προσοχής δεν υπάρχουν,τα λάστιχα φρόντισε να είναι καλά (τα 1η τοποθέτησης είναι της πλάκας,αν και λογικά θα
τα έχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης).
Η μπαταρία που είχε απο την Toyota εξαντλήθηκε στα 3 χρόνια. (ήταν η μοναδική φορά που με άφησε...).ΥΓ Δεν το επεδίωξα,αλλά ανακάλυψα οτι είναι και αρκετά καλό στην παθητική ασφάλεια.
-
Δηλαδή αποτι καταλαβαίνω η διαφορά στην κατανάλωση καυσίμου στα δυο γίαρισ (1000-1300) δεν ειναι και τεραστια. Αν καποιος έχει συγκριτική εμπειρία ας πει παρακαλώ.
Ευχαριστώ -
αν το θές αποκλειστικά εντός πόλης το 1000ρι θα είναι πιο οικονομικό, αλλά όχι τραγικές διαφορές (στο λίτρο)
Αν όμως το χρησιμοποιείς και σε ταξίδια, θα δεις σίγουρα διαφορά υπέρ του 1.3.Ζύγισε τέλη κυκλοφορίας, ασφάλειες και χρήση και αποφάσισε
-
Καμία άλλη άποψη σχετικα με τη διαφορα κατανάλωσης μεταξυ yiaris 1000 &1300 ?
-
και ούτε πρόκειται, υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να επενδύσεις 40 ευράείπα να σε ενοχλήσω να κοίταγες τιμή για πίσω άκρα και το ξέχασα
βγαλε και το αλλο τοτε, να μην ειναι σαν μονοφθαλμο.
Νομιζω ρωτησα.300 ευρω κομπλε μαζι με ντιζες. -
ντρίφτερ βάλε ένα gardena μπεκ και είσαι έτοιμος!
TOYOTA FORUM