-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
βλέπω η μαμά σε έχει βάλει να κάνεις ενδελεχή έρευνα
Τον βλέπω με βαρκόΑvensis που είναι και οικογενειακό
ό,τι πει η μαμά
Μητέρα
Μα άδικο έχει η γυναίκα; Γαμπρός με...μισό αυτοκίνητο και να μην της το δίνει κιόλας;
Ενώ με το αβενσις θα λέει ο γαμπρός μου έχει 'κούρσα'
-
Διάολε
Εγώ έπρεπε να ήμουν παντρεμένος ήδη με το βαρκάκι μου
Αφήστε βρε τον άνθρωπο στην ησυχία του
Δεν του φτάνει η πεθερά έχει και εσάς -
Τι κάνουμε εμείς; Του κρατάμε το χέρι ενώ οδεύει προς την
(ντάξει δεν του λέμε πως είναι κρεμάλα γιατί είμαστε ανθρωπιστές ) ενώ παράλληλα του δίνουμε και συμβουλές. Και ΑΝ τον αφήσει να κάνει bachelor party δεν θα το καρφώσουμε στην Μητέρα.
Είμαστε μεγαλοι ανθρωπιστές τελικά -
Κοιτάτε ποιός μιλάει
-
Θα έρθουν κι αυτά μην άγχεσαι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κοιτάτε ποιός μιλάειΝομίζω πως εγώ και το Lanciaκι μου, δεχόμεθα αυτή την ιταμή επίθεση για να παραπλανηθώμεν!
Κάποιοι ήδη ζουν σαν παντρεμένοι και τα ρίχνουν σ' εμάς τους ελεύθερους γι' αποπροσανατολισμό!
-
-
Πφφφφ, μπορώ να μάθω από αξιόπιστη πηγή (λέμε τώρα... ) και τα δικά σου αγαπητέ Μιράγκε!
-
αμερικαν μπαρ το καναμε εδω μεσα, είπαμε να σας δώσουμε λίγο βοήθεια εκεί στην ιταλία, αλλά μας τα χετε κάνει ιταλοί και ιταλίδες γενικώς ζέπελιν
-
Για τους Ιταλούς που χρήζουν χείρα βοηθείας σχεδόν σε καθημερινή βάση διαθέτουμε το κατάλληλο εργαλείο
-
Toyota Ελλάς: Ανάκληση Lexus RX300 και RX400h
Στην ανάκληση 82 οχημάτων Lexus RX300 και 264 Lexus RX400h προχωρά η TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.Ειδικότερα, το πρόγραμμα ανάκλησης αφορά 82 οχήματα RX300, παραγωγής από 10 Φεβρουαρίου 2003 έως 16 Ιανουαρίου 2006 και 264 οχήματα RX400h, παραγωγής από 24 Σεπτεμβρίου 2004 έως 26 Ιουλίου 2006.
Στα επηρεαζόμενα οχήματα, στην περίπτωση όπου το κλιπ στερέωσης του καλύμματος της μοκέτας, το οποίο βρίσκεται στο εμπρόσθιο τμήμα της κεντρικής κονσόλας, δεν είναι τοποθετημένο σωστά, υπάρχει περίπτωση το κάλυμμα να γείρει στα πλάγια και να παρεμποδίσει την ομαλή διαδρομή του πεντάλ γκαζιού. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει μικρή πιθανότητα να παρακωλυθεί η διαδρομή του πεντάλ γκαζιού προσωρινά σε μερικώς ενεργοποιημένη θέση κατά την επιστροφή του στην αρχική του θέση (θέση «Μηδέν»).
Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει καταγραφεί καμία περίπτωση που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
-
Εγκλωβισμενα στην πρασινη γραμμη απ'το 1974, περιμενουν ακομα τους νεους τους ιδιοκτητες να τα παραλαβουν.
http://www.urban-travel.org/greenline/
Edit: Μαλλον θα επρεπε να το ειχα ποσταρει στα ιστορτικα.
-
Απίστευτο θέαμα αλλά και ανατριχιαστικό. Στοιχειωσαν περιμένοντας τους νέους ιδιοκτήτες τους που δεν ήρθαν ποτε!
'Καινούριο' εδώ και 37 χρόνια με 37 μίλια στο οδόμετρο! -
Celica Mk1!
Είχε μια τέτοια ο πατέρας μου...
-
Θλιβερο θεαμα...
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Edit: Μαλλον θα επρεπε να το ειχα ποσταρει στα ιστορτικα.Εβαλα το λινκ εδω viewtopic.php?f=16&t=29604&p=2151219#p2151219
-
ο τύπος είναι ολλανδός κι έχει κάποια σχέση με το eindhoven
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Εβαλα το λινκ εδω viewtopic.php?f=16&t=29604&p=2151219#p2151219
thnx Ευθυμη, το εκανα c-p
-
Σημερα δανειστηκα το αυτοκινητο του πατερα μου, γιατι το δικο μου ειναι στο φαναρτζη. Ειναι μια Κορολλα 1600 του 96, με 240000 χλμ.
Επαθα πλακα με το τραβηγμα και το αμεση αποκρηση του γκαζιου. Το δικο μου δειχνει ψοφιο, αν και ειναι το ιδιο δυνατο (Κορολλα 1.6 του 03 ). Μιλαω για την αισθηση που σου δινει το αμαξι.
Αχ αυτη η προοδος με τα ηλεκτρογκαζα, οδηγεις 110 αλογα και μοιαζουν 80.... -
+αυξημένο βάρος.
-
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ξανά αλλά το auris με kompressor στα 240hp δεν εισάγεται ελλάντα;;; Το είδα στη Γενεύη τη σάββατο κι απόρησα.. δε νομίζω πως είναι νέο μοντέλο..
TOYOTA FORUM