-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το ραδιενεργό
το made in japan ισως αποκτησει αλλο νοημα πλεον
Οι αγοραστες Τογιοτα θα τα παραλαμβανουν νυχτα....... για να βλεπουν αν φωσφοριζουν
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
το ραδιενεργό
το made in japan ισως αποκτησει αλλο χρώμα πλεον
fixed
-
Δεν θα χρειάζονται φώτα γιατί θα ξεχωρίζουν μέσα στο σκοτάδι
-
η αυτονομία θα αποκτήσει νέο νόημα..
Με 2 mg πλουτώνιο 300.000 χλμ -
μπάρες στα e-pass θα ανοίγουν μόνες τους από τις παρεμβολές
μπάτσοι σιγά μη σε σταματάνε σε μπλόκο και σιγά μην πλησιάζουν να ακουμπήσουν κλήσηαλλα το κυριώτερο : Σιγά μην πάνε από πάνω περιστέρια να το χέσουν
Με τα Honda τι να γίνεται άραγες; Παίζει να το αλλάξω με Honda radiobrid
-
Όχι τίποτε άλλο αλλά ευτυχώς που θα γλιτώσουμε από τα Daihatsu που είναι τα μόνα επι της ουσίας made in Japan αυτοκίνητα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όχι τίποτε άλλο αλλά ευτυχώς που θα γλιτώσουμε από τα Daihatsu που είναι τα μόνα επι της ουσίας made in Japan αυτοκίνηταεσεις θα γλιτωσετε, εγω εχω ενα ακριβως διπλα παρκαρισμενο απο το δικο μου και το βλεπω καθε μερα
-
τρακάρισμα δυο Toyota από κάμερα ασφαλείας διπλανής πόλης:
-
θα περνάς μπροστά από φωτοραντάρ και θα γίνεται ντισκομπάλα
-
Άμα δηλαδή εμπλακούν σε καραμπόλα παραπάνω από 4 τι γίνεται
Πυρηνικός όλεθρος? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Όχι τίποτε άλλο αλλά ευτυχώς που θα γλιτώσουμε από τα Daihatsu που είναι τα μόνα επι της ουσίας made in Japan αυτοκίνητα
εσεις θα γλιτωσετε, εγω εχω ενα ακριβως διπλα παρκαρισμενο απο το δικο μου και το βλεπω καθε μερα
Κι εγώ στα 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μου έχω αντιπροσωπία.Τι θες δηλαδή
-
Όχι τίποτε άλλο αλλά ευτυχώς που θα γλιτώσουμε από τα Daihatsu που είναι τα μόνα επι της ουσίας made in Japan αυτοκίνηταΞεχνας και τα Mazda και Subaru
-
Βασικά νομίζω το μαμήσαμε λίγο
Τέλος τα μην έχουμε τίποτα μπλεξίματα -
Βασικά νομίζω το μαμήσαμε λίγο
Τέλος τα μην έχουμε τίποτα μπλεξίματαΜπα εδω ειμαστε ελευθεροι
-
'Θα τα βλεπουν να φωσφοριζουν'
Aκολουθει σεντονι περι καταναλωσης και ολιγον απο εσωτερικη αναζητηση, αμα βαριεστε μην μπειτε στον κοπο να το διαβασετε
Λοιπον, εχω εντυπωσιαστει τοσο πολυ απ'την καταναλωση του MR2 που ειπα να σας γραψω 5 πραγματα. Λογω μιας εκδρομης στο εξοχικο μου στα Καλαβρυτα, εβαλα και παλι μετα απο πολυ καιρο πολιτικα λαστιχα. Η διαδρομη ηταν Αθηνα-Πατρα-Ριο-Καλαβρυτα-Αθηνα, εγιναν δηλαδη καποια χλμ μεσα σε πολη και καηκαν αρκετα λιτρα στις βουνισιες διαδρομες προς και μεσα στα Καλαβρυτα. Οπως ειναι λογικο ομως, τα περισσοτερα χλμ ηταν στην εθνικη σε χαλαρους ρυθμους 100-120. Για να μην τα πολυλογω, το MR2 εκανε 555χλμ χωρις ακομα να εχει αναψει λαμπακι, οταν πηγα να ανεφοδιαστω ειχα κανει (αν θυμαμαι σωστα) 570χλμ και το αυτοκινητο φανηκε πως ειχε καψει 38 λιτρα απλης 95αρας βενζινης. Με λιγα λογια ειχε ακομα 7+ λιτρα στο ρεζερβουαρ που σημαινει οτι αν δεν ειχα μπλεξει στην 'σταματημενη' Καβαλας και ειχα ακομα μπορστα μου μερικα χιλιομετρα εθνικης οδου, θα ειχα ξεπερασει τα 600χλμ ανετα. Να σημειωσω οτι οσες φορες εχω βαλει 100αρα εχω παρατηρησει χαμηλοτερη καταναλωση, αλλα δεν αξιωθηκα ποτε να κανω οικονομικη οδηγηση και να μετρησω απο γεμισμα σε γεμισμα. Με λιγα λογια λοιπον, το κεντρομηχανο εκαψε 6,8 λιτρα/100χλμ που ειναι νομιζω ενα φανταστικο νουμερο για ενα μοτερ 1,8 10ετιας +. Εχωντας κανει ακριβως το ιδιο ταξιδι παλαιοτερα αλλα με ημισλικ, η καταναλωση ηταν στο 7,4 που ειναι μια αξιοσημειωτη διαφορα σε σχεησ με πολιτικα ελαστικα. Να σημειωσω επισης, οτι τα περισσοτερα χλμ εγιναν με 2 ατομα στο αυτοκινητο και φορτωμενο με μια μεγαλη βαλιτσα, 2 τσαντες πλατης και μερικες πλαστικες σακουλες με τροφιμα κτλ. Το αυτοκινητο εχει και βελτιωσεις σε εισαγωγη-εξαγωγη που σιγουρα θα αυξανουν καπως την καταναλωση καυσιμου.
Οι φημες λοιπον απο τον ειδικο τυπο του οτι το αυτοκινητο δεν καιει τιποτα επιβεβαιωθηκαν και κανοντας συγκρισεις με τις καταναλωσεις πολλων φιλων με ΜΧ5, πεφτει πολυ κλαμα. Οι περισσοτεροι σε αντιστοιχους ρυθμους ειναι στο 11l/100km και μονο ενας πολυ μαγκας μετρ της οικονομικης οδηγησης εχει καταφερει σε ιδανικες συνθηκες να πεσει στο 8,5 ! Υπο ιδανικες συνθηκες λοιπον, νομιζω οτι το MR2 μπορει να εχει ενα range της ταξης των 650 χλμ. Μην φανταστειτε παντως οτι σε πιο γρηγορους ρυθμους χειροτερευει ιδιαιτερα το πραγμα, Αθηνα-Θεσσαλονικη με 160 σταθερα στο μεγαλυτερο μερος του ταξιδιου, MR2 καλου φιλου εκαψε 7,8 και παλι μετρημενο απο γεμισμα σε γεμισα (δεν εχει αλλωστε trip computer το αυτοκινητο).
Ειναι ωρες που σκεφτομαι εντονα την αγορα ενος S2000 αλλα στους καιρους που ζουμε, λιγο τα τελη λιγο το οτι με το ζορι βγαζουν 500χλμ με 50αρι ρεζερβουαρ (δηλαδη 10l/100km στην καλυτερη), λιγο η αισθηση του αυξημενου βαρους με κανουν να το ξανασκεφτομαι. Δεν θελω καν να σκεφτομαι ποσο καιει μια Elise στην εκδοση με το 1ΖΖ μοτερ (ιδιο με του MR2), αν αναλογιστει κανενας κατασκευαστης αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων τις επιδοσεις της και την καταναλωση της, θα παει να φουνταρει. Αυτα τα πραγματακια κανουν 0-100 σε 5' και πρεπει να καινε χαμηλα 6αρια σε χαλαρους ρυθμους ακομα και μεσα στην πολη. Θα μου πειτε ... 'Γιατι δεν παιρνεις μια ;' Μα που να τις παρω στις τιμες που τις πουλανε ; Βλεπεις ταριφα στις τιμες, ειτε πουλανε την μικρη 122αρα, ειτε την 111R ! Οποτε για την δικια μου τσεπη-αναγκες-καυλες κτλ, το MR2 παραμενει η ιδανικη επιλογη, αλλα το ιδανικο αυτοκινητο ηταν ειναι και θα ειναι μια Elise 111R.
-
μήπως του βαλες διπλό μαγνητάκι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως του βαλες διπλό μαγνητάκι ;Δεν το ειχα δει αυτο !
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μήπως του βαλες διπλό μαγνητάκι ;χαπάκι ιωδίου στο τεπόζιτο
-
H μονη περιπτωση να ξεπερασουν τους Ιαπωνες οι Ευρωπαιοι, ειναι να παψουν απλα να υπαρχουν.
Παω στοιχημα, οτι στην VW ανοιγουν σαμπανιες, καθως θα μπορεσουν ετσι να ξεπερασουν την ΤΟΥΟΤΑ σε πωλησεις.
Απο εγκυρες πηγες υπαρχουν τα παρακατω:- H VW εχει συγκεντρωσει οτι μαγους, βουντου, σατανιστες κ.α υπαρχουν, μπας και γινουν αλλα 2-3 τσουναμι και σεισμοι 18 ριχτερ.Μαλιστα ευχεται να πανε και προς Κορεα μερια, γιατι δεν μας τα λενε οι Κορεατες τις HYUNDAI.
- Σε περιπτωσει που να 120 ενωμενα εργοστασια, εεεε συγνωμη η VW με (VW-AUDI -SEAT- SKODA-LAMBORGHINI-BUGATI-BENTLEY-PORSCHE K.A) δεν καταφερει να περασει σε πωλησεις την ΤΟΥΟΤΑ, που παλευει μονο με το δικο τις ονομα, σκοπευει να αγορασει-συνεργαστει με FIAT-LANCIA-ALFA ROMEO- CITROEN-PEUGEOT-RENAULT και εαν δεν τα καταφερει και ZETOR-BELARUS-JOHN DEERE-MASEY FERGUSON- ZUNDAPP -ΦΛΟΡΕΤΤΕΣ-DKW.
Στην εσχατη περιπτωσει θα ενωθει με την GM που εχει και αυτη καμια 50 μαρκες και ισως φωναξουν και κατασκευαστες αλυσοπριονων.
-
TOYOTA FORUM