-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Φίλε avel, τα λες ολόσωστα.
Δείτε τον αγώνα του GP2 στην Istanbul, στην ίδια πίστα που τρέχει και η F1 να σας βγουν τα μάτια. Μάχες σε ΚΑΘΕ σημείο της πίστας, όχι μόνο σε απότομα φρένα και γενικά πολύ μακελειό. Τα παιδιά είναι λίγο ταλιμπάν, βέβαια, και πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, αλλά πιστεύω ότι αν π.χ. έτρεχαν οι οδηγοί της F1 στα ίδια αυτοκίνητα, θα είχαμε λιγότερα τρακαρίσματα.
Εν πάσει περιπτώσει, το GP2 δείχνει το δρόμο και η F1 πρέπει να διδαχθεί από αυτό.Νομίζω είναι 2 αγώνες. Για ποιόν λετε;
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Νομίζω είναι 2 αγώνες. Για ποιόν λετε;Μήπως, λέω μήπως, είδε κανείς τον sprint race (της Κυριακής) από το πρωτάθλημα GP2 στην Κων/πολη;;
-
Σήμερα τον αγώνα τον είδα από το RTL, τρομερή κάλυψη, την άλλη βδομάδα θα έχω δορυφορική.
Κύριοι του Αλφα γειά σας, δεν θα σας ξαναδώ.
-1 τηλεθεατής από σήμερα. -
Ο χρήστης ATHEL έγραψε:
Σήμερα τον αγώνα τον είδα από το RTL, τρομερή κάλυψη, την άλλη βδομάδα θα έχω δορυφορική.
Κύριοι του Αλφα γειά σας, δεν θα σας ξαναδώ.
-1 τηλεθεατής από σήμερα.Συγχαρητήρια. Αυτή είναι δουλειά!!!!!
Απο τις χειρότερες μεταδώσεις η σημερινή....
Πάλι καλά που έσωζε την μπάλα ο Πάνος σε μερικές φάσεις ..... -
Μέχρι και ο Παλομπαρίνι την έσωσε την μπάλα σήμερα Μάλλον ο καφές δεν ήταν δυνατός
-
απελπισια σημερα η μεταδοση..
-
Υπερβολικούς σας βρίσκω!
Ο Τάκης - Gilli Diet κάνει κααααατι σχόλια ώρες ώρες...
-
Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, εμπεδώσαμε 2 πολύ σημαντικά πράγματα αυτό το ΣΚ:
α) ότι κάθε χάσιμο του φρεναρίσματος σε βρεγμένη πίστα είναι υδρολίσθηση (κούνια που μας κούναγε...)
β) ότι όταν είσαι κοντά πίσω από άλλο μονοθέσιο, τότε η ορατότητα είναι σχεδόν μηδενική (ακόμα το ακούω στα αυτιά μου, φτάνει)
-
Τσκ, τσκ...
η σωστή έκφραση (δυστυχώς δε μπορώ να τονίσω και κατάλληλα):'πωπΩΠΩ, Δε βλέπει τίποτα... εεεδωωω δεεεε βλέπει τίποτα!'
-
Τι λέτε βρε παιδιά, έχασα τέτοια διαμάντια;;
Κι εγώ ο κακομοίρης θα αναγκαστώ να το δω αύριο από το ITV, χάρη στη νέα τεχνολογία που ακούει στο όνομα bittorrent...!
-
Από το τηλεοπτικό 3μερο κρατάω τρελή ατάκα Πουρναράκη:
(Στο αφιέρωμα από την Monza στα pits της Red Bull Racing μιλάει για τις Formula Unas με ένα δοκιμαστή της ομάδας να δείχνει στις γκόμενες το μονοθέσιο, οπότε ο Θεός Πουρνάρας λέει...)
'Ο Νίκολα Γιάνι τους το δείχνει το τιμόνι...' με το κλασικο γελακι μπλα μπλα μπλα και edited απο τον modΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ; ΟΕΟ!
Αστο καλυτερα γιατι εχει αμολυθει η Ρουλα και πραγματοποιει ευχες χωρις να το πολυεξεταζειΞανα mod
-
Formula Unas με στριγκακια θα δουμε στο επομενο επεισοδιο?? το φιλοφορμουλικο κοινο ζηταει Formula Unas
τες πα 'συναινετικα προσπερασματα'.
και στην ευθεια δεν εχει slip streaming απλα ο μπροστινος αφηνει γκαζι. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
Formula Unas με στριγκακια θα δουμε στο επομενο επεισοδιο?? το φιλοφορμουλικο κοινο ζηταει Formula UnasΚαι τον Τάκη να πετάει υπονοοούμενα!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Formula Unas με στριγκακια θα δουμε στο επομενο επεισοδιο?? το φιλοφορμουλικο κοινο ζηταει Formula Unasτες πα 'συναινετικα προσπερασματα'.
και στην ευθεια δεν εχει slip streaming απλα ο μπροστινος αφηνει γκαζι.Μεγαλη συναινεση παντως εψες... ουτε το βρωμικο 89
-
Παιδια τα ατομα του alpha ... mod
Μας εχουν κουρασει με τις διαφημισεις και με τις μπουρδες τους.
Ειναι απλα ασχετοι. Τους εχω στειλει πολλες φορες email και δεν μου εχουν απαντησει ποτε!
Αν εκφραζεσαι με τον ιδιο τονο, δεν ειναι ιδιαιτερη εκπληξη...
modΓι αυτο και 'γω το μισο πρωταθλημα του 2005 και ολοκληρο το 2006 το ειδα στο αυστριακο δορυφορικο καναλι ORF 1. Ουτε μια διαφημιση, ουτε μια διακοπη! Και το RTL καλο ειναι αλλα αυτο ειναι καλυτερο.
Και ζωντανα τα δοκιμαστικα του Σαββατου! -
Είχα την εντύπωση ότι οι σχολιαστές σε έναν αγώνα πρέπει να είναι αμερόληπτοι. Όπως και σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα, με εξαίρεση όταν παίζει η εθνική της χώρας σου. Κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει και με τη F1; Τελευταία πολύ υπέρ του Alonso δεν είσαι Τάκη μας; Εντάξει θα φύγει ο Schumacher, ηρέμησε λιγο γιατί κάνει μπαμ. Όπως και τα χθεσινά σου ειρωνικά γελάκια όταν κέρδισε ο Schumacher. Στο λέω γιατί εσύ εκτίθεσαι και από του χρόνου που η McLaren θα οδηγείται από τον ισπανό, θα συνεχίζεις να τον ψάχνεις πίσω λέγοντας 'που είναι ο Alonso τώρα'.
-
Ο χρήστης Slipstream έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι οι σχολιαστές σε έναν αγώνα πρέπει να είναι αμερόληπτοι. Όπως και σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα, με εξαίρεση όταν παίζει η εθνική της χώρας σου. Κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει και με τη F1; Τελευταία πολύ υπέρ του Alonso δεν είσαι Τάκη μας; Εντάξει θα φύγει ο Schumacher, ηρέμησε λιγο γιατί κάνει μπαμ. Όπως και τα χθεσινά σου ειρωνικά γελάκια όταν κέρδισε ο Schumacher. Στο λέω γιατί εσύ εκτίθεσαι και από του χρόνου που η McLaren θα οδηγείται από τον ισπανό, θα συνεχίζεις να τον ψάχνεις πίσω λέγοντας 'που είναι ο Alonso τώρα'.περιεργο εγω αλλο καναλι εβλεπα? γιατι ειναι πολυ κουφα τα οσα λες μαλλον το αντοθετο γινεται.
Εκτος κι αν κανεις πλακα.
-
Με εκεινο τον Αντρεα τι θα γινει?Μπορει ο τακης να πεταει κανενα μαργαριταρι που και που αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αφησε τον να ολοκληρωσει την φραση του ανθρωπε μου, ελεος πια.
-
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
Είχα την εντύπωση ότι οι σχολιαστές σε έναν αγώνα πρέπει να είναι αμερόληπτοι. Όπως και σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα, με εξαίρεση όταν παίζει η εθνική της χώρας σου. Κάτι τέτοιο δεν έπρεπε να συμβαίνει και με τη F1; Τελευταία πολύ υπέρ του Alonso δεν είσαι Τάκη μας; Εντάξει θα φύγει ο Schumacher, ηρέμησε λιγο γιατί κάνει μπαμ. Όπως και τα χθεσινά σου ειρωνικά γελάκια όταν κέρδισε ο Schumacher. Στο λέω γιατί εσύ εκτίθεσαι και από του χρόνου που η McLaren θα οδηγείται από τον ισπανό, θα συνεχίζεις να τον ψάχνεις πίσω λέγοντας 'που είναι ο Alonso τώρα'.
περιεργο εγω αλλο καναλι εβλεπα? γιατι ειναι πολυ κουφα τα οσα λες μαλλον το αντοθετο γινεται.
Εκτος κι αν κανεις πλακα.
Μη σου φαινεται παραξενο! Αν για 2 χρονια περιγραφεις εναν πιλοτο περιπου ως κωλοφαρδο κουλομαρια, μετα αν επιτελους πεις 2-3 πραματα για την αξια του, αυτοι που σε πιστευαν τοσο καιρο το παιρνουν για αβάντα.
-
εδιτ
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη