-
re den exete katalabei poio htan to problhma xtes????
O xantzinikolaou pou ithele na kanei live!!!!!!!
stiw 7 anti gia exit poll eixan ta koxulia me ton filipidi anti gia deltio..... -
Για μια ακόμη φορά απαράδεκτοι και οι δύο...
Βέβαια η κορυφαία στιγμή των Α-boys ήταν στις Ευρωεκλογές (2004 ? ), όταν έδειξαν κονσέρβα τον Καναδά αλλά με ζωντανό σχολιασμό!!!Κι εκεί που είχε μάχη ο Σούμι με Μπάτον και ο δεύτερος έβγαινε απ τα πιτς οριακά, πετάγεται ο Τάκης και λέει το ανεκδιήγητο: 'Σε λίγο θα δείτε οτι ο Μπάτον δεν κατάφερε να βγει μπροστά απ το Σούμι' !!!
Ρε ουστ!
Να μην αρχίσω γιατί του τα χω μαζεμένα, απ την εποχή που διάβαζε ξένο τύπο και τα περνούσε για δικά του... (θυμάστε που είχε την...ικανότητα να διαπιστώνει οτι η Τζόρνταν είχε 2 φορές αργότερο κιβώτιο απ τη Φερράρι;;; )
Και πότε επιτέλους θα καταλάβει ένα σημαντικό γεγονός στην ώρα του;
Πέρασε ο Κούμπιτσα (ΙΜΗΟ μεγάλο ταλέντο) ξάνα΄το Σούμι κι αυτός ούτε που το κατάλαβε
Για την καθυστέρηση φταίει ο Α κ μόνον αυτός. Ίσως τα παλικάρια μας να είχαν κάνει το σχολιασμό με το σκεπικτό του live και όλα τα διαλλείματα να ακολουθούσαν αυτή τη λογική ('αναγκάζονταν' δηλ να κόψουν αγώνα όπως στο live για να ταιριάζει ο σχολιασμός).
Όμως αυτό το πράγμα δε λέγεται σχολιασμός Φ1, είναι κάτι άλλο!Τα παιδιά ΔΕΝ κάνουν. Σε αντιστοιχία με την μπάλα, δεν είναι Σωτηρακόπουλοι αλλά Μένιος και Γιάννης Δάρας, με ρεπορτάζ απ τους πάγκους!
Άντε καλημέρες
-
Μα δε φτανει η ξεφτιλα με την κονσερβα. Ακομα και την ωρα μεταδοσης δεν τηρησαν.
Ολα τα αλλα καναλια (ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, ΑΛΤΕΡ, ΣΤΑΡ) εκτος της ΝΕΤ ειχαν τελειωσει με τις εκλογες απο ωρα. Μονο οι παπαρες στον ΑΛΦΑ μας εδειχναν την 100η συγκρουση Γιακουματου-Κουλουρη LIVE. Ποιος Σουμαχερ και μαλακιες; Ο Χατζηνικολαου να'ναι καλα και η 'ενημερωση'... -
Εμπάργκο πρέπει να γίνει, όπως έκανα εγώ, δεν αξίζουν να τους παρακαλουθείς, είναι απαράδεκτοι σε όλα τα επίπεδα.
-
Το βλέπω για Νοβα και να ξεμπερδεύουμε...
-
Πρώτη φορά είδα αγώνα στο RTL και έπαθα πλάκα
ειναι αλλου οι ανθρωποι
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
'Τα πλαϊνά του ελαστικού διαλύθηκαν στα εξ ων συνετέθη'...
Τάκη, ή μάθε να μιλάς ή παράτα το το σπορ!!! Συνετέθη - ενικός! Συνετέθησαν - πληθυντικός! Φτάνει που βιάζετε την υπομονή, τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας, μη βιάζετε και τη γλώσσα μας!
Τι περιμένεις από τον Τάκη, όταν ο Πρόεδρος των δασκάλων ή γραμματέας, που υποτίθεται μαθαίνουν στα παιδιά γράμματα, είπε και μάλιστα από τηλεόρασης, της...(θηλυκό) **επικεφαλούς!!! **όταν αναφέρθηκε σε κάποια κυρία.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μα δε φτανει η ξεφτιλα με την κονσερβα. Ακομα και την ωρα μεταδοσης δεν τηρησαν.
Ολα τα αλλα καναλια (ΜΕΓΚΑ, ΑΝΤ1, ΑΛΤΕΡ, ΣΤΑΡ) εκτος της ΝΕΤ ειχαν τελειωσει με τις εκλογες απο ωρα. Μονο οι παπαρες στον ΑΛΦΑ μας εδειχναν την 100η συγκρουση Γιακουματου-Κουλουρη LIVE. Ποιος Σουμαχερ και μαλακιες; Ο Χατζηνικολαου να'ναι καλα και η 'ενημερωση'......Μα τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις από τον... φιρφιρίκο Χατζηνικολάου!!!!!
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
'Τα πλαϊνά του ελαστικού διαλύθηκαν στα εξ ων συνετέθη'...
Τάκη, ή μάθε να μιλάς ή παράτα το το σπορ!!! Συνετέθη - ενικός! Συνετέθησαν - πληθυντικός! Φτάνει που βιάζετε την υπομονή, τη νοημοσύνη και τα νεύρα μας, μη βιάζετε και τη γλώσσα μας!
Τι περιμένεις από τον Τάκη, όταν ο Πρόεδρος των δασκάλων ή γραμματέας, που υποτίθεται μαθαίνουν στα παιδιά γράμματα, είπε και μάλιστα από τηλεόρασης, της...(θηλυκό) **επικεφαλούς!!! **όταν αναφέρθηκε σε κάποια κυρία.
Κοίτα τώρα, πάνω σ' αυτό που αναφέρεις, ο τύπος έχει κάποιο δίκιο. Κανονικά ο προσδιορισμός 'επί κεφαλής', από τη στιγμή που γίνεται 'επικεφαλής' και άρα είναι επίθετο, θεωρώ ότι θα έπρεπε να κλίνεται και άρα ως τριτόκλιτο! Άρα, όντως, η επικεφαλής, της επικεφαλούς. Διαφορετικά, θα έπρεπε να το έχουμε κρατήσει όπως το πήραμε, 'η επί κεφαλής', άρα και δεν θα κλίνεται! Αλλά τι περιμένεις, είμαστε ένας λαός που δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θέλει από τη γλώσσα του. Όπως να είναι μιλάμε, δεν ξέρουμε να γράφουμε, τα Μ.Μ.Ε. ακόμα χειρότερα, κανονικά δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρω. Απλά μέσα στα νεύρα μου, μου χτύπησε ΚΑΙ αυτό!
-
εμπαργκο παιδια, μπας και τα παρει κανας αλλος τα δικαιωματα
μεχρι τις 12 τραβηξε το χθεσινο -
.... οι ανθρωποι του RTL βαζανε διαφημισεις κ αφηναν παραθυρο στην οθονη να βλεπεις κ τον αγωνα ...
-
Άργησε να ξεκινήσει και ο Ρόκυ ....
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
.... οι ανθρωποι του RTL βαζανε διαφημισεις κ αφηναν παραθυρο στην οθονη να βλεπεις κ τον αγωνα ...Μην χτυπιέσαι... Ο Πουρναράκης είχε δηλώσει ότι στην Ελλάδα αυτό είναι παράνομο.....
Βέβαια πολύ βολικό το βλέπω αυτό για τα κανάλια οπότε δεν θα αλλάξει ποτέ...
Ζούμε στη Δικτατορία των Καναλαρχών....
-
Eγώ πάντως ψάχνομαι ήδη για πιάτο. Χίλιες φορές να ακουώ ιταλικά, γερμανικά παρά τα 'σοβαρά' δελτία του Χ'νικολάου την στιγμή που έπρεπε να υπάρχει LIVE αγώνας.
Καλά τι συζητάμε όταν βάζουν τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ Παλομπαρίνι να σχολιάζει αγώνες F1...τι ζητάμε κι εμείς τώρα.
ΟΥΣΤ από μένα...και δεν ντρέπομαι καθόλου για τους τρόπους συμπεριφοράς μου. Οπως μου φέρονται έτσι τους φέρομαι.
ΟΥΣΤ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eγώ πάντως ψάχνομαι ήδη για πιάτο. Χίλιες φορές να ακουώ ιταλικά, γερμανικά παρά τα 'σοβαρά' δελτία του Χ'νικολάου την στιγμή που έπρεπε να υπάρχει LIVE αγώνας.Καλά τι συζητάμε όταν βάζουν τον ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ γαυρο-Παλομπαρίνι να σχολιάζει αγώνες F1...τι ζητάμε κι εμείς τώρα.
ΟΥΣΤ από μένα...και δεν ντρέπομαι καθόλου για τους τρόπους συμπεριφοράς μου. Οπως μου φέρονται έτσι τους φέρομαι.
ΟΥΣΤ!
-
Μια ερώτηση που μου προέκυψε από μια άλλη συζήτηση σε ένα άλλο forum.:
Φαντάζομαι κάποιοι από εσάς αυτά που λένε εδώ μέσα τα έχουν στείλει και σε mail στον Α. Σας έχουν ποτέ απαντήσει;;;; -
Ο χρήστης k έγραψε:
Μια ερώτηση που μου προέκυψε από μια άλλη συζήτηση σε ένα άλλο forum.:
Φαντάζομαι κάποιοι από εσάς αυτά που λένε εδώ μέσα τα έχουν στείλει και σε mail στον Α. Σας έχουν ποτέ απαντήσει;;;;Όχι!
-
Άσχετο, αλλά τελικά ο Λακαφώσης όντως δουλεύει στον Αντ1. Τον είδα χθες στην εκπομπή του Ευαγγελάτου για τα κινητά.
-
Ετοιμάζει ίσως κάτι στον ΑΝΤ-1;
Έχουμε καιρό να δούμε εκπομπή για auto-moto-μηχανοκίνητα απο αυτούς...
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη