-
[quote='Go_For_Pole']Διαγραφηκε post του platopc (το οποιο πληροφοριακα ηταν στο γνωστο προσβλητικο στιλ) και το ιδιο θα συμβαινει μεχρι να εφαρμοστει απο τον administrator το ban.
mod[/quote
Απορια γιατι διαγραψατε το ποστ?
Ηταν μια ευκαιρια για να διαπιστωσουν ολοι εδω μεσα ποιος ειναι υβριστης και ποιος τρομοκρατης -
platopc καλά το πας...συνέχισε έτσι!
-
Διαβασες κανενα ποστ και εχεις αποψη?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
platopc καλά το πας...συνέχισε έτσι!Τι λες και εσυ ρε, καλα ειμασταν εδω και μια βδομαδα.
Mod ριχτε του καμια βδομαδα ακομα για να γουσταρουμε
-
+1, Γιατί ακούσαμε ανενόχλητοι την συνέντευξη του Μιχαλάκη
+1, Δεν έγιναν ιδιαίτερα λάθη στην μετάδοση του αγώνα που είδαμε (50% του συνόλου ήταν?)
-2, Γιατί καθαρά ρατσιστικά δεν ακούσαμε τους άλλους δύο. Μήπως αυτοί δεν αξίζουν να ακουστούν?
-1, Ο Παλομπαρίνι που έχει φτάσει σε ένα επίπεδο όπου απλά δεν ξέρει να τί ξαναπει και τελικά μας κουράζει. Άσε που διακόπτει συνεχώς τον ΤΠ (ανεξαρτήτως τί λέει ο τελευταίος)
-1, Το ρεπορτάζ από την Μοντζα ήταν μόνο απαράδεκτο για όλους τους παλιούς φίλους της Φορμουλα 1. Ο ΑLPHA γι' αυτό πλήρωσε την αποστολή?
-1, Ο σχολιασμός του κυρίου ΤΠ όσον αφορά τον JV. Ο JV καλώς αποχώρισε γιατί ποτέ δεν έχει ξανσυμβεί ένας οδηγός με νίκες και πρωτάθλημα (δεξιά και αριστερά του Ατλαντικού) και με τόσες συμμετοχές να δεχτεί να συμμετάσχει σε διαδικασία shoot out. Μόνο rookies διαλέγονται έτσι.
-1, Για τον αγώνα που τον είδαμε σε διαλλείματα από διαφημίσεις
-2, Για τον σχόλιο περί εξωτερικής εμφάνισης του RK. Έχει δει στον καθρέπτη τον εαυτό του ο κο. ΤΠ και θεωρεί ότι είναι καλύτερος...
-1, Για την εμμονή του ΤΠ ότι ο Μιχαλάκης θα παραμείνει και μάλιστα team mate με το Κιμι. ΕΛΕΟΣ...
-1, Γιατί δεν τοποθετήθηκε ο ΤΠ, θετικά ή αρνητικά περί του θέματος με την ποινή του FA. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει άποψη περί Formula 1 ή ότι φοβάται να την εκφράσει.
Τελική βαθμολογία για την μετάδοση -8. Όχι και άσχημα.
Και ένα τελευταίο σχόλιο χωρίς βαθμολογία. 'Το βλέμα του ΤΠ όταν εντός των πιτ μας έδειξε τις Formula unas '
-
Ο χρήστης maDDim έγραψε:
-1, Το ρεπορτάζ από την Μοντζα ήταν μόνο απαράδεκτο για όλους τους παλιούς φίλους της Φορμουλα 1. Ο ΑLPHA γι' αυτό πλήρωσε την αποστολή?Βιαστικος εισαι, το πολυ υλικο απο τη Monza δε θα μπορουσε να ετοιμαστει μεσα σε μια μερα και απο μακρια. Φανταζομαι οτι θα υπαρχει συνεχεια στις μεταδοσεις των επομενων gp.
-
Αρκετα σωστα αυτα που γραφει ο Μαδδιμ.
Γενικα χασαμε τρελη ποσοτητα αγωνα!
Καμια 30 πιτστοπ,καμια 10αρια προσπερασεις στα πιτστοπ....
Διαφημισεις και 6-7γυρο ειναι και πρεπει να εγιναν 5 απο αυτες ,οποτε περιπου λιγο πανω απο τον μισο αγωνα σε διαφημισεις....
Ειχαμε ειρμο ομως στις διαφημισεις ,θυμομουν τι εβλεπα,αναμεσα στα διαλειμματα με Φ1... -
Ο χρήστης alonso έγραψε:
platopc καλά το πας...συνέχισε έτσι!
Τι λες και εσυ ρε, καλα ειμασταν εδω και μια βδομαδα.
Mod ριχτε του καμια βδομαδα ακομα για να γουσταρουμε
Πω πω φοβερο επιπεδο μεγαλε.
Δεν χρειαζεται τιγκανα μονος μου αλλωστε και που εισται μαζεμενοι εδω τι καταφερατε?Εισται μονιμα συνδεδεμενοι και απλα γκρινιαζετε για να περνα η ωρα.
Μαλλον ο τακης εχει δικιο που θελει να το κλεισει. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
-1, Το ρεπορτάζ από την Μοντζα ήταν μόνο απαράδεκτο για όλους τους παλιούς φίλους της Φορμουλα 1. Ο ΑLPHA γι' αυτό πλήρωσε την αποστολή?
Βιαστικος εισαι, το πολυ υλικο απο τη Monza δε θα μπορουσε να ετοιμαστει μεσα σε μια μερα και απο μακρια. Φανταζομαι οτι θα υπαρχει συνεχεια στις μεταδοσεις των επομενων gp.
Σε αυτό με βρίσκεις σύμφωνο για την ώρα. Θα δούμε.
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά , έτυχε να δω στην Κρήτη το καλοκαίρι έναν αγώνα νομίζω το Γαλικό , δεν θυμάμαι τώρα, από γερμανικό δορυφορικό κανάλι! Λοιπόν οι τύποι έκαναν το εξής απλό. όταν κατα τη διάρκεια των διαφημίσεων γινόταν μια σημαντική εξέλιξη (προσπέραση,εγκατάλειψη,πιτ στοπ) βάζαν μικρό παραθυράκι πάνω στη διαφήμιση που έδειχνε τον αγώνα (χωρίς ήχο). Είναι μια απλή κ έξυπνη λύση για την οποία δεν νομίζω να έχουν διαφωνία οι διαφημιζόμενοι γιατί πολύ απλά εξασφαλίζει παράληλα ότι δεν θα κάνεις ζάπινγκ
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά , έτυχε να δω στην Κρήτη το καλοκαίρι έναν αγώνα νομίζω το Γαλικό , δεν θυμάμαι τώρα, από γερμανικό δορυφορικό κανάλι! Λοιπόν οι τύποι έκαναν το εξής απλό. όταν κατα τη διάρκεια των διαφημίσεων γινόταν μια σημαντική εξέλιξη (προσπέραση,εγκατάλειψη,πιτ στοπ) βάζαν μικρό παραθυράκι πάνω στη διαφήμιση που έδειχνε τον αγώνα (χωρίς ήχο). Είναι μια απλή κ έξυπνη λύση για την οποία δεν νομίζω να έχουν διαφωνία οι διαφημιζόμενοι γιατί πολύ απλά εξασφαλίζει παράληλα ότι δεν θα κάνεις ζάπινγκΕίναι πολύ καλή ιδέα αλλά, όπως έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ, το συμβόλαιο που έχει το κανάλι δεν του επιτρέπει να το κάνει.
-
Αγαπητοί φίλοι,
Η φιλοσοφία μου, πλέον, είναι να αποφεύγω την ψυχοπαθολογία του άλλου, όχι συγκλείνοντας προς αυτήν, αλλά προσπαθώντας να διατηρήσω κριτική στάση απέναντί του.
Η κριτική αντιμετώπιση των πραγμάτων είναι δείγμα επαρκούς γνώσης. Ποτέ πραγματικός γνώστης του θέματος δεν παρασύρεται σε 'εξυπναδίστικα' ή ειρωνικά σχόλια.
Ο αγαπητός Α.Π. παρασύρεται από την αγωνία του να αρέσει στο ρεύμα του σταθμού ή των θεατών, το οποίο, κατά την άποψή του, είναι αντισουμαχερικό(sik).
Ίσως να μην έχει την επάρκεια για να αντισταθεί στο ρεύμα.
Πρέπει πάντως να αλλάξει ρότα και αυτός στην περιγραφή και ο σταθμός του στο θέμα των διαφημίσεων, γιατί, τουλάχιστον εγώ, είναι η τελευταία χρονιά που βλέπω GP.**ΖΗΤΩ Η Α1**
...Όμως το λάθος δεν είναι αποκλειστικά δικό του...
Μάλλον κάτι που όλοι μας θέλαμε-ελπίζαμε να μείνει αγνό, τώρα πλέον εμπορευματοποιήθηκε.
Μα βεβαίως και θα γινόταν, από τη στιγμή που κανένας δεν είναι οικονομικά αυτόνομος με συνέπεια να μην αγωνίζεται πλέον, αλλά να εργάζεται για τους διάφορους keep on walking.
Money talks, shit walks.
Πάρτε για παράδειγμα budgets:
McLaren : $400m
Toyota : $393m
Honda : $382m
BMW : $378m
Ferrari : $329m
Renault : $300m
Red Bull : $201m
Williams : $134m
Super Aguri: $95m
Midland : $75m
Toro Rosso : $66m
Τα πάντα, σε όλους τους τομείς της ζωής μας έχουν καταληφθεί από το χρήμα και την εύκολη και αποδοτικότερη λύση για την επικράτηση, την τεχνολογία.
Δεν υπάρχει άνθρωπος, ψυχή, πάθος τπτ...
Προσοχή: Demolition Man, Total Recall, The Fifth Element, Blade Runner, Judge Dredd βρίσκονται ante portas.
Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα ήταν ο αλόνσο, κίμι, σουμάχερ κλπ αν υπήρχαν ταχύτητες κα στα αυτοκίνητά τους?
Νομίζα πάντως ότι τα forums ήταν τα τελευταία αγνά προπύργια, ότι πληρούσαν την έννοια του ίντερνετ.
Και ως επί τω πλείστον είναι.
Μερικοί που φαντάζονται ότι εδώ γίνεται Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός επλανήθησαν big time.
Διάβασα όλα τα ποστς και 90% ήταν καλόπιστη, τεκμηριωμένη κριτική και απέπνεε την αγωνία των αγνών εραστών της, έστω και μέσω TV, όποιας ανδρεναλίνης πλέον έχει απομείνει στη F1. Των οπαδών-ανταγωνιστών των κόκκινων, ασημί, πράσινων... Και οδηγούσαν στη βελτίωση της παρουσίασής της, ώστε να ανέλθει στο επίπεδο του σχολιασμού.
Αυτό κυνηγάω και εγώ με τα ποστς μου και ελπίζω να συμβάλλω.
Αλλά θεωρώ πώς ό Τ.Π., από τη στιγμή που άνοιξε το τόπικ, τουλάχιστον, ωφείλει να απαντάει.
Μεγαλοποιάστηκε φαίνεται. Ανέβηκε επίπεδο. Τον φαντάζεστε τώρα να συνδιαλέγεται με την πλέμπα?? Απαπάπαπα Τσ τσ τσ
Τάκη pls answer
Ελπίζω σε καμιά παθιασμένη απάντηση.
Υ.Γ.- Τώρα, ειλικρινά, νομίζετε ότι αξίζει ένα τόσο μεγάλο τόπικ μόνο και μόνο για την χωρίστρα του Τ.Π.???
- Ποιό θα είναι το μέλλον της F1 next year?
Μάλλον last year. Κανένας δεν θα ενδιαφέρεται.
Πρόταση: Ας ανοιχθεί ένα τέτοιο τόπικ._
Με ειλικρινή εκτίμηση προς όλους σας...
-
Εχοντας διαβασει σχεδον ολο το τοπικ εχω παρατηρησει μια ομοιοτητα στις αποψεις γενικα οτι υπαρχει προβλημα μεταδοσης των αγωνων τοσο σε επιπεδο παρουσιασης οσο και σταθμου ελεω διαφημισεων.
Η αποψη μου ειναι οτι οι παρουσιαστες αυτοι ειναι αυτο μπορουν και αυτο κανουν τωρα αν ο τακης ανοιξε το τοπικ αυτο δεν νομιζω οτι το ανοιξε για να παρει ιδεες για τον τροπο μεταδοσης αλλα για να βρισκομαστε σε δουλεια οσο για τον αλφα αν μπορουσε να βαζει μονον διαφημισεις χωρις αγωνα η καλυτερη του.αυτα -
Ο χρήστης branson έγραψε:
Εχοντας διαβασει σχεδον ολο το τοπικ εχω παρατηρησει μια ομοιοτητα στις αποψεις γενικα οτι υπαρχει προβλημα μεταδοσης των αγωνων τοσο σε επιπεδο παρουσιασης οσο και σταθμου ελεω διαφημισεων.
Η αποψη μου ειναι οτι οι παρουσιαστες αυτοι ειναι αυτο μπορουν και αυτο κανουν τωρα αν ο τακης ανοιξε το τοπικ αυτο δεν νομιζω οτι το ανοιξε για να παρει ιδεες για τον τροπο μεταδοσης αλλα για να βρισκομαστε σε δουλεια οσο για τον αλφα αν μπορουσε να βαζει μονον διαφημισεις χωρις αγωνα η καλυτερη του.αυταΗ απλότητα της μεγαλοφυϊας.
Αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ.+1 από μένα.
Αντίο άλφα, κε Τάκη
-
Ο χρήστης branson έγραψε:
τωρα αν ο τακης ανοιξε το τοπικ αυτο δεν νομιζω οτι το ανοιξε για να παρει ιδεες για τον τροπο μεταδοσης αλλα για να βρισκομαστε σε δουλειαΣοβαρα ε; Να μη σε απασχολουμε τοτε αγαπητε, μπορεις να μην το διαβαζεις.
Μεγαλοποιάστηκε φαίνεται. Ανέβηκε επίπεδο. Τον φαντάζεστε τώρα να συνδιαλέγεται με την πλέμπα?? Απαπάπαπα Τσ τσ τσ
Το εκανε 100 σελιδες και κατι χρονια τωρα, λες να ειναι προσφατο γιατρε;
Διάβασα όλα τα ποστς και 90% ήταν καλόπιστη, τεκμηριωμένη κριτική
...οδηγούσαν στη βελτίωση της παρουσίασής της, ώστε να ανέλθει στο επίπεδο του σχολιασμού. Αυτό κυνηγάω και εγώ με τα ποστς μου και ελπίζω να συμβάλλω.
Ποτέ πραγματικός γνώστης του θέματος δεν παρασύρεται σε 'εξυπναδίστικα' ή ειρωνικά σχόλια.
Τώρα, ειλικρινά, νομίζετε ότι αξίζει ένα τόσο μεγάλο τόπικ μόνο και μόνο για την χωρίστρα του Τ.Π.???
Αντίο άλφα, κε Τάκη
Μερικες φορες η ζωη ειναι μια μεγαλη ειρωνια ε;
-
Δεν καταλαβα γιατι αυτη η ειρωνια ΜΕΓΙΣΤΕ.
-
Μεγιστος ή οχι τις ειρωνιες νομιζω τις αρχισες εσυ και μαλιστα εκ του ασφαλους απο τη στιγμη που ο ΤΠ δε διαβαζει το φορουμ πλεον.
-
Ο χρήστης thund3r έγραψε:
**ΖΗΤΩ Η Α1**
Χμμμ άρχισε το Α1 και δεν το πήρα χαμπάρι;;; Μήπως, λέω μήπως, είδε κανείς τον sprint race (της Κυριακής) από το πρωτάθλημα GP2 στην Κων/πολη;;
'Ηταν ένας απίστευτος αγώνας, με απίστευτες προσπεράσεις, μπλοκαρίσματα και αγωνία. Σχεδόν σαν ένα MotoGP με Formula V8 αντί για bikes!
Ο,τι και να πω θα είναι λίγο. Απλα βρείτε τον σε torrent και θα ξεχάσετε τα πάντα περί F1.
-
Φίλε avel, τα λες ολόσωστα.
Δείτε τον αγώνα του GP2 στην Istanbul, στην ίδια πίστα που τρέχει και η F1 να σας βγουν τα μάτια. Μάχες σε ΚΑΘΕ σημείο της πίστας, όχι μόνο σε απότομα φρένα και γενικά πολύ μακελειό. Τα παιδιά είναι λίγο ταλιμπάν, βέβαια, και πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον, αλλά πιστεύω ότι αν π.χ. έτρεχαν οι οδηγοί της F1 στα ίδια αυτοκίνητα, θα είχαμε λιγότερα τρακαρίσματα.
Εν πάσει περιπτώσει, το GP2 δείχνει το δρόμο και η F1 πρέπει να διδαχθεί από αυτό. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μεγιστος ή οχι τις ειρωνιες νομιζω τις αρχισες εσυ και μαλιστα εκ του ασφαλους απο τη στιγμη που ο ΤΠ δε διαβαζει το φορουμ πλεον.Μπορεις να μου υπογραμισεις σε παρακαλω το σημειο που θεωρεις οτι ηταν ειρωνικο γιατι αρχιζω και αμφιβαλω για τα ελληνικα μου?
Και δευτερον γιατι αυτος ο εκνευρισμος? αναφερθηκε πουθενα το ονομα σου?ειρωνευτηκα καποιο σχολιο σου?Στο τοπικ αυτο γινεται κριτικη στους παρουσιαστες και στον σταθμο εσυ που κολλας με αυτο τον απαραδεκτο τροπο που φερθηκες σε εμενα και στον αλλο δεν καταλαβα..
Ελπιζω να μην συνεχισεις αυτη την πρακτικη σε γραφομενα μου γιατι ειναι κριμα να αρχισουμε την γνωριμια με αυτον τον τροπο .Αλλωστε εγω μπηκα για να εκφρασω την αποψη μου και την αγωνια μου για κατι του οποιου ειμαστε ολοι οπαδοι φανταζομαι και οχι να δεχομαι τετοιες επιθεσεις και μαλιστα απο μελη που ποτε δεν εθιξα.
Περιμενω μια πειστικη εξηγηση.
Μεταδόσεις F1, σχολιασμός και κάλυψη