-
Κατι σε υπηρεσιακό κρατικό όχημα μου κάνει...ή της Ασφάλειας....
-
Λίγο άσχετο αλλά μου δημιουργήθηκε η απορία σήμερα και είπα να ρωτήσω.
Είδα σήμερα στα Χανιά mondeo του 17 ή 18 το οποίο είχε τις παλιές μικρές πινακίδες σαν αυτές που είχαμε μέχρι το 2004 χωρίς το GR.
ΗΚΖ - ****
Γνωρίζει κανείς πως γενεν αυτό;
Μπλε σκούρο και γυαλισμένο μήπως;
-
Λευκό.
-
Γεια χαρά
Σκέφτομαι να αγοράσω το focus 1.0 155 και ήθελα να ρωτήσω από αξιοπιστία κινητήρα πως είναι με αγχόνη λίγο κατι που ακούω για τουρμπίνες και καπάκια.
-
Δεν ειναι εγκλημα να παρεις φορδ. Πολυ καλη αποδοση ιππων ανα κ.εκ. αλλα για να σου βγαλει χλμ πολλα θα πρεπει που και που να το ξεμπουκωνεις. Δεν εννοω στα φαναρια. Απο την αλλη κανενα αυτοκινητο δε πρεπει να το οδηγουμε σαν να ηταν διχως αυριο. Οι κινητηρες εχουν περασει πλεον στην εφηβεια και με καταλληλη συμπεριφορα και συντηρηση μπορουν να βγαλουν πολλα χλμ. Αν ποτε ειχες μηχανη μαθε να το οδηγας σαν και αυτη. Εννοω στο φρεναρισμα και τις επιταχυνσεις κατα την προσπεραση κλπ.
-
-
Απ' όσα έχουν πει μέχρι τώρα όχι δεν θα έρθει.
-
Ξέρουμε αν το Bronco sport θα έρθει Ευρώπη?
Αυτό είναι Ford! δεν καταλαβαίνω γιατί παίρνουμε όλα τα ξενέρωτα Ευρώπη (Seltos/Venue κ.α)
Αυτός κάνει πολύ ωραίες παρουσιάσεις, τον βλέπω που και που.
-
Τέλειο είναι... Μ αρέσει πολύ.
-
Nαι πολύ καλό φαινεται.Για να δουμε.Το κανονικο Bronco θα έρθει?
-
Κανένα Bronco δε θα έρθει. Μόνο Αμερική.
-
Ρε παιδιά, εδώ και καμιά δεκαριά μέρες, το Google Chrome μού εμφανίζει μέσα στο φόρουμ, ένα κάρο διαφημίσεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά τι διαφημίσεις; Άκρως πρόστυχες και σιχασιάρικες: Ford Explorer plug-in, το μαμούθ των 85.000 ευρώ! Με μπαταρία για 40-50 χιλιόμετρα και μετά 25 λίτρα στα 100. Έτσι για να γουστάρουμε!
Σας το κάνει κι εσάς; Μιλάμε για παντού και πάντα. Και να πεις ότι έχω μπει ποτέ μου να το περιεργαστώ, ώστε να με πάρει χαμπάρι; Ποτέ!
-
Κοιτάω VItara και Duster και βγάζεις τον Γολιάθ; Δε βγάζει καθόλου τα μικρά, ούτε κανένα άλλο τζιπ, μόνο αυτό.
-
Αμα κοιτας διάφορα SUV , τι περιμενεις να σου βγαλει? Καλσον?
Βαλε AdBlock
-
Κοιταγες και κατι Κινεζικα ειδα σε αλλο θεμα . Δεν μπηκα να δω ποσο μεγαλα ειναι. Αλλά μαλλον εξαρταται και τι διαφημισεις εχει διαθεσιμες να σου πρoτεινει η google
-
Κοιτάω VItara και Duster και βγάζεις τον Γολιάθ; Δε βγάζει καθόλου τα μικρά, ούτε κανένα άλλο τζιπ, μόνο αυτό.
Και εμένα αυτό μου βγάζει! Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.
Πριν μου έβγαζε το Puma πάντως συνέχεια.
-
Ρε παιδιά, εδώ και καμιά δεκαριά μέρες, το Google Chrome μού εμφανίζει μέσα στο φόρουμ, ένα κάρο διαφημίσεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Αλλά τι διαφημίσεις; Άκρως πρόστυχες και σιχασιάρικες: Ford Explorer plug-in, το μαμούθ των 85.000 ευρώ! Με μπαταρία για 40-50 χιλιόμετρα και μετά 25 λίτρα στα 100. Έτσι για να γουστάρουμε!
Σας το κάνει κι εσάς; Μιλάμε για παντού και πάντα. Και να πεις ότι έχω μπει ποτέ μου να το περιεργαστώ, ώστε να με πάρει χαμπάρι; Ποτέ!
Ναι και σε μένα το βγάζει πάνω σε ένα λόφο να αγναντεύει τη θέα. Και γενικά μου βγάζει μόνο διαφημίσεις ford εδώ και 2 μήνες με το 0,99% επιτόκιο.Ολο του λέω πως αν αγοράσω με δάνειο θα πάρω ford αλλά εκεί επιμένει δε σταματά τη διαφήμιση.
-
dimsabas wrote:
Ναι και σε μένα το βγάζει πάνω σε ένα λόφο να αγναντεύει τη θέα. Και γενικά μου βγάζει μόνο διαφημίσεις ford εδώ και 2 μήνες με το 0,99% επιτόκιο.Ολο του λέω πως αν αγοράσω με δάνειο θα πάρω ford αλλά εκεί επιμένει δε σταματά τη διαφήμιση.
Χαχα! Η πλάκα είναι όταν έλεγαν ότι η Peugeot πουλάει λόγο promotion και ταυτόχρονα όταν τα διάβαζα αυτά έβλεπα παντού Puma!
Λες και οι εταιρείες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα.
-
Και εμένα με έχει σκίσει η διαφήμιση με το Explorer. Νομίζει ότι λεφτά υπάρχουν.... ή θα κοίταζα κανά Peugeot και θέλει να με βάλει στον ίσιο δρόμο..
-
Πάντως το ST explorer (όχι ST Line) στην Αμερική είναι όνειρο!
FORD FORUM