-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μιας και οι Cayenne είναι 'λίγες' πλέονhttp://www.autotriti.gr/_NEA/preview_ne ... A_ID=26244
θα το πάρει κανείς και θα διαμαρτύρεται μετά γιατί δεν χωράει στο Κολωνάκι? όπως έκανε μια συμπαθής 40αρά πριν από μερικές ημέρες φράζοντας όλο το κολωνάκι επειδή το XC90 της δεν χώραγε να περάσει ανάμεσα απο δύο παρκαρισμένα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
θα το πάρει κανείς και θα διαμαρτύρεται μετά γιατί δεν χωράει στο Κολωνάκι? όπως έκανε μια συμπαθής 40αρά πριν από μερικές ημέρες φράζοντας όλο το κολωνάκι επειδή το XC90 της δεν χώραγε να περάσει ανάμεσα απο δύο παρκαρισμέναΣυγνώμη, αλλά αν κάποιος φταίει είναι τα παράνομα παρκαρισμένα που κλείνουν το δρόμο και οχι το XC90
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
θα το πάρει κανείς και θα διαμαρτύρεται μετά γιατί δεν χωράει στο Κολωνάκι? όπως έκανε μια συμπαθής 40αρά πριν από μερικές ημέρες φράζοντας όλο το κολωνάκι επειδή το XC90 της δεν χώραγε να περάσει ανάμεσα απο δύο παρκαρισμένα
Συγνώμη, αλλά αν κάποιος φταίει είναι τα παράνομα παρκαρισμένα που κλείνουν το δρόμο και οχι το XC90
Δεν ήταν παράνομα παρκαρισμένα.... όπως οι φορτηγαντζήδες και οι σκουπιδιάρηδες έτσι και οι SUVήδες πρεπει να αποφεύγουν κάποια στενά στο κέντρο των πόλεων γιατί απλά δεν χωράνε τι να κάνουμε τώρα.....
Αυτό με τα 190 με Santa Fe το αναφέραγιατί από πίσω κρύβει αίσθηση ασφάλειας και αγνοια κινδύνου.
-
190 με Santa Fe;;;;;;;;;;
Καθαρή αυτοκτονία... και μετά λένε πως σκοτώνονται στην Ελλάδα...
Ηρεμα βρε παιδιά με τα φορτηγάκια.. Πάρτε ένα αμάξι για ασφάλεια.
-
Μα, βρε sado, αφού οι άνθρωποι είναι ΑΣΧΕΤΟΙ από Φυσική! Νομίζουν πως, όσο πιο βαρύ, τόσο πιο ασφαλές!
-
Προσωπικα δε νομιζω οτι περασε η μοδα των SUV. Η λυση για τα περισσοτερα απο αυτα ειναι μια: Πετρελαιοκινητηρες υψηλης αποδοσης και χαμηλης καταναλωσης!
Ετσι θα ειναι σε θεση να περασουν με ευκολια τις οποιες προδιαγραφες ρυπων -
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
......θα πάρω (ελπίζω) ενα μεγάλο τζίπ (Τoyota LC, Nissan Patrol).Και μην φανταστείτε οτι εχω καμιά μεγάλη οικονομική άνεση.Δόσεις θα βάλω.Αλλά θα το πάρω γιατί στο κάτω-κάτω γουστάρω.Kαι όμως κάποιοι κομπλεξικοί θα με βλέπουν στο δρόμο και θα λένε 'Κοίτα την ψωνάρα'.
Και δεν θα με ξέρουν καν !!!
Και καλά θα σου κάνουν...
Και δεν θα είναι αυτοί κομπλεξικοί αλλά εσύ που θα πάρεις ένα τεράστιο όχημα για να κινήσε στα δρομάκια της Κρήτης.
Είναι ανάγκη να πάρεις αυτοκίνητο 3 τόνων για να μπορείς να κινη8είς εκτός δρόμου??? Τα υπόλοιπα SUV των 30Κ δε σε φτάνουν???
Αυτούς με τις Cayenne, τα Χ5 και τα λοιπά τερατουργήματα πρέπει να τους παίρνουν με τις πέτρες!!!
http://www.fuh2.com/ -
Καποιος ειπε για 'κομπλεξισμο εναντιων των suv' ή καπως ετσι.
Δηλαδη το sportage μου ειναι ισα κι ομοια με το 3λιτροΧ5-volvo-range rover -κ.λ.π. κ.λ.π. των 100-130 χιλιάδων, που θα πάρει ενας με leasing στο ονομα της εταιρεια του?
Ωρε χαϊλικια ο ματρακας!!!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Êáé êáëÜ èá óïõ êÜíïõí...
Êáé äåí èá åßíáé áõôïß êïìðëåîéêïß áëëÜ åóý ðïõ èá ðÜñåéò Ýíá ôåñÜóôéï ü÷çìá ãéá íá êéíÞóå óôá äñïìÜêéá ôçò ÊñÞôçò.
Åßíáé áíÜãêç íá ðÜñåéò áõôïêßíçôï 3 ôüíùí ãéá íá ìðïñåßò íá êéíç8åßò åêôüò äñüìïõ??? Ôá õðüëïéðá SUV ôùí 30Ê äå óå öôÜíïõí???
Áõôïýò ìå ôéò Cayenne, ôá ×5 êáé ôá ëïéðÜ ôåñáôïõñãÞìáôá ðñÝðåé íá ôïõò ðáßñíïõí ìå ôéò ðÝôñåò!!!
http://www.fuh2.com/Âñå ðáéäéá. Ï êáèÝíáò áãïñÜæåé áõôü ðïõ ôïõ áñÝóåé êáé ðïõ áíôÝ÷åé ç ôóÝðç ôïõ. Ãéá ôïõò õðüëïéðïõò êïëïêõèüðéôá.
ÕÃ.
Áò ðïýìå ïôé ãéá ôïõò åëëçíéêïýò äñüìïõò ôï ìåôá÷åéñéóìÝíï MIRAFIORI ìïõ åßíáé õðåñáñêåôü.Ïðüôå üðïéïò äßíåé ðåñéóóüôåñá ëåöôÜ -ðÜíù áðï 600 åõñþ- ãéá áãïñÜ áõôïêéíÞôïõ, åßíáé êïìðëåîéêüò. -
Ωχ... είμαι κομπλεξικός!
-
Και δεν θα είναι αυτοί κομπλεξικοί αλλά εσύ που θα πάρεις ένα τεράστιο όχημα για να κινήσε στα δρομάκια της Κρήτης.
Είναι ανάγκη να πάρεις αυτοκίνητο 3 τόνων για να μπορείς να κινη8είς εκτός δρόμου??? Τα υπόλοιπα SUV των 30Κ δε σε φτάνουν???Οχι δεν με φτάνει.Θέλω να βάζω μέσα την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να πηγαίνουμε εκδρομές.Δυστυχώς τα τζιπ των €30Κ είναι μάλλον μικρά.
Επίσης θέλω να μπορώ να σύρω ενα trailer και να μην σκέφτομαι αν μπορώ να το κάνω με άνεση (βλέπε ρίξιμο σκάφους απο κατσάβραχα και αμμουδιές) επειδή το τζιπ θα είναι αδύναμο.
Δεν το θέλω για να κινούμαι στα δρομάκια της πόλης, αλλά στα εκτός.Και φυσικά εκεί χωράει άνετα.
Και τέλος θέλω και ενα τζιπ το οποίο να έχει και κάποια ποιότητα κατασκευής και άνεσης καθώς και εξοπλισμού.
Αν ολα αυτά τα βρίσκεις σε κάποιο τζιπ που κοστίζει μέχρι €30Κ ευχαρίστως να ακούσω τις προτάσεις σου.
Με την ίδια λογική την ίδια δουλειά που κάνει το SEICENTO την κάνει και η ΒΜW 730, ή η ALFA GTA, ή η TOYOTA COROLLA, κλπ.Αρα οσοι οδηγούν οτιδήποτε άλλο εκτός SEICENTO είναι ψωνάρες.Σωστά ?
Οσο για το κομπλεξικός που είπα, νομίζω οτι υπήρξα σαφέστατος.Δεν είπα οτι οσοι δεν γουστάρουν τα SUV είναι κομπλεξικοί.Είπα οτι κάποιοι απο αυτούς είναι.Και στην τελική τέτοιους κομπλεξισμούς δεν βλέπουμε μόνο στα αυτ/τα.Βλέπουμε σε κάθε καταναλωτικό προιόν με μεγάλο εύρος τιμών.
Και φυσικά δεν αντιλέγω οτι και κάποιοι που παίρνουν τζιπ, μπορεί να το κάνουν για πουλ μουρ.Oχι όμως ΟΛΟΙ.Η δική μου ανάγκη για τέτοιο όχημα, εχει προκύψει αρκετά μετά που πήρα ενα 'normal' αυτοκίνητο και εχω καταλήξει (?) σε κάποια μοντέλα μετά απο πολυυυυυυυύ ψάξιμο, το οποίο συνεχίζεται ακόμα.
Αυτό που λέω, είναι οτι η σχέση SUV,ΤΖΙΠ=ΨΩΝΙΟ δεν ισχύει πάντα.
Ευχαριστώ.
-
Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τους πραγματικούς λόγους που αρκετά άτομα είναι κατά των SUV's. Περισσότερα απο τα επιχειρήματα που έχω διαβάσει κατα καιρούς στο forum εστίαζαν σε θέματα όπως οτι τα SUV είναι μεγάλα, καταναλώνουν βενζίνη, δεν είναι ασφαλή.
Η πραγματικότητα όμως είναι οτι αρκετά απο τα SUV είναι πολύ μικρότερα απο ένα συμβατικό όχημα, μερικά καταναλώνουν πολύ λιγότερο απο αυτοκίνητα με turbo για παράδειγμα και πολλά είναι αρκετά πιο ασφαλή απο διάφορα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Καταλήγω λοιπόν να συμφωνώ με την άποψη αρκετών που θεωρούν οτι μερικοί εκ των οποίων είναι ενάντια στα οχήματα αυτά είναι επειδή δεν τους ανήκουν . Ίσως το εκφράζω λάθος (ζητω συγνώμη αλλά δεν ξέρω πώς να το εκφράσω καλύτερα), αλλά είναι το ίδιο feeling Που παίρνω απο άτομα στην Ελλάδα όταν τους λέει οτι κάποιος έχει ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο.
Άν κάποιος αναφέρει οτι έχει ενα μεγάλο σε μήκος αυτοκίνητο θα του πούνε:
Και που θα το παρκάρεις;
Άν είναι μεγάλου κυβισμού:
Μα αυτοό καίει πολύ!
Άν είναι SUV:
Όλα όσα ΄εχουν αναφερθεί παραπάνω..Πάντα θα υπάρχει κάτι να πούνε μερικοί για κάτι που δεν μπορούν έυκολα να αποκτήσουν.
Μέσα μου πιστεύω οτι άν ήταν φθηνά αυτοκίνητα ένα μεγάλο μέρος αυτών που είναι αρνητικοί, θα τα αγόραζαν.
Δεν είναι τυχαίο οτι δεν θα ακούσει κάποιος τα ίδια επιχειρήματα σε χώρες όπου ένα SUV είναι φθηνό.Τα SUV φτιάχτηκαν για κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς και δεν νομίζω κανένας τους να ήταν να κάνει επίδειξη ο ιδιοκτήτης τους. Είναι άτομα που τα αγοράζουν γιατί τους χρειάζονται και επειδή δεν μπορούμε να κρίνουμε τους λόγους που κάποιος αγόρασε κάτι , νομίζω είναι λάθος να τον κατακρίνουμε. Είναι άτομα γιατι τα αγοράζουν γιατί απλά τους αρέσει να τα έχουν. Ούτε αυτό είναι κακό. Άν αγοράζαμε αυτοκίνητα καθαρά και μόνο για πολύ βασικές ανάγκες μέσα σε μία πόλη δεν θα υπήρχε αυτή η ποικιλία που έχουμε σημέρα απο φθηνά μικρά, μεγάλα πολυτελή, αγωνιστικά, SUV, etc..
Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό,
Δημήτρης -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Και καλά θα σου κάνουν...
Είναι ανάγκη να πάρεις αυτοκίνητο 3 τόνων για να μπορείς να κινη8είς εκτός δρόμου??? Τα υπόλοιπα SUV των 30Κ δε σε φτάνουν???
Αυτούς με τις Cayenne, τα Χ5 και τα λοιπά τερατουργήματα πρέπει να τους παίρνουν με τις πέτρες!!!
http://www.fuh2.com/Παιδιά είχα γεμίσει το post μου smilies για να μη με παρεξηγήσετε...
Αν κρίνω από τις απαντήσεις σας, σχεδόν το κατάφερα...
Όσο για την απορία του Johnkok η απάντηση είναι μία.
Subaru Forester. -
τα suv σε περιπτωση συγκρουσης κανουν πολυ μεγαλη ζημια εκει που θα πεσουν (αλλο οχημα ή οτιδηποτε) λογο του βαρους τους. επισης κρατανε λιγοτερο, φρεναρουν δυσκολετερα.
δεν διαφωνω με τα suv. οποιος θελει, ας παρει (αρκει να ναι που και που λασπωμενο )
αλλα μην λεμε οτι ειναι το ιδιο ασφαλη -
Α μπράβο! Το τζιπ και το 'SUV' είναι για να λασπώνεται, να χώνεται τρελά σε χώματα και κατσάβραχα, εκεί που εγώ με το απλό μου ΙΧ δεν τολμάω να πάω.
Δεν είναι για να μου το επιδεικνύει ο κάθε φλώρος απαστράπτον στην καφετέρια! Είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Αυτό ας το χωνέψουν όλοι.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω καταλάβει τους πραγματικούς λόγους που αρκετά άτομα είναι κατά των SUV's. Περισσότερα απο τα επιχειρήματα που έχω διαβάσει κατα καιρούς στο forum εστίαζαν σε θέματα όπως οτι τα SUV είναι μεγάλα, καταναλώνουν βενζίνη, δεν είναι ασφαλή.Η πραγματικότητα όμως είναι οτι αρκετά απο τα SUV είναι πολύ μικρότερα απο ένα συμβατικό όχημα, μερικά καταναλώνουν πολύ λιγότερο απο αυτοκίνητα με turbo για παράδειγμα και πολλά είναι αρκετά πιο ασφαλή απο διάφορα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.
Καταλήγω λοιπόν να συμφωνώ με την άποψη αρκετών που θεωρούν οτι μερικοί εκ των οποίων είναι ενάντια στα οχήματα αυτά είναι επειδή δεν τους ανήκουν . Ίσως το εκφράζω λάθος (ζητω συγνώμη αλλά δεν ξέρω πώς να το εκφράσω καλύτερα), αλλά είναι το ίδιο feeling Που παίρνω απο άτομα στην Ελλάδα όταν τους λέει οτι κάποιος έχει ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο.
Άν κάποιος αναφέρει οτι έχει ενα μεγάλο σε μήκος αυτοκίνητο θα του πούνε:
Και που θα το παρκάρεις;
Άν είναι μεγάλου κυβισμού:
Μα αυτοό καίει πολύ!
Άν είναι SUV:
Όλα όσα ΄εχουν αναφερθεί παραπάνω..Πάντα θα υπάρχει κάτι να πούνε μερικοί για κάτι που δεν μπορούν έυκολα να αποκτήσουν.
Μέσα μου πιστεύω οτι άν ήταν φθηνά αυτοκίνητα ένα μεγάλο μέρος αυτών που είναι αρνητικοί, θα τα αγόραζαν.
Δεν είναι τυχαίο οτι δεν θα ακούσει κάποιος τα ίδια επιχειρήματα σε χώρες όπου ένα SUV είναι φθηνό.Τα SUV φτιάχτηκαν για κάποιους συγκεκριμένους σκοπούς και δεν νομίζω κανένας τους να ήταν να κάνει επίδειξη ο ιδιοκτήτης τους. Είναι άτομα που τα αγοράζουν γιατί τους χρειάζονται και επειδή δεν μπορούμε να κρίνουμε τους λόγους που κάποιος αγόρασε κάτι , νομίζω είναι λάθος να τον κατακρίνουμε. Είναι άτομα γιατι τα αγοράζουν γιατί απλά τους αρέσει να τα έχουν. Ούτε αυτό είναι κακό. Άν αγοράζαμε αυτοκίνητα καθαρά και μόνο για πολύ βασικές ανάγκες μέσα σε μία πόλη δεν θα υπήρχε αυτή η ποικιλία που έχουμε σημέρα απο φθηνά μικρά, μεγάλα πολυτελή, αγωνιστικά, SUV, etc..
Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό,
ΔημήτρηςΦιλε Δημητρη, απο το λιγο που σε ξερω απο δω μεσα στο φορουμ σε εκτιμω κ σεβομαι τις αποψεις σου. Αλλα μηπως εχεις παρεξηγησει μερικα πραγματα; Ας τα παρουμε με τη σειρα. Λεω πχ εγω οτι τα suv δεν ειναι αρκετα ασφαλη. Για ποιον ομως, ξερεις; Για μενα καταρχην, τον ετερο εμπλεκομενο σε τροχαιο με suv, οχι τον κατοχο του! Η παθητικη κ ενεργητικη ασφαλεια των suv, μια κ δεν εχω προθεση να αποκτησω ποτε, λιγο με απασχολει. Αυτο που με απασχολει ομως ειναι οτι ο προφυλακτηρας ενος suv φτανει περιπου εκει που τελειωνει η λαμαρινα της πορτας μου κ αρχιζει το παραθυρο. Οποτε αν ενα τετοιο οχημα με εμβολησει απο αριστερα, το κεφαλι μου θα βρεθει καπου μεταξυ βεντιλατερ κ κυλινδροκεφαλης!
Συνεχιζω. Λες οτι αρκετα suv ειναι κ μικροτερα κ οικονομικοτερα σε καταναλωση απο τα συμβατικα ΙΧ. Μηπως βασιζεσαι σε αμερικανικα standards; Γιατι εγω πιστευω οτι ισχυει το αντιθετο, τουλαχιστον για την Ελλαδα του Punto, του Yaris κ του 106 (για να μην πω του Atos, του Matiz κ του Sei..).
Οσων αφορα τον ισχυρισμο σου για την αντιθεση στα suv που πηγαζει απο φθονο επειδη ειναι ακριβα κτλ. Προσωπικα ζηλευω (με την καλη εννοια, οχι μνησικακα!) κ το λεω ευθεως, αυτον που εχει Μ3, γιατι μου αρεσουν τα γρηγορα αυτοκινητα, αλλα σε καμια περιπτωση αυτον που εχει Χ5! Αρα δεν πιστευω οτι τιθεται θεμα κομπλεξισμου προς τους κατοχους ακριβων αυτοκινητων. Κ στην τελικη νομιζω οτι καποιος που ειναι λατρης του off-road, με τα χρηματα ενος Χ5 μπορει να παρει ανετα ενα καλο οικογενειακο για εντος δρομου/πολης χρηση κ ενα καθαροαιμο τζιπ για εκτος κ να κανει καλυτερα τη δουλεια του στην καθε περιπτωση. Εγω αυτο θα εκανα αλλα κουμαντο στην τσεπη κ στα θελω του καθενος δεν μπορει να κανει κανεις κ ετσι πρεπει. Αν καποιος πιστευει οτι ειναι πιο πρακτικο για εκεινον ενα Maverick απο οποιοδηποτε μικρομεσαιας κατηγοριας αυτοκινητο, ακομα κ οταν ψαχνει να παρκαρει στην Καλλιθεα ή στα Πατησια πχ, εμενα μου περισσευει, αρκει να μην δυσχεραινει τη δικη μου -οδηγικη- ζωη. Αυτες ειναι οι προσωπικες μου αποψεις στο θεμα κ δεν εκφραζομαι εκ μερους ολων οσων δεν ειναι υπερ των suv για τους χ-ψ λογους αλλα -θελω να- πιστευω οτι κινουνται πανω σε αυτον αξονα πανω-κατω κ οχι σε εκεινο του κομπλεξισμου κ του φθονου. -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν είναι για να μου το επιδεικνύει ο κάθε φλώρος απαστράπτον στην καφετέρια! Είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Αυτό ας το χωνέψουν όλοι.Γιατί? Ζηλεύεις?
-
Τελικα οσοι ενοχλουνται απο τα SUV δεν τους 'πειραζουν' τα φτυνα sportage ( τωρα πρεπει να λεω παλιο) terios - Mitsu - Pinin κ.λ.π. αλλα 'ζοριζονται' με τα ακριβα.
Ε ναι λοιπον συμφωνω μαζι τους. Τι το θες το Χ5 αφου το περισσοτερο χωμα που θα πατησει ειναι αυτο στο γιαπι της νεο-ανεγυρωμενης υπερ-βιλας.
-
Δεν είναι δυνατόν να ζηλέψω τον κάθε φλώρο που πήρε ένα SUV για να περιφέρει το ασήμαντο 'εγώ' του. Είμαι αρκετά ώριμος πια για να κρίνω τον άνθρωπο από το τι είναι ο ίδιος και πώς συμπεριφέρεται, δεν με θαμπώνουν τα υλικά αγαθά. Λυπάμαι το φουκαρά που θα βρεθεί στο διάβα του SUV όταν το θηρίο δεν θα καταφέρει να φρενάρει και θα εμβολίσει αυτοκίνητο ή πεζό.
Όπως ΔΕΝ ζηλεύω τον πιτσιρικά που πήρε ένα υπεργρήγορο αυτοκίνητο, αλλά δεν έχει τα χέρια να το πάει (οπότε ή πάνε χαμένες οι δυνατότητες του αυτοκινήτου - όχι ότι εγώ έχω τα σούπερ χέρια - ή γίνεται όπλο μαζικής καταστροφής). Όπως ΔΕΝ ζηλεύω το μικροαστό που πούλησε ένα χωράφι κι αγόρασε το βασικό μοντέλο της 'μερσενντέ' και αρχίζει να φέρεται λες κι όλος ο δρόμος είναι δικός του, γιατί νομίζει ότι έγινε κάποιος.
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι Έλληνες πάντα πίστευαν στο μέτρο. Τα SUV αποτελούν την υπέρβαση του μέτρου και το απόλυτο ΔΗΘΕΝ. Δες ποιοι τ'αγοράζουν. Άτομα που επιδιώκουν, με τον όγκο του οχήματος, να επιβληθούν στους άλλους οδηγούς. Είναι αυτή η συμπεριφορά αντάξια του Ελληνικού πολιτισμού; Προφανέστατα ΟΧΙ.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Τελικα οσοι ενοχλουνται απο τα SUV δεν τους 'πειραζουν' τα φτυνα sportage ( τωρα πρεπει να λεω παλιο) terios - Mitsu - Pinin κ.λ.π. αλλα 'ζοριζονται' με τα ακριβα.Ε ναι λοιπον συμφωνω μαζι τους. Τι το θες το Χ5 αφου το περισσοτερο χωμα που θα πατησει ειναι αυτο στο γιαπι της νεο-ανεγυρωμενης υπερ-βιλας.
Ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής, η συμπεριφορά της πλειοψηφίας κατόχων SUV ενοχλεί. Έχω δει κόσμο με Terios, Jimny κλπ να συμπεριφέρεται σαν νεάντερταλ, κι έχω δει ευγενέστατο οδηγό X5. Δεν είναι όμως μόνον η οδηγική συμπεριφορά των κατόχων, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω: είναι και η άσκοπη σπατάλη μετάλλου και καυσίμων. Είναι η υπερβολική και αδικαιολόγητη ρύπανση. Είναι η νοοτροπία 'ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ, ΑΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ'. Μια συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε ανθρώπους και δη σε Έλληνες.
SUV: Μόδα ήταν και πέρασε... Ευτυχώς