-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορεί να ζητήσει βοήθεια από τον Κώστα Απέργη, με τον οποίο ο ΣΧ διατηρεί πολύχρονη φιλία και όπως έχει δηλώσει ο λόγως του Κώστα του Απέργη* αποδεδειγμένα ισοδυναμεί με συμβόλαιο αγγλικών προδιαγραφών*.Μία άλλη λύση θα ήτανε να βρισκότανε ως εκ θαύματος μία απλή πατέντα που θα μείωνε την κατανάλωση 20% με κόστος ~500 ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς πως οι εταιρίες χαλάνε τρις ευρώ για κλάσμα της μείωσης αυτής μιλάμε για σίγουρη εξασφάλιση.
Επίσης αν όντως έχει χρέη ο ΚΚ μπορεί να πει στους πιστωτές τους πως 'δε ξέρει από αυτά' και είναι συμβολική η παρουσία του στον πλανήτη Γή, οπότε να κόψουν το λαιμό τους.
Πως σας φαίνονται οι ιδέες μου?
Ιδανικες για το κεντρο δηλητηριάσεων. Προκαλουν εμετο.
-
Τις είπα σε πολύ κοντινό μου φίλο που αγόρασε ένα C4 από τον Απέργη*, τις βρήκε πολύ χαριτωμένες
*= (πολύ καλό, το ευχαριστήθηκε τον 1 μήνα πριν του το κατασχέσουν, έδινε δόσεις για 1μιση χρόνο βέβαια μετά)
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε λέει κάτι αυτό. Μπορεί να έχει ακόμα δάνειο για το σπίτι, αλλά και 2 εκατομμύρια στην τράπεζα. Που δε θεωρώ λογικό να έχει κάτι πολύ λιγότερο από το ποσό που λέω, έστω και αν το λέω τελείως στην τύχη.
Ο ίδιος στο blog του αναφέρει (ίσως μεταξύ σοβαρού κι αστείου) ότι αντιμετωπίζει πλέον προσωπικές οικονομικές δυσκολίες και μάλιστα προσφέρεται να εργαστεί part time σαν δημοσιογράφος σε κάποιο άλλο έντυπο...
και?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δε λέει κάτι αυτό. Μπορεί να έχει ακόμα δάνειο για το σπίτι, αλλά και 2 εκατομμύρια στην τράπεζα. Που δε θεωρώ λογικό να έχει κάτι πολύ λιγότερο από το ποσό που λέω, έστω και αν το λέω τελείως στην τύχη.
Ο ίδιος στο blog του αναφέρει (ίσως μεταξύ σοβαρού κι αστείου) ότι αντιμετωπίζει πλέον προσωπικές οικονομικές δυσκολίες και μάλιστα προσφέρεται να εργαστεί part time σαν δημοσιογράφος σε κάποιο άλλο έντυπο...
και?
Ε κ εσυ,τι και.Να κανουμε εναν ερανο για τον δασκαλο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και?
Και αν αποφασίσεις να τον πιστέψεις, καβάντζα δεν διαθέτει. Πόσο μάλλον μερικών εκατομμυρίων που είπαν μερικοί. ΤΙ άλλο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και?
Και αν αποφασίσεις να τον πιστέψεις, καβάντζα δεν διαθέτει. Πόσο μάλλον μερικών εκατομμυρίων που είπαν μερικοί. ΤΙ άλλο;
τον πιστευω, και λοιπον?
-
Τι και λοιπόν. Γράφτηκε ότι είναι Κροίσος. Ο ίδιος λέει το ακριβώς αντίθετο. Απλά παρουσίασα και την δική του μεριά. Τι παραπάνω θες από ένα φόρουμ; Balance statement?
-
Καλά, μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Να έχει κονομήσει τα άπειρα αλλά να χρωστάει ακόμα περισσότερα γιατί ξόδευε περισσότερα από όσα έβγαζε. Αν και το θεωρώ απίστευτα δύσκολο με τα ποσά που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής.
-
Η μπορεί να ισχύει και το σενάριο κάποιος (μέσω της εταιρείας του πάντα) να έχει βγάλει πολλά, αλλα η ίδια η εταιρεία να ειναι υπό το μηδέν και να χρωστά πολλά. Παλιά δεν έτρεχε και τίποτα, έριχναν μια χρεωκοπία στην εταιρία, άλλαζαν μια επωνυμία και φτου κι από την αρχή κι όλα καλά (τα κέρδη μας κέρδη μας και τα χρωστούμενα σε ασφαλιστικά ταμεία, εργαζόμενους, προμηθευτές κτλ στα @@ μας!.....από τους λόγους φυσικά που πήγαμε κατά διαόλου!)). Τώρα όμως έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα και πάει φυλακή μέχρι και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ μιας εταιρείας, όχι απλά ο πρόεδρος της. Σφιξαν τα λουριά και πολύ καλώς κατά την άποψη μου, καιρός ήταν!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μπορεί να ζητήσει βοήθεια από τον Κώστα Απέργη, με τον οποίο ο ΣΧ διατηρεί πολύχρονη φιλία και όπως έχει δηλώσει ο λόγως του Κώστα του Απέργη* αποδεδειγμένα ισοδυναμεί με συμβόλαιο αγγλικών προδιαγραφών*.Μία άλλη λύση θα ήτανε να βρισκότανε ως εκ θαύματος μία απλή πατέντα που θα μείωνε την κατανάλωση 20% με κόστος ~500 ευρώ. Αν σκεφτεί κανείς πως οι εταιρίες χαλάνε τρις ευρώ για κλάσμα της μείωσης αυτής μιλάμε για σίγουρη εξασφάλιση.
Επίσης αν όντως έχει χρέη ο ΚΚ μπορεί να πει στους πιστωτές τους πως 'δε ξέρει από αυτά' και είναι συμβολική η παρουσία του στον πλανήτη Γή, οπότε να κόψουν το λαιμό τους.
+1 όμως
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Η μπορεί να ισχύει και το σενάριο κάποιος (μέσω της εταιρείας του πάντα) να έχει βγάλει πολλά, αλλα η ίδια η εταιρεία να ειναι υπό το μηδέν και να χρωστά πολλά. Παλιά δεν έτρεχε και τίποτα, έριχναν μια χρεωκοπία στην εταιρία, άλλαζαν μια επωνυμία και φτου κι από την αρχή κι όλα καλά (τα κέρδη μας κέρδη μας και τα χρωστούμενα σε ασφαλιστικά ταμεία, εργαζόμενους, προμηθευτές κτλ στα @@ μας!.....από τους λόγους φυσικά που πήγαμε κατά διαόλου!)). Τώρα όμως έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα και πάει φυλακή μέχρι και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ μιας εταιρείας, όχι απλά ο πρόεδρος της. Σφιξαν τα λουριά και πολύ καλώς κατά την άποψη μου, καιρός ήταν!!!Sent from my Neo V using Tapatalk
Σωστά, αυτό που λες ίσχυε παλιά, παλιά όπως λέμε πριν λίγες εβδομάδες. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα (πχ Ελευθεροτυπία).
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ποστάρω μετα απο καιρό που τριγυρνάνε στο μυαλο μου κάποιες σκέψεις σχετικά με δημοσιεύσεις με παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο με το παραπάνω.
Ιmo το μεγαλύτερο πρόβλημα με το φόρουμ είναι ότι έχουν μαζευτεί 2-3 τυπάκια, με διάθεση επιεικώς αχαρου τρολλαρίσματος και 10^6 δημοσιεύσεις και ρυπαίνουν όλα τα threads, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρα.
Ο καθένας μπορεί να έχει ο,τι άποψη θέλει για τον ΚΚ και την προσφορά του. Ή, για το γενικεύσω, για τον οποιονδήποτε. Όπως και εγώ άλλωστε. Οφείλει όμως να την κρατάει για τον εαυτό του ή αν θέλει να συμμετάσχει σε δημόσιο διαλογο, να κινείται μέσα σε κάποια στοιχειώδη πλαίσια. Και σε ο,τι αφορα το παρόν θέμα με την αναστολή δημοσίευσης του περιοδικού που έδινε και εξακολουθει να δινει σε όλους τους φορουμίτες βήμα να εκφράζουν τις απόψεις τους (ακόμη και στην έντυπη μορφή του κάποτε), καποιοι έχουν ξεφύγει. Εντελώς, όμως. Δεν είναι καθόλου στις προθέσεις μου να κάνω μαθήματα moderating,ούτε είναι ο τύπος μου να μιλώ εκ μέρους ενος ιδιότυπου καθωσπρεπισμου, αλλα στο βωμό του ελεύθερου διαλόγου έχω την αίσθηση ότι κάπου χάθηκε το μέτρο. Διατηρω δε την ελπίδα οτι οι φύλακες (όσοι έχουν απομείνει ενεργοί) έχουν γνώση.
Δεν είμαι καθόλου υπερ και της άποψης να καταλήξουμε να κάνουμε διαδικτυακό 'επικήδειο' για τις ΤΕ, τους 4Τ ή τον ίδιο τον ΚΚ. Εξάλλου η προσφορά τους δε διαγράφεται, ούτε αναιρείται. Όπως και να το κάνουμε έχουν μεγαλώσει γενιές Ελλήνων με αυτοκινητική και γενικότερη παιδεία και σε αυτό καποιο ρόλο έχουν παίξει και οι 4Τ και ο εκδότης τους.
Δυστυχως βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που πέρασαν(?) και δεν ακούμπησαν....
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ποστάρω μετα απο καιρό που τριγυρνάνε στο μυαλο μου κάποιες σκέψεις σχετικά με δημοσιεύσεις με παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο με το παραπάνω.Ιmo το μεγαλύτερο πρόβλημα με το φόρουμ είναι ότι έχουν μαζευτεί 2-3 τυπάκια, με διάθεση επιεικώς αχαρου τρολλαρίσματος και 10^6 δημοσιεύσεις και ρυπαίνουν όλα τα threads, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρα.
Μη στεναχωριέσαι. Έχουν δρομολογηθείς εξελίξεις.
-
Δεν ειναι κακο οτι εκφραζονται αυτες οι αποψεις (εναντια στους 4Τ και τον ΚΚ), τις οποιες η διαχειριση του φορουμ, προς τιμη της, φιλοξενει.
Ειναι ενοχλητικο οτι εκφραζονται με τοσο αγενη και ειρωνικο τροπο.
Ειναι αστειο να θελουν οι 'αντιρρησιες' να μας ανοιξουν τα ματια, εμας τους τυφλωμενους φανατικους μουτζαχεντιν του Καββθα, που δεν εχουμε δικη μας κριση και αποψη.
Αυτο ομως που δεν αντεχεται, ειναι η διαρκης επαναληψη, απο τους ιδιους και τους ιδιους. Λες και αμα μας το γραψουν 142 φορες, θα υιοθετησουμε τις αποψεις τους.
ΕΛΕΟΣΣΣ ρε παιδια, το εμπεδωσαμε. Νισαφι πια με τα ιδια και τα ιδια. -
Για μενα αν έλθεις σπιτι μου και το βρωμίσεις με σκατά, όσο ευγενικά γίνεται θα σε βγάλω έξω. Με το να δέχεται το φόρουμ τέτοιες συμπεριφορές είναι σαν να τις εγκρίνει. Άλλωστε όταν σε κατηγορεί φίλος σου και δεν τον ξεκόβεις, είναι σαν να δείχνεις ότι έχει δίκιο.
Για μένα οι moderator θα έπρεπε να βάλουν τάξη και όχι να σκοτώνονται να μας πείσουν ότι η Ελλάδα θα σωθεί μόνο με την πλήρη και χωρίς όρους Ελληνοποίηση του Πακιστάν. Αλλά και η επιλογή αυτών δείχνει γενικότερη αυτοκτονική συμπεριφορά. Μα να βρίζουν τον ΚΚ με δικά του έξοδα; Ας πάνε στο φορουμ του cosmopolitan να τον βρίζουν και όχι εδώ.
Που να το περίμενε ο ΚΚ ότι σε τυχόν δύσκολη στιγμή του , οι πρώτοι που θα τον μαχαίρωναν θα ήταν από το δικό του φόρουμ και με τα δικά του έξοδα!!!! -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ποστάρω μετα απο καιρό που τριγυρνάνε στο μυαλο μου κάποιες σκέψεις σχετικά με δημοσιεύσεις με παρόμοιο ύφος και περιεχόμενο με το παραπάνω.
...
Δεν είμαι καθόλου υπερ και της άποψης να καταλήξουμε να κάνουμε διαδικτυακό 'επικήδειο' για τις ΤΕ, τους 4Τ ή τον ίδιο τον ΚΚ. Εξάλλου η προσφορά τους δε διαγράφεται, ούτε αναιρείται. Όπως και να το κάνουμε έχουν μεγαλώσει γενιές Ελλήνων με αυτοκινητική και γενικότερη παιδεία και σε αυτό καποιο ρόλο έχουν παίξει και οι 4Τ και ο εκδότης τους.
Δυστυχως βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που πέρασαν(?) και δεν ακούμπησαν....[/quote]
Συμφωνώ μέχρι κεραίας -
Νταξει εχει παει σε αλλα επιπεδα η κατασταση.Τι να κανουν οι mod?Να απαγορευσουν το να λεμε τις αποψεις μας?
Σιγα μη λυπηθω και τον ΚΚ,λες κ αυτος σεβοταν το κοινο με τα υδρογονα,με τον Απεργη και με τα 5.5 ευρω ακατεβατα μεσα στην κριση σα να μην αλλαξε τιποτα απο το 2003.
Ειναι ενας ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ που επεσε εξω(?).
Τι πρεπει να κανουμε δηλαδη στη δυσκολη στιγμη του?Ερανο? -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Δεν ειναι κακο οτι εκφραζονται αυτες οι αποψεις (εναντια στους 4Τ και τον ΚΚ), τις οποιες η διαχειριση του φορουμ, προς τιμη της, φιλοξενει.φίλε άλλο η άποψη, άλλο να προσβάλλεις κ να πρήζεις όλο το φόρουμε με ΑΣΤΕΙΟΜΑΛΑΚΙΕΣ, φατσούλες κ παπαρουλες γιατί έχεις το ακαταλόγιστο από τους μοντς
Ιmo το μεγαλύτερο πρόβλημα με το φόρουμ είναι ότι έχουν μαζευτεί 2-3 τυπάκια, με διάθεση επιεικώς αχαρου τρολλαρίσματος και 10^6 δημοσιεύσεις και ρυπαίνουν όλα τα threads, περισσότερο ή λιγότερο σοβαρα.
ακριβώς. ελάχιστοι άνθρωποι εδώ μεσα γυρνάνε όλα τα θέματα κ έχουν πηδήξει το φόρουμ. πάντως μη το πολυλες γιατί πέφτει warning για back seat moderatoring. απλά κάνε ριπορτ όταν το κάθε βλαμένο σε ειρωνεύεται για τις σπουδες σου, για την οικογενεια σου ή οτιδήποτε. Δεν θα γίνει τίποτα κ όλα καλά.
-
Με το σάιτ και το φόρουμ των 4Τ τι προβλέπεται να γίνει;
-
Γενικότερα πάντως, το φόρουμ θα έπρεπε να προσέχεται περισσότερο από τους υπευθύνους. Τα περισσότερα θέματα είναι τίγκα στην μπουρδολογία, στην ειρωνεία μέχρι αηδίας, σε 'ξερολισμούς', σε προσβολές κατά πάντων, σε εκτός θέματος γελοιότητες και σε διαπληκτισμούς μεταξύ 'σεσημασμένων' που δεν ενδιαφέρουν κανέναν άλλον.
Οι υπεύθυνοι να κάνουν μια βόλτα σε άλλα επιτυχημένα φόρουμ και να δουν πώς διαχειρίζονται άλλοι τέτοιες καταστάσεις. Σε όλα τα φόρουμ υπήρξαν αυτές οι καταστάσεις αλλά οι αρμόδιοι έκαναν κινήσεις να τις καταπολεμήσουν, δεν έβαλαν τον αυτόματο πιλότο....
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό