-
σε λιγο θα μας πουν οτι φταιει η κριτικη απο το φορουμ που εκλεισε το περιοδικο
-
Η πλακα ειναι οτι εν δυναμει το φορουμ θα μπορουσε να τους δωσει απειρες ιδεες, και ειδικα τωρα που αν ειναι να γινει κατι να πρεπει να ειναι διαδικτυακο.
Ας ελπισουμε να το δουν, εστω και την τελευταια στιγμη... -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φάουλ είναι να λες τα καλύτερα (σε βαθμό υπερβολής) για ένα μοντέλο μόλις πρωτολανσάρεται και μετά από 2 χρόνια να αναιρείς όσα είχες γράψει τότε αναθεωρώντας (προσοχή, αναθεωρώντας για το τι ίσχυε στο λανσάρισμα, όχι μετά).Το καλυτερο παραδειγμα ειναι ολες οι γενιες της corolla...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Φάουλ είναι να λες τα καλύτερα (σε βαθμό υπερβολής) για ένα μοντέλο μόλις πρωτολανσάρεται και μετά από 2 χρόνια να αναιρείς όσα είχες γράψει τότε αναθεωρώντας (προσοχή, αναθεωρώντας για το τι ίσχυε στο λανσάρισμα, όχι μετά).
Αυτό σωστό, το ανέφερα ήδη.
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα ?Σου έδωσα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ παράδειγμα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτού με την Alfa 159,
Κάτι που ενδεχομένως εξηγεί αυτή τη στάση είναι το θέμα της προσωπικής vs. συλλογικής άποψης σε όσους έχουν προσωπική στήλη στο περιοδικό. Γίνεται η δοκιμή, βγαίνει (συνολικά, οι δοκιμές των 4Τ είναι ανυπόγραφες και άρα εκφράζουν το περιοδικό) αστέρι (ή μέτριο) το ΧΥΖ αλλά ο συγκεκριμένος συντάκτης το βρήκε μάπα (ή αστέρι), πράγμα που δε μπορεί να εκφράσει στη δοκιμή αλλά δε χάνει την ευκαιρία να κάνει μετά από Ν χρόνια. Είναι λάθος και προκαλεί σύγχυση στους αναγνώστες αλλά από την άλλη η γνώμη είναι γνώμη.
Αν δεις και το συγκεκριμένο παράδειγμα που κάνεις πως δεν είδες θα διαπιστώσεις πως αναφέρομαι σε γραφόμενα αποκλειστικά του συγκεκριμένου αρθογράφου, όχι συλλογική vs προσωπική άποψη.
Πάλι, είτε από αντανακλαστικό είτε επίτηδες αλλοιώνεις όσα γράφω.
Αυτό είναι ένδειξη πως η δημοσιογραφική κρίση είναι υπό αμισβήτηση και απόδειξη πως είναι αναξιόπιστη.
Το παράδειγμα με τον Απέργη είναι εξωφρενικό αλλά φαίνεται πως σε πολλούς -επιλεκτικά?- το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.
Από το 'αναξιόπιστη δημοσιογραφική κρίση' (ανάποδα τα έγραψες: απόδειξη ότι είναι υπό αμφισβήτηση και ένδειξη ότι είναι αναξιόπιστη, προηγείται το πρώτο του δεύτερου, αλλά τι σου λέω τώρα ) μέχρι το 'λαμόγιο' υπάρχει μια τεράστια απόσταση -αλλά βέβαια για σένα δεν υπάρχει καμία δυσκολία κάλυψής της
Φαίνεται ότι για σένα ο ΣΧ και ο πχ. Θέμος είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία. Δεν πειράζει, στο κάτω-κάτω κάτι σχετικό είχε πει και ο Dirty Harry, σου ταιριάζει 100%.Καθόλου ανάποδα δεν τα γράφω, κάθε λέξη έχει συγκεκριμένη σημασία. Ο Απέργης σύμφωνα με το Ελληνικό κράτος είναι πιστοποιημένα λαμόγιο (καλά εσύ μπορεί να αμφιβάλεις αλλά ξέρεις τι έχει πει ο Dirty harry για τις απόψεις σου). Αυτός που προμοτάρει τόσο έντονα ένα δεδομένο λαμόγιο είναι είτε αφελής είτε λαμόγιο ο ίδιος. Δεν ξέρω τι από τα δύο. Αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει.
Τέλος πάντων, σε ό,τι με αφορά συγνώμη που σε αναγκάζω να ρίχνεις τόσο χαμηλά το δυσθεώρητο επίπεδό σου
Το δικό σου επίπεδο ρίχνεις, το δικό μου μένει εκεί που είναι, πιθανώς για εσένα σε δυσθεώρητα ύψη.
Σχετικά με τον Απέργη (και τον κάθε Απέργη): όταν η αγορά λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μια ανταποδοτικότητα, 'σου δίνω αυτοκίνητο ή άλλη υπηρεσία' --> 'μου δίνεις γκρίζα διαφήμιση'. Δεν είμαι ρομαντικός να νομίζω ότι είμαστε στο 1970. Μου αρέσει ? Οχι. Το καταννοώ σαν modus operandi ? Ναι. To αποδέχομαι ? Είναι θέμα προσωπικό του καθενός, εγώ που είμαι λαμόγιο ναι ο άλλος που είναι ο των πάντων τιμητής όχι. Αυτό άλλωστε έγραψα (με λάθος ύφος ίσως) στον socratesn.
Επειδή και η κωλοτούμπα έχει τα όριά της. Όσοι έχουν την ελάχιστη επαφή με τον συγκεκριμένο μπορούσαν εύκολα να αντιληφθούν πως κάτι μυρίζει περίεργα. Πέραν αυτού όσα λες καλύπτουν το επίπεδο της συνεργασίας ή και της αναφοράς. Δεν θα ήταν μεμπτό να ανέφερε πχ στο συγκεκριμένο άρθρο ο ΣΧ 'ευχαριστούμε πολύ τον τάδε που μας παραχώρησε το ταδε αυτοκίνητο'. Ας ήτανε και με τεράστια bold γράμματα.
Ο ΣΧ εκθείασε και παρότρυνε τους αναγνώστες του να εμπιστευτούν τυφλά τον συγκεκριμένο έμπορο ο οποίος ήταν όχι απλά ανάξιος εμπιστοσύνης αλλά ΚΛΕΦΤΗΣ.
Εσύ προσωπικά αν σου είχε φάει ο Απέργης 100.000 ευρώ θα ήσουνα τόσο χαλαρός? Θα έλεγες εντάξει, έτσι παίζεται το παιχνίδι κλπ κλπ? Δεν νομίζω.
Άστο λοιπόν το συγκεκριμένο, κάνε ότι δεν κατάλαβες και σχολίασε κάτι άλλο όπως συνήθως.
Και βέβαια με την Απέργη είναι εύκολη η εκ των υστέρων κριτική, όλοι οι γάτοι ήξεραν τι παίζει...
Αν δεν ξέρεις δεν λες σε κανέναν να τον εμπιστευτεί τυφλά, μην επιμένεις στην ίδια εξυπνάδα χωρίς λόγο.
Δε θυμάμαι περίπτωση στους 4Τ διαχρονικής προτίμησης απέναντι σε μία εταιρεία και όχι σε συγκεκριμένο μοντέλο, η μόνη περίπτωση που κάπως πλησιάζει (πάντα σε καθημερινά αυτοκίνητα, όχι για Ferrari) είναι το VAG.
Διαχρονικής φυσικά και όχι, περιστασιακές είναι οι συγκηρίες, αυτό αναφέραμε εξ'αρχής.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι εν δυναμει το φορουμ θα μπορουσε να τους δωσει απειρες ιδεες, και ειδικα τωρα που αν ειναι να γινει κατι να πρεπει να ειναι διαδικτυακο.
Ας ελπισουμε να το δουν, εστω και την τελευταια στιγμη...Και λεφτά αν χρησιμοποιούσαν πιο πολλές διαφημίσεις αλλα είναι αλλη ιστορία αυτό. Τα εξοδά του (και κάποιο κέρδος ίσως;;) λογικά τα βγάζει απο αυτό.
-
Φορουμ με τόσο μεγάλη κίνηση και google page rank είναι τεράστιο asset αν αποφασίσει κανείς να επενδύσει σε portal ανάλογο ενός περιοδικού.
Να τονίσω εδώ κάτι σημαντικό γιατί βλέπω περίεργο ύφος και σε γραπτά μελών εδώ αλλά και από πλευράς 4Τ. Η αξία του φόρουμ (ασχέτως αν την εκμεταλλεύεται κανείς) έγγυται στην συμμετοχή των μελών του. Υπάρχει μεν μία αμφίδρομη σχέση, οι 4Τ παρέχουν την πλατφόρμα και τα μέλη το περιεχόμενο αλλά την πλατφόρμα αν θέλει κανείς την αγοράζει (και έχει ελάχιστο κόστος έναρξης), τα μέλη και την κίνηση δεν την αποκτά κανείς εύκολα.
Θα έπρεπε οι 4Τ να είναι πρωτίστως ευγνόμωνες για το περιεχόμενο που δημιουργούν τα μέλη του φόρουμ εδώ.
-
Η αξια ενος φορουμ ειναι κυριως τα μελη του κι ο τσαμπα κοπος που βαζουν, κυριως απο βιτσιο.
Εχουν γραφτει καταπληκτικες δημοσιευσεις εδω μεσα, που θα μπορουσαν ναειναι τροφη για σκεψη και υλικο για περαιτερω συζητηση.
Ασε που σιγουρα καποια μελη θα μπορουσαν να αποτελεσουν μερος του δυναμικου καποιας καινουργιας προσπαθειας -
Πάντως το διαβάζουν το φόρουμ. Οπότε αυτά που γράφετε κάποιοι τα διαβάζουν...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το έχουμε κατάλαβει χρόνια τώρα πως το περιοδικό δεν γουσταρει το φόρουμ. Κρίμα γιατί το περιοδικό θα πήγαινε καλυτερα αν άκουγε έστω και λίγο τους πιστούς αναγνώστες του. Καληνύχτα και καλη τύχη λοιπον σε όλα. Οσο για το περιοδικο... δεν διοικούνταν απο το φόρουμ ουτε θα κλείσει λόγω αυτου. Αν κάποιοι δεν μπορούν έστω και την ύστατη ωρα να κανουν την αυτοκριτική τους δεν απορω γιατί το περιοδικο έφτασε εδώ σήμερα και δεν αναφέρομαι μονο στο οικονομικό αλλά και σε άρθρα όπως το γνωστό με τους υδρογοναδες για το οποίο ακόμα περιμενουμε ένα συγνώμη.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
+1 τοσο απλα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ο ΣΧ στο Facebook μας κάνει κριτική οτι νοιαζομαστε για το τι θα γίνει το φόρουμ ενώ εχουν μείνει τόσοι άνθρωποι άνεργοι.
μηπως ξεχασε με ευθυνη ποιου εμεινε ο κοσμος ανεργος;
Τι να σχολιάσουμε ρε παιδιά. Ακυρη εντελώς η δήλωσή του.
-
.
Κατα τα αλλα οπως φαινεται το forum θα κλεισει.Σε λιγο ερχεται και το τελος του μηνα...Θα δουμε. -
8/5 είναι η νέα ημερομηνία για ΓΣ μετοχών των ΤΕ
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Φορουμ με τόσο μεγάλη κίνηση και google page rank είναι τεράστιο asset αν αποφασίσει κανείς να επενδύσει σε portal ανάλογο ενός περιοδικού.Να τονίσω εδώ κάτι σημαντικό γιατί βλέπω περίεργο ύφος και σε γραπτά μελών εδώ αλλά και από πλευράς 4Τ. Η αξία του φόρουμ (ασχέτως αν την εκμεταλλεύεται κανείς) έγγυται στην συμμετοχή των μελών του. Υπάρχει μεν μία αμφίδρομη σχέση, οι 4Τ παρέχουν την πλατφόρμα και τα μέλη το περιεχόμενο αλλά την πλατφόρμα αν θέλει κανείς την αγοράζει (και έχει ελάχιστο κόστος έναρξης), τα μέλη και την κίνηση δεν την αποκτά κανείς εύκολα.
Θα έπρεπε οι 4Τ να είναι πρωτίστως ευγνόμωνες για το περιεχόμενο που δημιουργούν τα μέλη του φόρουμ εδώ.
Παρότι διαφωνούμε συχνά, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω στα παραπάνω. Φοβάμαι ότι το πρόβλημα είναι ότι οι 4Τ, παρότι πρωτοπόροι στο ελληνικό Internet, ποτέ δεν το είδαν σαν κάτι παραπάνω ή πιο καινούργιο από απλή επέκταση του μονόδρομου μοντέλου επικοινωνίας του περιοδικού σε ένα άλλο μέσο. Και ειδικά ως προς το φόρουμ, ποτέ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την παρουσία κάποιων κακοήθων ηλίθιων (βασικά στους 'Ελληνικούς Αγώνες' αλλά και στο παρόν θέμα) και να δουν ότι η ουσία είναι στην πλειονότητα όσων πονούσαν το περιοδικό και το φόρουμ και ήθελαν μια αληθινή και καλόπιστη διαδραστική σχέση του περιοδικού με τους αναγνώστες του. Δεν μπορεί να γράφονται 200 σελίδες για πχ. το Toyota GT86 και να μην έχει μπει ένας από το περιοδικό να γράψει μια γνώμη (έστω και μετά την κυκλοφορία του τεύχους).
Αυτό που έγραψε ο ΣΧ στο FB είναι άδικο, εν πολλοίς συγχέει-συνδέει άσχετα μεταξύ τους γεγονότα (φάση 'ναι αλλά τα παιδάκια στην Αιθιοπία που πεινάνε') και το μόνο που καταφέρνει είναι να απαξιώσει το φόρουμ. Που δεν είναι αποπαίδι, '4tforum.gr' λέει πάνω... Κρίμα.
-
Πιο παλιά βέβαια ήταν 4troxoi.gr/forum, έχει τη σημασία του και αυτό..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν μπορεί να γράφονται 200 σελίδες για πχ. το Toyota GT86 και να μην έχει μπει ένας από το περιοδικό να γράψει μια γνώμη (έστω και μετά την κυκλοφορία του τεύχους).
Δεν είναι ανάγκη να το κάνουν αυτό. Δεν έχουν ολοι την κάψα να γράφουν σε forumz. Κάποιοι απλά διαβάζουν. Ούτε είναι απαραίτητη ΙΜΟ η επικοινωνία συντακτών και φορουμαδων (εφ οσον δεν το επιθυμούν οι συντάκτες). Με αλλα λόγια δεν με ενοχλεί οτι το forum είναι κάπως 'ανεξάρτητο' απο το περιοδικό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
P.S Αληθεια -αν θυμαμαι καλα- γιατι ενω προσφατα για τον επισημο θεσμο ψηφισης του αυτοκινητου της χρονιας, απεσταλμενος ηταν ο Κουνιτης, πλεον ειναι ο Σ.Χ ?
Οχι στο COTY μετά τον ΚΚ ήταν ανέκαθεν ο ΣΧ. Μάλλον αναφέρεσαι στο International Engine of the Year που ήταν (είναι ?) ο Κουνίτης.
A, ok δικο μου λαθος τοτε...Παραυτα θεωρω οτι ο Κουνιτης θα μπορουσε ανετα να ειναι αυτος ο απεσταλμενος, και ο ΣΧ που εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση και σε επιπεδο δημοσιων σχεσεων σε οτι αφορα το περιοδικο, -ΙΜΗΟ παντα- να 'κηνυγαει' το μεγαλο κεφαλαιο απο την στιγμη που ηδη η δυναμικη του Λυμπερη στο χωρο, αλλα και γενικοτερα του κλαδου, ειχε αρχιζει να φθινει...
Σχετικά με τον Απέργη (και τον κάθε Απέργη): όταν η αγορά λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, είναι αναμενόμενο να υπάρχει μια ανταποδοτικότητα, 'σου δίνω αυτοκίνητο ή άλλη υπηρεσία' --> 'μου δίνεις γκρίζα διαφήμιση'. Δεν είμαι ρομαντικός να νομίζω ότι είμαστε στο 1970.
Μα δεν διαφωνησα επ' αυτου...Διαφωνησα στον επι προσωπικου τροπο-υφος αναφορα στον συγκεκριμενο ή και εκαστοτε εισαγωγεα. Σαφεστατα και επρεπε και πρεπει να υπαρχει ανταποδοτικοτητα, το ανεφερα ξεκαθαρα στην προηγουμενη μου δημοσιευση, οχι ομως με τον...λαικιστικο και καταφανεστατο γλυψιματικο τροπο που τον ανεφερε...
Μου αρέσει ? Οχι. Το καταννοώ σαν modus operandi ? Ναι. To αποδέχομαι ? Είναι θέμα προσωπικό του καθενός, εγώ που είμαι λαμόγιο ναι ο άλλος που είναι ο των πάντων τιμητής όχι. Αυτό άλλωστε έγραψα (με λάθος ύφος ίσως) στον socratesn.
Και βέβαια με την Απέργη είναι εύκολη η εκ των υστέρων κριτική, όλοι οι γάτοι ήξεραν τι παίζει...
...και εδω ειχα απαντησει αναλογως στην προηγουμενη μου δημοσιευση. Δεν την διαβασες?
Ανεξαρτητα εαν ηταν λαμογιο ή οχι κατοπιν εορτης, ο Απεργης και ο καθε 'Απεργης', για εμενα ηταν φαουλ ο τροπος με τον οποιο εγινε η αναφορα, και οχι φυσικα αυτη καθεαυτη η αναφορα, οπου θα μπορουσε να συνοδευτει και με ολοκληρη σελιδα διαφημισης εαν ηθελε, ή το απαιτουσε η περισταση...Το φάουλ στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι που δε βγήκε ο ΣΧ μετά να πει: 'συγνώμη, έσφαλλα για τον συγκεκριμένο'.
...ενδεχομενως ναι, εκει θα το 'εσωζε' αλλα απο τις δημοσιευσεις του στο περιοδικο τουλαχιστον, δεν ειδα ουτε εγω κατι τετοιο.
A ναι: ρε συ Γρηγόρη, εσύ δεν έλεγες πως οι δρόμοι που κάνουν τις δοκιμές είναι πολύ καλύτερο από το μέσο όρο των ελληνικών δρόμων ? Τι έγινε ξαφνικά και η ποιότητα των δρόμων των δοκιμών έγινε μέτρια εως απαίσια ?
Ειχα πει οτι ΣΥΝΗΘΩΣ οι δρομοι που επιλεγουν για τις δοκιμες των πιο 'πικαντικων' δοκιμων που αφορουν σπορτιφ-σπορ προτασεις, συμφωνα και με δικες τους διευκρινησεις (σε καποιες περιοχες γνωστες και ως τμηματα καποιων αγωνων κλπ, οπως πχ στις 'ειδικες διαδρομες' ) ειναι καλυτεροι απο τον μεσο ορο της ποιοτητας των μετριων δρομων που εχουμε.
Αυτο ομως δεν αφορα ΟΛΑ και κυριως τα απλα καθημερινα αυτοκινητα για τα οποια ενδιαφερεται ο μεσος υποψηφιος αγοραστης. Υπο αυτες τις συνθηκες/διαδικασιες δοκιμων, για εμενα τουλαχιστον υπαρχει μεχρι ενος σημειου, η ανοχη, η δικαιολογια αν θες, -σε συνδυασμο και με το οτι συνηθως στις γνωριμιες, τα νεα μοντελα ειναι προ-παραγωγης, με οτι αυτο συνεπαγεται-, να ειναι ενιοτε διαφοροποιημενη η εικονα, οταν πλεον το εκαστοτε μοντελο δοκιμαστει επι Ελληνικου εδαφους.
Σαφεστατα ακομα και στην 'καλη' περιπτωση που ενα απλο, μη σπορτιφ-σπορ μοντελο δοκιμαστει σε καλυτερο οδοστρωμα απο τον μεσο ορο των Ελληνικων μετριων δρομων, θεωρω οτι θα συμφωνησεις πως στις γνωριμιες φροντιζουν σχεδον παντα να επιλεγουν ιδανικες τοποθεσιες και εξαιρετικη ποιοτητα ασφαλτοταπητα, οποτε ετσι κι αλλιως το τελικο συμπερασμα που θα αφορα και την οδικη συμπεριφορα, μπορει να διαφοροποιηθει ειτε προς το χειροτερο -στο συγκεκριμενο παραδειγμα με την ποιοτητα ασφαλτου- ειτε και στο καλυτερο -πχ λαθος/κακες/οχι τελικες ρυθμισεις σε αυτοκινητο προπαραγωγης-.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Δεν μπορεί να γράφονται 200 σελίδες για πχ. το Toyota GT86 και να μην έχει μπει ένας από το περιοδικό να γράψει μια γνώμη (έστω και μετά την κυκλοφορία του τεύχους).
Δεν είναι ανάγκη να το κάνουν αυτό. Δεν έχουν ολοι την κάψα να γράφουν σε forumz. Κάποιοι απλά διαβάζουν. Ούτε είναι απαραίτητη ΙΜΟ η επικοινωνία συντακτών και φορουμαδων (εφ οσον δεν το επιθυμούν οι συντάκτες). Με αλλα λόγια δεν με ενοχλεί οτι το forum είναι κάπως 'ανεξάρτητο' απο το περιοδικό.
Εμένα με ενοχλεί, αν δεν το είχαν δοκιμάσει κάποια παιδιά από εδώ ,θα μέναμε στις δοκιμές των περιοδικών και μόνο. Τι πιο απλό να,μπει ο συντάκτης και να πει αυτά που δεν έγραψε στο τεστ , καθώς και να κάνει μια πιο αναλυτική κουβέντα
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
καποτε ενα περιοδικο, που εχει κλεισει εδω κ παρα πολυ καιρο, η βαβελ, ελεγε οτι το περιοδικό ήταν οι αναγνωστες του, με συνεπεια η στηλη της αλληλογραφιας να ειναι πολλες σελιδες κ με θεματολογία τα παντα. οι 4τροχοι και ο ΚΚ εχασαν αυτην την ευκαιρια με το forum, πραγμα που θα τους εδειχνε και το δρομο για να αντιμετωπισουν την επομενη μερα. Κρίμα; Κρίμα. Λυπαμαι που κλεινουν; Ναι, αλλα μετα απο τοσα λουκετα που ζω καθημερινα και τις απιστευτες ιστοριες που ακουω δεν μπορω να κλαψω σημερα για κατι, που πεθαινε για μενα εδω και δεκα χρονια... Απο το πρωτο μου τευχος, αυτο με το ''κοντο'' audi στο εξωφυλλο μεχρι σημερα αλλαξαν πολλα πραγματα, πολλες φορες, το περιοδικο ομως γινοταν σταθερα χειροτερο. δεν εχω διαθεση να αποδωσω ευθυνες,κραταω την απογοητευση μου, κραταω το αρχειο μου κ το forum καπου θα το πετυχω....
-
Τίποτε δε ζει για πάντα. Ούτε τ' άστρα .
Εγώ όποτε έχω τις μαύρες μου σκέφτομαι αυτόν:
http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Reeve , το σακάτη superman. Θα έδινε τα πάντα για να βρίσκεται στη θέση μου , θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου . -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Τίποτε δε ζει για πάντα. Ούτε τ' άστρα .
Εγώ όποτε έχω τις μαύρες μου σκέφτομαι αυτόν:
http://en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Reeve , το σακάτη superman. Θα έδινε τα πάντα για να βρίσκεται στη θέση μου , θα ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου .Ειδικα αν σκεφτεις οτι εχει πεθανει εδω και 10 χρονια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό