-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!!
Μήπως θυμάσαι και τις (άπειρες) φορές που (πάντα) για λόγους αρχής (εισαγωγέας ο κουμπάρος/συγγενής/κολλητός, δε θυμάμαι πια αλλά δεν έχει σημασία) προμόταρε τα Renault; Τα οποία κέρδιζαν όλα τα συγκριτικά, για χάρη του μεγάλου Λεωνίδα; Πάντα για λόγους αρχής...
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε θα έπρεπε όσο καιρό ο ΣΧ έτρεχε επαγγελματικά με Nissan να βγαίνουν τα Nissan καλύτερα στα τεστ και να προμοτάρονται ενώ αργότερα που έτρεχε επαγγελματικά με SEAT να γίνεται το ίδιο με τα SEAT.
Καμία σχέση όμως
Μηπως και καποιο δειγμα γραφης (π.χ κειμενο και αριθμο τευχους ) θα εκανε τα γραπτα σας πιστευτα; Η φτανει μονο η λασπη και η ειρωνια;
-
Θεωρείς το δημοσίευμά μου λάσπη? Έχεις αντίθετη άποψη? Δηλαδή πιστεύεις πως δεν υπήρξε έυνοια στις συγκεκριμένες αντιπροσωπείες?
-
Επαναλαμβανω το γραπτο μου γιατι νομιζω οτι δεν εγινε κατανοητο.......>Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μηπως και καποιο δειγμα γραφης (π.χ κειμενο και αριθμο τευχους ) θα εκανε τα γραπτα σας πιστευτα; Η φτανει μονο η λασπη και η ειρωνια;
-
ΟΚ, τσίμπα αυτό και βλέπουμε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13920
πολυφορεμένο αλλά πάντα επίκαιρο
(απορώ που το έχουν ακόμα online! lol )
Ελπίζω τώρα να ανακαλέσεις τα περί λάσπης
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!!
Μήπως θυμάσαι και τις (άπειρες) φορές που (πάντα) για λόγους αρχής (εισαγωγέας ο κουμπάρος/συγγενής/κολλητός, δε θυμάμαι πια αλλά δεν έχει σημασία) προμόταρε τα Renault; Τα οποία κέρδιζαν όλα τα συγκριτικά, για χάρη του μεγάλου Λεωνίδα; Πάντα για λόγους αρχής...
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε θα έπρεπε όσο καιρό ο ΣΧ έτρεχε επαγγελματικά με Nissan να βγαίνουν τα Nissan καλύτερα στα τεστ και να προμοτάρονται ενώ αργότερα που έτρεχε επαγγελματικά με SEAT να γίνεται το ίδιο με τα SEAT.
Καμία σχέση όμως
Ναι βέβαια... Νισσάν Σάνι του 90, τενεκές τελείως, που μονίμως φιγουράριζε ψηλά, οι δε διθύραμβοι για το Πριμέρα..... (όχι ότι δεν ήταν καλό αλλά έβγαζαν μάτι)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΟΚ, τσίμπα αυτό και βλέπουμε:http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13920
Τι το μεμπτό έχει το κείμενο ?
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... id=2616815
-
Καλά εσύ μπορεί να έχεις ανοσία και να μη βλέπεις τίποτα μεμπτό, μπορεί βέβαια απλά να μη καταλαβαίνεις. Μη δίνεις σημασία, ασχολήσου με κάτι άλλο.
DAP περιμένουμε να ανακαλέσεις, κανονικά θα έπρεπε να μου ζητήσεις και συγγνώμη αλλά ας μην είμαστε πλεονέκτες.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=2616815Ε και ? Και εγώ τον ήξερα . Και τι σημαίνει αυτό ? Μέχρι να σκάσει το κανόνι όλα ήταν ΟΚ. Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο για τους άλλους θα ξέρεις ?
-
Λαμόγια μπορεί να ξέρουν πολλοί, λίγοι εξ'αυτών όμως συστήνουν λαμόγια σε τρίτους και ακόμα λιγότεροι εγγυώνται για αυτούς με διθυράμβους.
Σκέψου τώρα ο ΣΧ που εγγυάται για το εν λόγω λαμόγιο με τόσο υπερβολικό τρόπο απευθυνόμενος στους αναγνώστες του.
Τεσπα εσένα μπορεί να μη σου κάνει καμία εντύπωση, δεν έχουν όλοι της ίδιες αξίες
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΟΚ, τσίμπα αυτό και βλέπουμε:http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13920
Μαλλον τα Ελληνικα μου δεν τα καταλαβαινεις. Δεν γινεται εσυ στο γραπτο σου να μιλας για προμοταρισμα σε Νισαν και Σεατ και να μου βαζεις κειμενο που μιλαει για Πορσε...... Αμα ανεβασεις το σωστο τα ξαναλεμε.....
-
Αν διαβάσεις τα συγκεκριμένα ποστ αναφέρουμε πως κατ'εξακολούθηση προμοτάρονται γνωστοί και φίλοι έμποροι, ασχέτως εταιρίας. Σου έδωσα ένα παράδειγμα, τι έχεις να πεις για αυτό? Περιμένω απάντηση και περιμένω να ανακαλέσεις τα περί λάσπης.
Λάσπη είναι αυτό που κάνεις τώρα σε εμένα, ελλείψη απάντησης.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=2616815
Ε και ? Και εγώ τον ήξερα . Και τι σημαίνει αυτό ? Μέχρι να σκάσει το κανόνι όλα ήταν ΟΚ. Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο για τους άλλους θα ξέρεις ?
Υπαρχει ομως μια διαβαθμιση,δε νομιζεις?
Υπαρχει τεραστια αποσταση απο το να συστησεις σ εναν γνωστο σου τον Απεργη επειδη τον ξερεις και πριν το κανονι δεν ειχε δωσει δικαιωμα, μεχρι το να του πλεκεις εγκωμιο σε ενα εντυπο που διαβαζουν μερικες δεκαδες χιλιαδες εν δυναμει πελατων του Απεργη,πολλοι εκ των οποιων αντιμετωπιζαν τους 4Τ ως ευαγγελιο. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Λαμόγια μπορεί να ξέρουν πολλοί, λίγοι εξ'αυτών όμως συστήνουν λαμόγια σε τρίτους και ακόμα λιγότεροι εγγυώνται για αυτούς με διθυράμβους.Σκέψου τώρα ο ΣΧ που εγγυάται για το εν λόγω λαμόγιο με τόσο υπερβολικό τρόπο απευθυνόμενος στους αναγνώστες του.
Τεσπα εσένα μπορεί να μη σου κάνει καμία εντύπωση, δεν έχουν όλοι της ίδιες αξίες
Δεν ήταν ο υπ΄αριθμόν ένα dealer για χρόνια στην Ελλάδα στα πολυτελή αυτοκίνητα ? Οτι περίεργο ήθελε να βρεί κάποιος εκεί πήγαινε . Γνώριζες κάτι την εποχή που γράφτηκε το κείμενο ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=2616815
Ε και ? Και εγώ τον ήξερα . Και τι σημαίνει αυτό ? Μέχρι να σκάσει το κανόνι όλα ήταν ΟΚ. Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο για τους άλλους θα ξέρεις ?
Υπαρχει ομως μια διαβαθμιση,δε νομιζεις?
Υπαρχει τεραστια αποσταση απο το να συστησεις σ εναν γνωστο σου τον Απεργη επειδη τον ξερεις και πριν το κανονι δεν ειχε δωσει δικαιωμα, μεχρι το να του πλεκεις εγκωμιο σε ενα εντυπο που διαβαζουν μερικες δεκαδες χιλιαδες εν δυναμει πελατων του Απεργη,πολλοι εκ των οποιων αντιμετωπιζαν τους 4Τ ως ευαγγελιο.Πλέκεις το εγκώμιο για έναν έμπορο που μπορεί και προμηθεύει οχήματα που δεν υπάρχουν αλλού. Το έμπορο που του διέθεσε να λιώσει μια GT3 . Οπως έγινε κατ΄επανάληψη για ικανούς μηχανικούς ,οδηγούς ,επιστήμονες......
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καμία σχέση όμως
Νομιζεις οτι το λινκ που εβαλες εχει καποια σχεση με αυτο σου το κειμενο; Για αυτο το κειμενο μπορεις να παρουσιασεις γραπτο του ΣΧ ; Περιμενω......
-
http://www.ydrogonokinisi.eu/4τ� ... -hydro-gen
επίσης ωραίο αρθράκι...
-
Ακριβώς, πλέκεις το εγκώμιο κάποιου με αντάλλαγμα την συγκεκριμένη παραχώρηση. Καταλαβαίνω γιατί δεν σου φαίνεται περίεργο ή ανήθικο, εσένα προσωπικά δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι κιόλας.
Τα πράγματα είναι πολύ απλα:
Αν συστήνεις κάποιον σε τρίτους για να τον εμπιστευτούν θα πρέπει να ξέρεις τι είναι. Αν δεν ξέρεις δεν τον συστήνεις, αλλιώς είσαι βλάκας. Αν ξέρεις πως έχει θέμα και τον συστήσεις είσαι και εσύ λαμόγιο.
Επί προσωπικού χωρίς να τον έχω γνωρίσει, είχα κατά τύχει μία μικρή εμπειρία από την εταιρία του (πολύ πριν σκάσει η μπομπα) και αρκούσε ώστε όχι να τον εμπιστευτείς αλλά να τριπλοελέγχεις ακόμα και ένα πακέτο τσίχλες αν αγόραζες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καμία σχέση όμως
Νομιζεις οτι το λινκ που εβαλες εχει καποια σχεση με αυτο σου το κειμενο; Για αυτο το κειμενο μπορεις να παρουσιασεις γραπτο του ΣΧ ; Περιμενω......
άσε για 5' το μυαλό σου να δουλέψει και θα καταλάβεις τον συλλογισμό του
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θεωρείς το δημοσίευμά μου λάσπη? Έχεις αντίθετη άποψη? Δηλαδή πιστεύεις πως δεν υπήρξε έυνοια στις συγκεκριμένες αντιπροσωπείες?Εσύ πρέπει να αποδείξεις τη θέση σου, ότι υπήρξε εύνοια στις συγκεκριμένες αντιπροσωπείες (Νισάν και Σέατ), όχι να αντιστρέψεις το ερώτημα και να πρέπει ο DAP να σου αποδείξει ότι έχεις άδικο. Οπότε ορθώς σου ζητάει κάτι σχετικό και η απάντηση είναι ένα άρθρο για Πόρσε (+Απέργης +Μανιατόπουλος ΟΚ αλλά Νισάν και Σέατ δεν είδα. Νισάν = Θεοχαράκης Σέατ = Βασιλάκης). Απόδειξη 0.
Δεν θυμάμαι κάτι το εξόφθαλμο σε καμία από αυτές τις αντιπροσωπείες πλην ίσως του Sunny GTI 2.0 (με τα 143 άλογα) που μονίμως δεν έβγαινε πρώτο σε συγκριτικά με άλλα GTI της εποχής (κάπου 90-95 οπότε στο χώρο των 1.8-2.0 GTI ήταν το Clio 1 και μετά το χάος...) αλλά συχνα υπήρχε ένας καλός λόγος. Δεν το θεωρώ υπερβολικό.
Γενικώς ως προς το θέμα της 'εύνοιας' νομίζω οι 4Τ είναι (ήταν ? ) από τα πλέον σοβαρά περιοδικά. Ενδειξη προς αυτό είναι ότι κατά καιρούς τους κατηγορούσαν για 'Ιταλόφιλους', 'Γαλλόφιλους', 'Γερμανόφιλους'. Η μόνη διαχρονική εύνοια που έχω διαπιστώσει είναι η υπεροχή του Golf και των παραγώγων του από το Golf V και μετά.
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό