-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=2616815
Ε και ? Και εγώ τον ήξερα . Και τι σημαίνει αυτό ? Μέχρι να σκάσει το κανόνι όλα ήταν ΟΚ. Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο για τους άλλους θα ξέρεις ?
Υπαρχει ομως μια διαβαθμιση,δε νομιζεις?
Υπαρχει τεραστια αποσταση απο το να συστησεις σ εναν γνωστο σου τον Απεργη επειδη τον ξερεις και πριν το κανονι δεν ειχε δωσει δικαιωμα, μεχρι το να του πλεκεις εγκωμιο σε ενα εντυπο που διαβαζουν μερικες δεκαδες χιλιαδες εν δυναμει πελατων του Απεργη,πολλοι εκ των οποιων αντιμετωπιζαν τους 4Τ ως ευαγγελιο.Πλέκεις το εγκώμιο για έναν έμπορο που μπορεί και προμηθεύει οχήματα που δεν υπάρχουν αλλού. Το έμπορο που του διέθεσε να λιώσει μια GT3 . Οπως έγινε κατ΄επανάληψη για ικανούς μηχανικούς ,οδηγούς ,επιστήμονες......
Απαντησες μονος σου.Αρα αφηνουμε στην ακρη τα ''δεν ηταν λαμογιο τοτε'',''τον ηξερα κ εγω'' κλπ.Το ζουμι ειναι στο ''ανταλλαγμα''
Αnyway,με καλυψε ο ΙΚΕ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.ydrogonokinisi.eu/4τροχοί-και-hydro-genεπίσης ωραίο αρθράκι...
Αυτό μάλιστα, τεράστιο φάουλ των 4Τ
Τα προηγούμενα όμως είναι 'γελάει ο κόσμος' (ΤΜ): 'ΣΧ οδηγούσε Νισάν άρα προμοτάριζε Νισάν' 'Απόδειξη ?' 'Να πάρε έναν Απέργη'
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=2616815
Ε και ? Και εγώ τον ήξερα . Και τι σημαίνει αυτό ? Μέχρι να σκάσει το κανόνι όλα ήταν ΟΚ. Εδώ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο για τους άλλους θα ξέρεις ?
Υπαρχει ομως μια διαβαθμιση,δε νομιζεις?
Υπαρχει τεραστια αποσταση απο το να συστησεις σ εναν γνωστο σου τον Απεργη επειδη τον ξερεις και πριν το κανονι δεν ειχε δωσει δικαιωμα, μεχρι το να του πλεκεις εγκωμιο σε ενα εντυπο που διαβαζουν μερικες δεκαδες χιλιαδες εν δυναμει πελατων του Απεργη,πολλοι εκ των οποιων αντιμετωπιζαν τους 4Τ ως ευαγγελιο.Πλέκεις το εγκώμιο για έναν έμπορο που μπορεί και προμηθεύει οχήματα που δεν υπάρχουν αλλού. Το έμπορο που του διέθεσε να λιώσει μια GT3 . Οπως έγινε κατ΄επανάληψη για ικανούς μηχανικούς ,οδηγούς ,επιστήμονες......
Απαντησες μονος σου.Αρα αφηνουμε στην ακρη τα ''δεν ηταν λαμογιο τοτε'',''τον ηξερα κ εγω'' κλπ.Το ζουμι ειναι στο ''ανταλλαγμα''
Αnyway,με καλυψε ο ΙΚΕΑν το πρόβλημά σου είναι η γκρίζα διαφήμιση του κάθε Απέργη, που δίνει κανα εξωτικό για το εξώφυλο (ή μήπως θα γινόταν η δοκιμή της F40 το 1988 χωρίς τον Τζίγκερ, φάουλ και κείνο ?), του κάθε Κύρκου, που δίνει ένα αγωνιστικό για δοκιμή, της κάθε Πιρέλι, που δίνει λάστιχα για το συγκριτικό των 10 GTI στην πίστα, ή του κάθε λαστιχά, που 'ακούραστα ζαντάριζε ξεζαντάριζε' στο συγκριτικό των 10 GTI κτλ. κτλ. μάλλον ζεις σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο.
Μάθε να ξεχωρίζεις αυτά που έχουν ουσία από αυτά που είναι αναγκαία κακά και στάνταρ μέρος του πως παίζεται το παιχνίδι.
-
nass καταλαβαίνω πως το συνήθειο δεν κόβεται, αν προσέξεις το πστ μου (σε συνέχεια αυτού του dimsaba) δεν αναφέρεται στις μάρκες per se αλλά στην σχέση με τους αντιπροσώπους, ομοίως και το λινκ.
Έχεις δίκιο όμως, είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί η όποια 'εύνοια'. Δεν είναι άσπρο μαύρο. Υπάρχει μεν σε όλα τα κείμενα υπό μορφή υπερβολής και γενικότερης αίσθησης (διαβάστε τα άρθρα που ανάφερα). Υπάρχει ακόμα και αν αναιρείται μετά όταν αλλάζουν οι συγκυρίες αλλά και πάλι υπό το πρόσχημα της άποψης είναι δύσκολο να αποτελέσει οτιδήποτε τεκμήριο.
Για να αποδειχθεί κάποιο ατόπημα θα έπρεπε να συμβεί κάτι υπερβολικά παρατραβηγμένο, πχ να υπάρξει εύνοια έναντι αντιπροσώπου που είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ή να παρουσιάζονται σαν θαυματουργές συσκευές οι απάτες ενός λαμόγιου που κοροϊδεύει τον κόσμο πουλώντας συσκευές που παραβιάζουν τη σύγχρονη φυσική (lol). Τότε μόνο θα υπήρχε και απόδειξη, όχι μόνο ένδειξη.
Εντάξει τώρα? Και σε χιμπατζή να το πεις θα το καταλάβει
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν το πρόβλημά σου είναι η γκρίζα διαφήμιση του κάθε Απέργη, που δίνει κανα εξωτικό για το εξώφυλο (ή μήπως θα γινόταν η δοκιμή της F40 το 1988 χωρίς τον Τζίγκερ, φάουλ και κείνο ?), του κάθε Κύρκου, που δίνει ένα αγωνιστικό για δοκιμή, της κάθε Πιρέλι, που δίνει λάστιχα για το συγκριτικό των 10 GTI στην πίστα, ή του κάθε λαστιχά, που 'ακούραστα ζαντάριζε ξεζαντάριζε' στο συγκριτικό των 10 GTI κτλ. κτλ. μάλλον ζεις σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο.
Μάθε να ξεχωρίζεις αυτά που έχουν ουσία από αυτά που είναι αναγκαία κακά.
nass,με ολο το σεβασμο,μαθημα ηθικης και αντιληψης χρησιμοποιωντας μαλιστα προστακτικη,κανε σε ατομα που γνωριζεις
Κατα τ αλλα,στον κοσμο που ζω θα ηθελα το λατρεμενο σας περιοδικο να ειχε τη στοιχειωδη σοβαροτητα να μη μιλαει για εμπορους οπως θα μιλουσε ο 6χρονος ξαδερφος μου για τον νονο που μολις του αγορασε το καινουριο του matchbox.
Επισης αν εχεις διαβασει ξενα περιοδικα,αρκει ενα ''powered by pirelli'' για να τιμησουν τον χορηγο,οχι ''ευχαριστουμε την πιρελλι της οποιας ο λογος ειναι συμβολαιο και ο εισαγωγεας της κιμπαρης και και και'' -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν το πρόβλημά σου είναι η γκρίζα διαφήμιση του κάθε Απέργη, που δίνει κανα εξωτικό για το εξώφυλο (ή μήπως θα γινόταν η δοκιμή της F40 το 1988 χωρίς τον Τζίγκερ, φάουλ και κείνο ?), του κάθε Κύρκου, που δίνει ένα αγωνιστικό για δοκιμή, της κάθε Πιρέλι, που δίνει λάστιχα για το συγκριτικό των 10 GTI στην πίστα, ή του κάθε λαστιχά, που 'ακούραστα ζαντάριζε ξεζαντάριζε' στο συγκριτικό των 10 GTI κτλ. κτλ. μάλλον ζεις σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο.Μάθε να ξεχωρίζεις αυτά που έχουν ουσία από αυτά που είναι αναγκαία κακά και στάνταρ μέρος του πως παίζεται το παιχνίδι.
Αυτό είπα και πριν, είναι θέμα αξιών. Εσύ ή ο sv2 μπορεί να θεωρείτε πως είναι οκ να προμοτάρεις (πόσο μάλλον αν είναι εν γνώση σου..λέμε τώρα) έναν απατεώνα για να εξυπηρετηθείς εσύ. Αλλοίμονο αν το ανάγουμε αυτό σε κανόνα και θεωρούμαι πως είμαστε όλοι λαμόγια. Αν εσύ είσαι (είσαι αλλήθεια? επειδή 'έτσι παίζεται το παιχνίδι') μην ανάγεις εξ'ιδίων τα αλλότρια.
ΥΓ. Επειδή μετά το 'τεστ' για την κυψέλη (lol) υδρογόνου θα αισθανόμουν ηλίθιος αν αγόραζα 4Τ ξανά, έχει δημοσιευτεί έκτοτε κάποια απολογία εκ μέρους της σύνταξης για το ελεεινό αυτό άρθρο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
nass καταλαβαίνω πως το συνήθειο δεν κόβεται, αν προσέξεις το πστ μου (σε συνέχεια αυτού του dimsaba) δεν αναφέρεται στις μάρκες per se αλλά στην σχέση με τους αντιπροσώπους, ομοίως και το λινκ.Ξέρω να διαβάζω:
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε θα έπρεπε όσο καιρό ο ΣΧ έτρεχε επαγγελματικά με Nissan να βγαίνουν τα Nissan καλύτερα στα τεστ και να προμοτάρονται ενώ αργότερα που έτρεχε επαγγελματικά με SEAT να γίνεται το ίδιο με τα SEAT.
Καμία σχέση όμως
Μηπως και καποιο δειγμα γραφης (π.χ κειμενο και αριθμο τευχους ) θα εκανε τα γραπτα σας πιστευτα; Η φτανει μονο η λασπη και η ειρωνια;
Θεωρείς το δημοσίευμά μου λάσπη? Έχεις αντίθετη άποψη? Δηλαδή πιστεύεις πως δεν υπήρξε έυνοια στις συγκεκριμένες αντιπροσωπείες?
Στην αρχή μιλάς για μάρκες εκτός και αν 'Nissan' και 'Seat' είναι αντιπροσωπείες. Και μετά κάνεις κωλοτούμπα και λες για 'αντιπροσωπείες'. Και όταν σου ζητείται μια απόδειξη εύνοιας είτε προς τις συγκεκριμένες μάρκες είτε προς τις αντιπροσωπείες τους (δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει 'εύνοια προς αντιπροσωπείς' τι τον νοιάζει το Βασιλάκη να πεις ότι είναι κιμπάρης, αυτός Seat θέλει να πουλάει...), παραθέτεις Πόρσε και Απέργη. Οτι να 'ναι δηλαδή. Και μετά ζητάς και τα ρέστα από το DAP.
Και σε χιμπατζή να το δείξεις θα γελάει.
Έχεις δίκιο όμως, είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί η όποια 'εύνοια'.
Εσύ μίλησες για 'εύνοια' οπότε αν ζορίζεσαι να την αποδείξεις μήπως θα πρέπει να προσέχεις τι λες ?
Δεν είναι άσπρο μαύρο. Υπάρχει μεν σε όλα τα κείμενα υπό μορφή υπερβολής και γενικότερης αίσθησης
Οχι δεν ισχύει αυτό, υπάρχει μερικές (πολλές ? υποκειμενικό...) φορές σε κείμενα του ΣΧ, που έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο γραφής.
Για να αποδειχθεί κάποιο ατόπημα θα έπρεπε να συμβεί κάτι υπερβολικά παρατραβηγμένο, πχ να υπάρξει εύνοια έναντι αντιπροσώπου που είναι ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ
Αν η εν λόγω εύνοια είναι ΠΡΙΝ αυτός γίνει καταζητούμενος ? Μήπως θεωρείς δεδομένη τη λαμογιά ?
Γεμάτη είναι η ιστορία από 'μάγους' που αποδείχθηκαν απατεώνες από το Madoff ως την Enron. Αυτό δε σημαίνει -και δεν αποδεικνύει- τίποτα άλλο για τα 'θύματα', πέραν του ό,τι ήταν εύπιστοι.ή να παρουσιάζονται σαν θαυματουργές συσκευές οι απάτες ενός λαμόγιου που κοροϊδεύει τον κόσμο πουλώντας συσκευές που παραβιάζουν τη σύγχρονη φυσική (lol). Τότε μόνο θα υπήρχε και απόδειξη, όχι μόνο ένδειξη.
Σε αυτό το τελευταίο όπως είδες παραπάνω συμφώνησα.
-
Η διαφημιση ειναι γνωστο οτι ειναι το μεγαλυτερο εσοδο των ΜΜΕ. Εδω στο Μεγκα παραδεχτηκαν οτι οι βουλευτες της επαρχιας πληρωναν για να βγουν στις πρωινες εκπομπες και σε κανενα δεν καιγεται καρφι. Τι ασχολησε τι εκαναν οι 4τ;
-
Αν το πρόβλημά σου είναι η γκρίζα διαφήμιση του κάθε Απέργη, που δίνει κανα εξωτικό για το εξώφυλο (ή μήπως θα γινόταν η δοκιμή της F40 το 1988 χωρίς τον Τζίγκερ, φάουλ και κείνο ?), του κάθε Κύρκου, που δίνει ένα αγωνιστικό για δοκιμή, της κάθε Πιρέλι, που δίνει λάστιχα για το συγκριτικό των 10 GTI στην πίστα, ή του κάθε λαστιχά, που 'ακούραστα ζαντάριζε ξεζαντάριζε' στο συγκριτικό των 10 GTI κτλ. κτλ. μάλλον ζεις σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο.
Μάθε να ξεχωρίζεις αυτά που έχουν ουσία από αυτά που είναι αναγκαία κακά.
nass,με ολο το σεβασμο,μαθημα ηθικης και αντιληψης χρησιμοποιωντας μαλιστα προστακτικη,κανε σε ατομα που γνωριζεις
Κατα τ αλλα,στον κοσμο που ζω θα ηθελα το λατρεμενο σας περιοδικο να ειχε τη στοιχειωδη σοβαροτητα να μη μιλαει για εμπορους οπως θα μιλουσε ο 6χρονος ξαδερφος μου για τον νονο που μολις του αγορασε το καινουριο του matchbox.
Επισης αν εχεις διαβασει ξενα περιοδικα,αρκει ενα ''powered by pirelli'' για να τιμησουν τον χορηγο,οχι ''ευχαριστουμε την πιρελλι της οποιας ο λογος ειναι συμβολαιο και ο εισαγωγεας της κιμπαρης και και και''Το 'λατρεμένο σας περιοδικό' πληρώνει αυτό εδώ το χώρο που σε και με φιλοξενεί οπότε του αξίζει περισσότερος σεβασμός, θεωρώ.
Κατά τα λοιπά, με όλο το σεβασμό, δεν θεωρώ ότι σε πρόσβαλλα και φυσικά δεν θα σου ζητήσω την άδεια για να γράψω την άποψή μου σε ένα διαδικτυακό καφενείο και τα ίδια θα σου έλεγα και κατά πρόσωπο. Αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι, δέξου (προστακτική ) την κριτική (διότι, αφού δεν το κατάλαβες, να στο πω, περί αυτού πρόκειται, σιγά μην ασχοληθώ να σου κάνω μάθημα, πόσο δε μάλλον ηθικής ) όσο εύκολα την εκτοξεύεις. Αν σε ζορίζει η κριτική μου, μη με διαβάζεις (προστακτική ) κανένα πρόβλημα.
Επί της ουσίας, οι μόνες περιπτώσεις που θυμάμαι κάτι πέραν του 'ευχαριστούμε την Pirelli' ή ένα logo στο άρθρο ήταν ο Απέργης (που, επαναλαμβάνω, όταν τα έγραφε αυτά ο ΣΧ δεν είχε σκάσει η φάση, βέβαια μετά Χριστόν προφήτες πολλοί...) και ίσως ο Μανιατόπουλος και πολύ παλιότερα ο Τζίγκερ.
Εμένα άλλα πράγματα με ενοχλούν στο περιοδικό, πχ. το να μη λένε πια (όπως έκαναν κάποτε) ευθέως την άποψή τους αλλά να τα 'στρογγυλεύουν' και να πρέπει να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και μετά από Ν χρόνια να μαθαίνεις την αλήθεια σε κάποιο άλλο άσχετο άρθρο.
-
Η κωλοτούμπα βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Καταλαβαίνω πως πρέπει μετά από κάθε ποστ μου να διαφωνείς (ακόμα και αν συμφωνείς ενίοτε), αυτό είναι όμως δικό σου θέμα, δεν με(μας) απασχολεί.
Δεν υπάρχει καμία σύγχηση μάρκας και αντιπροσωπείας. Η 'μομφή' είναι στην εύνοια και δεν έχει σημασία αν είναι malagutti ή Facel Vega (εξ'ορισμού προφανώς). Έδωσα και ενα λινκ με συγκεκριμένα αποσπάσματα αλλά εδώ δεν σας φαίνονται αρκετά αυτά τα 2 εξόφθαλμα παραδείγματα με απέργη και κυψέλες, τι έυνοιες κλπ συζητάμε. Είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο η στάθμη του καθενός (εκτός αν υπάρχουν άλλα παρασκηνιακά που δε γνωρίζω).
Για τις υπόλοιπες δικές σου κωλοτούμπες (έυνοια ΠΡΙΝ κλπ κλπ) απάντησα πιο πάνω.
Τελικά εσύ είσαι λαμόγιο? Επειδή έτσι παίζεται το παιχνίδι όπως είπες..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το 'λατρεμένο σας περιοδικό' πληρώνει αυτό εδώ το χώρο που σε και με φιλοξενεί οπότε του αξίζει περισσότερος σεβασμός, θεωρώ.
Όπα για κάτσε. Δεν ενδιαφέρει κάποιον απαραίτητα ποιος πληρώνει το χώρο ή τα όποια έξοδα. Το φόρουμ (όπως και τα περισσότερα του είδους) λειτουργεί υπό μία αμφίδρομη σύμβαση. Παρέχει αυτά τα εργαλεία δημοσίευσης και οι χρήστες παρέχουν το περιεχόμενο που δημιουργούν. Δεν είναι κανένας από τους δύο υπόχρεος στον άλλον και αυτό δεν είναι θέμα 'άποψης', είνια στους όρους χρήσης. Πρόσεξε λίγο με τη διατύπωσή σου και το ύφος σου, υποτιμά λίγο (..) όσους συμμετέχουν εδώ και δεν είναι λίγοι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το 'λατρεμένο σας περιοδικό' πληρώνει αυτό εδώ το χώρο που σε και με φιλοξενεί οπότε του αξίζει περισσότερος σεβασμός, θεωρώ.
Κατά τα λοιπά, με όλο το σεβασμό, δεν θεωρώ ότι σε πρόσβαλλα και φυσικά δεν θα σου ζητήσω την άδεια για να γράψω την άποψή μου σε ένα διαδικτυακό καφενείο και τα ίδια θα σου έλεγα και κατά πρόσωπο. Αν δεν σου αρέσει, λυπάμαι, δέξου (προστακτική ) την κριτική (διότι, αφού δεν το κατάλαβες, να στο πω, περί αυτού πρόκειται, σιγά μην ασχοληθώ να σου κάνω μάθημα, πόσο δε μάλλον ηθικής ) όσο εύκολα την εκτοξεύεις. Αν σε ζορίζει η κριτική μου, μη με διαβάζεις (προστακτική ) κανένα πρόβλημα.
Επί της ουσίας, οι μόνες περιπτώσεις που θυμάμαι κάτι πέραν του 'ευχαριστούμε την Pirelli' ή ένα logo στο άρθρο ήταν ο Απέργης (που, επαναλαμβάνω, όταν τα έγραφε αυτά ο ΣΧ δεν είχε σκάσει η φάση, βέβαια μετά Χριστόν προφήτες πολλοί...) και ίσως ο Μανιατόπουλος και πολύ παλιότερα ο Τζίγκερ.
Εμένα άλλα πράγματα με ενοχλούν στο περιοδικό, πχ. το να μη λένε πια (όπως έκαναν κάποτε) ευθέως την άποψή τους αλλά να τα 'στρογγυλεύουν' και να πρέπει να διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές και μετά από Ν χρόνια να μαθαίνεις την αλήθεια σε κάποιο άλλο άσχετο άρθρο.
Eιμαι προθυμος για μονιμο ban,αν εδειξα καποια στιγμη,οσο καιρο ειμαι μελος,να μη σεβομαι το χωρο οι εκεινους που τον διαχειριζονται/εποπτευουν.
Στα υπολοιπα δε καταλαβαινω προς τι η συγχηση,κουβεντα κανουμε και δεν εκτοξευσα κριτικη προς καποιο μελος του φορουμ,παρα μονο σκεψεις για το κατα ποσο το περιοδικο που κ εγω εχω διαβασει πολυ εκανε λαθη ή οχι.Επισης δειξε μου που σου ειπα να μου ζητας την αδεια πριν γραψεις κατι
Το τι καταλαβα και τι οχι,το αφηνω να το κρινει το υπολοιπο φορουμ,ποσο μαλλον το αν θα ζοριστω κιολας απο την κριτικη σου .Στο κατω κατω καφενειο δε τον χαρακτηρισα ποτε το χωρο που γραφω και διαβαζω,σε αντιθεση μ εσενα.
Μ εβαλες στη θεση μου,καλο βραδυ -
ρε συ ναςς, το 'ο λόγος του τάδε αποτελεί συμβόλαιο βρετανικού επιπέδου' με το 'ευχαριστούμε τον κύριο ταδε που πάντα έχει διαθέσιμα τα τρελά σας όνειρα σε τροχούς' απέχει λίγο (;) σωστά; ειδικά όταν γράφεται σε περίεργους - οικονομικά - καιρούς.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ακομα θυμαμαι που καποτε , για λογους αρχης, αντισταθηκες στην VW, και στηριξες τον Ν.Δ. . ηθελε βαρια α.........α.!!!!
Μήπως θυμάσαι και τις (άπειρες) φορές που (πάντα) για λόγους αρχής (εισαγωγέας ο κουμπάρος/συγγενής/κολλητός, δε θυμάμαι πια αλλά δεν έχει σημασία) προμόταρε τα Renault; Τα οποία κέρδιζαν όλα τα συγκριτικά, για χάρη του μεγάλου Λεωνίδα; Πάντα για λόγους αρχής...
Αν ίσχυε αυτό που λες τότε θα έπρεπε όσο καιρό ο ΣΧ έτρεχε επαγγελματικά με Nissan να βγαίνουν τα Nissan καλύτερα στα τεστ και να προμοτάρονται ενώ αργότερα που έτρεχε επαγγελματικά με SEAT να γίνεται το ίδιο με τα SEAT.
Καμία σχέση όμως
Μηπως και καποιο δειγμα γραφης (π.χ κειμενο και αριθμο τευχους ) θα εκανε τα γραπτα σας πιστευτα; Η φτανει μονο η λασπη και η ειρωνια;
Νομιζω οτι υπαρχει παραβαση του κανονισμου (αναποδεικτες κατηγοριες εναντιον αλλου χρηστη) απο τους δυο ως ανω χρηστες .Παρακαλω τους συντονιστας του φορουμ να πραξουν τα δεοντα εκ μερους τους.
-
Ταπεινά να πω κι εγώ μια άποψη άνευ facel vega και morgan...
Αίσχος το αφιέρωμα στο υδρογόνο. Αυτό όμως δεν ήταν ΚΚ, ήταν Λυμπερης approved!
Από εκεί και πέρα απλά ανήθικη η επίθεση σε ανθρώπους που δεν έδωσαν δικαιώματα. -
DAP εσένα ποιά η άποψή σου για την αναφορά του ΣΧ στον Απέργη και για το τεστ των 4Τ με την 'κυψέλη' υδρογόνου?
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από εκεί και πέρα απλά ανήθικη η επίθεση σε ανθρώπους που δεν έδωσαν δικαιώματα.Έχεις διαβάσει το ανάλογο τόπικ εδώ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η κωλοτούμπα βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Καταλαβαίνω πως πρέπει μετά από κάθε ποστ μου να διαφωνείς (ακόμα και αν συμφωνείς ενίοτε), αυτό είναι όμως δικό σου θέμα, δεν με(μας) απασχολεί.Καλά, ας το αφήσουμε εδώ
Δεν υπάρχει καμία σύγχηση μάρκας και αντιπροσωπείας.
Εσύ έκανες το διαχωρισμό σε 2 διαφορετικά ποστ. Απλά, ως τυπικός εσύ, αρνείσαι να αποδεχτείς ότι έγραψες πατάτα.
Η 'μομφή' είναι στην εύνοια και δεν έχει σημασία αν είναι malagutti ή Facel Vega (εξ'ορισμού προφανώς).
Συμφωνώ ότι η μομφή είναι στην εύνοια, αλλά ήσουν πολύ σαφής περί Nissan και Seat (εκτός και αν ο ΣΧ έτρεχε με Facel Vega) για να μπορεί να περάσει έτσι.
Έδωσα και ενα λινκ με συγκεκριμένα αποσπάσματα αλλά εδώ δεν σας φαίνονται αρκετά αυτά τα 2 εξόφθαλμα παραδείγματα με απέργη και κυψέλες, τι έυνοιες κλπ συζητάμε. Είναι εντελώς σε άλλο επίπεδο η στάθμη του καθενός (εκτός αν υπάρχουν άλλα παρασκηνιακά που δε γνωρίζω).
Ωωωωω, εκτός των παραπάνω και παρακάτω ad hominem περί λαμογιών πετάμε και υποννοούμενα τώρα ? Τστστσ σε είχα για καλύτερα...
Για τις υπόλοιπες δικές σου κωλοτούμπες (έυνοια ΠΡΙΝ κλπ κλπ) απάντησα πιο πάνω.
Ποιά κωλοτούμπα ?
Εγραψε ό,τι έγραψε πριν μάθουμε οι υπόλοιποι (εκτός από τους καραγάτους αυτού του κόσμου που περνάνε από due dilligence μέχρι και από που αγοράζουν τσίχλες ) περί τίνος πρόκειται ? Ναι.
Αν έγραψε και ήξερε τότε είναι λαμόγιο.
Αν έγραψε και δεν ήξερε τότε είναι εύπιστος.
Αν βολικά ξεχνάς το δεύτερο και γυρνάς όλη τη συζήτηση στα περί λαμόγιου τότε δεν πρόκειται για καλόπιστη συζήτηση.Για τον Απέργη αυτά, στα περί υδρογόνου τα είπαμε...
Τελικά εσύ είσαι λαμόγιο? Επειδή έτσι παίζεται το παιχνίδι όπως είπες..
Φυσικά και είμαι λαμόγιο
-
Eιμαι προθυμος για μονιμο ban,αν εδειξα καποια στιγμη,οσο καιρο ειμαι μελος,να μη σεβομαι το χωρο οι εκεινους που τον διαχειριζονται/εποπτευουν.
Στα υπολοιπα δε καταλαβαινω προς τι η συγχηση,κουβεντα κανουμε και δεν εκτοξευσα κριτικη προς καποιο μελος του φορουμ,παρα μονο σκεψεις για το κατα ποσο το περιοδικο που κ εγω εχω διαβασει πολυ εκανε λαθη ή οχι.Επισης δειξε μου που σου ειπα να μου ζητας την αδεια πριν γραψεις κατι
Το τι καταλαβα και τι οχι,το αφηνω να το κρινει το υπολοιπο φορουμ,ποσο μαλλον το αν θα ζοριστω κιολας απο την κριτικη σου .Στο κατω κατω καφενειο δε τον χαρακτηρισα ποτε το χωρο που γραφω και διαβαζω,σε αντιθεση μ εσενα.
Μ εβαλες στη θεση μου,καλο βραδυΑσε μας ρε socratesn για ban και λοιπές σαχλαμάρες. Οπως κατάλαβες αργά, συζήτηση κάνουμε. Εσύ είσαι ο πρώτος που ζορίστηκε που σου την είπα και με εγκάλεσες στην πράξη (να μη σου κάνω μάθημα επειδή δεν σε ξέρω κτλ. κτλ.) και τώρα θα μου πεις αν κάνουμε συζήτηση ?
Η άποψή μου είναι ότι ο χώρος αυτός είναι ένα διαδικτυακό καφενείο και δεν το θεωρώ υποτιμητικό εκτός και αν δεν ξέρεις τι εστί 'καφενείο'. Εχεις πάει ποτέ σε πραγματικό καφενείο άραγε ?
Οσο για το σεβασμό για το περιοδικό, το 'λατρεμένο σας περιοδικό' είναι ΙΜΗΟ απρεπές και ειρωνικό και προς το περιοδικό και προς συνομιλητές-συνκαφενόβιους όπως πχ. εμένα που καθόλου δεν έδειξα κάποια λατρεία, ίσα-ίσα που έκανα και κριτική και προς τους 4Τ και προς τον ΚΚ (διάβασε το αντίστοιχο θέμα στον 'Αντίλογο'). Οπότε τα συλλήβδην απαξιωτικά δε βοηθάνε την (όποια) συζήτηση.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Από εκεί και πέρα απλά ανήθικη η επίθεση σε ανθρώπους που δεν έδωσαν δικαιώματα.Έχεις διαβάσει το ανάλογο τόπικ εδώ?
I have skim read it.
Αυτό που είδα όμως είναι ότι ο ΙΚΕ και ο socratesn είναι σφόδρα αντίθετοι στους 4Τ. Γούστο τους και καπέλο τους. Είδα όμως πως υπάρχουν και άδικες γνώμες (κατά την ταπεινή μου άποψη). Ειδικά στον DAP που έχει δει και 30 Ακρόπολις παραπάνω από εμάς, δεν φερόμαστε έτσι. -
Οδηγώντας το primera του father με τον ίδιο παραπλεύρως σε ρόλο συνοδηγού 20 years ago. Σούρουπο σε σχετικά πολυσύχναστο κόμβο της Φιλιππούπολης.
- Πατέρα για κοίτα , είμαστε ΟΚ από δεξιά ; να στρίψω ;
-Ναί , είμαστε ΟΚ πέρνα άφοβα.
Εεε, ευτυχώς που κοίταξα κι εγώ . Έκοψα την τελευταία στιγμή , ένας παλαβός ερχόταν με 1000 και θα μας είχε πάρει παραμάζωμα.
Όσο για το nissan sunny εκείνη την εποχή χαρακτηριστική είναι η σιγή για τον αστείο χώρο στις πίσω θέσεις, κυριολεκτικά ανύπαρκτος.
- Πατέρα για κοίτα , είμαστε ΟΚ από δεξιά ; να στρίψω ;
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό