-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να τα πετυχουν και τα δυο.
Ενα αυτοκινητο που ειναι 'γυριστρα' στα λιγα θα σε εκτελεσει στα πολλα.Πρέπει να οδηγήσεις το SportKa...
-
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ EVO ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟ C2 ΜΕ ΤΟ ΣΑΞΟ VTS ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΕΝΩ ΤΟ C2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ C2 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ.ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΑΞΟ ΛΟΓΩ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ,ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ KAI ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ C2.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ C2 ΗΤΑΝ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ C2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΑΝ ΤΟ C2 ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΟ VTS ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ C2 ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ESP ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.Α ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ C2 ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥ 206.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ ΑΠΟ 206 ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 800ΕΥΡΟ.ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ,ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΑΛΟΓΑ!!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αν δεν έχεις χέρια μην το παίρνεις για φιγούρα, τόσο απλά (και δεν ισχύει μόνο για τα σαξοραλλα)Συμφωνό απολύτως.
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδεξειους κ****ς -
Πάντως με 15.700 ευρώ παίρνεις ένα πλουσιότατο πακέτο εξοπλισμού, ένα μοτέρ 125 ίππων και ένα στήσιμο αρκετά ενδιαφέρον και για τους μη χεράδες.
Η σχεδίαση υποκειμενικό σε ποιόν αρέσει αλλά για μένα είναι όμορφο.Μπράβο στην Citroen.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ EVO ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟ C2 ΜΕ ΤΟ ΣΑΞΟ VTS ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΘΕΛΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΕΝΩ ΤΟ C2 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ C2 ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΞΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΠΙΟ ΑΜΕΣΟ.ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΟΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΣΑΞΟ ΛΟΓΩ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ,ΑΜΕΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ KAI ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ,ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΤΟΥ C2.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ C2 ΗΤΑΝ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΕΙΧΕ ΨΙΛΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ C2 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.ΕΓΩ ΛΕΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΑΝ ΤΟ C2 ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΟ VTS ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟ C2 ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ESP ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΞΟ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ.Α ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΤΟΥ C2 ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥ 206.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΓΚΑΖΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΝΤΙΖΑ ΑΠΟ 206 ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 800ΕΥΡΟ.ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΕΓΓΕΦΑΛΟΥ,ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΑΛΟΓΑ!!!Eνα σοβαρό περιοδικό πρέπει πάνω απο όλα να συγκρίνει κάτω απο ίδιες συνθήκες.Είναι άδικο και αντιεπαγγελματικό να συγκρίνεις με χρόνους στην πίστα ένα αυτοκίνητο με τελειωμένα λάστιχα με ένα που φοράει καινούργια και μάλιστα αυτό να αναφέρεται με μικρά γράμματα.Μην κάνεις καθόλου μετρήσεις,αν θες να είσαι αντικειμενικός
-
'Μην κάνεις καθόλου μετρήσεις,αν θες να είσαι αντικειμενικός '
Μαζί σου bug.Πάντως αυτά που διάβασα σχετικά με τα φρένα και τις επιδόσεις του C2 με έβαλαν σε σκέψεις... Βέβαια, όπως είπα, 'διάβασα'. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχω και προσωπική εμπειρία.
-
Γιά σιγά ρέ παιδιά.Υπάρχει κάποιο περιοδικό πού στίς συγκριτικές του δοκιμές στήν πίστα,κοιτάει πρώτα μήπως τά λάστιχα ή τά φρένα τού αυτοκινήτου,δέν είναι φρέσκα;
Ακόμα καί άν είναι φρέσκα,θά έπρεπε (λόγω αξιοπιστίας τών μετρήσεων) νά φοράνε καί ίδια διάσταση καί ίδια μάρκα λάστιχα,έτσι δέν είναι;
Αλλά,οι διαφορές στήν πίστα τόσο μικρού μεγέθους (0,5 δευτερόλεπτα),δέν σημαίνουν ότι είναι τό ένα ταχύτερο τού άλλου,καλά καί σώνει.Αυτές οι διαφορές γίνονται άνετα από τά λάστιχα. -
Εχει αγορασει κανεις το VTS ?
-
Γιατί αγρίεψες?
-
Δες την υπογραφή του και θα καταλάβεις....από τώρα μάλλον το μετάνιωσε, right?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά σιγά ρέ παιδιά.Υπάρχει κάποιο περιοδικό πού στίς συγκριτικές του δοκιμές στήν πίστα,κοιτάει πρώτα μήπως τά λάστιχα ή τά φρένα τού αυτοκινήτου,δέν είναι φρέσκα;
Ακόμα καί άν είναι φρέσκα,θά έπρεπε (λόγω αξιοπιστίας τών μετρήσεων) νά φοράνε καί ίδια διάσταση καί ίδια μάρκα λάστιχα,έτσι δέν είναι;Ανδρέα, έχει μια λογική αυτό που λες, μα από την άλλη ένα αυτοκίνητο πρέπει να δοκιμάζεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, ο οποίος (υποτίθεται ότι) έχει μεριμνήσει ώστε η μάρκα, ο τύπος και η διάσταση των ελαστικών να είναι ακριβώς αυτή που ταιριάζει στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
-
Τό ίδιο λέμε Νίκο.Αυτές οι επιλογές τού κάθε κατασκευαστή,μπορούν άνετα νά δώσουν διαφορές τού μισού ή καί ενός ίσως δευτερολέπτου στήν πίστα.Τό ίδιο,καί μέ φθαρμένα ελαστικά έναντι φρέσκων.
Αν,κατά τή γνώμη μου,οι διαφορές είναι μεγαλύτερες από δύο δευτερόλεπτα,τότε μιλάμε γιά γρηγορότερο ή αργότερο αυτοκίνητο στήν πίστα. -
H διαφορά του 0,5 δευτερόλετπα στην πίστα της Σπάρτης είναι σημαντική αλλά... Τι σοβαρό περιοδικό κάνει τη σύγκριση και μετά λέει ότι το ένα αμάξι είχε φθαρμένα λάστιχα;;;; ΝΤΡΟΠΗ
Επίσης, πως προέκυψε αυτό το νούμερο; Μέσος όρος; Καλύτερη επίδοση; ΠΩΣ???
Πολύ παραπληροφόρηση πέφτει, αθέλητα ενδεχομένως...
-
Κώστα,ένα πράγμα θά σού πώ.Οταν γυρνάω στήν πίστα τών Σερρών,μέ τό δικό μου αυτοκίνητο,γύρο μέ γύρο,μπορεί νά δώ διαφορές τού ενός δευτερολέπτου.Ιδιος ο οδηγός,ίδιο καί τό αυτοκίνητο.Διαφορές δηλαδή,πού έχουν νά κάνουν μέ τό πώς πήρες έστω καί μία στροφή διαφορετικά από προηγουμένως.
Δέν ξέρω βέβαια καθόλου τό πώς είναι η πίστα τής Σπάρτης,αλλά δέν θά ποντάριζα σέ μία τόσο μκρή διαφορά,εκτός καί άν η πίστα,έχει μήκος 600 μέτρα. -
Ρε παιδιά σας βλέπω όλους να γράφετε για την 'πίστα της Σπάρτης' Από πότε έχει πίστα η Σπάρτη???? Μήπως μιλάτε για πίστα καρτ?
-
Ναι, η πίστα καρτ που είναι ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δες την υπογραφή του και θα καταλάβεις....από τώρα μάλλον το μετάνιωσε, right?Οχι δεν το μετανιωσα
Αμα δεις καλα εγω εχω ξεκινησει το topic
Το VTS δεν εχει και πολλες διαφορες μονο Τα 15 αλογα παραπανω Το οποιο αν ξερεις δεν κανουν και πολυ διαφορα στον δρομο
Το VTR που εχω εγω εχει το προτεριμα του sensodrive που ειναι ενα και ενα για την Αθηνα -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πρέπει να οδηγήσεις το SportKa...
Μαλλον
Παντως εχθες οδηγησα απλο c2 1.4 σε διαδρομη που την ξερω καλα και ειναι στριφτερη και γλυστερη και το αμαξακι ηταν για τις δικες μου προτιμησεις 'ονειρο'.
Απλα το περιμενα λογο πιο ζωηρο...
Οσο για τον φιλο lkar θα ηθελα να το ελεγε αυτο που εγραψε και στον Χ'τσοπανη στον οποιο αναφερομουνα και οχι στον οποιοδηποτε'συνοικιακο χερα' -
H 1η εντύπωση ήταν κάπως έτσι
Δεν μ'ενθουσίασε και όντως καμία σχέση με Saxo
αφήστε που ότι σαξοραλοπουντοιμπιζαπόλο κυκλοφορεί το μαζεύει δίπλα του
-
Ikar, το δοκίμασες? Και πιστεύεις ότι θα ξεφύγεις χωρίς να δώσεις κι άλλες πληροφορίες? ΛΕΓΕ ΤΑ ΟΛΑ!
C2 VTS