-
Opel Corsa C 1.2 2003.
Aλλαγή σετ συμπλέκτη Sachs
Υδραυλικό ρουλεμάν (πλατό) εντος κιβωτίου
Τρομπάκι πεντάλ
Επιλογέας (Παλάντζο) - είχε ηδη επισκευαστεί 1 φορά
Λάδια κιβωτίου
2 βάσεις μηχανής αλλαγή.
Συνολο 640€
Συμπτώματα μονο οτι είχε βαρύνει αρκετα το πεντάλ , δε είχε ανοιχτει ποτέ ξανά μέχρι τωρα 280.000 χιλιόμετρα . Βέβαια το δισκοπλατο οριακά ήταν όπως φάνηκε . -
3ο service - 4ο έτος και 42.000χλμ. Captur 2, 1.0lpg.
Λάδια
Φίλτρο λαδιού
Φίλτρο καμπίνας
Φίλτρο αέρα
Φίλτρο υγραερίου (υγρή φάση)
Φίλτρο υγραερίου (φάση αέρα)
Μπουζί
+τα ψιλολόγια197.58€ ανταλλακτικά
133.96€ εργασία331.54€
με έκπτωση 20% σε όλαΣαν ανταλλακτικά με την έκπτωση και απόδειξη δεν έχω βρει φθηνότερα με μεγάλη διαφορά που να πεις ότι θα γλιτώσω και κάνα σοβαρό ποσό , μόνο στα φίλτρα υγραερίου βαράνε και την εργασία και το ανταλλακτικό . Σαν εργασία δεν του πήρε πάνω απο 15' και χρέωσαν 45'.
Χωρίς έκπτωση θεωρώ το ποσό υπερβολικό
-
Όλο φθηνά σέρβις διαβάζω, δεν υπάρχει κανείς με πραγματικό πριμιο να πληρώνει 1000αρες και διχιλιαρα; έχουμε γίνει τελείως ψωροκωσταινα.
-
PEUGEOT 308 1ης γενιάς, 1.6hdi στεγανοποίηση μπεκ και αλλαγή της μαμά φούσκας εξαέρωσης diesel γιατί συρρικνώθηκε και δεν άφηνε το καυσίμο να περάσει. Κόστος 295€.
Είναι η 2η φορά που μας αφήνει, μια με το δυναμό στα 350000χλμ και μια τώρα στα 597.000χλμ.
-
@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
PEUGEOT 308 1ης γενιάς, 1.6hdi στεγανοποίηση μπεκ και αλλαγή της μαμά φούσκας εξαέρωσης diesel γιατί συρρικνώθηκε και δεν άφηνε το καυσίμο να περάσει. Κόστος 295€.
Είναι η 2η φορά που μας αφήνει, μια με το δυναμό στα 350000χλμ και μια τώρα στα 597.000χλμ.
Γράψε και στο θέμα του Πεζώ ότι έχει 597000 γιατί λένε ότι πάνω από 80000 δεν φτάνουν τα περιπολικά που είναι το ίδιο μοντέλο.
-
Αυτό που αναφέρω είναι το 1ης γενιάς, MY2008 δε το ειχαν σε περιπολικά.
Το 2ης έχουν, το έχω κι εγώ σε blue hdi με τα 120 με 105000χλμ -
Και πάλι έχεις περάσει τα 80000
Οχι τίποτα άλλο γιατί είμαι και εγώ με το αιρκρος στα 74000...
-
Δεν τρωει την ιδια ταλαιπωρια ενα ι.χ. με ενα περιπολικο με 3 βαρδιες/24 ωρες στο κεφαλι του και αρκετους διαφορετικους οδηγους πανω του.
-
Αυτό τι γενιάς είναι;
Φοράει τον ίδιο κινητήρα;
Όπως έγραψα και σε άλλο ποστ, δεν συγκρίνεται η χρήση που τα κάνουν, με αυτή ενός Ι.Χ.
Για αυτό βγάζουν το πρόβλημα νωρίτερα, εντός εγγύησης και τα αλλάζει κινητήρα η αντιπροσωπεία.
-
@ilias-a said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Δεν τρωει την ιδια ταλαιπωρια ενα ι.χ. με ενα περιπολικο με 3 βαρδιες/24 ωρες στο κεφαλι του και αρκετους διαφορετικους οδηγους πανω του.
Ειδικά ο οδηγός!!!
Ο @panos2171 είναι επαγγελματίας οδηγός!!!
Ξέρει να χειριστεί ενα όχημα χωρίς να του προκαλέσει ζημιές σε βάθος χρόνου.
Το περιπολικό χρειάζεται να σκιστεί σε κάποιες περιπτώσεις! -
Το σχόλιο γίνεται γιατί ένας ενδιαφερόμενος για αγορά δεν θέλει Στελλάντις επειδή στην αστυνομία δεν περνάνε τα 80000 χλμ.
Οπότε πάμε στο άλλο άκρο στα 600000 για να ειπωθούν τα βασικά πράγματα που αναφέρθηκαν...
-
@criuser said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Το σχόλιο γίνεται γιατί ένας ενδιαφερόμενος για αγορά δεν θέλει Στελλάντις επειδή στην αστυνομία δεν περνάνε τα 80000 χλμ.
Οπότε πάμε στο άλλο άκρο στα 600000 για να ειπωθούν τα βασικά πράγματα που αναφέρθηκαν...
Δεν ξέρω για άλλους, εμένα με απέτρεψαν 2 μηχανικοί (παιδιά φίλων μου) που εργάζονται σε (διαφορετικές) αντιπροσωπείες Στελαντις.
Συγκεκριμένα για τον προηγούμενο pure tech με τον ιμάντα, είπαν είναι μπουρδέλο, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση.Όσον αφορά το Diesel, φαίνεται ότι έχει βρεθεί η λύση για την καδένα, αλλά αυτή δεν είναι εφαρμόσιμη σε όλους, αλλά υπό προϋποθέσεις, καλά για μένα θα το έκαναν προληπτικά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Εμένα μου είπαν να μην πάρω diesel, λόγω προφίλ των μετακινήσεων μου, θα βγάζει συνέχεια προβλήματα μου είπαν. Θέλει χλμ.....Ε.Ο. κτλ, εγώ κάνω 7000 χλμ το χρόνο και αρκετά σε σύντομες μετακινήσεις. Είμαι ο ορισμός του ηλεκτρικού/υβριδικού .
Μετά από όλα αυτά με τους μηχανικούς, ήρθε στο τμήμα και ο manager της Peugeot, που την κοπανησε μόλις του είπα γιατί χαλάνε τα 308. Έχω και την επαγγελματική του κάρτα να σου στείλω, αν δεν πιστεύεις. Όπως και τα στοιχεία των μηχανικών, μπορείς να κάνεις αίτηση να σου τα δώσουμε .
Επίσης μπορείς να ζητήσεις στοιχεία από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ για τα 308 που περιμένουν κινητήρα.Όλα τα αυτά που γράφω είναι προσωπικές μαρτυρίες, όχι από τρίτοτεταρτους και φβ και YouTube και μαλακίες.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?