-
Πόσο θεωρείτε εσεις λογικό κόστος εργασίας για
1.αλλαγή λαδιων
2.φιλτρο λαδιού
3.φιλτρο αερος
4.λύσιμο και καθαρισμός πεταλούδας
5.έλεγχος φρεον στο κύκλωμα a/c (ήταν κομπλέ δεν χρειάστηκε συμπλήρωμα)με δεδομένο οτι λαδια,φιλτρα και σπρευ καθαρισμου πεταλουδας τα πηγα εγω.
-
Suzuki WagonR 1.3
λυσιμο και καθαρισμός πεταλουδας και EGR (αναβε συχνα το λαμπακι κινητηρα)
Αλλαγη λαδιων και φιλτρου.
αλλαγή τακάκια μπροστα (γιαπωνεζικα δεν θυμαμαι μαρκα 30€)
αλλαγη σιαγονες (Japan) και κυλινδρακια (Ιταλικα) πισω 30€ + 29 €
κατι μαζεματα-σφυξιματα κλπ στο κιβωτιο ταχυτητων...
Συνολο 140€ (89€ τα ανταλλακτικα + 50€ εργασια και το φιλτρο λαδιου)
Λαδια πηγα εγω Castrol Magnatec 10-40 τα οποια βρηκα προς 5,5€ το λιτρο...
Αλλο αυτοκινητο εγινε, παω τωρα να αλλαξω και τα λαστιχα γιατι τα μπροστινα αρχισαν να παραδιδουν το πνευμα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
...Λαδια πηγα εγω Castrol Magnatec 10-40 τα οποια βρηκα προς 5,5€ το λιτρο...
Από πού αν επιτρέπεται; Σαν πολύ καλή τιμή ακούγεται!
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
...Λαδια πηγα εγω Castrol Magnatec 10-40 τα οποια βρηκα προς 5,5€ το λιτρο...
Από πού αν επιτρέπεται; Σαν πολύ καλή τιμή ακούγεται!
το μαγαζι ειναι Θεσσαλονικη, ειχε πολυ καλες τιμες, αλλα χρεωνε αρκρτα τη μεταφορα εκτος Θεσσαλονικης
αν θυμαμαι καλα πηρα 6 λιτρα απο τα 10-40 και 7 λιτρα Castrol Edge 5-30 για το Σουμπαρου με 8€/λιτρο, συνολο 89€ για ολα
-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
1.αλλαγή λαδιων
2.φιλτρο λαδιού
3.φιλτρο αερος
5.έλεγχος φρεον στο κύκλωμα a/c (ήταν κομπλέ δεν χρειάστηκε συμπλήρωμα)με δεδομένο οτι λαδια,φιλτρα και σπρευ καθαρισμου πεταλουδας τα πηγα εγω.
Επειδη δεν βλεπω απαντηση ας πω μονος μου. 50 ευρω κι αυτα με το ζορι, 60 ζητησε αρχικα. Εννοειται χωρις αποδειξη.
Εχε χαρη που παω 10 χρονια και ειναι καλος στη δουλεια του αλλιως δεν θα με εβλεπε ξανα. Απο την αλλη ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι λιγο πολύ. Κι αν διαβάσει κανεις ξενα φόρουμ και δει περιπτώσεις μπορει να πει και πάλι καλα ειμαστε εδω. Γενικά ο κλάδος ειναι ο,τι να΄ναι. Μαστοράτζες... και συγγνωμη αν θίγω καποιους. Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ειναι ελαχιστες εως ανυπαρκτες -
1.αλλαγή λαδιων
2.φιλτρο λαδιού
3.φιλτρο αερος
Επειδη δεν βλεπω απαντηση ας πω μονος μου. 50 ευρω κι αυτα με το ζορι, 60 ζητησε αρχικα. Εννοειται χωρις αποδειξη.
Εχε χαρη που παω 10 χρονια και ειναι καλος στη δουλεια του αλλιως δεν θα με εβλεπε ξανα. Απο την αλλη ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι λιγο πολύ. Κι αν διαβάσει κανεις ξενα φόρουμ και δει περιπτώσεις μπορει να πει και πάλι καλα ειμαστε εδω. Γενικά ο κλάδος ειναι ο,τι να΄ναι. Μαστοράτζες... και συγγνωμη αν θίγω καποιους. Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα ειναι ελαχιστες εως ανυπαρκτεςαπο οτι καταλαβα αυτο το 'μαστορατζες' παει για την τιμη, υπαρχουν και φθηνοτεροι και ακριβοτεροι, αναλογα με το τι θες στο αυτοκινητο σου εχεις και την αναλογη χρεωση, καλως ή κακως.
-
Απόδειξη πήρες;;
Γιατί με απόδειξη αυτός τελικά πληρώθηκε 50 -ΦΠΑ κια με την φορολογία του θα του μείνουν καθαρα 50-ΦΠΑ -φόρος
Αν δεν η απόδειξη τότε 50 καθαρά -
ΧΩΡΙΣ αποδειξη ολα αυτα.
Και μόνο ο έλεγχος για φρέον λέει, έστω κι αν δεν χρειάζεται συμπλήρωμα, κοστολογείται 35 ευρω.
Μου έκανε και χάρη δηλαδή.
Μετά σου λέει γιατι τους βρίζουμε...@Ηλίας Δεν μου απάντησες ακόμα στην αρχική ερώτηση. Στο μαστοράντζες έμεινες μονο. Βρίσκεις λογικά τα 60 μαύρα για τις εργασίες που ανέφερα; Α! Και για να μην ακούσω τα γνωστά περί πολυπλοκότητας του κάθε μοτέρ, μιλάμε για Polo 6n2
-
Να σου δωσω μια απαντηση, και εγω φιλε μου.
Πρωτα πρωτα, αυτο το polo, δεν φορα εργοστασιακο a/c. Mηπως εχεις και το white κλιματιστικο επανω?
Στην Ελλαδα, τα αυτοκινητα αυτα, ηταν ανευ κλιματισμου εισαγωγη. Εκ των υστερων, γινωνταν οι τοποθετησεις, εδω.
Ενας ολοκληρωμενος ελενχος αποδοσης κλιματισμου, θελει μια ωρα περιπου.
Και να εχει και αποδοση σωστη, να μην αρχισει το ψαξιμο μετα.
Να σου παρει το συνεργειο λοιπον, 25 ευρω εργασια.
Για λαδια-φιλτρα, ενα 5ευρω.
Λυσε-δεσε πεταλουδα για καθαρισμα, αλλα 15 ευρω.
Κωδικοπ.-προσαρμογη πεταλουδας, και διαγνωστ. ελενχος, αλλα 10 ευρω.
Για κανε σουμα. Ενα πενηνταρι συνολικα. (Τιμες ξεφτυλα)
Γλυτωσες το ΦΠΑ. (κακως)
Αν καταλαβα καλα, σε εκλεψε. Ποσα επρεπε να πληρωσεις, για να εισαι ικανοπ/νος?
Κανα 20αρι?
Στην Καρεντα, ρωτησες τιμες, για τις εργασιες αυτες?(Ασχετο, αλλα επι του θεματος.
Φωναξα γιατρο, (νευρολογο) να δει την γεροντισα μητερα μου.
Ηπιε το καφεδακι του, τον κερασα και παγωτο, και την εξετασε λοιπον οπτικα, απο την καρεκλα του, καθιστος.
Ενα 70αρι μου πηρε, χωρις αποδειξη. Με αποδειξη, το 100αρικο, ηταν δεδομενο.)Φιλε μου, δεν ειμαι 'μαστορατζα', τεχνιτης αυτ/των ειμαι, με αγαπη στην δουλεια μου, και οχι κοπροσκυλο.
Με σεβασμο στον πελατη, στην ιδιοκτησια του, και στην καθε του ιδιοτροπια.
Θα ηθελα καλυτερους χαρακτηρισμους λοιπον, εχουμε οικογενειες, και υποληψη στην κοινωνια..ΥΓ. Για μια σωστη αλλαγη υγρων φρενων,(τα υγρα δικα σου) ποσο την κοστολογεις, σε χρονο, και χρημα?
-
Συγκρινεις τον εαυτο σου με εναν γιατρο που εφαγε 35 χρονια απο την ζωη του για να διαβασει (και μεχρι τοτε δεν εβγαζε μια, ετρωγε απο τον μπαμπα) με τον εαυτο σου;; θεωρεις οτι πρεπει να παιρνεις τα ιδια;;;
Στάλθηκε από το AMOI N828 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Τζαβαρας Δημητρης έγραψε:
Να σου δωσω μια απαντηση, και εγω φιλε μου.
Πρωτα πρωτα, αυτο το polo, δεν φορα εργοστασιακο a/c. Mηπως εχεις και το white κλιματιστικο επανω?
Στην Ελλαδα, τα αυτοκινητα αυτα, ηταν ανευ κλιματισμου εισαγωγη. Εκ των υστερων, γινωνταν οι τοποθετησεις, εδω.
Ενας ολοκληρωμενος ελενχος αποδοσης κλιματισμου, θελει μια ωρα περιπου.
Και να εχει και αποδοση σωστη, να μην αρχισει το ψαξιμο μετα.
Να σου παρει το συνεργειο λοιπον, 25 ευρω εργασια.
Για λαδια-φιλτρα, ενα 5ευρω.
Λυσε-δεσε πεταλουδα για καθαρισμα, αλλα 15 ευρω.
Κωδικοπ.-προσαρμογη πεταλουδας, και διαγνωστ. ελενχος, αλλα 10 ευρω.
Για κανε σουμα. Ενα πενηνταρι συνολικα. (Τιμες ξεφτυλα)
Γλυτωσες το ΦΠΑ. (κακως)
Αν καταλαβα καλα, σε εκλεψε. Ποσα επρεπε να πληρωσεις, για να εισαι ικανοπ/νος?
Κανα 20αρι?
Στην Καρεντα, ρωτησες τιμες, για τις εργασιες αυτες?(Ασχετο, αλλα επι του θεματος.
Φωναξα γιατρο, (νευρολογο) να δει την γεροντισα μητερα μου.
Ηπιε το καφεδακι του, τον κερασα και παγωτο, και την εξετασε λοιπον οπτικα, απο την καρεκλα του, καθιστος.
Ενα 70αρι μου πηρε, χωρις αποδειξη. Με αποδειξη, το 100αρικο, ηταν δεδομενο.)Φιλε μου, δεν ειμαι 'μαστορατζα', τεχνιτης αυτ/των ειμαι, με αγαπη στην δουλεια μου, και οχι κοπροσκυλο.
Με σεβασμο στον πελατη, στην ιδιοκτησια του, και στην καθε του ιδιοτροπια.
Θα ηθελα καλυτερους χαρακτηρισμους λοιπον, εχουμε οικογενειες, και υποληψη στην κοινωνια..ΥΓ. Για μια σωστη αλλαγη υγρων φρενων,(τα υγρα δικα σου) ποσο την κοστολογεις, σε χρονο, και χρημα?
Και μόνο που λες οτι τα 6n2 δεν ειχαν εργοστασιακο a/c απο την μανα τους (climatronic στο gti) δείχνει πόσο ασχετος εισαι. Απο εκει και πέρα δεν καταλαβαίνω γιατί ήθελε 35ευρω για να βάλει πανω δυο μανομετρα και με το a/c ανοιχτο να δει τις πιέσεις. Περι αυτου προκειται κι αυτο έκανε μονο.
Παμε παρακάτω. Το λυσε δεσε πεταλουδα ειναι 4 αλενοβιδες και η φυσα. Ουτε vacuum connections ουτε τίποτα. Απαξ και ανοιξεις το φιλοτροκουτι για αλλαγη φιλτρου, η πεταλουδα είναι +5 λεπτα υποθεση.
Κωδικοποιηση δεν υπαρχει, υπάρχει μονο throttle body alignment που σορρυ αν δεν ανεφερα αλλά ειχα παρει το λαπτοπ μαζι μου και το εκανα ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ μονος μου μαζί με το τυπικο ckeck modules (διαγνωστικο έλεγχο που λες εσυ) που ουτως η άλλως δεν εβγαλε faults γιατι θα ειχα λαμπάκι και επιπλεον το ελέγχω συχνα με το vagcom για άλλες μετρήσεις σε measuring blocks για να δω fuel trims και διάφορα αλλα που ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις ιδεα τι κάνουν και ποια είναι.Συγγνώμη αλλα θα το ξαναπω. Μαστοράτζες. Κι αυτό δεν εχει να κανει με οικογένειες, υπολήψεις και λοιπές βαρύγδουπες φανφάρες, απλά με την νοοτροπία σας.
Θα σας παρακαλούσα να είστε πιο ευγενικός προς τους συνομιλητές σας. Πρώτη προειδοποίηση. [Admin]
-
Tribal
αναρωτιεμαι αφου 'το εχεις', γιατι πας εκει 10 χρόνια? ειδικα οι δουλειες που ηθελες (εκτος απο τον ελεγχο κλιματιστικου ισως) γινονται ανετα με 2 τριποδα και απο 'ασχετο'.Επισης, αν δεν το καταλαβες ηδη, η ατακα 'δεν ξερεις τι ειναι' για τα fuel trims, σε ανθρωπο που δεν γνωριζεις, καταδεικνύει ωριμοτητα χαρακτηρα (not). Εκτος αν γεννηθηκες το 2001. Μονο ετσι δικαιολογειται.
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Συγκρινεις τον εαυτο σου με εναν γιατρο που εφαγε 35 χρονια απο την ζωη του για να διαβασει (και μεχρι τοτε δεν εβγαζε μια, ετρωγε απο τον μπαμπα) με τον εαυτο σου;; θεωρεις οτι πρεπει να παιρνεις τα ιδια;;;Στάλθηκε από το AMOI N828 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
35 χρόνια διαβαζε;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Συγκρινεις τον εαυτο σου με εναν γιατρο που εφαγε 35 χρονια απο την ζωη του για να διαβασει (και μεχρι τοτε δεν εβγαζε μια, ετρωγε απο τον μπαμπα) με τον εαυτο σου;; θεωρεις οτι πρεπει να παιρνεις τα ιδια;;;
35 χρόνια διαβαζε;
40 χρονών τελειώνει μεταπτυχιακά κλπ, μείον τα πρώτα 5 χρόνια της ζωής του;
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Tribal
αναρωτιεμαι αφου 'το εχεις', γιατι πας εκει 10 χρόνια? ειδικα οι δουλειες που ηθελες (εκτος απο τον ελεγχο κλιματιστικου ισως) γινονται ανετα με 2 τριποδα και απο 'ασχετο'.Γιατι δεν 'το εχω' (δεν ξερω απο που το συμπερανες αυτο), δεν εχω καθολου χωρο-εξοπλισμο και εν παση περιπτωσει δεν αναλαμβανω την ευθυνη σε περιπτωση που γινει στραβη. Δεν ειναι δικη μου δουλεια. Αυτο σημαινει τι? Οτι πρεπει ο αλλος να ζηταει ο,τι γουσταρει ακομα και για τις πιο απλες εργασιες?
Η δουλεια του αποδεδειγμενα και στην πραξη ειναι άριστη γιαυτο πηγαινω 10 χρονια και οι τιμες σχετικα λογικες προς το ελαφρώς τσιμπημενο αλλα ποτέ δεν με πειραξε γιατι ημουν ευχαριστημενος. Αυτη τη φορα ομως το παρακανε. Εκτος κι αν θεωρεις οτι τα 60 μαυρα για αυτα που εκανε ειναι λογικο ποσο.Επισης, αν δεν το καταλαβες ηδη, η ατακα 'δεν ξερεις τι ειναι' για τα fuel trims, σε ανθρωπο που δεν γνωριζεις, καταδεικνύει ωριμοτητα χαρακτηρα (not). Εκτος αν γεννηθηκες το 2001. Μονο ετσι δικαιολογειται.
Οταν ο ανθρωπος που οπως λες δεν γνωρίζω μου πλασάρεται ως μηχανικος (που υποτιθεται γνωρίζει) και το πρωτο που εχει να πει ειναι οτι τα polo ερχονταν μαμα χωρις a/c τοτε ΝΑΙ μπορω να υποθεσω οτι πιθανοτατα εχει αγνοια σε πολλα ακομα διότι μιλαμε τωρα για αμάξια 'πολυφορεμένα' και κινητήρες πασιγνωστους εδω και χρονια (AUA,AUB,AVY,ARC κτλ). Κακός, αποτομος ή στραβός ο τρόπος μου να το δεχτω γιατι οχι. Αλλα η ουσια ειναι αυτη. Απέδειξε οτι μπηκε να γράψει απλά και μόνο για να υπερασπιστεί το σινάφι του, όπως κάνουν κι αλλοι κατά καιρούς. Σε όλα μούγκα κι όταν θίγονται ξεπετάγονται απο τα λαγούμια τους.
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
35 χρόνια διαβαζε;
δηλαδη δεν βαζεις μέσα τον παιδικό σταθμό;
Ειπαμε αλλά εσύ το παράκανες!Ακου διαβαζει απο 5 χρονων ιατρικά βιβλία!!!Λες και οι άλλοι δεν πάνε σχολείο ή δεν σπουδάζουν!Μόνο οι γιατροί!!Τοτε ας αλλάζουν λαδια και μπουζι μονοι τους οι γιατροί,ας ξεβουλώνουν μονοι τους τις τουαλέτες και ας μαζευουν μονοι το σιταρι που θα φτιάξουν το ψωμί τους.
Μετά μην απορείτε αν με τέτοιες μεγαλομανίες γελάνε πίσω απο την πλάτη σας.
Σορρυ τιποτα προσωπικό ,αλλωστε δεν γνωριζόμαστε, αλλά επειδή τα εχω ακούσει ξανα αυτά είπα να πω και εγω τον αντίλογο μου. -
Tribal
αναρωτιεμαι αφου 'το εχεις', γιατι πας εκει 10 χρόνια? ειδικα οι δουλειες που ηθελες (εκτος απο τον ελεγχο κλιματιστικου ισως) γινονται ανετα με 2 τριποδα και απο 'ασχετο'.Γιατι δεν 'το εχω' (δεν ξερω απο που το συμπερανες αυτο), δεν εχω καθολου χωρο-εξοπλισμο και εν παση περιπτωσει δεν αναλαμβανω την ευθυνη σε περιπτωση που γινει στραβη. Δεν ειναι δικη μου δουλεια. Αυτο σημαινει τι? Οτι πρεπει ο αλλος να ζηταει ο,τι γουσταρει ακομα και για τις πιο απλες εργασιες?
Η δουλεια του αποδεδειγμενα και στην πραξη ειναι άριστη γιαυτο πηγαινω 10 χρονια και οι τιμες σχετικα λογικες προς το ελαφρώς τσιμπημενο αλλα ποτέ δεν με πειραξε γιατι ημουν ευχαριστημενος. Αυτη τη φορα ομως το παρακανε. Εκτος κι αν θεωρεις οτι τα 60 μαυρα για αυτα που εκανε ειναι λογικο ποσο.Επισης, αν δεν το καταλαβες ηδη, η ατακα 'δεν ξερεις τι ειναι' για τα fuel trims, σε ανθρωπο που δεν γνωριζεις, καταδεικνύει ωριμοτητα χαρακτηρα (not). Εκτος αν γεννηθηκες το 2001. Μονο ετσι δικαιολογειται.
Οταν ο ανθρωπος που οπως λες δεν γνωρίζω μου πλασάρεται ως μηχανικος (που υποτιθεται γνωρίζει) και το πρωτο που εχει να πει ειναι οτι τα polo ερχονταν μαμα χωρις a/c τοτε ΝΑΙ μπορω να υποθεσω οτι πιθανοτατα εχει αγνοια σε πολλα ακομα διότι μιλαμε τωρα για αμάξια 'πολυφορεμένα' και κινητήρες πασιγνωστους εδω και χρονια (AUA,AUB,AVY,ARC κτλ). Κακός, αποτομος ή στραβός ο τρόπος μου να το δεχτω γιατι οχι. Αλλα η ουσια ειναι αυτη. Απέδειξε οτι μπηκε να γράψει απλά και μόνο για να υπερασπιστεί το σινάφι του, όπως κάνουν κι αλλοι κατά καιρούς. Σε όλα μούγκα κι όταν θίγονται ξεπετάγονται απο τα λαγούμια τους.
Δεν χρειαζεται χωρο. Επισης, αμα δεν 'το εχεις', καλυτερα να αποφευγεις σχολια οπως 'τι ειναι μωρε, 4 αλενοβιδες και μια φισα' γιατι πολυ απλα δειχνεις ποσο μακρια εισαι. Αμα ειναι τοσο απλο, τι σου λειπει για να κανεις τη δουλεια? Τα αλενοκλειδα των 10€ ή τα πανακια για να καθαρισεις την πεταλουδα? Φιλτρο αερα δεν μπορεις να βαλεις μονος σου, πρεπει να παρει αλλος 'την ευθυνη'?
Αυτα ειναι τα περιεργα που διαβαζω και τρελαινομαι. Δεν εινα τραγικα τα 60€, δεν ειναι και λιγα. Μπορουσες να ζητησεις αποδειξη.Δεν ξεω για το συγκεκριμενο το δικο σου, αν θυμαμαι καλα παλιοτερα τα αιρ κοντισιον μπαινανε εδω στην Ελλαδα για φορολογικους λόγους. Εισαγωγη το αυτοκινητο χωρις αιρ κοντισιον, εισαγωγη το αιρκοντισιον σαν ανταλλακτικο, μονταρισμα εδω πριν το παρεις.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
35 χρόνια διαβαζε;
δηλαδη δεν βαζεις μέσα τον παιδικό σταθμό;
Ειπαμε αλλά εσύ το παράκανες!Ακου διαβαζει απο 5 χρονων ιατρικά βιβλία!!!Λες και οι άλλοι δεν πάνε σχολείο ή δεν σπουδάζουν!Μόνο οι γιατροί!!Τοτε ας αλλάζουν λαδια και μπουζι μονοι τους οι γιατροί,ας ξεβουλώνουν μονοι τους τις τουαλέτες και ας μαζευουν μονοι το σιταρι που θα φτιάξουν το ψωμί τους.
Μετά μην απορείτε αν με τέτοιες μεγαλομανίες γελάνε πίσω απο την πλάτη σας.
Σορρυ τιποτα προσωπικό ,αλλωστε δεν γνωριζόμαστε, αλλά επειδή τα εχω ακούσει ξανα αυτά είπα να πω και εγω τον αντίλογο μου.Καμια μεγαλομανια. Αλλωστε δεν ειμαι γιατρος. Και επειδη μαλλον καταλαβες λαθος, το σχολιο μου εν ολιγοις ηταν προς το χρηστη που ελεγε: 'αφου τοσα παιρνει ο γιατρος, γιατι να μην παρω κι εγω ο μηχανικος;' και του εξηγησα πως αυτος μοχθησε με επιπονο διαβασμα, με προσωπικες στερησεις μεχρι τα 40 του, ενω ο μηχανικος δεν στερηθηκε και δεν προσπαθησε σχεδον τιποτα και καθολου μπροστα στον γιατρο. Γιατι λοιπον περιμενει την ιδια ανταμοιβη;
-
Εντάξει η αλήθεια πονάει τι να κάνουμε έτσι ειναι...
-
Για τις παραπανω εργασιες(χωρις τον ελεγχο φρεον) δινω ενα 20ρικο χωρις αποδειξη.
Για τον ελεγχο φρεον(δεν χρειαστηκε γραμμαριο) απολυμανση ανεμιστηρα και αεραγωγων, και καθαρισμα ψυγειου ac απο εντομα και ρυπους με swaz 15 ευρω χωρις αποδειξη.Σε αμαξι φιλου που δεν ειχε ιχνος φρεον μεσα(ασχοληθηκε μια ωρα συνολικα μεχρι να μετρησει πιεσεις και να το παρακαλουθει μετα την πληρωση με φρεον), του πηρε 35 χωρις αποδειξη μαζι με την εργασια του για την αλλαγη φιλτρου καμπινας(δικο μου φιλτρο).
Παιδια η αγορα ειναι ελευθερη, ψαχτειτε. Ο αλλος μπορει για αυτα να ζηταει 150 ευρω. Καλα κανει εφοσον υπαρχουν καταναλωτες που πηγαινουν εκει.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?