-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Το ίδιο πράγμα είναι. Σιγά τώρα υγρα φρένων και 2 φιλτράκια των 10 ευρω. Στο κόσμο τους είναι οι άνθρωποι. Εκτός πραγματικότητας. Είμαι βέβαιος πως τους μισθούς των παιδιών τους έχει πετσοκόψει, αλλά αυτός αμφιβάλλω αν έχει κόψει 1 ευρώ απο τα κοστολόγια του σε σύγκριση με το παρελθόν.Φίλτρο πετρελαίου με 10€ που το είδες; πες μας και εμάς να πάμε να στοκαρουμε απόθεμα...
-
Mitsubishi colt 1.3 φιλτρο λαδιου,αερα και καμπινας tokio και λαδι Mobil 10--40 42euro....
-
Αυτά είναι. Έδωσες 50ρικο και κράτησες και καβάτζα για το επομενο σερβις:D.
Για τα πετρέλαια όντως δεν γνωρίζω τιμές ανταλλακτικών αλλα αν είναι έτσι, λίγο κατι χιλιάδες ευρω μεγαλύτερη αξία τους, λίγο τα ακριβότερα σερβις τους, πραγματικά ψάχνω να βρω το λόγο αγοράς τους. Για να λες καίω 1 λιτρο λιγότερο στα 100;:?
-
Πήγα να κάνω service το αμάξι hyundai accent 2003 σε συνεργείο που ασχολείται με αυτά τα αυτοκίνητα.
Προγραμματισμένο service:
Λάδι Aral bluetronic
Φιλτρο λαδιού (mando)
Φίλτρο αέρος (mando)
Φίλτρο βενζίνης
Μπουζί
Υγρα φρένων (άδειασμα το κύκλωμα )
Φίλτρο A/C
Εξτρα:
Τακάκια (mando)Κόστος εργασιών 104 ευρώ
Κόστος ανταλλακτικών: 109 ευρώ
Σύνολο 213 ευρώ
Υπόψιν η mando είναι ο γνήσιος κατασκευαστής ανταλλακτικών της hyundai .
Πολλά ή λίγα τα όσα έδωσα ;
-
Φίλτρο πετρελαίου έχει από 30 και πάνω ανάλογα το όχημα και οι αντιπροσωπείες χρεώνουν τα εργατικά για την αλλαγή του, γύρω στο εικοσάρικο... Πετρέλαιο παίρνεις αν κάνεις από 20.000 χλμ το χρόνο και πάνω...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Το ίδιο πράγμα είναι. Σιγά τώρα υγρα φρένων και 2 φιλτράκια των 10 ευρω. Στο κόσμο τους είναι οι άνθρωποι. Εκτός πραγματικότητας. Είμαι βέβαιος πως τους μισθούς των παιδιών τους έχει πετσοκόψει, αλλά αυτός αμφιβάλλω αν έχει κόψει 1 ευρώ απο τα κοστολόγια του σε σύγκριση με το παρελθόν.
Φίλτρο πετρελαίου με 10€ που το είδες; πες μας και εμάς να πάμε να στοκαρουμε απόθεμα...
Na εδω: Για πχ το Φορντ Φόκους 1,8 με 10 ευρω!
http://www.autoflan.gr/φι�% ... -3498.html -
Κώστα κάθε ποτε αλλάζεις φιλτρο πετρελαίου; Αν είναι κάθε 30.000 οπως στα βενζίνης δε συμφέρει με τίποτα ρε αδερφέ αυτό το πράμα.
-
Κάθε 30.000 το αργότερο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...και πετρέλαιο βάζω από ένα πρατήριο μόνο...
-
- υπαρχει θεμα ηδη
- πολλά μου ακουγονται,ειδικά τα εργατικά.
-
φαρμακι τα εργατικα. τα ανταλλακτικα παλευονται.
-
Αληθεια παιδια, τελευταια ολο και πιο συχνα βλεπω τιμες εργατικων φαρμακειο, καμια ερευνα αγορας στα συνεργεια δεν κανετε πριν?
-
Για τα ανταλλακτικά η τιμή είναι λογική ως και καλή. Τα εργατικά θα μπορούσαν να είναι λιγότερα, με δεδομένο ότι όλες αυτές οι εργασίες είναι απλές που εκτελούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς χρονοτριβή στο συνεργείο.
-
Εγώ μια χαρά τις βλέπω τις τιμές. Ειδικά τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα μια χαρά είναι.
Το κόστος εργασίας πιθανά να μπορούσε να ήταν ποιο χαμηλό, αλλά μάλλον σταθμίζεται από το κόστος των ανταλλακτικών.
Όλα αυτά με 109euro; Ούτε του παπά να μην το πεις. Για αυτό θέλω να πάρω ένα μικρούλι Κορεάτικο...Ο χρήστης Dare-Devil έγραψε:
Λάδι Aral bluetronic
Φιλτρο λαδιού (mando)
Φίλτρο αέρος (mando)
Φίλτρο βενζίνης
Μπουζί
Φίλτρο A/C
Εξτρα:
Τακάκια (mando)
Κόστος ανταλλακτικών: 109 ευρώ**υ.γ. το θέμα θα πρέπει να συνενωθεί με το viewtopic.php?f=6&t=7756 **
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ μια χαρά τις βλέπω τις τιμές. Ειδικά τα ανταλλακτικά και τα αναλώσιμα μια χαρά είναι.
Το κόστος εργασίας πιθανά να μπορούσε να ήταν ποιο χαμηλό, αλλά μάλλον σταθμίζεται από το κόστος των ανταλλακτικών.
Όλα αυτά με 109euro; Ούτε του παπά να μην το πεις. Για αυτό θέλω να πάρω ένα μικρούλι Κορεάτικο...Λάδι Aral bluetronic
Φιλτρο λαδιού (mando)
Φίλτρο αέρος (mando)
Φίλτρο βενζίνης
Μπουζί
Φίλτρο A/C
Εξτρα:
Τακάκια (mando)
Κόστος ανταλλακτικών: 109 ευρώ**υ.γ. το θέμα θα πρέπει να συνενωθεί με το viewtopic.php?f=6&t=7756 **
Τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα έψαξα στο ιντερνετ είναι απο τις πιο φθηνές τιμές αν όχι οι φθηνότερες (με εξαίρεση τα λάδια που τα έβρισκα τα ίδια με 4-5 ευρώ λιγότερα.)
Απ ότι έψαξα θα μπορούσα να γλιτώσω κανα 20 άρι ευρώ εργατικά.
Ξέχασα να προσθέσω ότι μου γράσαραν όλες τις πόρτες και μου 'επισκευάσαν' το θόρυβο που έκανε η ταμπούρα κατα το άφημα του πετάλ του φρένου (ένα τρίξιμο σαν να θέλει λάδωμα κάποιο μηχανικό μέρος )
-
Βρε μια χαρά είναι οι τιμές σου λέω...
Το συνεργείο μου (Peugeot πρώην εξουσιοδοτημένο, νυν εξειδικευμένο) δεν φέρνει λάδια για το δικό μου ... Οπότε κάθε φορά ψάχνω σαν τον μακάκα για λάδια σε όλη την Αθήνα. Φέτος τα βρήκα στο Περιστέρι στην Λεωφόρο Αθηνών.
Τα καβάτζωσα τηλεφωνικά και κατέβηκα σήμερα Περιστέρι (από Μελίσσια) για να πάρω 5 λίτρα λάδι.
Έδωσα 42euro + 10euro βενζίνη = 52euroΤην άλλη Πέμπτη θα πάω για το service του χαβαλέ.
Δηλαδή αλλαγή λαδιών, φίλτρο λαδιού, οπτικό έλεγχο κάτω από το αυτοκίνητο.
Θα με χρεώσουν για αυτά 60euro.
Οπότε σύνολο λάδια + φίλτρο + εργασία: 112euro...Στο συνεργείο όμως θα προσπαθήσουν να με πείσουν να αλλάξω και άλλα πράγματα για να βγάλουν κανά φράγκο.
Οπότε θα πρέπει να είμαι ετοιμοπόλεμος για να τους πείσω ότι δεν μπορεί π.χ. να αλλάζω φίλτρο αέρα και AC κάθε 1000χιλιόμετρα!... -
Ο χρήστης Dare-Devil έγραψε:
Όλα αυτά με 109euro; Ούτε του παπά να μην το πεις. Για αυτό θέλω να πάρω ένα μικρούλι Κορεάτικο...Λάδι Aral bluetronic
Φιλτρο λαδιού (mando)
Φίλτρο αέρος (mando)
Φίλτρο βενζίνης
Μπουζί
Φίλτρο A/C
Εξτρα:
Τακάκια (mando)
Τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα έψαξα στο ιντερνετ είναι απο τις πιο φθηνές τιμές αν όχι οι φθηνότερες (με εξαίρεση τα λάδια που τα έβρισκα τα ίδια με 4-5 ευρώ λιγότερα.)
Απ ότι έψαξα θα μπορούσα να γλιτώσω κανα 20 άρι ευρώ εργατικά.
Ξέχασα να προσθέσω ότι μου γράσαραν όλες τις πόρτες και μου 'επισκευάσαν' το θόρυβο που έκανε η ταμπούρα κατα το άφημα του πετάλ του φρένου (ένα τρίξιμο σαν να θέλει λάδωμα κάποιο μηχανικό μέρος )
ακριβως αυτη θα ηταν η διαφορα σου στην εργασια, κοστος πολυ μικρο αν εχεις μεινει ευχαριστημενος απο το συνεργειο σου.
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Φίλτρο πετρελαίου έχει από 30 και πάνω ανάλογα το όχημα και οι αντιπροσωπείες χρεώνουν τα εργατικά για την αλλαγή του, γύρω στο εικοσάρικο... Πετρέλαιο παίρνεις αν κάνεις από 20.000 χλμ το χρόνο και πάνω...φιλτρο πετρελαιου για το Σουμπαρου Outback:
δυο φορες (30 και 60Κ χιλι) η αντιπροσωπια μου επιασε τον κ@@ο, απο 115€ τη φοραστις 90κ χιλιομετρα η σουμπαρου Ελλας ειχε ηδη κλεισει και ο τοπικος αντιπροσωπος μου εβαλε φιλτρο ΤΟΚΙΟ με 30 ή 33€
το συτημα πετρελαιου που χρησιμοποιει η Σουμπαρου ειναι της Denso, θυγατρικης της ΤΟΥΟΤΑ.
Μετα απο ψαξιμο ειδα οτι το ιδιο φιλτρο το φορανε σχεδον ολα τα αγροτικα και τα κλουβακια της ΤΟΥΟΤΑ και το κοστος του στα after market ειναι κατω απο 10€αυτες ειναι οι αξιες των φιλτρων πετρελαιου...
-
Ευχαριστημενος απο το συνεργειο μενεις οταν σου κανει επιτυχημενη διαγνωση, σωστη επισκευη, και σε γλιτωνει απο χρημα αδικο. Δεν χαρακτηριζεις καποιο συμεργειο καλο αν οικιοθελως γρασαρει τις πορτες(ποσο δυσκολο ειναι να γινει απο τον ιδιοκτητη αυτο) ή σου συμπληρωνει σαπουνι στους υαλοκαθαριστηρες.
-
μην ανοιξουμε ενα φαυλο κυκλο τωρα γιατι ακρη δεν θα βγει.
απλα ειπα οτι τα 20 ευρω της διαφορας που θα μπορουσε να βρει απο αλλο συνεργειο ειναι μηδαμινη διαφορα αν στην διαγνωση σε διαφορες βλαβες εχει πεσει μεσα (ποσες φορες αραγε αρκετοι εχουν πληρωσει εξαρτηματα που δεν χρειαζοταν γιατι ο μηχανικος τους επασχε στην διαγνωση) αν στην εργασια του και τα ανταλλακτικα του υποστηριζει σωστη εγγυηση και οχι μετα να τα φορτωνει στον πελατη (ποσες φορες εχει γινει και αυτο) και αν ειναι ανθρωπος ευχαριστος και συννεννοησιμος. -
Δεν διαφωνουμε Ηλια το ιδιο λεμε. Απλα σε μια γυναικα αν στο σερβις την κατακλεψουν και της βαλουν και ενα αρωματικο δεντρακι μεσα θα πει πολυ καλο συνεργειο και θα ξαναπαει. Υπαρχουν και τετοιου επιπεδου πελατες δυστηχως.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?