-
Παλιά είχα πάρει για toyota νομίζω.
-
Θα δω αν υπάρχουν για το Σουμπαρου
Η αλήθεια είναι ότι μετά τους εργοστασιακούς (οι οποίοι κράτησαν 5,5 χρόνια) δεν έμεινα ικανοποιημένος από ότι έβαλα.
Mitsuba ήταν και δεν βρήκα πουθενά στην Ελλάδα [emoji853]Sent from my iPhone using Tapatalk
-
4€ το ζευγάρι και καθαρίζουν όπως τα γνήσια Bosch Aerotwin χωρίς θόρυβο και χωρίς ίχνη.
https://www.ebay.com/itm/8x70cm-Scheibe ... Sw-QBXPc0w -
@referravag... ωραίος αλλά τα έχεις αγοράσει και ξέρεις πως δεν κάνουν θόρυβο και δεν αφήνουν ίχνη;
-
Φυσικά. Είναι η 2η φορά που αλλάζω αυτά τα λαστιχάκια από Γερμανία και στα 3 αυτοκίνητα και καθαρίζουν απλά τέλεια όπως έγραψα και πιο πάνω... Αντέχουν 2+ χρόνια, μπορεί και πάνω από 3 αν είναι σε γκαράζ το αυτοκίνητο και δεν το χτυπάει ο ήλιος. Απλά βεβαιωθείτε για το μήκος των υαλοκαθαριστήρων. Αν είναι μεγαλύτεροι ψάχνετε για μεγαλύτερα λαστιχάκια και τα κόβετε στο μήκος του μάκτρου..
Τα συγκεκριμένα είναι για Bosch Aerotwin αλλά ίδια ακριβώς (κατώτερης ποιότητας) είχαν και οι Trico που είχαμε πάρει για το ένα αυτοκίνητο πριν μερικά χρόνια. Οπότε ταίριαξαν γάντι αλλά καθαρίζουν πολύ καλύτερα από τα Trico. Σαν να έχεις γνήσια Bosch Aerotwin είναι, που είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε υαλοκαθαριστήρες. Απλά δείτε αν είναι ίδιου τύπου τα λαστιχάκια που έχετε τώρα.
-
Ειναι σε συσκευασια ή ειναι χυμα? Υπαρχει κατι το οποιο γενικα σε βεβαιωνει οτι ειναι γνησια?
Ολες τι φορες αγορασες απο το συγκεκριμενο καταστημα ή και απο αλλα?
Ρωταω γιατι και εγω ενδιαφερομαι , οχι για τωρα βεβαια, αλλα για μελλοντικα γιατι και στα 2 αυτοκινητα τους bosch aerotwin εχω επανω και δεν λεει να σκαω καθε φορα 25-30€ για το ζευγαρι.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ σήμερα έβαλα wurth flatblades pro απο πρατήριο avin στα 24 ευρώ. Θα δούμε τι ψάρια πιάνουν σε λίγο καιρό. Αρχικα δείχνουν μια χαρά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εγώ σήμερα έβαλα wurth flatblades pro απο πρατήριο avin στα 24 ευρώ. Θα δούμε τι ψάρια πιάνουν σε λίγο καιρό. Αρχικα δείχνουν μια χαρά.Αφού οι shell είχε τους wurth μέχρι και -50%. Σύγκρινες τιμές και ήταν μούφα η προσφορά;
-
Ναι με το 50% βγαίνει ακριβως όσο τους βρίσκεις απο skoutz χωρίς εκπτωση
Επίσης τρέχει και στην avin η ίδια έκπτωση. Αρχική τιμή κοντά στα 48 ευρώ. -
Τι σοι υαλοκαθαριστηρες ειναι αυτοι και ζητανε 48€ το ζευγαρι? Μου φαινεται σαν την συνηθισμένη λαμογια που κανουν στις εκπτωσεις τα εμπορικα καταστηματα, οπου ανεβαζουν την αρχικη τιμη για να φαινεται η εκπτωση ακομη πιο μεγαλη.
Αν ειναι ετσι, τοτε να πουν οτι η τιμη τους ειναι 999€ και οτι εχουν 98% εκπτωση και τους δινουν τωρα μονο με 20€ και για λιγες ημερες μονο, για να τζιμπισει ο κοσμος.Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά ναι εχεις δικιο. Απλα με την υποτιθέμενη έκπτωση τους βρίσκεις στην κανονική τους τιμή σε φυσικο καταστημα βενζινάδικου στο ράφι. Διότι αυτοι οι wurth είναι λίγο δυσευρετοι στο εμπόριο.
-
Υπάρχει διαφορά στους Bosch και Wurth; Σε βενζινάδικο μου είπαν ότι οι τελευταίοι είναι σιλικόνης. Τι μπορεί να προσφέρει περισσότερο ή να μην προσφέρει έναντι των Bosch Aerotwin;
Ποιους υαλοκαθαριστήρες θεωρείτε καλύτερους (θα πει κανείς σχετικό είναι) ή τουλάχιστον αν κάποιοι ταιριάζουν καλύτερα σε κάποια αυτοκίνητα; -
Γενικά οτιδήποτε είναι wurth έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι για τον π..... Κάποτε παίρναν από bosch, πλέον παίρνουν και κινεζιές. Προσωπικά δε θα το ρίσκαρα και θα παιρνα είτε κάτι επώνυμο σε λογική τιμή είναι κάτι ανώνυμο σε τιμή χώμα.
-
Ο χρήστης gousias έγραψε:
Ποιους υαλοκαθαριστήρες θεωρείτε καλύτερους (θα πει κανείς σχετικό είναι) ή τουλάχιστον αν κάποιοι ταιριάζουν καλύτερα σε κάποια αυτοκίνητα;Της PIAA, αλλά δύσκολα τους βρίσκεις στην Ελλάδα και είναι και πολύ ακριβοί. Ό,τι καλύτεορ όμως είχα βάλει σε αυτοκίνητό μου. Επίσης, οι εργοστασιακοί της BMW (δεν ξέρω τι μάρκα ήταν) ήταν πάρα πολύ καλοί.
-
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Δεν υπάρχει εισαγωγέας/αντιπρόσωπος εδώ να υποθέσω, για αυτό ανέφερες τη δυσκολία εύρεσης τους.
-
Ο χρήστης gousias έγραψε:
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση. Δεν υπάρχει εισαγωγέας/αντιπρόσωπος εδώ να υποθέσω, για αυτό ανέφερες τη δυσκολία εύρεσης τους.Δεν ξέρω σήμερα τι γίνεται, πρίν μερικά χρόνια (4-5) που τους είχα πάρει, υπήρχαν καταστήματα που ήταν επίσημοι εισαγωγείς της PIAΑ και τους είχα παραγγείλει κανονικά. Αλλά δεν είχαν στοκ, οπότε έδωσα την παραγγελία και περίμενα 1 μήνα περίπου να έρθουν! Δηλαδή και δεν τους βρήκα άμεσα και έπρεπε να τρέχω στο κοντινότερο κατάστημά μου (δεν μπορείς αν τους βρεις σε βενζινάδικα, γενικά μαγαζιά με αξεσουάρ, πλυντήρια κλπ.).
-
Από Δευτέρα 15/1 τα LIDL θα έχουν Υαλοκαθαριστήρες ULTIMATE SPEED 5.99*€ Κάθε σετ 2 τεμάχια.
https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7265
Σε ξένα forum οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Εγω εβαλα πέρσι της valeo 25€ ειναι εξαιρετικοι...
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Από Δευτέρα 15/1 τα LIDL θα έχουν Υαλοκαθαριστήρες ULTIMATE SPEED 5.99*€ Κάθε σετ 2 τεμάχια.https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=7265
Σε ξένα forum οι χρήστες είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Για όποιον ενδιαφέρεται.
τους εχω παρει και εχω μεινει ικανοποιημενος για τη σχεση ποιοτητας-χρηματων
-
Δεν ξέρω πως γίνεται αλλά όσες φορές έχω βάλει της αντιπροσωπείας,ήταν εξαιρετικοί και με διάρκεια!
Περι Υαλοκαθαριστηρων