-
Με 70-80 λεπτά (0,70-0,80€ !!!) μπορείτε να πάρετε 2 κινέζικα λαστιχάκια 70cm το καθένα. Κόβετε όσο χρειάζεται και τα αλλάζετε με καινούργια κάθε 1-2 χρόνια. Φρέσκο λαστιχάκι = 0 θόρυβος και τέλειος καθαρισμός.
-
Αν χαλασει ο ενας υαλοκαθαριστηρας,αλλαζετε μονο τον εναν η και τα δυο σετ για να εχουν ομοιομορφη φθορα?
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Αν χαλασει ο ενας υαλοκαθαριστηρας,αλλαζετε μονο τον εναν η και τα δυο σετ για να εχουν ομοιομορφη φθορα?εγώ που δεν παρκάρω ΠΟΤΕ στα ίδια σημεία, τους αλλάζω σετ γιατί φθείρονται ταυτόχρονα.
αν εσύ παρκάρεις σε σημείο που είναι στάνταρ η μονόπατη φθορά, άλλαξε τον ένα τώρα και του χρόνου άλλαξε και τους 2. -
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Με 70-80 λεπτά (0,70-0,80€ !!!) μπορείτε να πάρετε 2 κινέζικα λαστιχάκια 70cm το καθένα. Κόβετε όσο χρειάζεται και τα αλλάζετε με καινούργια κάθε 1-2 χρόνια. Φρέσκο λαστιχάκι = 0 θόρυβος και τέλειος καθαρισμός.Που τα βρίσκουμε αυτά;
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Με 70-80 λεπτά (0,70-0,80€ !!!) μπορείτε να πάρετε 2 κινέζικα λαστιχάκια 70cm το καθένα. Κόβετε όσο χρειάζεται και τα αλλάζετε με καινούργια κάθε 1-2 χρόνια. Φρέσκο λαστιχάκι = 0 θόρυβος και τέλειος καθαρισμός.
Που τα βρίσκουμε αυτά;
internet, ebay, κτλ
-
Η ποιότητα αυτων των κινεζικών λάστιχων δεν είναι καλύτερη από αυτή αυτών που βρίσκεις στα βενζινάδικα σε καταστήματα με είδη αυτοκινήτου με κοστος 1-2€.
Επίσης δεν κρατάνε με τίποτα 1-2χρονια , μετά από λίγους μήνες ούτε τα νερά δεν μαζεύουν τόσο καλά και θόρυβο αρχίζουν να κάνουν και σκληραίνουν. Αν θες κάτι ποιοτικό και με διάρκεια θα πρέπει να πας σε κάτι επώνυμο πχ bosch valeo, κ.α. Τα πληρώνεις βέβαια ακριβόυτσικα αλλα τουλάχιστον για δύο χρόνια δεν θα ασχοληθείς με το θέμα και θα έχεις καλό καθάρισμα χωρίς θόρυβο.
Πριν κάνα τρίμηνο είχα πάρει για την γυναίκα μου μέσω ebay ένα πακέτο και 8 τεμάχια για τους βάλουμε σε bosch retrofit. Από τη πρώτη στιγμή ένα θόρυβο τον έκαναν, καμμία σχέση με τους original.Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάνω από 2 χρόνια φοράω ένα σετ bosch τους οποίο τους χρησιμοποιώ καθημερινά λόγω αρκετής σκόνης και του σταξιματος μελιγκρας από τα δέντρα και είναι σχεδόν όπως όταν τους πρωτοεβαλα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Aν ειναι καθε 6 μηνες να κανεις τη διαδικασια με τα λαστιχακια και να τα αλλαζεις,αστο καλυτερα.Αφηνεις στην ακρη ενα 30αρι ευρωπουλα και παιρνεις ενα ζευγαρι bosch,wurth κλπ.
-
Λοιπόν περισυ το Νοέμβριο άλλαξα και έβαλα wurth νέου τύπου 25 ευρώ και τώρα με τα κρύα και τη βροχή τρίζουν. Δηλαδή χοροπηδάνε στο ανέβα. Στο κατέβα καθαρίζουν εξαιρετικά. Κάτι τέτοιο όμως είναι ενοχλητικό σε ταξίδι. Δεν μπορώ να βρω κάτι που να κρατάει πάνω από 1-1.5 χρόνο με τίποτα. Το πρόβλημα μου παντα είναι το τρίξιμο.
Τώρα πήρα κάτι εντελώς κινεζικούς(weilong) 3.5 ευρώ το σετ...από skoutzομαγαζο και καθαρίζουν τέλεια προς το παρόν και από θόρυβο σαν να μην ακουμπάνε το παρμπριζ....αν δεν διαλυθούν τις επόμενες μέρες(έχω κρατήσει στο πορτ μπαγκαζ τους wurth) και εάν αντέξουν και αυτοί 1 χρόνο χωρίς τρίξιμο δεν με βλέπω να ξανα αγοράζω επώνυμους. -
1 χρoνο με υαλοκαθαριστηρες του Lidl, ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αθορυβο και ποιοτικο λαστιχο εχουν οι υαλοκαθαριστηρες με ανεμοθραυστη κιολας.
πιστευω ειναι πολυ καλη η αναλογια τιμης με ποιοτητας, μολις θα βγαλει θα ξαναπαρω ενα ζευγαρι να το εχω στην αποθηκη -
Εδώ και χρόνια έχω κόψει τους 'επώνυμους'.
4 χρόνια μου έβγαλαν οι γνήσιοι της Nissan στο Micra.
Σήμερα με 15 ευρώ έβαλα αυτούς τους λαστιχενιους. Πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο τύπο υαλοκαθαριστηρα. Με αυτό το άθλιο σπρέι υγρασίας που έχουμε εδώ (από χθες) καθαρίζουν τέλεια και εντελώς αθόρυβα. -
Οι Νο1 υαλοκαθαριστήρες είναι οι PIAA, ακριβοί αλλά Νο1.
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
1 χρoνο με υαλοκαθαριστηρες του Lidl, ειμαι πολυ ευχαριστημενος, αθορυβο και ποιοτικο λαστιχο εχουν οι υαλοκαθαριστηρες με ανεμοθραυστη κιολας.
πιστευω ειναι πολυ καλη η αναλογια τιμης με ποιοτητας, μολις θα βγαλει θα ξαναπαρω ενα ζευγαρι να το εχω στην αποθηκηΤους έχω και γω αυτούς στο δεύτερο αμάξι 2χρονια..είναι όντως καλοί ! Δεν έχω προβλήματα τριξιματος όμως σε αυτό το όχημα γιατί είναι μικροί σε μέγεθος και ποτέ δεν μου ετριζαν. Ίσως φταίει και το παρμπριζ δεν ξέρω.
Βγάζει και νέου τύπου το lidl ή μόνο τους σιδερένιους με την αεροτομή?Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσον αφορά το γέμισμα του δοχείου τι μπορώ να χρησιμοποιήσω μαζί με το απιονισμένο νερό που βάζω ώστε να έχω καλύτερα αποτελέσματα;
Πιστεύω τα έτοιμα του εμπορίου που είναι ταυτόχρονα καθαριστικά και αντιψυκτικά δεν χρειάζονται για θερμοκρασίες Αθήνας.
Αν προσθέσω λίγο υγρό πιάτων ή κάτι αντίστοιχο ξεραίνει τα λάστιχα όπως διάβασα ότι κάνει το ajaz; -
Το απορρυπαντικό πιάτων το θεωρώ πολύ σκληρό καθώς η δουλειά του είναι να καθαρίζει δύσκολους λεκέδες από λαδιού και λίπη κάτι που δεν έχουμε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Προσωπικά παίρνω από το λιντλ το συμπυκνωμένο υγρό με δοσομετριτη που βγάζει ανά διαστήματα κάνα 2ευρω πρέπει να έχει. Παλιοτερα έριχνα λίγο από το σαμπουάν αυτοκινήτου το οποίο θεωρώ ότι είναι αρκετά πιο ήπιο από αυτό των πιάτων. Τα καθαριστικά που πουλάνε στα βενζινάδικα τα θεωρώ νταβατζιλικι 1,5€ για ένα μπουκαλάκι μιας δόσης.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γνώστες, μου έβγαλε κουστούμι 70 ευραίους το συνεργείο διότι το Πρίους θέλει ...πιτσιλιστήρια παρμπρίζ. Σκέφτομαι να του βάλω στο δοχείο τίποτα ζεστό νερό, ή οινόπνευμα, ή υγρό καθαρισμού παρμπρίζ μπας και ξεβουλώσουν. Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα από όλα αυτά ή κάτι άλλο εξίσου εύκολο, μπας και το γλιτώσουμε το 70άρι?
-
Θα σου πω την εμπειρία μου. Όταν είχα το accent μετά από κάμποσα χρόνια βούλωσαν το πιτσιλιστηρια. Στο σέρβις που το ανέφερα μου είπαν ότι ήταν γλίτσα απο τα καθαριστικά/αντιπαγωτικα που βάζουμε στο δοχείο. Πράγματι,ξεκουμπωσαν το αντλιακι πάνω από το δοχείο και στην αναρρόφηση του είχε κάτι σαν ζελέ. Καθάρισαν δοχείο και αντλία και όλα κομπλέ! Χρόνος που ασχολήθηκαν ούτε 15' και δεν με χρέωσαν κάτι έξτρα.
-
Μηπως εχει αλατα?
-
Ευχαριστώ, θα το σκαλίσω την Κυριακή.
Περι Υαλοκαθαριστηρων