-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ακριβώς με αυτή τη λογική διαφωνώ και στο έχω πεί άπειρες φορές. Τέσπα...
Τα υπόλοιπα απόψε από κοντά...
-
Πάρτο ρε μιχάλη να τελειώνουμε!
Όταν το πάρεις θα είναι σίγουρο ότι δεν θα έχει πια τύψεις! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το fifht gear το κατεβάζω και το βλέπω κάθε βδομάδα...
Τώρα για αυτό που με ρωτάς δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.
Δε νομίζω ότι έχουν κάποιο στυλ για να προμοτάρουν το golf.Κι εγώ θα ήθελα να έχω στα χέρια μου αυτό το βιντεάκι για να το δείξω στα παιδιά εδώ. Ρε φίλε μπορείς να μου το στείλεις? Θέλω να βουλώσω τα στόματα κάποιων γιαπωνέζων!
-
Εγώ δηλώνω χούλιγκαν πάντως εύκολα και με όπλο ένα πράμα που δε σπάει δε χαλάει.
Περί ορέξεως ... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μα Παύλο το λένε καθαρά. Το TypeR είναι πιο fun to drive και όπως χαρακτηριστικά λέει ο J.P. 'it rewards the hooligan more'.
Aλλά γενικά επειδή δεν έχουμε την πολυτέλεια να δώσουμε 10μύρια μόνο για να στρίβουμε (εγώ τουλάχιστον δεν την έχω) και το αμάξι πρέπει να κάνει και κάτι περισσότερο, για αυτό το λόγο το golf είναι καλύτερο. Άλλωστε είναι αρκετά ευχάριστο και γρήγορο οπότε δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις το TypeR, ακόμα και στην Αγγλία που είναι 2μύρια δρχ. φθηνότερο. Πόσο μάλλον εδω...\
παρα ειναι ουδετερο για να ειναι fun to drive......... κανω λαθος????
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
παρα ειναι ουδετερο για να ειναι fun to drive......... κανω λαθος????
Ναι κάνεις λάθος. Σύμφωνα με όσα test έχουν πέσει στην αντίληψή μου είναι fun to drive και δεν είναι και τόσο ουδέτερο ή ασφαλές όσο ήταν το 4άρι. Ενδεικτική ατάκα είναι η ακόλουθη:
'...someone has put the fun back into the GTI...' -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Γιατί ταλαιπωριέστε ποιο είναι το καλύτερο ? Εμένα μου αρέσουν και τα δύο το καθένα για άλλο ,μπορεί λόγω ιδιοσυγκρασίας να αγόραζα το Χοντα αλλά αυτό δεν κάνει το ΄Γκολφ άχρηστο αυτοκίνητο .Το ίδιο και απο την αντίθετη πλευρά ,επειδή γουστάρουμε το Γκόλφ το Χοντα στον Καιάδα...???για να ισιώνουμε και λίγοΤώρα για το άν αξίζει και είναι πιο γρήγορο το ένα ή το άλλο
εεε τοοοτεεεεεOποιος θέλει GTI ας το πάρει μην το παιδεύει.
Τα ίδια και για το Χοντα.ΥΓ με 30Κ βρίσκεις μεταχείρο Scooby ή Εvo ....παρεπιπτόντως είναι πιο γρήγορα και πιο ευρύχωρα .Το αναφέρω γιατί υπάρχουν παντού 'πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια'
Σωστότατος!!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Αλέξης γιατί ισχυρίζεται ότι το Golf είναι καλύτερο από το TypeR? Kαι άντε πες εγώ έχω ήδη golf και δεν είμαι αντικειμενικός και ο Αλέξης για τον α-β λόγο κάνει λάθος.Α, ώστε έτσι ε? Κάνω λάθος?
Καλά...Πάρτο βρε meco και μην το παιδεύεις άλλο!
Άμα δε θέλει ο Παύλος ας μη μπαίνει μέσα.
Εγώ θα 'καταδεχτώ' να το πάω βόλτα αν μου το δώσεις.
Το ανταλλάσω και με το Rallye αν θες.
(για να το πουλήσω ) -
Μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο,μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου τον τελευταίο καιρο,(έπαιζε και το ροχι πριν λίγο καιρο,αλλα άρχισε να μου γίνεται αντιπαθές πλέον..) έχω να δηλώσω τα εξής:Δεν έχω οδηγήσει το γκόλφ, (στο gt4 το έκανα 2-3 γύρες βέβαια ),έχω οδηγήσει το ταπερ.Πέρα λοιπόν απο το γεγονός ότι το γκολφάκι είναι συνολικά πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο,και αναλογικά φτηνότερο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να συγκριθεί με την οδηγική εμπειρία που λέγεται 'κάθομαι στο μπάκετ ενος ταπερ'.Και ας μην 'στρίβεις απο το πρωί μέχρι το βραδυ,και ας μην τρέχεις στα Σερρας κάθε δεύτερο Σ/Κ,μόνο που γυρνάς τη μίζα και βλέπεις κανα 2-3 λεπτομέρειες όπως το λεβιέ,τα κόκκινα στις 8200,κτλ,έχεις εξαργυρώσει μεγάλο μέρος της αποταμίευσης..Τώρα για έναν αγοραστή που μπορεί να εκτιμήσει το τεχνολογικό επίτευγμα που λέγεται ταπερ, (πχ να καταλάβει ακριβώς τι μοτέρ έχει στο καπώ του-και όχι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή έχει 7 τα 0-100,) να τον εξιτάρει η ιδέα ότι οδηγεί κάτι ξεχωριστό,και όχι ενα ακόμα προιόν του μαρκετινγκ που προσπαθει να συνδυάσει 1002 πράγματα και συνάμα να είναι και λιιιγο σπορ,να δίνει προτεραιότητα στην οδηγική του ευχαρίστηση (συγκεκριμένα σε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να κάνει και το τετράγωνο για παρκάρισμα,ενδιαφέρουσα υπόθεση..),να ξέρει ότι έχει στο γκαράζ του ένα ανόθευτο γνήσιο τετράτροχο προιόν εξέλιξης δεκαετιών ενασχόλησης με τους αγώνες,ΚΑΙ όλα αυτά με 7 χρόνια εγγύηση,ε δε νομίζω να κοιτάξει καν το γκόλφ.Και αντίθετα,ο τυπικός αγοραστής gti,δεν θα κοιτάξει καν το ταπερ,για τόσο διαφορετικα αυτοκίνητα πρόκειται..
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μιας και το συγκεκριμένο μοντέλο,μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου τον τελευταίο καιρο,(έπαιζε και το ροχι πριν λίγο καιρο,αλλα άρχισε να μου γίνεται αντιπαθές πλέον..) έχω να δηλώσω τα εξής:Δεν έχω οδηγήσει το γκόλφ, (στο gt4 το έκανα 2-3 γύρες βέβαια ),έχω οδηγήσει το ταπερ.Πέρα λοιπόν απο το γεγονός ότι το γκολφάκι είναι συνολικά πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο,και αναλογικά φτηνότερο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να συγκριθεί με την οδηγική εμπειρία που λέγεται 'κάθομαι στο μπάκετ ενος ταπερ'.Και ας μην 'στρίβεις απο το πρωί μέχρι το βραδυ,και ας μην τρέχεις στα Σερρας κάθε δεύτερο Σ/Κ,μόνο που γυρνάς τη μίζα και βλέπεις κανα 2-3 λεπτομέρειες όπως το λεβιέ,τα κόκκινα στις 8200,κτλ,έχεις εξαργυρώσει μεγάλο μέρος της αποταμίευσης..Τώρα για έναν αγοραστή που μπορεί να εκτιμήσει το τεχνολογικό επίτευγμα που λέγεται ταπερ, (πχ να καταλάβει ακριβώς τι μοτέρ έχει στο καπώ του-και όχι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή έχει 7 τα 0-100,) να τον εξιτάρει η ιδέα ότι οδηγεί κάτι ξεχωριστό,και όχι ενα ακόμα προιόν του μαρκετινγκ που προσπαθει να συνδυάσει 1002 πράγματα και συνάμα να είναι και λιιιγο σπορ,να δίνει προτεραιότητα στην οδηγική του ευχαρίστηση (συγκεκριμένα σε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να κάνει και το τετράγωνο για παρκάρισμα,ενδιαφέρουσα υπόθεση..),να ξέρει ότι έχει στο γκαράζ του ένα ανόθευτο γνήσιο τετράτροχο προιόν εξέλιξης δεκαετιών ενασχόλησης με τους αγώνες,ΚΑΙ όλα αυτά με 7 χρόνια εγγύηση,ε δε νομίζω να κοιτάξει καν το γκόλφ.Και αντίθετα,ο τυπικός αγοραστής gti,δεν θα κοιτάξει καν το ταπερ,για τόσο διαφορετικα αυτοκίνητα πρόκειται..Ναι, αλλά το Γκόλφ είναι πιο αθόρυβο, έχει Τούρμπο (άρα ανεβαίνει εύκολα η δύναμη και η ροπή), σαφώς πιο πολυτελές και δείχνει πιο ακριβό. Έτσι λέει η άλλη πλευρά. Οπότε???
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ναι, αλλά το Γκόλφ είναι πιο αθόρυβο, έχει Τούρμπο (άρα ανεβαίνει εύκολα η δύναμη και η ροπή), σαφώς πιο πολυτελές και δείχνει πιο ακριβό. Έτσι λέει η άλλη πλευρά. Οπότε???Αυτά και άλλα πολλά, δείτε (άπιστοι ) και τον εξοπλισμό που διαθέτει το GTI, το έχουμε αναλύσει και πιο πριν.
-
Φαντάσου όμως τι έχει να γίνει αν turbίσεις τον ιάπωνα...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ιεροσυλία
Θα συμφωνήσω απολυτα με τον offset. -
εχει τουρμπο γιατι δεν μπορουν να φτιαξουν κινητητα με 7 χρονια εγγυηση και 200 αλογα
Γι αυτο εχει τουρμπο
Αυτη την καραμελα τη θυμαμαι όταν ειχαν 8 βαλβιδες... τα γερμανικα (που θαβανε τους 16βαλβιδους)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχει τουρμπο γιατι δεν μπορουν να φτιαξουν κινητητα με 7 χρονια εγγυηση και 200 αλογαΓι αυτο εχει τουρμπο
Λες ε???
Εχεις κανενα προχειρο τηλεφωνο Ιαπωνα μηχανικου να τον στειλουμε στη Γερμανια μπας και μαθει και αυτους εκει τους κακομοιρηδες πως φτιαχνονται τα μοτερ?? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εχει τουρμπο γιατι δεν μπορουν να φτιαξουν κινητητα με 7 χρονια εγγυηση και 200 αλογαΓι αυτο εχει τουρμπο
Αυτη την καραμελα τη θυμαμαι όταν ειχαν 8 βαλβιδες... τα γερμανικα (που θαβανε τους 16βαλβιδους)
Κάνεις λάθος... ΟΙ Γερμανοί μηχανικοί μπορούν, αλλά λόγω πολιτικής της εταιρίας δεν έχουν αφεθεί...Τα έχουμε ξαναπεί.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ντροπή!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ÖáíôÜóïõ üìùò ôé Ý÷åé íá ãßíåé áí turbßóåéò ôïí éÜðùíá...
Áí êáé åßíáé ìéá ìéêñç éåñïóõëßá ...
ÐÜíôùò åßíáé ðñüêëçóç ìåñéêÝò öïñÝò áõôü êáé üóïé äåí áíôéóôÜèçêáí âñÝèçêáí ìå ðÜñááá ðïëëÜ Üëïãá .ÂÝâáéá ôï óùóôü åßíáé íá óôåßëåéò ôïí êüöôç äéáêïðÝò óôéò 11000 óôñïöÝò íá ìðïýí ðéï Üãñéá åêêåíôñïöüñéá ,óêëçñüôåñá åëáôÞñéá åíéó÷õìÝíá Ýìâïëá -ìðéÝëåò êáé Ýíá ôåôñáðåôÜëïõäï..
-
Παρότι έχουμε ξεφύγει απο το θέμα του τοπικ...Να αρχίσεις να βαζεις εκκεντροφόρια,εξατμίσεις και μετατοπισμένους κόφτες σε ένα τέτοιο αριστούργημα,είναι σαν να βγάζεις την τουρμπίνα απο ενα TFSI...Η μαγεία του μοτέρ είναι η ..αγρια ομοιογένεια του,βάζοντας ένα κάρο καγκουριές έχει καταστραφει...Αλλα απο αυτές ακριβώς τις απόψεις (περι τούρμπο και λοιπών) μπορεί να αντιληφθεί καποιος ότι το πνεύμα του ταπερ,είναι δύσκολο να το πιάσει καποιος...Εφόσον η πλειοψηφεία το κρίνει αποκλειστικά και μόνο επειδή είναι γρήγορο ,λυσάρικο,και προσφέρεται για κυνηγάς τα φανάρια...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ο συγκεκριμένος κινητήρας όμως χρεώνετε όσο χρεώνετε ο turbo 1.8 με τα 180 άλογα και δώρο και ένα leon. Δηλαδή με 20000 παίρνεις ένα leon με τον 1.8 και 180 ίππους. Πολύ μεγάλο κόστος έστω και για 10 ατμοσφαιρικά άλογα ανα 1 cc.
Τώρα αν μπορούν να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο δεν νομίζω να σημαίνει ότι επειδή έφτιαξε η mercedes-smart το forfour 1.5 brabus με 170 άλογα απο 1.5 cc και η mitsou με το colt turbo με 150 άλογα απο 1.5 κιβυκά και αυτή ότι δεν μπορεί να ανεβάσει την απόδοση. Δεν ανακάλυψε καμία εταιρία τον τροχό οπότε όλα είναι θέμα marketing
VW Golf GTI