Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ειδα μια μικρη και ταπινη Porsche Cayenne turbo με πολυ γνωστο ποδοσφαιριστη, με επιτυχημενη διεθνη καριερα.
Ειχε Ολλανδικες πινακιδες...
Όταν έκανα ακόμα μαθήματα οδήγησης ο Μαχλάς έπαιζε στον Ηρακλή, οπότε και κυκλοφορούσε στη Θεσσαλονίκη. Η Cayenne, και δη Turbo ήταν δυσεύρετη ακόμα.
Την ώρα που τελειώνα ένα μάθημα, τη βλέπω να με ακολουθεί στην οδό Εθν. Αντιστάσεως. Το λέω στον εκπαιδευτή, που έχει μια πόρωση γενικότερα με κάτι τέτοια αμάξια (ποιός δεν έχει; ) και αρχίζει τα 'πω-πω' κλπ. Κάπου εκεί θα σταματούσα να κατεβώ, όπως και έκανα και βλέπω το Cayenne να βγάζει αλάρμ κ να σταματάει πίσω μου. Βγαίνει από μέσα ο Μαχλάς, που πήγαινε σε μια Vodafone να πληρώσει. Κατεβαίνει κι ο δάσκαλος και αρχίζει να τρέχει προς το Porsche. Πιάνει τον Μαχλά -δεν κατάλαβε ότι ήταν αυτός- και αρχίζει να του λέει 'πω-πω φίλε μου, τι αμαξάρα είναι αυτή' και 'σε παραδέχομαι' κλπ. Μου φωνάζει κι εμένα, 'Αστέρη, έλα, έλα!' και ούτε λίγο, ούτε πολύ ρωτάει τον Μαχλά 'Να μπω;', ανοίγει την πόρτα του Cayenne πριν πάρει απάντηση και κάθεται μέσα, χαζεύοντας το σαλόνι. Ο Μαχλάς, από τη μιά λίγο ψάρωσε, από την άλλη ήθελε να γελάσει αλλά ήταν ψύχραιμος κ ευγενικός. Εγώ τον πλησίασα και, ως φίλος του Ηρακλή, του έδωσα τα εύσημα μου.
Τελικά φύγαμε από το σημείο και είπα στον -παρορμητικό- εκπαιδευτή ποιός ήταν ο οδηγός της Porsche και μου λέει 'Άντε!'
Μάρκο, είδα κι εγώ μια μαύρη, παλιά Camaro πριν καμιά εβδομάδα στη Λ. Νίκης με πινακίδς ΦΙΛΠΑ.