-
Ωραία...
Αν είναι έτσι τότε να ζητήσετε από κανένα καλό σας φίλο να βάλει βυζά και μίνι φουστίτσα...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Ωραία...Αν είναι έτσι τότε να ζητήσετε από κανένα καλό σας φίλο να βάλει βυζά και μίνι φουστίτσα...
Εντάξει ρε φίλε κακό είναι να θέλουμε μία κοπέλα που πάνω από 0.3 g να μη λέει 'αχ μη ζαλίζομαι' ή να κάνει διάλογο όπως:
'αχ κοίτα μία ωραία πόρσε'
'εεεε δεν είναι πόρσε, βασικά είναι ...μάζντα!!!' (rx7 mk3)
'αχ ναι μάζντα είναι, ε τώρα που το βλέπω δεν πολυλέει' (αληθινό περιστατικό!!!) -
Κακό είναι άμα σου ξεφύγει και την αποκαλέσεις Μπάμπη...
-
+1. Σωστός ο φίλος, όσο κι αν προσωπικά είμαι αντίθετος με τέτοιες λογικές, η αλήθεια είναι πως όποιος γουστάρει πουλ μουρ καταστάσεις και γούστα, καλύτερα να ακολουθήσει τη συμβουλή του Νάσου.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
το θεωρω υποτιμητικο να ερθει με μενα επειδη εχω πορσε.
κ εδω που τα λεμε αν εχω πορσε γιατι να παω γω με αυτην?+1
που φτάσαμε...το πολύ life style μας έφαγε! ΚΑι βλέπεις κοριτσάκια 20-25 ετών να παντρεύονται 50-60άρηδες για τα γκαφρα! .
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να σε περνάει από την εξωτερική με το ένα χέρι και κάνοντας και τσιγαράκι?Πού το ξέρεις ότι με έχει περάσει γκόμενα με το ένα χέρι σε στροφή; Σε παρακαλώ μην το αναφέρουμε πολύ συχνά!
-
γυναίκες ...ναι ...αλλά για φτύσιμο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γυναίκες ...ναι ...αλλά για φτύσιμο!οπως εχω ξαναπει, αυτες δεν ειναι γυναικες.. ειναι γκομενες
εχει μεγαλη διαφορα... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
οπως εχω ξαναπει, αυτες δεν ειναι γυναικες.. ειναι γκομενες
εχει μεγαλη διαφορα...Στο χωριό μου αλλιώς τις λένε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οπως εχω ξαναπει, αυτες δεν ειναι γυναικες.. ειναι γκομενες
εχει μεγαλη διαφορα...μέσα είσαι! ...και χωρίς ρίμα!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
το θεωρω υποτιμητικο να ερθει με μενα επειδη εχω πορσε.
κ εδω που τα λεμε αν εχω πορσε γιατι να παω γω με αυτην?+1
που φτάσαμε...το πολύ life style μας έφαγε! ΚΑι βλέπεις κοριτσάκια 20-25 ετών να παντρεύονται 50-60άρηδες για τα γκαφρα! .
συμφωνω ρε σαββα αλλα ερχομαι κ λιγο στην θεση των 50-60αρηδων.
αμα ημουν παραλης 50-60αρης τι πιο ομορφο να κυκλοφορω ενα μωρακι 20μαιων.
ναι,εγω προσωπικα θα το εκανα κ θα μου αρεσε.θα ηξερα βεβαια οτι ερχεται για τα λεφτα μου κ οχι γιατι την γοητεψα.
δεν λεω υπαρχουν ομως κ εξαιρεσεις σε αυτη την περιπτωση αλλα λιγο σπανιες.
τρελλαινομαι ομως με τις κοπελλες..μα καλα τοσο προστυχια κ βρωμια για λιγους παραδες?
να κρεββατωνονται κ να βλεπουν ζαρωμενα οπισθια τιμης ενεκεν του ευρω?
αλλα να μου πεις εδω στην γειτονια που μενω που τα τελευταια δυο χρονια
ερχεται πρωτη σε ανοικοδομηση ουκ ολιγα εχω δει..
60αρης να παιρνει διαμερισμα καλαμαρια δωρο στα γενεθλια της 'κορης'του,55αρης να παιρνει χαμερ στην νεαποκτειθησα συζυγο απο αν.γερμανια στα γενεθλια της,μπουλγκαρι κολιε με διαμαντια οσο κοστιζει μια 430 στην ουκρανεζα πιτσιρικα ο βιομηχανος ντοματας η οποια το φορα οταν ερχεται να παρει τα παιδια του απ το σχολειο κοκ..κοκ..
γυναικες..τι μου θυμισες τωρα.
πριν 2 χρονια ειχα δει στην γερμανικη τηλεοραση οτι ενας 68χρονος πολυεκατομμυριουχος μεγιστανας,ειχε βαλει αγγελια οτι αναζητα γυναικα συντροφο για παρεα,και οτι προκυψει.
μεσα σε 1 εβδομαδα ελαβε καπου 2800 απαντησεις,απο γυναικες ηλικιας 16 ετων μεχρι 77 ετων.δεν ξερω ποια διαλεξε τελικα.λογικα καποια πιτσιρικα.λογικο ειναι.
για μενα καλα εκανε.γουσταρε να περασει καλα με καποιο μωρο και αδιαφορησε για το τι θα πουν οι αλλοι.
κατι τετοιο εκανε και η μακαριτισα anna nicole smith που παντρευτηκε εκεινο το χουφταλο. -
Άμα δείτε καράβι πάνω στο βουνό, ξέρετε πώς βρέθηκε εκεί.
-
χωρίς να έχω διαβάσει το τοπικ εκτός απο τη πρώτη σελίδα, θα κάνω την εξής ερώτηση.
Εσείς θα 'βγαίνατε' με γυναίκα για το αυτοκίνητο της.
Αν πχ σου έλεγε μια, 'θες να πάμε βόλτα με την καινούρια μου 997 Turbo', τι θα λέγατε? -
Σάββατο βράδυ έχω βγει με 3 φίλες μου Γλυφάδα. Για την ακρίβεια τις συνάντησα εκεί όπου είχαν πάει με δικό τους αυτοκίνητο. Μετά όταν πήγαμε να φύγουμε πέφτει η ιδέα για βόλτα και να καταλήξουμε όπου μας έρθει στη συνέχεια.
Τότε αντιλαμβάνονται ότι δεν έχω έρθει με 5θέσιο αυτοκίνητο αλλά με το διθέσιο (Slk)... Οι συγκεκριμένες δεν είναι κοπέλες που θα χαζοεντυπωσιαστούν με τα αυτοκίνητα (κοινώς χαζογκόμενες), αλλά πολλές φορές σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί και ο γυναικείος ανταγωνισμός... Περιττό να σας εξηγήσω πως έκαναν για το ποια θα έρθει μαζί μου...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
χωρίς να έχω διαβάσει το τοπικ εκτός απο τη πρώτη σελίδα, θα κάνω την εξής ερώτηση.
Αν πχ σου έλεγε μια, 'θες να πάμε βόλτα με την καινούρια μου 997 Turbo', τι θα λέγατε?Αμα μου άρεσε το μωρό θα προτιμούσα να με πάει βόλτα με ένα στριμόκωλο 2cv...Βοdy contact..
-
Αν πχ σου έλεγε μια, 'θες να πάμε βόλτα με την καινούρια μου 997 Turbo', τι θα λέγατε?μία σημαντική όμως διαφορά είναι ότι 'εμείς' έχουμε και κάποια 'λόξα' με τ' αυτοκίνητα και για βόλτα με 997 Turbo θα τρέχαμε ανεξαρτήτως οδηγού
Αντίστοιχα θα μπαίναμε και σε EVO. Οι γκόμενες σε EVO;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Βγάζεις και χωρίς αυτοκίνητο αλλά αν έχεις κάτι μουράτο, άντε να μην συνεχίσω διότι μου έχουν συμβεί τελευταία απίστευτα πράγματα......Νομίζω αγαπητέ sv2 είχες ανοίξει κάποιο σχετικό θέμα με αντιδράσεις του ασθενούς (μη χέσω ) φύλου στο θέαμα της ferrari σου με σένα οδηγό. Σωστά;
-
Αν πχ σου έλεγε μια, 'θες να πάμε βόλτα με την καινούρια μου 997 Turbo', τι θα λέγατε?Είχα κοπέλα με S2000 στην οικογένεια της, οποτε το έφερνε συχνά πυκνά, δεν κράτησε πολύ το μυστήριο (γκαου μπιου ) , αλλά όσες φορές μου είπε να το πάρω εγώ για να πάμε κάπου απλά αρνήθηκα . Δεν είναι αστείο να οδηγείς ξένο αμάξι ειδικά όταν είναι τόσο ακριβό, προσωπικά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα για το σκηνικό (γυναίκα οδηγός και άντρας συνοδηγός) αυτή είχε το κόμπλεξ “μα καλά τέτοιο αμάξι και θα οδηγεί γυναικά; (ήταν και λιγουλάκι κουλή και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που ώρες ώρες σκεφτόμουν να το πάρω εγώ ”. Τέλος πάντων τότε ήμασταν και οι δυο 19-20 χρονών σημασία έχει πώς 33 1.4 VS S2000 σημειώσατε 1.
-
Γενικά πολλές γυναίκες προτιμούν να οδηγεί ο άντρας, ακόμα και αν η έξοδος γίνεται με το δικό τους αυτοκίνητο...
-
Είναι σαν να έχεις ενα STi και να βγείς για καφέ με τον Σόλμπεργκ...
Εαν μια γυναίκα έχει γνώση του αντικειμένου και εκτιμά (γιατί οχι θαυμάζει) τον τρόπο που ο σύντροφος της αντιμετωπίζει το τιμόνι,το βρίσκω λογικό να θέλει να το δώσει.
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.