-
Μιλούσα με ένα εξάδερφο μου τις προάλλες που γύρισε μόνιμα Ελλάδα και μου παραπονιόταν γιατί δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα. Η φάση είναι πώς είναι καλογυμνασμένος και Ελλήναρας με τα όλα του. Όταν ήταν στο Καναδά...ίσα ίσα τις έδιωχνε
Έχει το δικό του διαμέρισμα στην Αθήνα και σε λίγους μήνες τελειώνει τον στρατό άλλα όσες γυναίκες του είχαν δείξει ενδιαφένον αφου τούς είπε ότι δεν είχε αμάξι ακόμα...έγιναν καπνός.
Αυτό το παρατήρησα και εγώ πριν απο ορισμένα χρόνια τα καλοκαίρια που κατέβαινα Ελλάδα για διακοπές. Παλιότερα οι αυτοκινητοσυζητήσεις επικρατούσαν μόνο σε αντροπαρέες, αλλά φένεται ότι τώρα και οι γυναίκες αρχίζουν να μιλάνε για τα αμάξια.
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά. Τα κάμπριο και τα διθέσια τις κανουν να βγαίνουν απο τα ρούχα τους. Όσο για κάτι SUV όπως Τζιπ και Tuareg είναι διαθετημένες για πάντρεμα.
Οί εξαδέρφες μου με έχουν πρίξει μπάς και φέρο κανένα Tuareg άμα έρθο μόνιμα Ελλάδα.......
Μα καλά ρε παιδιά....πολλή απαιτητικές αυτές οι Ελληνίδες...
-
Μιλούσα με ένα εξάδερφο μου τις προάλλες που γύρισε μόνιμα Ελλάδα και μου παραπονιόταν γιατί δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα. Η φάση είναι πώς είναι καλογυμνασμένος και Ελλήναρας με τα όλα του. Όταν ήταν στο Καναδά...ίσα ίσα τις έδιωχνε
Έχει το δικό του διαμέρισμα στην Αθήνα και σε λίγους μήνες τελειώνει τον στρατό άλλα όσες γυναίκες του είχαν δείξει ενδιαφένον αφου τούς είπε ότι δεν είχε αμάξι ακόμα...έγιναν καπνός.
Αυτό το παρατήρησα και εγώ πριν απο ορισμένα χρόνια τα καλοκαίρια που κατέβαινα Ελλάδα για διακοπές. Παλιότερα οι αυτοκινητοσυζητήσεις επικρατούσαν μόνο σε αντροπαρέες, αλλά φένεται ότι τώρα και οι γυναίκες αρχίζουν να μιλάνε για τα αμάξια.
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά. Τα κάμπριο και τα διθέσια τις κανουν να βγαίνουν απο τα ρούχα τους. Όσο για κάτι SUV όπως Τζιπ και Tuareg είναι διαθετημένες για πάντρεμα.
Οί εξαδέρφες μου με έχουν πρίξει μπάς και φέρο κανένα Tuareg άμα έρθο μόνιμα Ελλάδα.......
-
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά.Φυσικά! Γυναίκες είναι, δέν ξέρουν απο αυτοκίνητα
-
Κοίτα σε γενικές γραμμές νομίζω ότι είναι δύσκολο από κάποια ηλικία και μετά (21-22) να κυκλοφορίσεις χωρίς αμάξι ειδικά αν υπάρχουν αποστάσεις εκεί που μένεις, για πρακτικούς λόγους...
Βέβαια από την άλλη αν ψάχνει για γκομενίτσες για γρήγορα φαντάζομαι ένα rent-a-car ή ενός φίλου του αρκεί.
Σε διαφορετική περίπτωση (αν τον ενδιαφέρει και ο χαρακτήρας) προφανέστατα έχει ένα καλό test στα χέρια του να διαπιστώνει κατά πόσο οι γυναίκες που τον πλησιάζουν είναι της προκοπής ή όχι. -
Στον Καναδα τι οδηγουσε ;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά.
Φυσικά! Γυναίκες είναι, δέν ξέρουν απο αυτοκίνητα
Ο Ρουβάς τί αυτοκίνητο έχει ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Από οτι παρατήρησα μόλις βλέπουν γερμανικά (BMW, Merc, Audi) κάνουν σαν να βλέπουν τον Ρουβά.
Φυσικά! Γυναίκες είναι, δέν ξέρουν απο αυτοκίνητα
Ο Ρουβάς τί αυτοκίνητο έχει ;
O Ρουβάς καβαλάει τον Ψινάκη,βάζει πρωτη και φεύγει σπινιάροντας
-
Καμία γκόμενα δεν τη χαλάει το αμαξάκι.
Σκοπός είναι βέβαια να μην τον θέλει για το αμάξι, αλλά για αυτόν. Βασικά όποια γκόμενα δεν αγαπάει το ΑΧ μου, δεν αγαπάει κι εμένα!!! -
Μπούρδες. Το αμάξι χρειάζεται αλλά δεν είναι και προυπόθεση. Χρειάζεται οχι για να εχεις γκόμενα αλλά για πρακτικούς λόγους.
-
Νομίζω έχει περάσει μια η προοπτική του να έχεις αμάξι. Ούτος η άλλος το αμάξι είναι χρειαζούμενο. Το θέμα είναι οτι δεν τους φτάνει το αμάξι αλλα το καλό αμάξι.
-
Όλα αυτά ισχύουν μόνο για κάποιες (ίσως όχι λίγες) χαζές.
Υπάρχουν πάρα πολλές που θα σε εκτιμήσουν αν είσαι καλό άτομο (με ότι σημαίνει αυτό, για να μην κάνω ανάλυση τύπου Cosmopolitan ) και έχεις και ένα μικρό και αργό αυτοκίνητο...
Το θέμα είναι το target group που έχει ο κάθε άντρας και η κάθε γυναίκα...
Η βλακεία από ένα σημείο και μετά δεν θα είναι στην γυναίκα αλλά σε μένα που θα απορώ αν κάποια με φτύσει λόγω του ότι δεν έχω κάμπριο ενώ κατά βάθος ξέρω ότι αυτή ψάχνει ΜΟΝΟ κάποιον με ακριβό τουτού.
Με λίγα λόγια, έχετε την εντύπωση ότι οι άντρες έχουμε/ν πιο 'σωστά' κριτήρια?....Δεν νομίζω...
-
Φίλε Antiriad είναι ανάλογα το τι ζητάει και το τι προσεγγίζει κάποιος...
Αν πας για γκόμενα όπως λες (με την έννοια να την έχεις για φύκι φύκι και απλά να περνάς καλά) σίγουρα κοιτάει και τι αμάξι έχεις και τι χρήματα κτλ.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποια σοβαρή ή αν θες λογικά σκεπτόμενη κοπέλα, κρίνει κάποιον από το τι μάρκα αυτοκίνητο διαθέτει.
Μήπως ο ξάδερφος σου βγαίνει με λάθος κοπέλες? Μήπως συχνάζει σε λάθος μέρη (π.χ. Μπουρνάζι ) ? Μήπως κάνει κάποιο λάθος στην προσέγγιση (διότι άλλο χαζοαμερικάνες και άλλο ελληνίδες) ? Για σκέψου το...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε Antiriad είναι ανάλογα το τι ζητάει και το τι προσεγγίζει κάποιος...Αν πας για γκόμενα όπως λες (με την έννοια να την έχεις για φύκι φύκι και απλά να περνάς καλά) σίγουρα κοιτάει και τι αμάξι έχεις και τι χρήματα κτλ.
Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποια σοβαρή ή αν θες λογικά σκεπτόμενη κοπέλα, κρίνει κάποιον από το τι μάρκα αυτοκίνητο διαθέτει.
Μήπως ο ξάδερφος σου βγαίνει με λάθος κοπέλες? Μήπως συχνάζει σε λάθος μέρη (π.χ. Μπουρνάζι ) ? Μήπως κάνει κάποιο λάθος στην προσέγγιση (διότι άλλο χαζοαμερικάνες και άλλο ελληνίδες) ? Για σκέψου το...
Ston Piraia menei....
Mpa...aytow loitazei na perasei kala...
Dek keitazei na panteftei to palikari... -
Δυστυχώς πρέπει όχι μόνο να έχεις αυτοκίνητο για να σταυρώσεις γκόμενα, αλλά να είναι και καλό. Γνωστός μου έριξε την άλλη με το που της έδειξε το S2000 του- όταν όμως μετά από μια βδομάδα ήθλε να την ξεφορτωθεί, την πήγε και την πήρε με ένα Atos -καπνός η γκόμενα!
-
Η φάση είναι πώς είναι καλογυμνασμένος και **Ελλήναρας **με τα όλα του. Όταν ήταν στο Καναδά...ίσα ίσα τις έδιωχνεΤι εννοείς είναι Ελληναράς??
Έχει όλα τα βασικά γνωρίσματα του Έλληνα δηλαδή?
Μήπως βρήκαμε τι φταίει?
Τότε καλύτερα που δεν έχει αυτοκίνητο γιατί θα περνάει με κόκκινα, θα κορνάρει, θα κάνει σφήνες κλπ κλπ αν είναι και πολύ Ελληναράς!!! (ή Ελληνάρας ανάλογα πως το προφέρετε)
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπούρδες. Το αμάξι χρειάζεται αλλά δεν είναι και προυπόθεση. Χρειάζεται οχι για να εχεις γκόμενα αλλά για πρακτικούς λόγους.Σαφώς και έχεις δίκιο,αλλά το θέμα αναπτύσσεται από την άποψη
ότι οι γυναίκες ψάχνουν για φραγκάτους.
Μετά,βέβαια,τους ξινίζει το γιαούρτι και έχουμε διαζύγια. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε Antiriad είναι ανάλογα το τι ζητάει και το τι προσεγγίζει κάποιος...Αν πας για γκόμενα όπως λες (με την έννοια να την έχεις για φύκι φύκι και απλά να περνάς καλά) σίγουρα κοιτάει και τι αμάξι έχεις και τι χρήματα κτλ.
Αστοχο το παραδειγμα Μπουρναζι.
Κατα τα αλλα συμφωνω με το φιλο vasgti αν ο ξαδερφοςσου αδερφε ειναι 'αμερικανος' στη συμπεριφορα του δεν του φταιει το οχημα που δε ριχνει νιμου ουτε με τρικλοποδια, οσο για το σωμα του σφιχτη για κανε μια ερευνα στο γυναικειο φυλο να δεις αν τους αρεσουν οι πρησμενοι τυποι? -
Όταν είσαι στο club ή στην καφετέρια και την πέφτεις σε μια γκόμενα δεν ξέρει εαν έχεις Cayenne Turbo ή είσαι με ΤΑΞΙ....
Σίγουρα το αυτοκίνητο στην Αθήνα είναι υποχρεωτικό άσχετο με το εαν θέλεις να βγάλεις γκόμενα...
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Αστοχο το παραδειγμα Μπουρναζι.
Φίλε KingMano αν αναλογιστείς ότι η πλειοψηφία των ατόμων που συχνάζουν Μπουρνάζι αρέσκονται στο 'show off' και οι περισσότερες κοπέλες συμπεριφέρονται με βάση αυτό το κανόνα, τότε ίσως και να μην είναι τόσο άστοχο το σχόλιο μου...
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.