-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Γενικά τί εντυπωσίαζει τις Ελληνίδες σε ένα αμάξι:- Αξία (Mercedes)?
- Μάρκα (BMW, Audi)?
- Υποδύναμη, Φτίαξιμο?
- Ανέσεις πχ Δέρματινα, Καλό Στέρεο?
- Μέγεθος...Πχ Jeep Cherokee?
Ποιό απο τα παραπάνω νομίζεται εσείς....και αν μείνουμε μακριά απο δημοσιεύματα περιοδικών κουλτούρας στιλ ΝΙΤΡΟ, ΚΛΙΚ κτλ...
Εσείς τι πιστεύετε....
Α...κάτι άλλο. Ξέρεται γυναίκες που τους αρέσουν τα παλιά αυτοκίνητα? Μιλάμε τώρα για φτιαγμένα...
Μάρκα, μέγεθος και μούρη θα έλεγα...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μάρκα, μέγεθος και μούρη θα έλεγα...
Ότι και στους άντρες δηλαδή
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Δοκίμασε τη διεύθυνση http://www.r2media.gr/sabas/
αυτό κάτω δεξιά στη φώτο, τι είναι ????
Για να λυθεί μια και καλή αυτή η απορία, που ενδεχομένως θα έχουν και άλλοι φίλοι του συγκεκριμένου 323. Δεν είναι τίποτα περισσότερο από την προσωπική συνεισφορά στην καταπολέμηση της μετανάστευσης των χελιδονιών όποτε πιάνουν τα κρύα στην Ελλάδα. Μία ολιγομελής οικογένεια μπορεί να βρει καταφύγιο στην τρύπα και αναλαμβάνει η τουρμπίνα να τους διατηρήσει ζεστούς. Ο μπαμπάς-χελιδόνι μπορεί να τρέφει τα μικρά του με σκουληκάκια ή να αποφανθεί στο ρυθμιστή πίεσης βενζίνης. Ό,τι άλλες απορίες έχεις, στον Skullone σε παρακαλώ
-
Παιδιά το αν θα ρίξεις γκόμενα πολλές φορές έχει να κάνει και με το τί αμάξι έχεις. Το αν θα την κρατήσεις όμως αφορά κυρίως στο πόσο καλός χαρακτήρας είσαι και στο πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα για μένα.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Παιδιά το αν θα ρίξεις γκόμενα πολλές φορές έχει να κάνει και με το τί αμάξι έχεις. Το αν θα την κρατήσεις όμως αφορά κυρίως στο πόσο καλός χαρακτήρας είσαι και στο πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι. Τόσο απλά είναι τα πράγματα για μένα./φωνώ σε όλα.
Τα πάντα ξεκινούν και καταλήγουν σε εκείνη τη φράση του Jim: 'he who hasitates, masturbates' (ή όπως γράφεται δλδ).
Πόσα άτομα θέλεις να σου φέρω που δεν τις προλαβαίνουν να τις απαυτώσουν τις γκόμενες και είναι με Πεζό2;
Κι ούτε καν κρεβάτι καλό δε ζητάνε πλέον οι γυναίκες (και καλά κάνουν).
-
Αν δεν το πρόσεξες δεν λέω 'πάντα', 'σίγουρα', 'ασφαλώς', 'φυσικά', 'σαφώς', 'βέβαια' ή ό,τι άλλο. Λέω 'πολλές φορές'. Δεν απέκλεισα την φράση του Jim, παρ' όλο που δεν την έχω διαβάσει, αφού με το που εντόπισα το Θέμα απλώς απάντησα. Ηe who hesitates πολλά κάνει μόνος του
Ωπ αυτό το προσπέρασα.. Όταν λες 'πια' για πότε μιλάς; Μετά από πόσα χρόνια γάμου; Εκτός αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω.
-
Τεσπά επειδή είχα κάτι παράξενες εμπειρίες από τότε που άλλαξα αμάξι, καλύτερα θα ήταν να τουμπέκιαζα γιατί θα ξέβαφαν τα κουμπάκια από το πληκτρολόγιο για να προσπαθήσω έστω να τις μεταφέρω...
-
Πάω πάσο. Απλά αν θέλεις ανάφερε μόνο τί είχες πριν και τί έχεις τώρα προς χάρην του Θέματος
-
-
Σωστός μαν. Εγώ σε κάνα χρόνο και κάτι (μετά το στρατό δλδ) με βλέπω για αυτό που εμφανίζεται από κάτω. (Το δεξί. Μακάρι να καθόταν και το αριστερό )
-
supersport και σε οποια αρεσει
On topic, οι γυναικες θελουν αντρες διπλα τους και οχι αμαξια. Βεβαια τωρα θα μου πεις αν ο αλλος ο τυπος σκασει πουθενα με καμια Porsche κλπ νταξει θα τραβηξει τα βλεμματα αλλα για μενα το στυλ μετραει^^
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Εγώ σε κάνα χρόνο και κάτι (μετά το στρατό δλδ) με βλέπω για αυτό που εμφανίζεται από κάτω.Μεταξύ μας όμως -οι άλλοι δε τα διαβάζουν αυτα,με το ιντεγκρα δε βλέπω να προσθέτεις εμπειρίες στο βιογραφικό σου.
Κατά τα άλλα πολύ ωραία το θέσατε και οι 2,αλλά συμφωνώ περισσότερο με τον Καρυοθραύστη.Εαν παραμερίσεις το χομπι για την αυτοκίνηση και δεις 1-2 βήματα παραπέρα,επενδύσεις λίγο παραπάνω σε αξίες και γνώση (με Γ κεφαλαίο όπως λέει και ο Παι μει) θα δείς οτι το αυτοκίνητο είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά-αναλόγως βεβαίως βεβαίως και που απευθύνεσαι
Παρόλαυτα,μερικές φορές όντως βοηθά το αυτοκίνητο,για να το θέσω πιο απλά εαν με το πεζο2 ξεκινάς απο το 1,με ενα Ζ4 ξεκινας απο το 5.
Car,αντιθέτως λέω να μην τουμπεκιάσεις αλλά να εξιστορήσεις,θα έχει ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
για μενα το στυλ μετραει^^Μη ξεχνάς οτι εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια,το στύλ στον άντρα ενισχύεται δραματικά με ένα σωστό αυτοκίνητο
-
Πιστευω οτι δεν ειναι μονο το αμαξι βασει του οποιου μας αξιολογουν ορισμενες γυναικες. Ειναι και η μαρκες ενδυματων-υποδυματων, το επαγγελμα, η μαρκα ρολογιου, η κολωνια κτλ.
Προσωπικα τετοιες γυναικες τις αποφευγω, γι'αυτο και δεν αγοραζω porsche
Ας πηγαινουν αυτες με τους 'μουρατους' , να μενουν σε μας οι 'καλες' με αρχες, αξιοπρεπεια κτλ... -
που το ξεθάψατε αυτό;
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εγώ σε κάνα χρόνο και κάτι (μετά το στρατό δλδ) με βλέπω για αυτό που εμφανίζεται από κάτω.
Μεταξύ μας όμως -οι άλλοι δε τα διαβάζουν αυτα,με το ιντεγκρα δε βλέπω να προσθέτεις εμπειρίες στο βιογραφικό σου.
[...]Δεν είναι Integra, MR2 είναι.
Back on topic, σας έχει τύχει ποτέ να εξοργιστείτε τόσο ώστε να θέλετε να κατεβάσετε τις επιβαίνουσες από το αυτοκίνητό σας; Προσπαθώ βέβαια να διατηρώ την ψυχραιμία μου λέγοντάς τους απλά «Σε όποιον δεν αρέσει το φιατάκι υπάρχουν και τα ταξί.» αλλά ρε gay μου βράζω μέσα μου... («Έλα μωρέ, μια πλάκα κάναμε, τι το παίρνεις στραβά κι εσύ; Ψιτ! Να σου πω... κανα Ελληνικό παίζει το ράδιο; Για πιάσε λίγο Λάμψη.») Τι να κάνουμε κοπελιά, αυτό έχω αυτό οδηγώ, δεν είμαι αδερφός της Χριστινούλας της Ωνάση, ούτε καν του Γρηγοράκη του Αρναούτογλου.
Το παραπάνω φαινόμενο το παρατηρώ βέβαια με ανόητες παιδούλες 18-22 χρονών καθώς οι μεγαλύτερες φαίνεται να μη δίνουν σημασία στη μάρκα και το μοντέλο.
Αχχχ... και καθώς σκέφτομαι ότι και το επόμενό μου αυτοκίνητο θα είναι Fiat... βρε, μήπως να πάρω ένα «γκάμπριο» να βγάζω και το κεφάλι μου πάνω από το ύψος του παρμπρίζ;
-
Εγώ έχω κατεβάσει σα φοιτητής και σπρώχναν για να πάρει μπρος ο χάρος του 80 που είχα. ήταν και καλά ντυμένες Τις πήγα στο κλαμπ μια χαρά και έκαναν και τουμπεκί. Μιλάμε για 12 χρόνια πριν. Τα πράγματα έχουν αλλάξει από τότε βέβαια, τώρα είναι απαιτητικές.
-
Σκηνικό χθες από Αγ.Παρασκευή,Αγίου Ιωάννου
ζευγάρι να τσακώνεται(βασικά η νεαρά τα έχωνε στον ιππότη της)γιατί ο ιππότης ξέμεινε από άλογο(προφανώς του το άρπαξε πατέρας/αδερφός/κλέφτης).Το ζευγάρι ωστόσο δεν ήταν μόνο του.
Λίγο πιο πάνω βρίσκονταν οι 2 φίλες της φίλης του ιππότη οι οποίες(προφανώς θα έβγαιναν με το ζευγάρι παρέα)μουρμούριζαν για την έλλειψη αυτοκινήτου και περίμεναν την φίλη τους να συνεδριάσουν για το άμεσο μέλλον κλπ..Αν βλέπατε την έκφραση του προσώπου του παιδιού,το οποίο θερμοπαρακαλούσε την αγάπη του να ηρεμήσει,θα το λυπόσασταν.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν βλέπατε την έκφραση του προσώπου του παιδιού,το οποίο θερμοπαρακαλούσε την αγάπη του να ηρεμήσει,θα το λυπόσασταν.Μπα... μάλλον θα τον έβριζα. Να ποιοι χαλάνε την πιάτσα
-
Να έφερνε το δικό της άλογο η λαίδη.
Όσο για τις φίλες, ταξάκι. Αστραδιάλα!
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.