-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλό το ξανθό, αλλά το μελαχρινό είναι που μας κάνει
+1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλό το ξανθό, αλλά το μελαχρινό είναι που μας κάνει
+1
έπηξες Θανάση στην Γερμανία στο ξανθό ε;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για να μην παρεξηγούμαστε όμως, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες έτσι. Και σίγουρα έχουμε πολύ όμορφες γυναίκες... Καλό το ξανθό, αλλά το μελαχρινό είναι που μας κάνει
Νορβηγίδες Uber Ales
όχι όλες αλλά η πλειοψηφία είναι...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για να μην παρεξηγούμαστε όμως, δεν είναι όλες οι Ελληνίδες έτσι. Και σίγουρα έχουμε πολύ όμορφες γυναίκες... Καλό το ξανθό, αλλά το μελαχρινό είναι που μας κάνει
Νορβηγίδες Uber Ales
όχι όλες αλλά η πλειοψηφία είναι...
Είπαμε. Σκανδιναβικά μωρά...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Και κάτι αλλο.Ας υποθέσουμε οτι γνωρίζουμε μια πανέμορφη-πανέξυπνη-μορφωμένη-πολυταλαντη κοπέλα σε ένα μαγαζι.Την εντυπωσιάζουμε με το πνεύμα μας,την οξυδέρκεια μας και τον αντρισμό μας.Αφού λοιπον νιώθουμε εναν κεραυνοβόλο έρωτα σε 2 ώρες γνωριμίας, γ**ιατί να μην ολοκληρώσουμε την πρώτη επαφή πηγαίνοντας την σπίτι με ενα αστραφτερό CLK αντί για ένα χιουνται γκετζ?Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο,αλλά προσθέτει πόντους**.
Θα προτιμούσα χίλιες φορές να γνωρίσω την κοπέλα, να της αρέσει το πνεύμα μου, η οξυδέρκειά μου, κτλ, να τη γυρίσω σπίτι με ένα Getz και αυτή να θελήσει να ξαναβγούμε και την επόμενη φορά αν είναι να πάω να την πάρω με τη CLK. Αν μη τι άλλο έτσι θα ξέρω ότι θέλησε να ξαναβγούμε όχι για το αμάξι μου (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), αλλά για μένα τον ίδιο.
-
πρέπει να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία γκομενών που θα 'ταιριάξουν' με κάποιον επειδή έχει CLK, τελικά θα ρίχνουν κέρατο στα 4 στο πίσω κάθισμα ενός χρεπιασμένου Citroen.Είναι το στυλ της γκόμενας που όταν δεν έχει -σταθερό- γκόμενο ψάχνεται για κάποιον με CLK για την premium χρηματοδότηση και το status quo, και όταν την εξασφαλίσει ψάχνεται για ένα λέσι και τη βρωμιά του.
Για να πηδήξεις ελεύθερη 'premium' γκόμενα μπορεί να θες CLK, αλλά με το χρέπι έχεις μεγαλύτερη γκάμα επιλογών από όλες τις πιασμένες 'premium'
Κοινώς, είτε χρέπι είτε CLK θα την πηδήξεις τελικά τη γκόμενα. Απλώς το στυλ αλλάζει.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κοινώς, είτε χρέπι είτε CLK θα την πηδήξεις τελικά τη γκόμενα. Απλώς το στυλ αλλάζει.
Να σε βάλω στο CAR team καλέ μου άνθρωπε!
Σωραίος
-
Πατέρας φίλου μου, που έχει μια xkr, λέει σε μια γκόμενα που του γυάλισε:
-Να σε πάω μια βόλτα με την τζάγκουαρ;
-Νομίζεις πως θα με ρίξεις επειδή έχεις τζάγκουαρ;
-Καλά, έχω και παπάκι, πάμε βόλτα με αυτό. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
-Καλά, έχω και παπάκι, πάμε βόλτα με αυτό.ΘΕΟΣ
-
Πέρα από την πλάκα, δεν εννοείτε να χρειάζεται κάποιος, στην σημερινή εποχή, αμάξι για να ικανοποιήσει τα 'εγώ' της γκόμενας... μην τρελαθούμε κιόλας.
'-Θες να βγούμε; Ωραία, συνάντηση εκεί, τάδε ώρα. ' ---απλά πράγματα.Αν δεν θέλει η γκόμενα αλλιώς, και πρέπει εσείς να έχετε αμάξι, και μάλιστα ακριβό, για να βγει μαζί σας, ρε δεν πάτε να δώσετε(και να κεράσετε) τα ωραία σας λεφτουδάκια σε επαγγελματίες του είδους, που ΚΑΙ θα σας δώσουν αυτό που θέλετε, ΚΑΙ αυτό που δεν θέλετε, ΚΑΙ δεν θα σας τα πρήζουν ΚΑΙ θα είστε μια χαρά, νο 'ουμ; Γιατί μην μου πείτε ότι και οι 'μη-επαγγελματίες' που απαιτούνε ακριβά τετράτροχα και θέλουν φράγκα να παίρνουν δεν συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες(μόνο που σε αυτή την περίπτωση, είναι ΚΑΙ ηλίθιες γιατί δεν παίρνουν χρήματα απ' τους γνωστούς/γκόμενους/'πελάτες').
Κάτι ακόμα; αν σας πει και τίποτα που δεν θα της κάνετε την χάρη, της Αυτού Μεγαλειότητος να της κάνετε όλα τα χατήρια και να πληρώνετε, πετάξτε και ένα 'ίσα μωρή χαμούρα, να' ουμ', και ψάξτε για άλλες πορτοκαλιές.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
-Καλά, έχω και παπάκι, πάμε βόλτα με αυτό.ΑΧΑχαχαΑχΑχαχαΧΑ κορυφαιο!!!!!
εγω πιστευω πως οι γκομενες δν ειναι ιδιαιτερα δυσκολες τουλαχιστον της ηλικιας μου + 1,2 χρονια..για πιο πανω τι να σας πω δν ξερω..αλλα σιγα μην απαιτει κ clk η γκομενα τωρα...υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες κ στο κατω κατω αυτη θα χασει!!! lol..!!...οι περισσοτερες δν εχουν την παραμικρη ιδεα απο αμαξια ,μηχανες η οτιδηποτε μηχανοκινητο.εδω ουτε οι αντρες ασχολουνται μ αυτα..
-
κατα κύριο λόγο κοιτάνε το σηματάκι. Αν βρεις γκόμενα που να ξέρει πράματα πέρα από αυτά, παντρέψου την!!!
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
κατα κύριο λόγο κοιτάνε το σηματάκι. Αν βρεις γκόμενα που να ξέρει πράματα πέρα από αυτά, παντρέψου την!!!Ατάκες της κοπέλας μου:
(με 160 στην ΑΟ) 'Ω τι ωραία, πάτα και άλλο!'
(σε τεράστιο ελεύθερο parking) 'Πάμε για χειρόφρενα!' Δεν κάνω χειρόφρενα!
(σε ανύποπτο χρόνο) 'Πότε θα πάμε Πεντέλη;' (εννοώντας τη γνωστή διαδρομή)
(σε ανύποπτο χρόνο) 'Πως δουλεύει το TSi?' (μηχανολόγος σπουδάζεις, έπρεπε να ξέρεις αλλά τελοσπάντων)
(βλέποντας ένα EVO) 'Ωραίο το EVO!'Τι να πω...
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
κατα κύριο λόγο κοιτάνε το σηματάκι. Αν βρεις γκόμενα που να ξέρει πράματα πέρα από αυτά, παντρέψου την!!!
Ατάκες της κοπέλας μου:
(σε ανύποπτο χρόνο) 'Πως δουλεύει το TSi?' (μηχανολόγος σπουδάζεις, έπρεπε να ξέρεις αλλά τελοσπάντων)
Το τηλέφωνο της αδερφής της ίσως?
-
Τι να το κάνεις ρε κουλάδι?
Να σε περνάει από την εξωτερική με το ένα χέρι και κάνοντας και τσιγαράκι? -
@ΜichalisS
Τί να πείς;;; Πες της 'θέλεις να με παντρευτείς;' -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να σε περνάει από την εξωτερική με το ένα χέρι και κάνοντας και τσιγαράκι?Είμαι μεγάλος χεράς, ένα καλό αυτοκίνητο μου λείπει και θα με ψάχνετε με το κυάλι στα Μέγαρα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να σε περνάει από την εξωτερική με το ένα χέρι και κάνοντας και τσιγαράκι?Είμαι μεγάλος χεράς, ένα καλό αυτοκίνητο μου λείπει και θα με ψάχνετε με το κυάλι στα Μέγαρα..
Τόσο βαθιά θα πας στα χωράφια?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τόσο βαθιά θα πας στα χωράφια?
Your bad weather. /funis (ξέρεις τι είναι αυτό έτσι? )
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ατάκες της κοπέλας μου:
Δεν θέλω τίποτα το σπουδάιο, μία σταγόνα αίμα για κλωνοποιήση!!!!!
Άμα δεν έχεις καλό αμάξι Ελλάδα......δεν βγάζεις γκόμενα.