-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το Golf!Και εγώ, αλλά προφανώς σαν μεγαλύτερος από σένα, απεχθανόμουν τα ΙΙ και ΙΙΙ.
-
Τα Hyundai!
Τα θεωρούσα ελεεινά.
Τώρα τα θεωρώ ΤΕΛΕΙΩΣ ελεεινά (έτυχε να οδηγήσω τέτοιο όχημα).
Υ.Γ. Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να τα συστήσω σε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται ή δεν μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο. Μπορεί για μένα να μην κάνουν καθόλου, αλλά κάποιον άλλο ίσως τον εξυπηρετήσουν. Και σίγουρα καλύτερα από ένα... Lada ή Dacia.
-
Opel Astra G ...
Μέχρι πριν από 2 χρόνια το έκραζα ...
'Δημοσιο-υπαλληλικό',
'η αγορά του εφάπαξ',
'κλασικό'
'επιτέλους το αγόρασα',
'η Γερμανική ποίοτητα',
'είναι Opel πάρτο, αξίζει'
'χωράει και την πεθερά' κλπ...κλπ...Και τώρα είμαι ιδιοκτήτης ... Για γέλια και για κλάμματα ...!!!!
Ευτυχώς ΔΕΝ το μετάνιωσα ... Και το εφάπαξ θα το χαλάσω αλλού ...
-
Αντιπαθούσα τα Fiat μέχρι πριν από ένα χρόνο , τότε έτυχε να οδηγήσω για 2 μήνες ένα Punto. Από τότε τα απεχθάνομαι τελείως.
-
Αντιπαθουσα τις mercedes μικρος. Τωρα που μεγαλωσα τις αντπαθω πιο πολυ!!!!!!
-
Όταν ήμουν μικρός με ψιλογοητεύανε, μολονότι δεν μου άρεσαν πραγματικά (μάλλον τις ψιλοαντιπαθούσα, αλλά μου ασκούσαν την προαναφερθείσα γοητεία) οι Rolls-Royce. Μέχρι που έμαθα τα τεχνικά τους, την ιστορία τους, είδα και κάνα-δυο στο δρόμο (και πολλές σε ηλίθια χρώματα σε αμερικάνικες ταινίες και σειρές), οπότε είπα 'ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ' οριστικά και αμετάκλητα.
-
-
Αντιπαθούσα τα station αλλά μια βδομάδα συνύπαρξης με Α4 Avant Quattro 193ps με αποστόμωσε. Τα θεωρούσα άσχημα αλλά τελικά είναι Eye catcher.
Q car κατά την γνώμη μου (ότι πρέπει για χειμερινά ταξίδια.... Αθήνα - Παρνασσό - Αθήνα ατσαλάκωτος, με άφησε έκπληκτο με την συμπεριφορά του στο χιόνι) -
Στην αρχή είδα αδιάφορα ένα Chevrolet Silverado 5.7L διπλοκάμπινο, ενός φίλου....... τον κορόιδευα και του έλεγα μαούνα, καίκι....... όταν το ανέβασα από Κόρινθο - Βυτίνα και δούλευε ο V8 μου έπεσε η πυτιρίδα.
-
Τα parapro του Λάμπη μετράνε?
-
-
Όπως και ο Crusenstern αντιπαθούσα τα Σιτροέν. Δε μπορούσα να συνηθίσω το παράξενο σουλούπι τους και ειδικά τις ημικαλυμένες πίσω ρόδες. Αλλά αυτό μέχρι που πήρα το AX και είδα ότι και πολλά προσέφερε τότε για την κατηγορία του και πολύ καλή ενεργητική ασφάλεια και άνεση έχει. Τα παραπάνω ισχύουν νομίζω γενικά για τη Σιτροέν. Εντάξει, δεν λέω το ίδιο και για την αντοχή των ηλεκτρικών του, αλλά στο κάτω κάτω τα πάντα στη ζωή είναι θέμα συμβιβασμού, έτσι δεν είναι;
Χμμμ...Τελικά δεν είναι και τόοοσο άσχημες οι ημικαλυμμένες πίσω ρόδες...
-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
Δεν ειναι γνωστο το μοντελο και επομενως μαλλον αδιαφορο το βλεπω το post μου!
Ποιό μοντέλο είναι όμως τελικά;
Honda Pacific Coast 800
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όταν ήμουν μικρός με ψιλογοητεύανε, μολονότι δεν μου άρεσαν πραγματικά (μάλλον τις ψιλοαντιπαθούσα, αλλά μου ασκούσαν την προαναφερθείσα γοητεία) οι Rolls-Royce. Μέχρι που έμαθα τα τεχνικά τους, την ιστορία τους, είδα και κάνα-δυο στο δρόμο (και πολλές σε ηλίθια χρώματα σε αμερικάνικες ταινίες και σειρές), οπότε είπα 'ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ' οριστικά και αμετάκλητα.και να μην έλεγες 'ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ' που θα έβρισκες το 'παστό' ρε Κωνσταντίνε?
Σπύρος
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Χμμμ...Τελικά δεν είναι και τόοοσο άσχημες οι ημικαλυμμένες πίσω ρόδες...
καθόλου άσχημες!
Σπύρος
-
Παλιά δε χώνευα και εγώ τα Citroen... Το στυλ τους, πολύ θόρυβο, εμφάνιση κλπ.
Μέχρι που πήρα ένα AX 1.1!
Πολύ γρήγορο για τα κυβικά του, καλή άνεση, εκπληκτικό κράτημα...
Καθότι ζωηρούλης, ευτυχώς που το πρώτο μου αμάξι ήταν Citroen και δε φύγαμε σε καμιά στροφή! Μόνο μια BMW έσκασε απάνω, σε διασταύρωση!
Την έλιωσα...
Ήταν βέβαια κ ζημιάρικο σαν αυτοκίνητο. Injection 2 φορές (monopoint, άτιμη πεταλούδα), αντλια βενζίνης, κολάρα, φλάτζες-λάδια στο ψυγείο κλπ.Άπό τότε θεωρώ τα Citroen τίμια αυτοκίνητα, με τα προβληματάκια τους πάντα..
-
Τα Golf και τους ιδιοκτήτες τους (τους περισσότερους)!!!
Και πώς να μην τους αντιπαθούσα δηλαδή όταν οι κάτοχοι των Golf 1050cc 45ps και 1300 55ps θεωρούσαν οτι έπιασαν τον πάπα απο τα α...
Iδίως εκείνο το Golf IV μου κάθονταν στο στομάχι,διότι θεωρούσα απαρέδεκτο να μην έχει χώρους για τα γόνατα πίσω εν έτει 1999,γιαυτό άλλωστε και αγόρασα Astra G το 1999.
Σήμερα είμαι κάτοχος Golf V 1.4 και απολαμβάνω τους χώρους του,την οδική του συμπεριφορά,την άνεση της ανάρτησής του και τη ροπή του 1400άρη 16βάλβιδου εντός πόλεως ,όπου το χρησιμοποιώ κατα 90%! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Όταν ήμουν μικρός με ψιλογοητεύανε, μολονότι δεν μου άρεσαν πραγματικά (μάλλον τις ψιλοαντιπαθούσα, αλλά μου ασκούσαν την προαναφερθείσα γοητεία) οι Rolls-Royce. Μέχρι που έμαθα τα τεχνικά τους, την ιστορία τους, είδα και κάνα-δυο στο δρόμο (και πολλές σε ηλίθια χρώματα σε αμερικάνικες ταινίες και σειρές), οπότε είπα 'ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ' οριστικά και αμετάκλητα.
και να μην έλεγες 'ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ' που θα έβρισκες το 'παστό' ρε Κωνσταντίνε?
Σπύρος
Μα και τα ευρά να είχα, δεν θα έπαιρνα τέτοιο πράγμα... Αν και, για να σου πω την αλήθεια, στην Αγγλία βρίσκεις σε μια χαρά κατάσταση τις Silver Shadow κάτω απ'τα 15.000 ευρώ... Αυτό θα πει απώλεια μεταπωλητικής αξίας! Ούτε Lada!!!
-
Ποιά αντιπαθούσα ;
Alfa 147 (κυρίως λόγω των αγοραστών τους), τώρα, απλά θεωρώ ότι σχεδιαστικά τουλάχιστον στην κατηγορία, είναι πολύ μπροστά.
Νissan Micra
Στην αρχή μου φαίνονταν πολύ περίεργο, δεν μου άρεσε, τώρα μου βγάζει κάτι από σκαραβαίο, κάτι νοσταλγικό, κάτι πρωτότυπο και συνάμα ωραίο.Lamborghini - ΟΛΕΣ !
Ποτέ δεν μου άρεσαν, αν και γνωρίζω τί εστί Lambo, τις αντιπαθούσα.
Τα τελευταία χρόνια μου αρέσουν και με αφήνουν τουλάχιστον έκπληκτο. (όχι επειδή πήρε 'μεταγραφή' η εταιρεία στην Audi ) -
Tη Mazda την γνωριζα χρονια ως εταιρια (οσο ημουν μαθητης δημοτικου) απο το γειτονα λαμαρινατζη που ειχε για αυτοκινητο ενα μικρο αγροτικο Mazda παμπαλαιο,σαπιμενο και ασχημο. Ομολογω οτι μου πηρε καμποσα χρονια για να αναστρεψω τη γνωμη που ειχα για την εταιρια αυτη.
Μιλωντας για συγκεκριμενα μοντελα αυτα για τα οποια αλλαξα γνωμη ειναι:
1.Απο θετικη αποψη σε αρνητικη
**VW Golf **Μετριο σχεδον σε ολα αλλα παρ'ολα αυτα θεοποιημενο
Fiat Bravo-Brava-Stilo Υποσχονταν τοσα πολλα και στο τελος δεν ικανοποιησαν ουτε τα μισα2.Απο αρνητικη αποψη σε θετικη
Peugeot 306 Το εκτιμησα περισσοτερο λογω δυναμικων χαρακτηριστικων.Με ειχε ξενερωσει απιστευτα αρχικα και το 306 sedan
Ford Ka Oσο περνουν τα χρονια τοσο πιο πολυ διαπιστωνω ποσο πιο μπροστα βρισκοταν η Ford οταν αποφασισε να το παραξει.
Lada Niva Παντα το κοροιδευα αλλα ψαχνοντας λιγο περισσοτερο τις δυνατοτητες του καταλαβα ποσο τιμιο για τα λεφτα του ειναι το μοντελο αυτο -
Με απογοήτευσαν
-Φιατ Πουντο (το νοίκιασα για ταξιδι αθηνα λάρισα και απογοητευτικα, περιμενα πολλα περισσοτερα. αθλια καθισματα, ασαφες τιμονι, ασχημα φρενα που μπορει να οφειλονται και στο γεγονος οτι ηταν νοικιαρικο)
-Χιουνται (Π)άτος (το θεωρουσα καλο μικρο, αλλα το νοικιασα για μια εβδομαδα και απογοητευτικα απο τις τεραστιες κλισεις κτλ)Με εξεπληξαν
-Σιτροεν Ξαντια (δεν το χωνευα, το ελεγα μαουνα, ωσπου το αγορασε ο πατερας μου και επαθα πλακα απο την αναρτηση του, την ανεση με την οποια ταξιδευει...λιμουζινα)
-Αλφα 147 (νομιζα οτι προκειται για μια τυπικη ιταλιδα, αλλά την αγορασε ξαδερφος και οδηγωντας την, ξετρελλαθηκα....!! αν ειχα λεφτα, θα την αγοραζα αμεσως) -
Οι Mercedes, εκτός από το στυλ των κατόχων τους δεν μου άρεσαν τα σχέδιά τους που ήταν πολύ συντηρητικά. Τώρα κάποιες CLK, E, SLK, SLR κτλ μου έχουν αλλάξει τη γνώμη.
Παρόλο που είμαι φαν της Βαυαρικής εταιρείας, δεν τρέφω αισθήματα μίσους για την Mercedes. Αν μου χαρίσουν μία θα την πάρω... .
Βέβαια με τα ίδια λεφτά πάντα BMW... -
Έχω μόνο 2 απογοητεύσεις:
-
Golf IV: Περίμενα κάτι καλύτερο από επισκέψεις στο συνεργείο κάθε μήνα... Κατά τα άλλα όπως το περίμενα...
-
Citroen C3: Μ' άρεσε τόσο η εμφάνισή του, που απογοητεύτηκα πάρα πολύ όταν το οδήγησα, τόσο από την κακή εικόνα του ασωτερικού του, όσο και από τις κακές ρυθμίσεις των αναρτήσεών του (και κοπάνημα στις ανωμαλίες και κλίσεις στις στροφές;;; Πως τα καταφέρανε;;; )
-
-
To RAV πρωτης γενιάς,στην αρχή έφριξα με την ασχήμια του,μετά περίμενα ότι θα φρίξω απο επιδόσεις και οδική συμπεριφορά,κατι που φυσικά δεν έγινε ποτε,ΑVE TOYOTA!
Για ποιο αυτοκίνητο που 'αντιπαθούσατε' αλλάξατε γνώμη;