-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όπως πάντα υπερβολικός! και εγώ είμαι ενάντια στην αλλαγή ταμπλό για θέμα γούστου.......ας βρει στην τελική ένα μεταγενέστερο μοντέλο.
Υπάρχει σχολή φανοποιων ;;;;όπου δεν μαθαίνεις τη δουλειά δίπλα σε κάποιον παλιότερο;;;;Μακάρι να ήμουν υπερβολικός. Αλλά δεν είμαι.
Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.
Σχολή φανοποιών δεν ξέρω αν υπάρχει. Ξέρω όμως ότι για να γίνει ένα συνεργείο/φανοποιείο εξουσιοδοτημένο θα πρέπει να έχει τεχνικό προσωπικό εκπαιδευμένο και με πιστοποιήσεις στα μοντέλα του κατασκευαστή. Και υποτίθεται ότι αυτές τις εκπαιδεύσεις τις κάνει ο γενικός αντιπρόσωπος. Υποτίθεται όμως γιατί εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η κουλτούρα του ΜαστροΒασίλη...Ένα τέτοιο μεγάλο κέντρο εκπαίδευσης δεν είχε και η Hyundai/KIA κάπου στην Λ. Καβάλας;
Λειτουργεί ακόμη ή το έκλεισαν; -
Υπάρχει ειδικότητα τεχνικός αμαξωμάτων σε επαγγελματικά λύκεια και ΙΕΚ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Φιλε αν οντως ψηθεις να το κανεις μπορω να σε στειλω, αλλα στη Πατρα
Οπως σ ολα τα πραγματα υπαρχουν καλοι και κακοι.
Ε αυτος δε κολλωνει πουθενα και το κανει με μερακι. Εκανε μετατροπη zx 1.4 με τροπετο xsara 2.0 και εβαζε και το ταμπλω του xsara ΚΑΙ δεν ετριζε και τιποτα.ΚΤΕΟ παιρνούσε με το τηλέφωνο ή με λάδωμα. Εκτός αν το δήλωσε....2λιτρο.
-
Δε μπορείς 1.4 να το δηλώσεις 2.0 και να θες. Υπάρχει όριο στην αύξηση/μείωση των κυβικών σε μετατροπές.
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ti-hyundai
Όντως θα σώσει ζωές,αρκεί να εφαρμοστεί από όλους τους κατασκευαστές! -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Φιλε αν οντως ψηθεις να το κανεις μπορω να σε στειλω, αλλα στη Πατρα
Οπως σ ολα τα πραγματα υπαρχουν καλοι και κακοι.
Ε αυτος δε κολλωνει πουθενα και το κανει με μερακι. Εκανε μετατροπη zx 1.4 με τροπετο xsara 2.0 και εβαζε και το ταμπλω του xsara ΚΑΙ δεν ετριζε και τιποτα.ΚΤΕΟ παιρνούσε με το τηλέφωνο ή με λάδωμα. Εκτός αν το δήλωσε....2λιτρο.
Στη Πατρα μπορει και να περνας ΚΤΕΟ χωρις πινακιδες που λεει ο λογος δλδ..
-
Στα ιδιωτικά ό,τι θες περνάς!!! Μετά μας έφταιγε το Δημόσιο...
-
Δημόσιο ΚΤΕΟ...
Τραγική κατάσταση. Όποτε θυμάμαι αυτά που έχω περάσει στα δημόσια ΚΤΕΟ, στο μυαλό μου έρχονται και οι εικόνες από τις δημόσιες τουαλέτες του ΗΣΑΠ Ομόνοιας πριν γίνει το μετρό.
Δημοσιοσκατάσταση... -
Τουλάχιστον δεν περνούσαν ακόμα και γαϊδουράκι με πινακίδες...
-
Αστειεύεσαι; Έχω θεια που έκανε αυτή τη δουλειά.
'Διεκπεραιώτρια'.
Πέρναγε ΚΤΕΟ αυτοκίνητα μόνο με την άδεια κυκλοφορίας. Ολόκληρο κύκλωμα υπήρχε τότε.Για να μην αναφερθώ σε όλα τα σαπάκια που τα έσπρωχναν οι ιδιοκτήτες τους για να περάσουν ΚΤΕΟ στο Χολαργό. Άλλωστε και εγώ έχω σπρώξει για να προχωρήσει η τεράστια ουρά...
Με το κατάλληλο 'φακελάκι' όλα πέρναγαν ΚΤΕΟ.
-
Ε άρα εκσυγχρονιστήκαμε. Τώρα τα σαπάκια περνάνε χωρίς φακελάκι. Βέβαια ανέβηκαν οι τιμές στα ιδιωτικά, οπότε στα ίδια έρχεται το όλο κόστος. Η διαφορά είναι ότι τα παίρνει ο ιδιώτης!
-
Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι εκσυγχρονιστήκαμε, ούτε ότι τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι υποδείγματα εταιριών. Το αντίθετο. Τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ έχουν βρει μία σάπια δημόσια κατάσταση και την εκμεταλλεύονται.
Ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχει σοβαρό κράτος, σοβαρός δημόσιος τομέας να κάνει την δουλειά του. Είτε αυτή είναι η σωστή παροχή υπηρεσιών, είτε είναι ο έλεγχος των υπηρεσιών που έχει παραχωρήσει σε ιδιώτες.Αλλά εντάξει αυτά είναι πταίσματα. Άλλα είναι τα ποιο σοβαρά και επικίνδυνα. Π.χ. να μπορεί κάποιος να παίρνει δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής χωρίς να χρειάζεται να παρευρεθεί στην πρακτική εξέταση. Τραγικό.
-
Ο χρήστης NickosVx έγραψε:
Γεια σας, και καλώς σας βρήκα κιόλας όντας νέος στο forum!
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.
Είμαι 23ων και δεν έχω πολύ πείρα πάνω σε αυτοκίνητα, επειδή πάντα ήμουν 'της μηχανής'
Για να μην σας κουράζω πρόσφατα μου δώθηκε η ευκαιρία και πήρα την απόφαση να αγοράσω κάτι μικρό και οικονομικό, και σχετικά φθηνό ώστε να μην υπάρχει μεγάλη κατανάλωση και να είναι και εύκολο στην οδήγηση.
Αυτό που βρήκα και έκανα τα χαρτιά εδώ και 3 μέρες είναι ένα hyundai getz κοντά στα 3μιση χιλιάρικα.
Το αυτοκίνητο είναι του 2005 μοντέλο 1,100cc
Το θέμα μου είναι ότι το εσωτερικό του δεν ήταν όπως το περίμενα..
Googlαρωντας το βρήκα Getz του '05 τα οποία είναι έτσι (όπως το δικό μου):
και Getz πάλι του ** '05** τα οποία είναι πιο όμορφα και είναι έτσι:
Η ερώτηση είναι , το 2ο προφανές και είναι πιο όμορφο, τι διαφορά έχει με το πρώτο;
και αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής εσωτερικού, πόσο θα κοστίσει πάνω , κάτω* Ευχαριστώ Προκαταβολικά*
Μόνο εγώ τα βλέπω ίδια εκτός απο το ασημί κομμάτι στην κονσόλα;
-
Έχουν σε διαφορετικό σημείο τον διακόπτη για το αλάρμ και αυτό στην κάτω φωτογραφία έχει και κάτι σαν μικρή οθόνη ενδείξεων πάνω από τον διακόπτη του αλάρμ.
-
Εντάξει,ίδια είναι. Διαφορές υπάρχουν από χρονιά σε χρονιά.
Η βασική διαφορά που βλέπω εγώ είναι ότι το ένα είναι αυτόματο!!!
Κι αυτό που μας 'ξενίζει' είναι μάλλονότι η μια φωτό είναι τραβηγμένη μέσα από καινούργιο Getz, πιθανόνμέσα από το φυλλάδιο,ενώ το άλλο φωνάζει ότι είναι μεταχειρισμένο. -
Ο χρήστης Sarantish έγραψε:
Έχουν σε διαφορετικό σημείο τον διακόπτη για το αλάρμ και αυτό στην κάτω φωτογραφία έχει και κάτι σαν μικρή οθόνη ενδείξεων πάνω από τον διακόπτη του αλάρμ.Τεράστιες διαφορές δηλαδή!!!!!
-
Υπαρχει σοβαρη ποιοτικη διαφορα και φαινεται.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Έχουν σε διαφορετικό σημείο τον διακόπτη για το αλάρμ και αυτό στην κάτω φωτογραφία έχει και κάτι σαν μικρή οθόνη ενδείξεων πάνω από τον διακόπτη του αλάρμ.
Τεράστιες διαφορές δηλαδή!!!!!
lol
-
Παιδιά, όλα αυτά τα MirrorLink, AndroidAuto και AppleCar δεν σου τρώνε δεδομένα από το κινητό αφού διαβάζουν εκείνη την ώρα τους χάρτες? Οπότε πώς βολεύουν όλα αυτά?
-
Ναι τρώνε, αλλά τώρα πια έχουν πέσει πολύ οι τιμές στα δεδομένα. Το vodafone cu πχ σου δίνει με 10 ευρώ 2 gb και 400 προς όλους, η frog αν δεν κάνω λάθος (δίκτυο cosmote) έχει πακέτο 5gb με 6ευρω; Απο εκει και περα μπορεις να κατεβάσεις τους χάρτες google maps απο το σπίτι, η να χρησιμοποιήσεις το waze πχ χωρίς internet. Αλλά για να εκμεταλευτεις 100% το android auto θες internet
HYUNDAI FORUM