-
Ο χρήστης jimdrak1 έγραψε:
Καλησπέρα
Θα ήθελα να μάθω ποια η διαφορά των hyundai accent (2004 περιπου) αυτα με τα κίτρινα φαναρια (κιτρινα φλας στα φαναρια) και αυτα με τα λευκα φαναρια;Υπάρχει και μηχανική διαφορά;π.χ.
λευκο φαναρι : https://www.carlist.my/used-cars/2004-h ... ve/3255862κιτρινο φανάρι : https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 1_9547.asp
σας ευχαριστώ
Το 2006 βγήκε facelift, του μοντέλου 2004. Το 2006 είχε τα κίτρινα φανάρια
Περισσότερα εδώ:
https://www.netcarshow.com/hyundai/2004-accent/
https://www.autotriti.gr/data/magazine/ ... /30424.asp -
Hyundai atos prime μερικές φορές ανάβει το λαμπάκι του abs στο καντραν γνωρίζει κάποιος τι συμβαινει?
-
Τι εννοείς μερικές φορές ανάβει; Κάθε πότε ανάβει δηλαδή; Ανάβει όταν πατάς φρένο; Ανάβει από μόνο του σε άσχετες στιγμές; Ανάβει αν περνάς από λακούβες; Επίσης μένει μόνιμα αναμμένο ή σβήνει από μόνο του; Και αν ναι, πως σβήνει; Μετά από σβήσιμο κινητήρα και επανεκκίνηση ή μετά από κάποια ώρα από μόνο του;
Επιπλέον όταν ανάψει το λαμπάκι αν φρενάρεις τα φρένα πιάνουν σωστά; Το abs δουλεύει γενικά; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πας σε ένα συνεργείο πάντως, γιατί τα φρένα δεν είναι κάτι ασήμαντο. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου αν κάτι πάει στραβά. Μπορεί να μην δουλεύει απλώς η μονάδα του abs και το αμάξι να φρενάρει έστω χωρίς τη βοήθεια του abs, μπορεί όμως και να είναι γενικότερο πρόβλημα στα φρένα που δε σε παίρνει να το αμελήσεις. -
Λοιπόν ΜΟΝΟ κατά την εκκινηση η ενδειξη αναβει η όχι..Δεν κανει καμια αλλαγη οση ωρα λειτουργει το αυτοκινητο σε καμια από τ 2 περιπτώσεις..Αν η ενδειξη αναψει ΔΕΝ λειτουργει το abs αν δεν αναψει λειτουργει κανονικότατα...Γενικα τα φρενα λειτουργουν αψογα απλα αν κατά την εκκίνηση αναψει η ενδειξη δεν εχω abs αυτό..
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως είναι κουμπωτό. Πρέπει να βάλεις με προσοχή ένα λεπτό κατσαβιδάκι περιμετρικά και να το ξεκουμπώσεις προσεκτικά και ύστερα να το τραβήξεις έξω.Τελικα ηθελε λιγη δυναμη παραπανω και εγινε η δουλεια όπως ειπες ευχαριστω..Δεν παταγαν καλα τα κουμπακια τωρα όλα οκ ρυθμισα και ωρα ειχε μεινει στην θερινη..
-
Πιθανώς είναι κάποια δυσλειτουργία στη μονάδα abs τότε. Θα ήταν καλύτερα να το δει κάποιο συνεργείο, γιατί μόνος σου είναι δύσκολο να κάνεις κάτι παραπάνω, αν δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις.
-
Αξίζει i30 του 2012/2013 diesel 1400 ως αμάξι;
Σε πολλα που εχω δει της γενιας εχουν φθορές στα πλαστικα τους μεσα και δισκο κτλ...
Απο αξιοπιστία; -
Πούλησα το δικό μου με 75000χλμ 9500 πριν 7 μήνες. Το αυτοκίνητο ήταν άψογο. Κανένα θέμα απολύτως. Ο αγοραστής έφερε και μηχανικό της spotmechanic. Αν δεις εκτεταμένες φθορές στα πλαστικά τότε μάλλον τα χιλιόμετρα που αναγράφει (αν είναι 70000-100000) δεν είναι αληθινά.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Πιθανώς είναι κάποια δυσλειτουργία στη μονάδα abs τότε. Θα ήταν καλύτερα να το δει κάποιο συνεργείο, γιατί μόνος σου είναι δύσκολο να κάνεις κάτι παραπάνω, αν δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις.Θα παω μια από την Hyundai τοτε..
Υ.γ.Καμια γνωμη για λαδι κινητηρα?Εσυ τι βαζεις στο δικο σου?
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Πιθανώς είναι κάποια δυσλειτουργία στη μονάδα abs τότε. Θα ήταν καλύτερα να το δει κάποιο συνεργείο, γιατί μόνος σου είναι δύσκολο να κάνεις κάτι παραπάνω, αν δεν έχεις τις απαιτούμενες τεχνικές γνώσεις.
Θα παω μια από την Hyundai τοτε..
Υ.γ.Καμια γνωμη για λαδι κινητηρα?Εσυ τι βαζεις στο δικο σου?
10/40 και ότι να'ναι από μαρκα
Έβαζα χρόνια το divinol και τα τελευταία χρόνια ελιν..........αλλαγές αυστηρά κάθε 5Κ χλμ. -
Όταν είχα το Atos, έβαζα Divinol 10-40.
-
Eneos 10w-40 βαζαμε στο accent.
Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
i20 mk1 αυτοματο με εντονο πατιναρισμα και δυσκολια ανεβασματος στροφων + μυρωδια. Υπαρχει κατι γνωστο απο μεριας μαμα? Ποσο παει η λυπητερη σε τετοια σασμαν?
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... is-xronias
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
i20 mk1 αυτοματο με εντονο πατιναρισμα και δυσκολια ανεβασματος στροφων + μυρωδια. Υπαρχει κατι γνωστο απο μεριας μαμα? Ποσο παει η λυπητερη σε τετοια σασμαν?Το βαζω παλι γιατι αλλαξε η σελιδα και δε θα το δει ψυχη.
-
i30 δευτερης γενιάς πως σας εχει βγει;
-
απο φιλους που το πηραν απο οτι συμπεραινω βγηκαν πολυ καλα, δεν παρουσιαζαν καποιο ιδιαιτερο η σοβαρο προβλημα, αφου στη συζητηση μας εκτος απο τη συντηρηση δεν χρειαζεται κατι αλλο
-
Δυστυχώς έπεσε η φουρνιά του στα τελευταία χαλια του Δαβαρη και δεν πούλησε αυτό που του αναλογούσε.....
-
Τα κουμπια της κορνας εκδοση με αεροσακο στο ατος prime 2001 ξερει κανενας πως τα βγαζω..?
-
Έχει οδηγήσει κανείς κάποιο i20 να μου πει πως τα πάει με την ανάρτηση/άνεση κλπ...;
Κοιτάω τα:i20 1.0BT 100 PREMIUM 14090e
i20 1.0BT 120 PREMIUM 15090eστα οποία θα έχω ακόμη μία μικρή έκπτωση (κάπου στα 500euro) επειδή είναι φουλ από εξοπλισμό και δεν θα χρειαστούν κάποια δώρα (π.χ. συναγερμός, αισθητήρες πίσω). Φυσικά είναι με απλό AC και με ηχοσύστημα bluetooth που δεν είναι αφής, αλλά αυτά λίγο με ενδιαφέρουν. Μου αρκεί που έχει USB και παίζει τα πάντα.
HYUNDAI FORUM