-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το Getz απ'ο,τι εχω ακουσει ειναι πολυ ευκολο αμαξακι. Για πρωτο αυτοκινητο ισως ειναι το καλυτερο και γι'αυτο μαλλον πουλαει. Δεν ειναι τυχαιο που στις περισσοτερες σχολες οδηγων εχουν Getz...Νταξ το πιασαμε το υποννοουμενο
-
Καμία γνώμη για opel tigra 1300 πετρέλαιο ??
-
Καλυτερα copen
-
Ο χρήστης Mr.copen έγραψε:
Καμία γνώμη για opel tigra 1300 πετρέλαιο ??Αν πάρεις κάτι τέτοιο τότε όλοι στον κύκλο σου, θα κατανοήσουν πως έψαχνες ένα ασφαλή τρόπο να πετάξεις τα λεφτά σου και μάλλον τον βρήκες. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον νονό.
-
Τι χρονολογία παρακαλώ το tigra;...
Όχι πως το γνωρίζω αλλά, απ'ότι ξέρω, πετρέλαιο το συγκεκριμένο δεν νομίζω να ήρθε ποτέ Ελλάδα.....Χιλιόμετρα;..... -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καμία γνώμη για opel tigra 1300 πετρέλαιο ??
Αν πάρεις κάτι τέτοιο τότε όλοι στον κύκλο σου, θα κατανοήσουν πως έψαχνες ένα ασφαλή τρόπο να πετάξεις τα λεφτά σου και μάλλον τον βρήκες. [emoji38] Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον νονό.
+1
Καλυτερα copen [emoji38]
+1
Τι χρονολογία παρακαλώ το tigra;...
Όχι πως το γνωρίζω αλλά, απ'ότι ξέρω, πετρέλαιο το συγκεκριμένο δεν νομίζω να ήρθε ποτέ Ελλάδα.....Χιλιόμετρα;.....Δεν ήρθε ποτέ με τον 1.3 diesel (της Fiat). Μόνο βενζίνης 1.4 και 1.8 από το 2004 έως το 2008.
Ψάχνοντας το σαν μτχ πριν 2 χρόνια μου είπαν ότι είχαν (μαζί με τα τότε Corsa και Astra) σοβαρά θέματα με την κρεμαγιερα τους και το a/c τους.
-
Καλά ρε παίδες μια γνώμη μακριά μακριά όπως θέλετε χαχαχα...το κοπεν το είχα και πήγε ολική από ανασφαλιστο τρύπα που έπαιζε με το κινητό και με έφαγε από πίσω και το είχα ανοιχτό και η ζημιά ήταν μεγάλη τέλος πάντων καλό αμαξάκι αλλά πρέπει να χεις το νου σου συνέχεια μόλις σταματήσεις μην βρουν πόρτες σε κάνα πεζοδρόμιο είναι πολύ χαμηλό...φίλος κοίταζε για κάμπριο μικρό και στην αναζήτηση κοιτάει και αυτό σαν τα παρακάτω λέω....
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&condition=Καινούριο&condition=Μεταχειρισμένο&offer_type=sale&make=208&make=208&model=648&engine_size-to= -
Εχω βρεί ενα Opel Astra 2013 120hp 94,000km απο stock center. Προχωρώ άφοβα guys; Εχει πάρει κανέις απο εκεί κανένα opel ;
-
Το stock center εχει καλο ονομα στη πιατσα!
-
Πήγα εχθές να δω το αυτοκίνητο. Απογοητευτηκα. Ενω κι εγώ είχα διαβάσει τα καλύτερα απογοητευτηκα. Το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει μαρσπιέδες και το πουλούσαν ως ατρακάρτιστο. Ειλικρινά μετά απο 4 μηνες ψαξίματος εχω απογοητευτεί.
-
Συνήθως όταν λένε ατρακάριστο, εννοούν δεν έχει πάρει σασί. Μαρσπιεδες, φτερά, κλπ αν φτιαχτούν σωστά δεν είναι και κανένα πρόβλημα.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Αυτό ακριβώς που λέει ο Nick!
-
Ελεος με τα μτχ και τα ατρακάριστα . Η αγορά έχει γεμίσει σαπάκια εισαγωγής και ασχολείστε με το χτυπημένο φτερό , σε μια πόλη που είναι σίγουρο ότι αν το παρκάρεις έξω θα στο χτυπήσουν οπωσδήποτε . Ακόμα και οι μαρσπιέδες μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός . Εχω χτυπήσει το μικρό αμάξι σε κολωνάκι χαμηλό που είχε βάλει ο δήμος σε νησί , για να ορίσει κάποιο προστατευμένο χώρο και ο χώρος που άφηνε για κίνηση και στροφή ήταν λίγος . Αφού χτύπησαν μερικές δεκάδες αμάξια , τελικά το έβγαλαν .
Τα αμάξια που φαίνονται τέλεια ενώ είναι 5-10 χρονών να φοβάστε ...
-
βαλε κατι ακομη να το παρεις καινουριο, με το μτχ πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις κ να συμβιβαστεις
-
Ρε γμτ αυτη η Οπελ. Εχω ξαναγραψει για καποια θεματα που ειχα προσωπικα με τα ηλεκτρονικα. Στο νεο Αστρα συνεργατη, σταματησε να παιζει ο ηχος απο το ηχοσυστημα και τα φλας κανουν ενα ενοχλητικο ηλεκτρικο τζιτζικισμα αντι για το κανονικο τικ-τακ Απο κινητηρα-κιβωτιο-αναρτηση κανενα παραπονο, τι στο καλο κανουν με τα ηλεκτρονικα τους
-
Κατσε τωρα σε λιγο θα σου πουνε μερικοι ψαγμενοι οτι ειναι peugeot-citroen απο κατω πριν καλα καλα κλεισει η εξαγορα,γι αυτο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατσε τωρα σε λιγο θα σου πουνε μερικοι ψαγμενοι οτι ειναι peugeot-citroen απο κατω πριν καλα καλα κλεισει η εξαγορα,γι αυτο...Να τον στείλουμε σε συνάδελφο με το 206 που τα alarm ανοιγοκλείνουν κατά το δοκούν εν κινήσει ακόμη και με μεγάλες ταχύτητες!!
Π.χ. είναι στην εθνική με 120-130 νύχτα και μοιάζει με χριστουγεννιάτικο δέντρο!! -
Καλησπέρα, είμαι σε φάση αναζήτησης νέου (μεταχειρισμένου) αυτοκίνητου και μου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον το Opel Astra 1400cc 140PS με Αυτόματο κιβώτιο (μοντέλο 2009-2015), αλλά έχω δυσκολευτεί να βρω πληροφορίες. Έχει κανείς εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο?
Με ενδιαφέρουν κυρίως: κατανάλωση, CO2 και συμπεριφορά του αυτόματου κιβωτίου.
Αν υπάρχει προσωπική εμπειρία σχετικά ή ακόμα και κάποιο link με review.
Ευχαριστώ -
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο σχετικό πρόβλημα στο συνδυασμό κανονικών ελατηρίων σε Vectra C, sedan ή sallon 1.8, 140 ίπποι με τα λίγο σκληρότερα αμορτισέρ που τοποθετούνται με τη σπορ ανάρτηση (πιθανολογώ με το 1.8, 140 ίπποι GTS);
-
Δε θεωρω οτι θα δουλεψει σωστα
Δε θα συνεργαστουν σωστα.
Επισης απεφυγε την ολοκληρωτική αλλαγη σε αναρτηση GTS. Το αμαξι κοπαναγε ενοχλητικα και χωρις λογο με βαση αυτο που προσεφερε.
OPEL FORUM